ben geldim bebelerevi temizlemem lazım mutfagı toplamak lazım pazara gittim yerleştirmek lazım ah ah işim çok gelelim bana
sabah 1 haşlama yumurta 5 yeşil zeytin badem domates yarım demet maydonoz karışık from çayıiçim dışım diyet oldu ah ulen ah şimdi sucuklu yumurta olucekti bir soomunda beyaz ekmek dumanı üstünde ama nerde azim edicem vericem artık 60 düşüyüm jibilemi onlarla yaparım kendinize iyi bakın bebeler ben kaçtımişlerimi hallediyim dönerim aranıza
msn testleri beni anlamış sanırımişte test sonucu
Nurhayat
Yalan Dünya'daki karşılığınız Nurhayat. İçinizde tam bir ev kızı yatıyor. Ancak asla sıradan bir ev kızından söz etmiyoruz, siz bir yandan da stil sahibi ve eğitimli bir insansınız. Sevdiğiniz kişiyi elde etmek için yapmayacağınız numara yok. Batıl inançlarınız da son derece yerinde. Şu hayatta en büyük arzunuz evlenmek ve çoluk çocuğa karışmak.
canım şimdi oturdum iğnan yoruldum yaw kadın olmak ne ka zormuşkolay gelsinn paşammmm
[ı]evleneceğim insanla çok ciddi bir sorunumuz var... Bir türlü karşılaşamıyoruz :) ♥[/ı]
Eki Görüntüle 391165
canım şimdi oturdum iğnan yoruldum yaw kadın olmak ne ka zormuş
ha ha ha sende evlende gör gününübakalım sonra dicenmi evlenicem diye kız o senin testti nerden buluyoz yaptıgını
Bu arada öglen yemeginde bir tabak kuru fasülye yedimekmeksiz bir elma yedim bir adette şeker pare yedim akşamada kremalı tavuk çorbası ve mantar ve bol yeşil salata yicem işşallah sonrada eşim söz verdi biraz gezmeye götüürcek gezme bahane maksat yürüyüş
Çok hoşmuşEvleneceğim insanla çok ciddi bir sorunumuz var... Bir türlü karşılaşamıyoruz :) ♥
Eki Görüntüle 391165
Kücüken yanaklarimi sıkan: Kizim seni ogluma alicam diyen teyzelere sesleniyorum... N'oldu bizim o iş ?? :))
Çok hoşmuş
Gerbera kız sen kaç yaşındasın ya hu merak ettim
ağustos 87 doğumluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?