Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Morticim öglen neden yok su ve spor iyi. Ama acıkırsın dedin srn acıkırsın bide emziriyorsun degil mi ben menüyü begenmedim
Kahvaltı geç yaptım morticim gunude erken kapattım acikirsam tarçınlı süt imdadima yetişir hatta 30 dk daha yürüdüm benim düşünceli mortim

Oyyy şu ekmeğe elleşmeyin yav sabah bir iki dilim ekmek de normal karatayı sırf bu ekmek karşıtlığı yüzünden sevmedim yapamadım. Midem bulanıyor ekmeksiz kahvaltıda
Ya eflal ben ekmege aşık bi insanim diyebilirim.Hatta listeye girdigim ilk hafta @MiuLego carsamba persembe tost yemeyeceksin diyince beynimden vurulmusa döndüm Zaten.kahvaltiyla ve kahvaltiliklarla cok aram yoktur o kadar zor geldi ki alternatif bulmak.Sonra haftada 2 gun yememeye alistim ama cunalari tostben oluyorduk.bi de ben de her seyi tamamen kesme taraftari degilimdir.sonucta omur boyu ekmek yemeden durabilecegime inanmiyorum.o yuzden diyet sonrasi birden saldirmamak icin kararinda en azindan nefsi koreltecwk kadsr yenmesi gerektigine inanirim.ve takimda listede olmasan sureci uzatacagini bile bile boyle beslenirdim sanirim.Ama ben bennn yasar usta diyesim geldi gecen hafta ici ekmek yiyince cabuk aciktigimi farkettim.ekmegim bitmisti almadim ve bugun ekmeksiz 12.günüm olacakti ki krep yedim.yani ekmeksiz de oluyormus.ben listenin ilk haftalari ekmeksiz yumurta yiyemem diye misafirlikte beyaz ekmek bile yemis bi insanim
Ay ne cok yazdim yaaa.ama bi ana fikri de yok haa amaaannnnn

menum (bugün pek iştahım yoktu az yedim her zamanki yediğime göre)
09.30 domates biber salatalık 1kkpeynir 2 dilim ekmek

ara 11.00 chialı yogurt

13.30 kabuska salata

15.30 1elma

18.00 1 kepçe kış çorbası salata 3 köfte

su 3 litre
spor 250 dk yürüyüş
300 mekik
@MiuLego
N Nana

Menü vereyim

Sabah 11.00
2 tane kucuk tb unundan krep
8 zeytin
2 dilim hellim peynir
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik
Sekersiz cay

Ara 12.30
Az sutlu nescafe

Ara 15.00
Yarim muz

Ara 17.00
1 elma

Aksam 19.00
6 kofte
Salata

Su 3 oldu
Spor yapinca eklerim

@MiuLego N Nana

Canım bende bir dönem karatay denedim evet ekmeksiz daha geç acıkıyordum ama asla keyif almadım kahvaltıdan hem de asla bir aya yakın yaptım hem de. Dört öğünde hiç aramam ekmek ama kahvaltı da yok sevmiyorum ekmeksiz.
Not : Kahvaltı en sevdiğim öğündür

özel bir diyet listesi mi ara var öğlen yokta

Olsun daha çok gel muhabbete de gel merak ederiz

Oyyy şu ekmeğe elleşmeyin yav sabah bir iki dilim ekmek de normal karatayı sırf bu ekmek karşıtlığı yüzünden sevmedim yapamadım. Midem bulanıyor ekmeksiz kahvaltıda
Sen hiç peyniri yumurtayı rokayla marulla dürüm yapıp yedin mi cici kız

Olsun daha çok gel muhabbete de gel merak ederiz

Sen hiç peyniri yumurtayı rokayla marulla dürüm yapıp yedin mi cici kız
İvet yedim ekmek diyom iğde ekmek, hangi roka marul peynir +domates +salatalık +ekmeğin verdiği hazzı verir söyle bana

Kafam o kadar karışık ki yine mutlu olmak istiyorum normal bir insan gibi yemekle ilişki kurmak...

Ay ne cok yazdim yaaa.ama bi ana fikri de yok haa amaaannnnn
çok canın isterse dukan tost yapabilirsin. 1 yumurtayı çırpıyorsun. içine 1 yk kefir, 2 yk yulaf kepeği ekleyip karıştırıyorsun. kefirin şişirmesi için 5 dk bekliyorsun. karışımı tost makinasına yayıyorsun. pişince ters çevirip arasına peynir vs ekleyip katlıyorsun ve makinayı tekrar kapatıyorsun. oluyor mu sana mis gibi tosttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…