Yarın ki kilonu çok merak ediyorum
Karnı tok öyle tekliflere yani onu didimdiVay arkadaş
Bu hafta çok gitmez sanırım 1800 gitti cuma çünkü kuzumYarın ki kilonu çok merak ediyorum
Bi tek ben anlıyorum seni eflalimİvet yedimekmek diyom iğde ekmek, hangi roka marul peynir +domates +salatalık +ekmeğin verdiği hazzı verir söyle bana
Ye anam ye sen ye...Bi tek ben anlıyorum seni eflalimkilo verirken geçici olarak yemesemde 1 dilim kahvaltıda yerim muhakkak
Gider gider şartlama kendiniBu hafta çok gitmez sanırım 1800 gitti cuma çünkü kuzum
Hahaaha ben görmedim mortişimm yarışıyor muyuzGeldiiimmm burdayımmmmmm son 20 sayfadan basladgm icin anca yetsıom etiketnı görmstum cvp da yaZdm kızzzhaffa sevgili mortimmalahit in p km lik yürüyüşünüde
Ama korktummuuu yoooo bakim korkmusmuyum cıxxxx
Ben sessiz sakin derinden gelıommmmmhaftasonu olnca nerde ne zamn napıom bilnıomki burdan kopmuom ama dedgm gbi illa en az bı son 20 sayfayı okuöa takntm oluyo okuom genelde alıntıda yapıom ama hep toptan cvp verıom belki görmemssndr beni ama yazmstmmmn canımmmm fitimmm igdedali
Ben de senin gibiyim ama ben bozdugumda suçluluk duymuyorum çünkü yedigimin fazla olduğunu anlayamiyorum. Bana göre az bile yiyorum o derece. Yaşam tarzını degistirmek gerek evet ama zor dietimi yasamima uydurup yeni yontemler deniyorum. Hala çok uzun yolum var ama vazgecmiyorum. Hep aynı hatalari yaparak doğruyu bulamayiz.Dün izin vereyim hafta sonu kasmayayım dedim kasmadım da ama ne var şu anda böylesine suçluluk hissetmesem hissettiğim suçluluğu nasılsa yedım deyip bir seyler daha yiyerek kapatmasam bunu nasıl alacağım ben ya
Kafada bitirmek ne demek
Yasam tarzi nasıl degiştirilir
Hata yapınca insan kendisini nasıl affeder
Benim alışkanlıklarım niye değişmeyip eskiye dönüyor
Yesem de mutsuzum yemesem de allahım bunu nasıl aşacağım
Beynimi sadece diyet ve yemek düşünmekten nasil alacagim
Hayatın farklı yönlerini bu kadar önemsizleştirecek bir şey mı bu
Bunlar kafamdaki sorular
Motivasyonunuzu bozuyorsam söyleyin lütfen ama benim gibi hisseden ve buna çare bulabilen varsa lütfen bana da söyleyin kızlar
Böceklidir o kurtludur böyle pispiste kokuyordur istememTatliyla pek aram iyi değil sana göndereyim istersenbaklava yok ta şekerpare var istiyormuş şifa niyetine
Teselli verip tokadı patlatan bi sen varsın yeminleGider gider şartlama kendini
Fıstık ezmesi bitti miçok güzel değil ama yazayım.... kaçmayayım
sabah 10.30
1 yumurtadan patatesli peynirli omlet (2 yk rendelenmiş patates,1 dilim örgü peynir, maydanoz, pulbiber)
1 dilim örgü peynir
4 zeytin
domates salatalık
ara
2 badem
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
öğlen 14.30
1 servis kaşığı karalahana yemeği
2 yk ev yoğurdu
az ev turşusu salatalık
1 küçük yerli muz
2 tk şekersiz fıstık ezmesi
ara
10 adet kara dut
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
yeşilçay
akşam 19.15
1 servis kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
2 kepçe yayla çorbası
az pancar turşusu (haşlanmış pancar, sirke)
biber
yatana kadar 2 lt den fazla su
az sonra kabuk tarçın ve yeşil çay içeceğim
Yok canım liste.kafama göre takılıyorumözel bir diyet listesi mi ara var öğlen yokta
Sen handenin mortiligini hafife alma, gerekirse yemez yine kilo verirYe anam ye sen ye...
Kız bu senin orti yok ortada kesin kaynanaya kızıp götürdü dolmaları ben diyim
Benim topuk dikenim var diye nispet yapiyon demi yürüyemiyorum ki ben cokda severimKahvaltı geç yaptım morticim gunude erken kapattım acikirsam tarçınlı süt imdadima yetişirhatta 30 dk daha yürüdüm benim düşünceli mortim
Yenmesi için yememesi gerek zaten 1 zeytin dahi yese yenemez şu an beniSen handenin mortiligini hafife alma, gerekirse yemez yine kilo verir
Doverek severim benTeselli verip tokadı patlatan bi sen varsın yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?