Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar hafta sonu öküzü sürüsüyle yedim sinirim mideme vuruyor benim yaaa

kızlar feci yağmur yağıyor biraz azaldı şiddeti şimdi göl olmuştu sokak

herkese günaydınn.kızımı krese gönderdim oğlumda saolsun uyudu 9:30 kadar keyf yaptım yaşasın tatillllllllllll..1 hafta izinliyim.şimdi kahvaltıyı hazırlayım.geçmişi okuyamadım..

havalar ısının artık yaaa.....buralarda kapalı doğacım...
günaydınlarr herkese iyi haftalarr
kahvaltı hazırlıyım da benim minnoşla yiyelim..sonra gelirim..
sana da günaydınnn canımm kaptanım...sana da minnoşa da afiyet olsun...
günaydın kızlar hafta sonu öküzü sürüsüyle yedim sinirim mideme vuruyor benim yaaa
böyle yapmayalım doğacım...sinir olup yiyoruz ama zararı bize oluyor....
sabahın nurundan herkese günaydın(sabahın körü sözü hiç hoşuma gitmez )
akşam misafirlerimi ağırladım
inş haftasonu rehavetini atarız
brada haftasonu değil ama:44:

sabahın nurunu ben de severim...ama bazen sabahın körü de dediğim olur hihihiisana da günaydınnn ececim....

güzelll bir hafta olsun inşaallah hepimiz için...vesveseler evhamlar kötülükler negatifler uzak dursun bizden...güzellliklerrr mutluluklar....pozitif düşünce beri gelsinnnnn inşaallahhhhhlaylalalayyyyylaylallaayyyyyyyyyyyyyyy

canlar ben geldiiim....eşimle konuşarak srunlarımızı hallettik....güzel bir hafta sonu geçirdik....kalbim kırık çıtırtı var ama eşimi yavrumu çok seviyorum....şim ben sana böyle davranmasam sen zayıflayamıycaktın sağlıgın elden gidicekti..bu şekilde mutsuzdun diyor doğru söylüyor aslında
hafta sonu bir kaç bluz alayım die bir sürü kyafet denedim..hatta kotda denedim..iyi ki bu takımdayım iyi ki zayıflamaya başladım kızlar yaa...10 kg dan fazla verdiğim halde istediğim şeylerr olmuyor...acilen 5 kg daha versem sonra yavaşlasa da sorun etmicem...ama acil 73 olmam lazım..su anda 88 lerdeyim...reglim gene geciktii onun yüzünden günlerdr kaçamak yapmadıgım halde tartıdaa çok az eksi var..regl olsamm da 2 kilo gitse keşke regl bitince...

iyiolmana coook sevindim sophacım...kara bulutları birbir dağıtalım..herkesin sorunu bir bir çözülsün inşallah..

Bende hiç sevmem canım sabahın körü sözünü
Geçmiş olsun canım.İnş hastalanmazsın
Afiyet olsun minnoşa ve sana
Ayy yağmur demeyin bana yaaa.Çok özledimmmm
herkese günaydınn.kızımı krese gönderdim oğlumda saolsun uyudu 9:30 kadar keyf yaptım yaşasın tatillllllllllll..1 hafta izinliyim.şimdi kahvaltıyı hazırlayım.geçmişi okuyamadım..
İyi bir tatil geçirirsin inş canım.Dinlenmek lazım arada
Oyy maşallah ne güzel bir enerji yayıyorsun
Çok sevindim canım sorunlarınızı halletmenize.İnş tekrar yaşamazsın tatlım.Konuşmak her zaman rahatlatır insanı
88 lerdeyimmm yazmışımmmm töbee:))) 78 lerdeyim....

iyiolmana coook sevindim sophacım...kara bulutları birbir dağıtalım..herkesin sorunu bir bir çözülsün inşallah..

Amiiiinnnnnnnnnn

Evvetttt geç kalmış bir günaydında benden.Burda henüz saat 11:35.Kızım şu an kahvaltı yapıyor.Arada gidip gelip memeye yapışıyor.Eşim yok evde 2 gecedir.Yarın sabah dönecek inş.Plan yapmışlar 6-7 aile burda bir tatil beldesi oraya gideceğiz bir değişiklik olmazsa.Cumaya dönülecek.Yani eğer gidersek beni izinli sayın çıtırlar.Ben bu akşam kilo bildirimi yaparım bu hafta için.Eşim yok diye kalan oruçlarımı tutayım dedim.İftara doğru tartılırım

Herkese merhaba

Sabahın 6 sında başlayan koşturmadan sonra eve geldim nihayet. Yemeğimi de yedim.

Evde geçen bir pazar günü hiç yaramadı. Sürekli bir şeyler yemek istedi canım. Çeyrek simit yedim (Çok özlemişim gerisini yemeden kendimi nasıl durdurdum bilmiyorum. ) 2 Muz ve2 kivi yedim. Gerçi bunlar normalde yasak değil gibi geliyor ama dukana göre meyve yasak. Neyse kaçamakların en masumunu yaptım diye avutuyorum kendimi.

Bir kere kaçamak yapmaya başlayınca insan bir daha yemek istiyor. Bu gün tekrar temiz bir sayfa açıyorum yaptığım kaçamakları unutup.

Ben bir geçmişe bakayım dönerim tekrar.

Ecemavi sana da günaydın. (Geç oldu biraz ama olsun)

Doğacım zaten böyle böyle aldık kiloları canım yaaa. Bundan sonra stresten sinirden yemek yok....

Günaydın saphiracım. Afiyet olsun size....

Burda da haftasonu bir yağdı bir durdu. Bugün yağmadı ama belli olmaz. Dün hava açıkken yürüyüş yapayım diye çıktım bir anda sağanak yağmur başladı sırılsıklam oldum. Eve dönene kadar durmuştu bile yağmur. (sanki benim yürüyüşümü engellemek için yağdı yaaa.)

Ne güzel canım tatilinin tadını çıkar. Afiyet olsun size...

Hoşgeldin shopacım. Sorunlarınızı çözmenize çok sevindim canım.

88 lerdeyimmm yazmışımmmm töbee:))) 78 lerdeyim....

Ne güzel canım bayağı yol almışsın. Ben Haziran başında en geç o kiloyu görmek için hedef koydum kendime ama bakalım inebilecek miyim o kiloya.

Günaydın ipekçim. Allah kabul etsin orucunu. Güzel bir tatil geçirirsiniz umarım...

Gelelim bugün yediklerime

Sabah: 1 Haşlanmış yumurta

Öğlen: ızgara köfte yoğurt

Şimdi ev işi yapacağım biraz, yazılılı okumam lazım. Kızım dönmeden fırsat bulursam yine gireceğim.

Hepiniz kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…