Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında ben de kuruyemişi çok yedim. avakado yedim. zeytin desen 10 adet falan. salata sebze. ama benim zaten çocukluktan bu yana var kabızlık.

bağırsaklarla ilgili bir kitap var bende. onda şöyle yazıyor. yapılan bir araştırmada şişman kişilerin daha çok kabızlık yaşadığı. sonra bunun ishale döndüğü falan. sebep olarak da bağırsakta yeteri kadar probiyotik olmaması gösterilmiş. o nedenle fermente yiyecekler, kefir, kobucha çayı falan tüketmeye çalışıyorum. probiyotik kapsül içiyorum. zaten diyor doktorlar kabızlık sorununu çözmezseniz kilo veremezsiniz. bense hala çözemedim
kabız olunca dikkat ettim ruh halim de değişiyor. neyse bakıcaz artık.
biz evde zaten sadece sızma zeytinyağı, tereyağı, cevzi yağı, üzüm yağı, hindistancevizi yağı, avakado yağı kullanıyoruz.
ama bu zamana kadar ne kadar tam başarılı olamasam da vazgeçmeyeceğim. yine de sitede 12 kilo verdim 2-3 kilosunu alsam da. o bile çok fark etti hem sağlık olarak hem de görüntü olarak. Allah büyük vardır bir vakti

Bu hafta ara öğün yapmadan denesene bi

Bu hafta ara öğün yapmadan denesene bi
evet olmazsa tekrar deneyeyim. az sağlıklı karboyla. ara öğün olmasın.
bugün tartı cumaya göre daha da artı gösterdi canım sıkıldı ama tabi wc, aşırı ödem ve 2 gündür hareketsiz olmamın da katkısı var diye düşündüm. kendimi rahatlatmaya çalıştım. moralimi bozmak işe yaramayacak sonuçta. valla şu en son indiğim 77.2 yi bile özledim, ona bile razıyım şu an

tebrikler valla sen ne güzel zayıfladın incecik oldun karatayla

igdedali mevsimi değil ama canım çekti. patlıcan alayım yapıcam senin şu söğürmeyi. evde topan patlıcan vardı bir tane. unutmuşuz çürümüş. yarın alırım.

Dün izin vereyim hafta sonu kasmayayım dedim kasmadım da ama ne var şu anda böylesine suçluluk hissetmesem hissettiğim suçluluğu nasılsa yedım deyip bir seyler daha yiyerek kapatmasam bunu nasıl alacağım ben ya
Kafada bitirmek ne demek
Yasam tarzi nasıl degiştirilir
Hata yapınca insan kendisini nasıl affeder
Benim alışkanlıklarım niye değişmeyip eskiye dönüyor
Yesem de mutsuzum yemesem de allahım bunu nasıl aşacağım
Beynimi sadece diyet ve yemek düşünmekten nasil alacagim
Hayatın farklı yönlerini bu kadar önemsizleştirecek bir şey mı bu
Bunlar kafamdaki sorular
Motivasyonunuzu bozuyorsam söyleyin lütfen ama benim gibi hisseden ve buna çare bulabilen varsa lütfen bana da söyleyin kızlar

Morticim öglen neden yok su ve spor iyi. Ama acıkırsın dedin srn acıkırsın bide emziriyorsun degil mi ben menüyü begenmedim

aynen canım zayıflamayı boşversek de istesek de yemek aklımızdan çıkmıyor. zaten bundan dolayı kilo veremiyoruz. versek de geriye dönüyoruz. işte ben örneğim ve sitedeki pek çok kişi. kaç yıl önce 20 kilo vermiştim. hemen olmasa da zamanla geri aldım. ee noldu başarı mı bu hayatımızın anlamı gibi olmuş yemek. yemek yiyince rahatlıyorum ne acı değil mi.
dediğin gibi aynen: yesek mutsuzuz, yemesek yine mutsuzuz...... neden

bugün cıss yemedim Allah biliyor. sağlıklı şeyler yedim ama leptin mafiş. neden ???? çünkü, bol ara vardı. sağlıklı ama olsun bol ara

Ay eveeeet malipina nerdesiiinnnnnnn

Dün yorgundun daha ayılamadın mııı???

Mortinin menüyü gördün mü sen kısırları yiyedur lunya da seni cumaya yiyecek
Hiç beni desteklemedinki zaten
lunya beni yense nolur yenmese nolur sen benim yanımda olmadıktan sonra

Benim de hayatıma 2009 da girdi diyet ve o gün bu gündür normal bir insan degilim...

Yağı ben de kısmam ben sağlıklı olan herşeyi yerim bakliyat bulgur . Kaşık kaşık tereyağı yiyerek kilo verdim ben. Ben karatayı bilirim başka bi yöntemle de kilo veremedim.karatay teyze neyi yiyin derse yerim. Herşeyden kısınca kilo verilmiyor vücut kasıyo korumaya alıyo kendini aha canlı örneğiyim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…