Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam: bir tabak kuru fasulye
bir kase salata

bol metabolizma çayı
saliscim bende yapayım su metooo çayından..eminim işe yarar...
tebrikler cnm...o rakamı acilll olarak ben de görmeyi diliyorummmm...istiyoyummmmm
Slm kızlarrrr

Bu hafta sizlerleyim çünkü sabah klinikte düştüm ve elim sargıdaaa bana izin verdiler bir tek çarşambaa gece nöbetine gidecem elimdee acıoo püff nasıl nöbet tutacaksam
geçmiş olsun cnm...

masum kaçamak ama insan gene de üzülüyor cnm...karatayda da meyva sınırlı yasak..bazen kaçırınca ben de kızıyorum kendime..ben de sen gibiyim kamakaga başladım mı kaçırıyorum iyice...

Evett canımm mutlakaa denee şu ann içiyorummm ggecee dee bi dünyaaa terliyorummmmmm

bende biara yapmıştım öyle bir çay işe yarıyor.sizin yaptıgınız hangisi?

neosun canım ya ev çocuklar alışveriş derken pestilim çıktı.eşimle çay keyfi yapıyoruz.birazdan leslie ile yürüyecem..
afiyet olsun cnm..leslie ye ben hala başlamadım....umarım cuma tartıda yüzümüz güler...ben regl öncsi davul gibi oldum..
Evett canımm mutlakaa denee şu ann içiyorummm ggecee dee bi dünyaaa terliyorummmmmm

cnm kısaca tarifi yazabilirmisin zahmet olmazsa...ohh ohhh terle bebeğim erisin yağlarımız

off bıktım şu bitmaçlardan.dün eşim ve 2 abisi bizde seyrettiler adamların dünyası yıkıldı trabzon yenildi diye..ben lig bitti diye seviniyordum

benimde aynı cumaya regle yakın olacak..benim motivasyon düşük bu ara acil kendime liste bulmamlazım..cuma diyestisyene gidecem..

Tabikiii tattlımmm

3litre suya

bir adet büyük elma
bir adet limon 4 e böl at
1 adet kabuk tarçın
4 adet karanfil
1 tatlı kaşığı karabiber
vee 1.5 litre kalana kadar kaynatt( ben o kadar kaynatmıom:)

Son düzenleme:
uzun süredir görmediğim bir bayan bugün bana kilo vermişsin dedi..sevindim ama bilinçaltım benimle oyun oynuyor.sen öyle 15-20 vermessin diye..

Tabikiii tattlımmm

3litre suya

bir adet büyük elma
bir adet limon 4 e böl at
1 adet kabuk tarçın
4 adet karanfil
1 tatlı kaşığı karabiber
vee 1.5 litre kalana kadar kaynatt( ben o kadar kaynatmıom:)

ya kızlar canınızı sıkacak bişey söyleceğim üzgünüm.bende sırf bu limon yyüzünden bu yapmamıstım.daha öncede dediğim gibi ben 10 yıl viyanada kaldım..orda limonlarda filelerinde not vardır kabugunda kimyasal yoktur kullanılır yada kimyasalla saratılmıştır kabugunu kullanmayın diye..türkiyede cok seyde var zaten bende limon kabugunu gönlüm rahat keke bile koyamıyorum..

Son düzenleme:
kendimi kandırmaya devam edeyim biraz kilo almanın sebebi su tutmuş olabilirmiyim acaba yada buraya yazmaya başladığımdan beri yürüyüşe çıkıyorum acaba kaslaramı dönüşmeye başladı yağlar çünkü bi yerde okudum kas ağırlık olarak yağlardan daha fazla çıkıyormuş uffffffff ümidimi kaybetmeye başladım nasıl olcak nasıl düşcem 8lere anlayamıyorum 2 gündür de maydonoz suyu biberiye çayı falan içmeye başladım

kendimi kandırmaya devam edeyim biraz kilo almanın sebebi su tutmuş olabilirmiyim acaba yada buraya yazmaya başladığımdan beri yürüyüşe çıkıyorum acaba kaslaramı dönüşmeye başladı yağlar çünkü bi yerde okudum kas ağırlık olarak yağlardan daha fazla çıkıyormuş uffffffff ümidimi kaybetmeye başladım nasıl olcak nasıl düşcem 8lere anlayamıyorum 2 gündür de maydonoz suyu biberiye çayı falan içmeye başladım

Selamun Aleyküm canlarim
nasilsiniz insallah?
ben turp gibiyim 131 kg´yu gördüm
hafta sonu akrabamizin dügünü vardi yatili kaldik
cok güzel güzel gecti,sohbetli programli oldu
gelinle prensesler gibiydi..
kaldigimiz akrabada sagolsun gece 2 de kalkip sofralar hazirladi
artik yutkuna yutkuna bir hal oldum..yeter bu eziyet eve gidelim diye tutturdum esime
ama zafer benimdi ..yemedim
ordada beni gören herkes sasirdi nasil zayifladin böyle diye, bir simardim bir simardim anlatamam

yanliz kizlar benim bir sorunum var
biz ev tasincaz bu hafta insallah,dolayisi ile netim olmayacak
ben kilomu nasil bildirebilirim,hic bir fikri olan varmi acaba?

ne güzelde kendine iltifat ediyosun bebem aferim sana kız metebolizma çayı işe yarıyoda tam kaç saat kaynatıyosun günde kaç bardak içiyon nasıl oluyo yane anlat hele bir aplana
allahım istedigim kilo rabbim ne olur bende kilo veriyim bu kiloya düşüyüm amin
szilere layık olmaya çalışıyorum bebemkupa bende kızlar çatlayında patlayım hepiciginiz
bende 3 bardak anca iiçtim suyu eee malum bebek görmeye gittimya ayıp olurdu wc taşınmak düşünsenize tam 2 laf konuşuyoruz pardon sözünüzü unutmayın deyip hayde wc ye dur bir hayal ediyim bari

canım bak bana vermeseydim ben veremezdim bugün ebbek görmeye gittimya dedilerki birşeymi var bilmedigimiz yoksa kilo vermişsin dediler anam bir iltifak görmeyim koltuklarım kabardı yeminle uçucaktım hekilo verdim dedim dahada vericem allahın izniyle dedim

kızlar akşam yemeginde bol haşlanmış tavuk ve yeşil salata yedim sodamıda içtim tamamdır bu iş sizlerden ne var ne yok bebelr bakalım

kahvaltim
sabah esimle bir cafe de kahvalti yaptik
Pek diete uygun cesit yoktu
2 dilim kepekli ekmek
Biri balli
Digerine yumurta dilimleyip yedim
1 fincan da sade kahve ictim

Valla ben 3 litre kaynattım günde 5-6 bardak içtimm tadı süperr haftasonları yapıcammBncee kaynamaya başladıktan sonra 30 dk dursa yeterli ablammm

kizlar ben diet yapali cok üsüyorum
bugün doktora gittik kan felan verdik
pazartesi tahlil sonuclarini alcaz
sanirim demir eksikligi var
resmen ayaklarim buz gibi yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…