Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hedef kiloma ulaşmadı senn gibi tabi ki ama aynı duygulara sahibim
Benim de vücuduma göre 55 e falan düşmem lazım ama yok sürdüremiyorum diye burda bırakıyorum canim yoksa 52 bile iyi bana zaten ben diyorum şu TLC de kilerin küçüğüyüm sadece duygu olarak aynı

Valla akıllı yok bu takımda yeminle yok Adım kadan eminim yok. Bi araba laf et sonuna da yazının ana fikri olmasın
İvet yedim ekmek diyom iğde ekmek, hangi roka marul peynir +domates +salatalık +ekmeğin verdiği hazzı verir söyle bana
Haz dersen aklıma maliyi getirirsin
Tamamen çıkarmak çok zor elbette. Bizim oraların yufka ekmeği var misal. Anam tam buğday unuyla yapıyor ondan avuç içim kadan yerim... Sonraaa ayda 1 tane çavdar ekmeği yiyorum zaten . Bi de senede 1-2 kez yazın acı isotla tırnaklı ekmek yerim közlenmiş patlıcan hatrına... Ama her gün her gün kahvaltıda ekmek nayn... Yiyince tüm gün bi atıştırma durumu oluyor. Biliyorum ki kahvaltılarıma dahi ekmek eklesem ipin ucu kaçacak.

Yufka Sivasta da var aynısı mı?
Yapabildikten sonra en güzeli ekmeksiz ama ben yapamıyorum

Yufka Sivasta da var aynısı mı?
Yapabildikten sonra en güzeli ekmeksiz ama ben yapamıyorum
Bilmiyorum duydum burda da yapıyorlarmış ama beyaz unla yapıyorlardır muhtemelen. Çünkü tam buğday unu sert yapıyor o ekmeği. Yapana sıkıntı hem açması hem yemesi. O yüzden pek tercih etmezler sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…