Evleneceğim insanla çok ciddi bir sorunumuz var... Bir türlü karşılaşamıyoruz :) ♥
Eki Görüntüle 391165
Kücüken yanaklarimi sıkan: Kizim seni ogluma alicam diyen teyzelere sesleniyorum... N'oldu bizim o iş ?? :))
Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354 Eki Görüntüle 391354
ağustos 87 doğumluyum
herkese günaydınn.kızımı krese gönderdim oğlumda saolsun uyudu 9:30 kadar keyf yaptım yaşasın tatillllllllllll..1 hafta izinliyim.şimdi kahvaltıyı hazırlayım.geçmişi okuyamadım..
havalar ısının artık yaaa.....buralarda kapalı doğacım...kızlar feci yağmur yağıyor biraz azaldı şiddeti şimdi göl olmuştu sokak
sana da günaydınnn canımm kaptanım...sana da minnoşa da afiyet olsun...günaydınlarr herkese iyi haftalarr
kahvaltı hazırlıyım da benim minnoşla yiyelim..sonra gelirim..
böyle yapmayalım doğacım...sinir olup yiyoruz ama zararı bize oluyor....günaydın kızlar hafta sonu öküzü sürüsüyle yedim sinirim mideme vuruyor benim yaaa
sabahın nurundan herkese günaydın(sabahın körü sözü hiç hoşuma gitmez )
akşam misafirlerimi ağırladım
inş haftasonu rehavetini atarız
brada haftasonu değil ama:44:
1.5 saat yürüyüş yaptım ve geldim 1 minik yerli muz yedim
Bende hiç sevmem canım sabahın körü sözünüsabahın nurundan herkese günaydın(sabahın körü sözü hiç hoşuma gitmez )
Geçmiş olsun canım.İnş hastalanmazsınsenarist olucekmişim
ah ah daha minnacıkmışsın senkıyamam ben geldim sizler yoksunuz len günaydın olsun bugün yürüyüşe gitmedim üstümde bir kırıklık varda:2::2:kahvaltıdad 1 adet yumurta peynir zeytin badem domates yeşil çay bebelr yemeyi planlıyourm öglen menümüde yazarım bir lare
Afiyet olsun minnoşa ve sanagünaydınlarr herkese iyi haftalarr
Ayy yağmur demeyin bana yaaa.Çok özledimmmmkızlar feci yağmur yağıyor biraz azaldı şiddeti şimdi göl olmuştu sokak
İyi bir tatil geçirirsin inş canım.Dinlenmek lazım aradaherkese günaydınn.kızımı krese gönderdim oğlumda saolsun uyudu 9:30 kadar keyf yaptım yaşasın tatillllllllllll..1 hafta izinliyim.şimdi kahvaltıyı hazırlayım.geçmişi okuyamadım..
Oyy maşallah ne güzel bir enerji yayıyorsungüzelll bir hafta olsun inşaallah hepimiz için...vesveseler evhamlar kötülükler negatifler uzak dursun bizden...güzellliklerrr mutluluklar....pozitif düşünce beri gelsinnnnn inşaallahhhhhlaylalalayyyyylaylallaayyyyyyyyyyyyyyy
Çok sevindim canım sorunlarınızı halletmenize.İnş tekrar yaşamazsın tatlım.Konuşmak her zaman rahatlatır insanıcanlar ben geldiiim....eşimle konuşarak srunlarımızı hallettik....güzel bir hafta sonu geçirdik....kalbim kırık çıtırtı var ama eşimi yavrumu çok seviyorum....şim ben sana böyle davranmasam sen zayıflayamıycaktın sağlıgın elden gidicekti..bu şekilde mutsuzdun diyor doğru söylüyor aslında
hafta sonu bir kaç bluz alayım die bir sürü kyafet denedim..hatta kotda denedim..iyi ki bu takımdayım iyi ki zayıflamaya başladım kızlar yaa...10 kg dan fazla verdiğim halde istediğim şeylerr olmuyor...acilen 5 kg daha versem sonra yavaşlasa da sorun etmicem...ama acil 73 olmam lazım..su anda 88 lerdeyim...reglim gene geciktii onun yüzünden günlerdr kaçamak yapmadıgım halde tartıdaa çok az eksi var..regl olsamm da 2 kilo gitse keşke regl bitince...
88 lerdeyimmm yazmışımmmm töbee:))) 78 lerdeyim....
iyiolmana coook sevindim sophacım...kara bulutları birbir dağıtalım..herkesin sorunu bir bir çözülsün inşallah..
sabahın nurundan herkese günaydın(sabahın körü sözü hiç hoşuma gitmez )
günaydın kızlar hafta sonu öküzü sürüsüyle yedim sinirim mideme vuruyor benim yaaa
günaydınlarr herkese iyi haftalarr
kızlar feci yağmur yağıyor biraz azaldı şiddeti şimdi göl olmuştu sokak
herkese günaydınn.kızımı krese gönderdim oğlumda saolsun uyudu 9:30 kadar keyf yaptım yaşasın tatillllllllllll..1 hafta izinliyim.şimdi kahvaltıyı hazırlayım.geçmişi okuyamadım..
canlar ben geldiiim....eşimle konuşarak srunlarımızı hallettik....güzel bir hafta sonu geçirdik....kalbim kırık çıtırtı var ama eşimi yavrumu çok seviyorum....şim ben sana böyle davranmasam sen zayıflayamıycaktın sağlıgın elden gidicekti..bu şekilde mutsuzdun diyor doğru söylüyor aslında
hafta sonu bir kaç bluz alayım die bir sürü kyafet denedim..hatta kotda denedim..iyi ki bu takımdayım iyi ki zayıflamaya başladım kızlar yaa...10 kg dan fazla verdiğim halde istediğim şeylerr olmuyor...acilen 5 kg daha versem sonra yavaşlasa da sorun etmicem...ama acil 73 olmam lazım..su anda 88 lerdeyim...reglim gene geciktii onun yüzünden günlerdr kaçamak yapmadıgım halde tartıdaa çok az eksi var..regl olsamm da 2 kilo gitse keşke regl bitince...
88 lerdeyimmm yazmışımmmm töbee:))) 78 lerdeyim....
Evvetttt geç kalmış bir günaydında benden.Burda henüz saat 11:35.Kızım şu an kahvaltı yapıyor.Arada gidip gelip memeye yapışıyor.Eşim yok evde 2 gecedir.Yarın sabah dönecek inş.Plan yapmışlar 6-7 aile burda bir tatil beldesi oraya gideceğiz bir değişiklik olmazsa.Cumaya dönülecek.Yani eğer gidersek beni izinli sayın çıtırlar.Ben bu akşam kilo bildirimi yaparım bu hafta için.Eşim yok diye kalan oruçlarımı tutayım dedim.İftara doğru tartılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?