Kahvaltı geç yaptım morticim gunude erken kapattım acikirsam tarçınlı süt imdadima yetişirMorticim öglen neden yok su ve spor iyi. Ama acıkırsın dedin srn acıkırsın bide emziriyorsun degil mi ben menüyü begenmedim
Tatliyla pek aram iyi değil sana göndereyim istersenBenimle ugrasma acıkmam ben gitsen baklava falan ye
Ya eflal ben ekmege aşık bi insanim diyebilirim.Hatta listeye girdigim ilk hafta @MiuLego carsamba persembe tost yemeyeceksin diyince beynimden vurulmusa döndümOyyy şu ekmeğe elleşmeyin yavsabah bir iki dilim ekmek de normal karatayı sırf bu ekmek karşıtlığı yüzünden sevmedim yapamadım. Midem bulanıyor ekmeksiz kahvaltıda
Canım bende bir dönem karatay denedim evet ekmeksiz daha geç acıkıyordum ama asla keyif almadım kahvaltıdan hem de aslaYa eflal ben ekmege aşık bi insanim diyebilirim.Hatta listeye girdigim ilk hafta @MiuLego carsamba persembe tost yemeyeceksin diyince beynimden vurulmusa döndümZaten.kahvaltiyla ve kahvaltiliklarla cok aram yoktur o kadar zor geldi ki alternatif bulmak.Sonra haftada 2 gun yememeye alistim ama cunalari tost ben oluyorduk.bi de ben de her seyi tamamen kesme taraftari degilimdir.sonucta omur boyu ekmek yemeden durabilecegime inanmiyorum.o yuzden diyet sonrasi birden saldirmamak icin kararinda en azindan nefsi koreltecwk kadsr yenmesi gerektigine inanirim.ve takimda listede olmasan sureci uzatacagini bile bile boyle beslenirdim sanirim.Ama ben bennn yasar usta diyesim geldi gecen hafta ici ekmek yiyince cabuk aciktigimi farkettim.ekmegim bitmisti almadim ve bugun ekmeksiz 12.günüm olacakti ki krep yedim.yani ekmeksiz de oluyormus.ben listenin ilk haftalari ekmeksiz yumurta yiyemem diye misafirlikte beyaz ekmek bile yemis bi insanim
Ay ne cok yazdim yaaa.ama bi ana fikri de yok haa amaaannnnn
özel bir diyet listesi mi ara var öğlen yokta
Olsun daha çok gel muhabbete de gel merak ederizGeldiiimmm burdayımmmmmm son 20 sayfadan basladgm icin anca yetsıom etiketnı görmstum cvp da yaZdm kızzzhaffa sevgili mortim @malahit in p km lik yürüyüşünüde
Ama korktummuuu yoooo bakim korkmusmuyum cıxxxx
Ben sessiz sakin derinden gelıommmmmhaftasonu olnca nerde ne zamn napıom bilnıomki burdan kopmuom ama dedgm gbi illa en az bı son 20 sayfayı okuöa takntm oluyo okuom genelde alıntıda yapıom ama hep toptan cvp verıom belki görmemssndr beni ama yazmstmmmn canımmmm fitimmm igdedali
Sen hiç peyniri yumurtayı rokayla marulla dürüm yapıp yedin mi cici kızOyyy şu ekmeğe elleşmeyin yavsabah bir iki dilim ekmek de normal karatayı sırf bu ekmek karşıtlığı yüzünden sevmedim yapamadım. Midem bulanıyor ekmeksiz kahvaltıda
İvet yedimOlsun daha çok gel muhabbete de gel merak ederiz
Sen hiç peyniri yumurtayı rokayla marulla dürüm yapıp yedin mi cici kız
Kafam o kadar karışık ki yine mutlu olmak istiyorum normal bir insan gibi yemekle ilişki kurmak...20 yaştan sonra yavaştan kilo aldım. 50 kiloydum. 26 yaşımda bir bakmışım 74 olmuşum. uzun zaman sabit 74 tüm arada bir iki kere 69-70 e indim o kadar. geri 74. ama 7 yıl önce stresten aniden yıllardır veremediğim ama sabit tuttuğum 74 ten 84-85 e çıkınca (6 ay içinde) işin rengi değişti. ani bir kararla özel doktor buldum. akapunktur da vardı. hafiften inancım olmasa da para veriyorum diye bir de bu doktor sanki bana yardımcı olacak diye ve de akapunktur da var diye motive oldum. eski kiloma dönemesem de 65 e indim. o bile başarıydı bana.vücudum incelince, yüzüm küçülünce çok hoşuma gitti. yüzümün güzelliği ortaya çıktı. unutmuşum kendimi.... gerçek fulyayı..... yağların arkasında kalmışşimdi bak nerdeyim. fulya yine yağların arasında kaldı bu görünen gerçek ben değilim
Ya eflal ben ekmege aşık bi insanim diyebilirim.Hatta listeye girdigim ilk hafta @MiuLego carsamba persembe tost yemeyeceksin diyince beynimden vurulmusa döndümZaten.kahvaltiyla ve kahvaltiliklarla cok aram yoktur o kadar zor geldi ki alternatif bulmak.Sonra haftada 2 gun yememeye alistim ama cunalari tost ben oluyorduk.bi de ben de her seyi tamamen kesme taraftari degilimdir.sonucta omur boyu ekmek yemeden durabilecegime inanmiyorum.o yuzden diyet sonrasi birden saldirmamak icin kararinda en azindan nefsi koreltecwk kadsr yenmesi gerektigine inanirim.ve takimda listede olmasan sureci uzatacagini bile bile boyle beslenirdim sanirim.Ama ben bennn yasar usta diyesim geldi gecen hafta ici ekmek yiyince cabuk aciktigimi farkettim.ekmegim bitmisti almadim ve bugun ekmeksiz 12.günüm olacakti ki krep yedim.yani ekmeksiz de oluyormus.ben listenin ilk haftalari ekmeksiz yumurta yiyemem diye misafirlikte beyaz ekmek bile yemis bi insanim
çok canın isterse dukan tost yapabilirsin. 1 yumurtayı çırpıyorsun. içine 1 yk kefir, 2 yk yulaf kepeği ekleyip karıştırıyorsun. kefirin şişirmesi için 5 dk bekliyorsun. karışımı tost makinasına yayıyorsun. pişince ters çevirip arasına peynir vs ekleyip katlıyorsun ve makinayı tekrar kapatıyorsun. oluyor mu sana mis gibi tostttAy ne cok yazdim yaaa.ama bi ana fikri de yok haa amaaannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?