kızlar ptesi sendromumu sanki sakin gibiyiz.ben nete cok zor girdim.abla msj attım almadınmı??
saliscim bende yapayım su metooo çayından..eminim işe yarar...
Akşam: bir tabak kuru fasulye
bir kase salata
bol metabolizma çayı
tebrikler cnm...o rakamı acilll olarak ben de görmeyi diliyorummmm...istiyoyummmmmSapişim bugün görünmedin piyasada.Nerelerdesin.?????
Kızlar iftardan önce tartıldım güzel bir sonuçtu benim için ama bu hafta kilomu 75.5 olarak geçersiniz.Her ihtimale karşı
Hala gidip gitmeyeceğimizden emin değilim.Sabah eşimle konuştuk ama genelde istediğim şeylerde son dk değişikliği olur.Sabah eşim gelince netleşir artıkın
geçmiş olsun cnm...Slm kızlarrrr
Bu hafta sizlerleyim çünkü sabah klinikte düştüm ve elim sargıdaaa bana izin verdiler bir tek çarşambaa gece nöbetine gidecem elimdee acıoo püff nasıl nöbet tutacaksam
Herkese merhaba
Sabahın 6 sında başlayan koşturmadan sonra eve geldim nihayet. Yemeğimi de yedim.
Evde geçen bir pazar günü hiç yaramadı. Sürekli bir şeyler yemek istedi canım. Çeyrek simit yedim (Çok özlemişim gerisini yemeden kendimi nasıl durdurdum bilmiyorum. ) 2 Muz ve2 kivi yedim. Gerçi bunlar normalde yasak değil gibi geliyor ama dukana göre meyve yasak. Neyse kaçamakların en masumunu yaptım diye avutuyorum kendimi.
Bir kere kaçamak yapmaya başlayınca insan bir daha yemek istiyor. Bu gün tekrar temiz bir sayfa açıyorum yaptığım kaçamakları unutup.
Ben bir geçmişe bakayım dönerim tekrar.
neosun canım ya ev çocuklar alışveriş derken pestilim çıktı.eşimle çay keyfi yapıyoruz.birazdan leslie ile yürüyecem..geldimmm kelebekcim geldim...naber nasılsın cnm....
saliscim bende yapayım su metooo çayından..eminim işe yarar...
tebrikler cnm...o rakamı acilll olarak ben de görmeyi diliyorummmm...istiyoyummmmm
geçmiş olsun cnm...
masum kaçamak ama insan gene de üzülüyor cnm...karatayda da meyva sınırlı yasak..bazen kaçırınca ben de kızıyorum kendime..ben de sen gibiyim kamakaga başladım mı kaçırıyorum iyice...
afiyet olsun cnm..leslie ye ben hala başlamadım....umarım cuma tartıda yüzümüz güler...ben regl öncsi davul gibi oldum..neosun canım ya ev çocuklar alışveriş derken pestilim çıktı.eşimle çay keyfi yapıyoruz.birazdan leslie ile yürüyecem..
Evett canımm mutlakaa denee şu ann içiyorummm ggecee dee bi dünyaaa terliyorummmmmm
afiyet olsun cnm..leslie ye ben hala başlamadım....umarım cuma tartıda yüzümüz güler...ben regl öncsi davul gibi oldum..
cnm kısaca tarifi yazabilirmisin zahmet olmazsa...ohh ohhh terle bebeğim erisin yağlarımız
afiyet olsun cnm..leslie ye ben hala başlamadım....umarım cuma tartıda yüzümüz güler...ben regl öncsi davul gibi oldum..
