20 yaştan sonra yavaştan kilo aldım. 50 kiloydum. 26 yaşımda bir bakmışım 74 olmuşum. uzun zaman sabit 74 tüm arada bir iki kere 69-70 e indim o kadar. geri 74. ama 7 yıl önce stresten aniden yıllardır veremediğim ama sabit tuttuğum 74 ten 84-85 e çıkınca (6 ay içinde) işin rengi değişti. ani bir kararla özel doktor buldum. akapunktur da vardı. hafiften inancım olmasa da para veriyorum diye bir de bu doktor sanki bana yardımcı olacak diye ve de akapunktur da var diye motive oldum. eski kiloma dönemesem de 65 e indim. o bile başarıydı bana.vücudum incelince, yüzüm küçülünce çok hoşuma gitti. yüzümün güzelliği ortaya çıktı. unutmuşum kendimi.... gerçek fulyayı..... yağların arkasında kalmışBenim de hayatıma 2009 da girdi diyet ve o gün bu gündür normal bir insan degilim...
Hee bana sökmez yani bil istedimm yavyumZeytinden bişey olmaz çakılcım
Şşşş çaktırma korkanlar olmuş uyandırmayalım
Bundan sonra yemedim diyene aferin yok. Olması gereken bu
İcraat görelim lütfen
Özelden mi buradan mi yazalim miumTÜM TAKIM DİKKAT
Yarın pazartesi tartı kontrıl verilecek
Cuma kilosu:
Pazartesi kilosu:
Fark:
Şeklinde olacak bildirimler
Bende aynen öyleyim mali. Diyete başladığımdan beri işin açığı kıtlık menüler yaptım, e şimdi beyden kısıcam ben. Kısmam yerim dedim ama listede olduğum dönemler kıstım hep. En baştan her şeyden yiyip son kilolarda kısmak lazımdı en doğrusu.Yağı ben de kısmam ben sağlıklı olan herşeyi yerim bakliyat bulgur . Kaşık kaşık tereyağı yiyerek kilo verdim ben. Ben karatayı bilirim başka bi yöntemle de kilo veremedim.karatay teyze neyi yiyin derse yerim. Herşeyden kısınca kilo verilmiyor vücut kasıyo korumaya alıyo kendini aha canlı örneğiyim ben
Aynen öyle canım, o an hiç bir şey onun verdiği mutluluğu vermiyor ; ( verecek bir şey varsa o da benim hayatımda yok.Emin ol yerine başka bişey koyabilsen onu secersin. Doktorun bana dediği kolay ve ucuz olduğu için yemek yiyerek rahatliyorsun dedi stresini başka yöne kaydır dedi ama ben henüz bulamadim.
Geldiiimmm burdayımmmmmm son 20 sayfadan basladgm icin anca yetsıom etiketnı görmstum cvp da yaZdm kızzzhaffa sevgili mortim
Bende spor yapmak asla o etkiyi yapmıyor tam tersi spor zorunluluk duygusu oluşturuyor, sıkılıyorum spor yaparken, dizi vs bile açsam keyif almıyorum hiç.Stresini spora yönelt, eşin de sporcu,sporla stres kalmaz yok mu park yakınlarda ?
Hergün yarım saat tempolu yürüyüş, mutluluk hormonu salgılar stres neyin kalmaz
Yok da istemiyorum bu haftaSenin mortin yok demi
Şarjım bitti. Akşam yemeği ikisi tamam birini de ocağa koyup eliptik çevireyim yine.
Yarın jillian a başlıycam
Yeni diyet listemi de araştırayım
Ohhhhh şişko erkeklerAnam diyetisyene başlamıştı. Öncesinde de karatay yaptı ucundan... 1 ayda toplam 6 kilo vermiş.
Peder bey benden çok yemek yiyorsun bu nası diyet diye söyleniyormuş. Ben 6 kilo verdim sen ne verdin benden az yiyerek demiş...
Heh heh bütün gacılar zayıflasın herifler göbekli kalsın ıyyy kat kat göbekli kalsınlar banane
Cevap yazmıştım canım. Tartılmıycam diyeNego gecms sayfalarda soröstm etıketlemstm seni ama cevap verdysende farkedemedm..ama cok merak edıom.kılo durumn nedr?diyet sınrası bı anda yemeklre atlma ihtyacı hiiseettnmı cunku sıkı bi detoksa benzıyoe hurma diyeti..bide kılonda farklılık varnu ????
Oyyy şu ekmeğe elleşmeyin yavekmek yemeyin la hiç yemeyin
Karataya başladığımda dediler ki ekmek yemezsen saçın dökülür o kadar möhüm bu ekmek. Valla pantene reklamlarındaki karılar gibi baş döndüren dolgun saçlar diyorum başka bişey demiyorum
Yarın feylesofla bu yıl 3. sü düzenlenen seneyi devriye kutlamamız var. Onu da sağ salim atlatırsam bu hafta ezerim sizi
Ben de karatayi sevmiyorumOyyy şu ekmeğe elleşmeyin yavsabah bir iki dilim ekmek de normal karatayı sırf bu ekmek karşıtlığı yüzünden sevmedim yapamadım. Midem bulanıyor ekmeksiz kahvaltıda
Ooo nice yıllara iğde. Adam haklı nerene diyet yapacan daha sıska oldu iyiceYemeği etle kurtaracam çakılım ama sonrasında tatlı ye diye tutturacak... Bu aralar sıkılaştım. Hala mı diyet diye kızıyor zaten. Ondan korkum. Ciddi ciddi kavga ediyoruz bunun için.
Keşke miunun sözünü dinleyip birkaç gün kala ayrılaydım da sonra gene barışaydım
Bi de teşekkür ederimmmm
Bende ya çok katı geliyor bazı söylemleri. Her şey kararında güzel.Ben de karatayi sevmiyorum
Hedef kiloma ulaşmadı senn gibi tabi ki ama aynı duygulara sahibimDün izin vereyim hafta sonu kasmayayım dedim kasmadım da ama ne var şu anda böylesine suçluluk hissetmesem hissettiğim suçluluğu nasılsa yedım deyip bir seyler daha yiyerek kapatmasam bunu nasıl alacağım ben ya
Kafada bitirmek ne demek
Yasam tarzi nasıl degiştirilir
Hata yapınca insan kendisini nasıl affeder
Benim alışkanlıklarım niye değişmeyip eskiye dönüyor
Yesem de mutsuzum yemesem de allahım bunu nasıl aşacağım
Beynimi sadece diyet ve yemek düşünmekten nasil alacagim
Hayatın farklı yönlerini bu kadar önemsizleştirecek bir şey mı bu
Bunlar kafamdaki sorular
Motivasyonunuzu bozuyorsam söyleyin lütfen ama benim gibi hisseden ve buna çare bulabilen varsa lütfen bana da söyleyin kızlar
Bana katı dan ziyade saçma geliyor bazı konuşmalarıBende ya çok katı geliyor bazı söylemleri. Her şey kararında güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?