Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben geldim bebelerevi temizlemem lazım mutfagı toplamak lazım pazara gittim yerleştirmek lazım ah ah işim çok gelelim bana
sabah 1 haşlama yumurta 5 yeşil zeytin badem domates yarım demet maydonoz karışık from çayı içim dışım diyet oldu ah ulen ah şimdi sucuklu yumurta olucekti bir soomunda beyaz ekmek dumanı üstündeama nerde azim edicem vericem artık 60 düşüyüm jibilemi onlarla yaparım kendinize iyi bakın bebeler ben kaçtımişlerimi hallediyim dönerim aranıza

Kolay gelsinn paşammmm

msn testleri beni anlamış sanırım işte test sonucu

Nurhayat
Yalan Dünya'daki karşılığınız Nurhayat. İçinizde tam bir ev kızı yatıyor. Ancak asla sıradan bir ev kızından söz etmiyoruz, siz bir yandan da stil sahibi ve eğitimli bir insansınız. Sevdiğiniz kişiyi elde etmek için yapmayacağınız numara yok. Batıl inançlarınız da son derece yerinde. Şu hayatta en büyük arzunuz evlenmek ve çoluk çocuğa karışmak.

Bende yapmak istiyorum bu testi yaw eğlenceliymiş

Eşimin programı var dün akşam gitti salı sabahı dönecek.Canım çok sıkılıyor ya hu.Eşimden ayrı kalmak çok zor geliyor bana.Küçük bir tatil düşünüyorlardı belki bu hafta gidebiliriz çok iyi gelir bana

Gerbera kıııızzzz be tülaymışımda haberim yokmuş

Tülay
Yalan Dünya'daki karşılığınız Tülay. Siz kendi ayakları üzerinde durabilen ve kendi kendine yetebilen bir insansınız. Ancak bir sevgiliniz olmadan kendinizi tamamlanmış hissetmiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin size yalan söylemesi şu hayatta en nefret ettiğiniz şeylerin başında geliyor. Birisinin yalanını yakaladığınızda sinirleriniz tepenize biniyor ve gözlerinizi karartıveriyorsunuz.

Evleneceğim insanla çok ciddi bir sorunumuz var... Bir türlü karşılaşamıyoruz :) ♥

Kücüken yanaklarimi sıkan: Kizim seni ogluma alicam diyen teyzelere sesleniyorum... N'oldu bizim o iş ?? :))

kolay gelsinn paşammmm
canım şimdi oturdum iğnan yoruldum yaw kadın olmak ne ka zormuş
[ı]
evleneceğim insanla çok ciddi bir sorunumuz var... Bir türlü karşılaşamıyoruz :) ♥
Eki Görüntüle 391165
[/ı]

ha ha ha sende evlende gör gününübakalım sonra dicenmi evlenicem diye kız o senin testti nerden buluyoz yaptıgını

Bu arada öglen yemeginde bir tabak kuru fasülye yedim ekmeksiz bir elma yedim bir adette şeker pare yedim akşamada kremalı tavuk çorbası ve mantar ve bol yeşil salata yicem işşallahsonrada eşim söz verdi biraz gezmeye götüürcek gezme bahane maksat yürüyüş

VİRÜSeğlence:))

Son düzenleme:
Akşam: bir adet alabalık
bir tabak salata
bir avuç badem

Biree tekrar metabolizma çayımı hazırladımmmm onuu içeceğimmmmmm bolll boll erimee zamanıı

sabahın nurundan herkese günaydın(sabahın körü sözü hiç hoşuma gitmez )
akşam misafirlerimi ağırladım
inş haftasonu rehavetini atarız
brada haftasonu değil ama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…