cnm kısaca tarifi yazabilirmisin zahmet olmazsa...ohh ohhh terle bebeğim erisin yağlarımız
Tabikiii tattlımmm
3litre suya
bir adet büyük elma
bir adet limon 4 e böl at
1 adet kabuk tarçın
4 adet karanfil
1 tatlı kaşığı karabiber
vee 1.5 litre kalana kadar kaynatt( ben o kadar kaynatmıom:)
Yok kızlarrrr Yoğun bakımda diyaliz hortumunaa takıldım aamAA muhteşemmm düştümm milet hastaları bırakıp bana koştu ucuz yırrttım valla kolumun üzerineee düştümmm bizim asistan dio ki kesin kırık bu dedim olabilir üzerine 100 kiloluk bir kütle düştü sonuçta kolay değil zavallı kolumMilletiiii kopardım gülmektennnnn hemen seyyar röntgen makinemiz var baktık kırık yok şiştii amaa dedim yaa kolayy değilll 100 kilo düştü üzerinee Kolumu bacağımı kırmadım diyee çok mutluyum sınıfta kalırdım valla allahıma çok şükür kızlaarr kötü düştüm amaaa ucuz yırrttımmm
Sapişim bugün görünmedin piyasada.Nerelerdesin.?????
Kızlar iftardan önce tartıldım güzel bir sonuçtu benim için ama bu hafta kilomu 75.5 olarak geçersiniz.Her ihtimale karşı
Hala gidip gitmeyeceğimizden emin değilim.Sabah eşimle konuştuk ama genelde istediğim şeylerde son dk değişikliği olur.Sabah eşim gelince netleşir artıkın
szilere layık olmaya çalışıyorum bebemSAPHIRA (cuma) 17
Bu Hafta
saferan... izinli
Shopaholic... (p.tesii). 1 izinli
Saliss... (sali ) 10
Pasam3405...(carsamba) 27
Kelebekolcam... (persembe) 18
Akabe... (cuma) 6
23.04.2012 haftası
gerbera1987... (pazartesi) 6
doga3. (salı) 13
Angiera. ( çarşamba) 0
Ecemavi. (perşembe) 15
ipekyol. (cuma) 7
paşaamm tebriklerr canımm
bende 3 bardak anca iiçtim suyu eee malum bebek görmeye gittimya ayıp olurdu wc taşınmak düşünsenize tam 2 laf konuşuyoruz pardon sözünüzü unutmayın deyip hayde wc ye dur bir hayal ediyim bariselammm şekerler.....menüüüüüüü paylaşımm:)
geç kahvaltı==1.5 yumurta haşlanmış
3 siyah zeytin
1 salatalık..2çeri domatis:)) ege şivesi..
2kk tulum peynir
1 avuç badem
1 büyük muz
akşam====5 kaşık yogurt...1 salatalık...
bir tabak yumurtalı kıyma...
yanlışlarım==suyu az içtim
akşam yemeğimi çok geç yedim
spor====yarım saat tempolu yürüyüş....biraz egzersiz....
kendimi kandırmaya devam edeyim biraz kilo almanın sebebi su tutmuş olabilirmiyim acaba yada buraya yazmaya başladığımdan beri yürüyüşe çıkıyorum acaba kaslaramı dönüşmeye başladı yağlar çünkü bi yerde okudum kas ağırlık olarak yağlardan daha fazla çıkıyormuş uffffffff ümidimi kaybetmeye başladım nasıl olcak nasıl düşcem 8lere anlayamıyorum 2 gündür de maydonoz suyu biberiye çayı falan içmeye başladım
ne güzelde kendine iltifat ediyosun bebem aferim sana kız metebolizma çayı işe yarıyoda tam kaç saat kaynatıyosun günde kaç bardak içiyon nasıl oluyo yane anlat hele bir aplana
allahım istedigim kilo rabbim ne olur bende kilo veriyim bu kiloya düşüyüm amin
szilere layık olmaya çalışıyorum bebemkupa bende kızlar çatlayında patlayım hepiciginiz
bende 3 bardak anca iiçtim suyu eee malum bebek görmeye gittimya ayıp olurdu wc taşınmak düşünsenize tam 2 laf konuşuyoruz pardon sözünüzü unutmayın deyip hayde wc ye dur bir hayal ediyim bari
canım bak bana vermeseydim ben veremezdim bugün ebbek görmeye gittimya dedilerki birşeymi var bilmedigimiz yoksa kilo vermişsin dediler anam bir iltifak görmeyim koltuklarım kabardı yeminle uçucaktım hekilo verdim dedim dahada vericem allahın izniyle dedim
kızlar akşam yemeginde bol haşlanmış tavuk ve yeşil salata yedimsodamıda içtim tamamdır bu iş sizlerden ne var ne yok bebelr bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?