- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Benim de vücuduma göre 55 e falan düşmem lazım ama yok sürdüremiyorum diye burda bırakıyorum canim yoksa 52 bile iyi bana zaten ben diyorum şu TLC de kilerin küçüğüyüm sadece duygu olarak aynıHedef kiloma ulaşmadı senn gibi tabi ki ama aynı duygulara sahibim
biz gibi kilo problemi olanların hep yemekle sorunları var. yeme bozukluğu deniyor sanırım. inşallah aşarız bu sorunu Allah büyükKafam o kadar karışık ki yine mutlu olmak istiyorum normal bir insan gibi yemekle ilişki kurmak...
Ya eflal ben ekmege aşık bi insanim diyebilirim.Hatta listeye girdigim ilk hafta @MiuLego carsamba persembe tost yemeyeceksin diyince beynimden vurulmusa döndümZaten.kahvaltiyla ve kahvaltiliklarla cok aram yoktur o kadar zor geldi ki alternatif bulmak.Sonra haftada 2 gun yememeye alistim ama cunalari tost ben oluyorduk.bi de ben de her seyi tamamen kesme taraftari degilimdir.sonucta omur boyu ekmek yemeden durabilecegime inanmiyorum.o yuzden diyet sonrasi birden saldirmamak icin kararinda en azindan nefsi koreltecwk kadsr yenmesi gerektigine inanirim.ve takimda listede olmasan sureci uzatacagini bile bile boyle beslenirdim sanirim.Ama ben bennn yasar usta diyesim geldi gecen hafta ici ekmek yiyince cabuk aciktigimi farkettim.ekmegim bitmisti almadim ve bugun ekmeksiz 12.günüm olacakti ki krep yedim.yani ekmeksiz de oluyormus.ben listenin ilk haftalari ekmeksiz yumurta yiyemem diye misafirlikte beyaz ekmek bile yemis bi insanim
Ay ne cok yazdim yaaa.ama bi ana fikri de yok haa amaaannnnn
Haz dersen aklıma maliyi getirirsinİvet yedimekmek diyom iğde ekmek, hangi roka marul peynir +domates +salatalık +ekmeğin verdiği hazzı verir söyle bana
Hani at gibi garı derler ya ordaki garı olmak için aldınBen bugün yulaf aldım, sevmem de kendisini, niye aldım bilmiyorum cebime kastım mı var ne at mıyım ben
Yufka Sivasta da var aynısı mı?Valla akıllı yok bu takımda yeminle yok Adım kadan eminim yok. Bi araba laf et sonuna da yazının ana fikri olmasın
Haz dersen aklıma maliyi getirirsin
Tamamen çıkarmak çok zor elbette. Bizim oraların yufka ekmeği var misal. Anam tam buğday unuyla yapıyor ondan avuç içim kadan yerim... Sonraaa ayda 1 tane çavdar ekmeği yiyorum zaten . Bi de senede 1-2 kez yazın acı isotla tırnaklı ekmek yerim közlenmiş patlıcan hatrına... Ama her gün her gün kahvaltıda ekmek nayn... Yiyince tüm gün bi atıştırma durumu oluyor. Biliyorum ki kahvaltılarıma dahi ekmek eklesem ipin ucu kaçacak.
Bilmiyorum duydum burda da yapıyorlarmış ama beyaz unla yapıyorlardır muhtemelen. Çünkü tam buğday unu sert yapıyor o ekmeği. Yapana sıkıntı hem açması hem yemesi. O yüzden pek tercih etmezler sanıyorumYufka Sivasta da var aynısı mı?
Yapabildikten sonra en güzeli ekmeksiz ama ben yapamıyorum
Eskiden beygirgillerdendim, şu aralar atlığa terfi ettiğime inanıyorun şahsen kendimce galiba sanırsam zannımcaHani at gibi garı derler ya ordaki garı olmak için aldın
Bi 70 olsan tay gibi sekecen demek kiEskiden beygirgillerdendim, şu aralar atlığa terfi ettiğime inanıyorun şahsen kendimce galiba sanırsam zannımca
70 olunca kendime dansöz kıyafeti yapcam kasabıma raks edicemBi 70 olsan tay gibi sekecen demek ki
kaç olduydun sen şimdi ?Eskiden beygirgillerdendim, şu aralar atlığa terfi ettiğime inanıyorun şahsen kendimce galiba sanırsam zannımca
Eee 7. takıma bişe yoh mu70 olunca kendime dansöz kıyafeti yapcam kasabıma raks edicem
Cuma 85tim kuzumkaç olduydun sen şimdi ?
Ben miuya oryantal yaptım zatenEee 7. takıma bişe yoh mu
Sanki kasap zayıflattı bütün ödüller ona
Biz de striptiz isteriz de mi @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?