Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltıda yarım dilim ekmek 2 zeytin 2 çatal peynir
canım hiç bişey yemek istemedi

dün akşama kadar marul yedik bahçeden kopardık kopardıkta daha doğrusu eniştem koparıp yıkadı biz yedikakşam 4 kaşık ıspanak yemeği 3 kaşık bulgur pilavı yoğurtla yedim

akşam menüsü güzel
bende bahçamden koparıp yeşil soğan vede turp yedim

kahvaltıda yarım dilim ekmek 2 zeytin 2 çatal peynir
canım hiç bişey yemek istemedi

kahvaltı önemli

günaydın teyzemlerin evine yürüyüşle 30 dk uzaklıkta balçova termal otel insanın yürüdükçe yürüyesi geliyor şimdi heryere çiçekler dikmişler daha da güzel

geçmiş olsun

sağol inş geçerde tekrar yürüyüşe çıkabilirim
benim yürüyüş yaptığım yerde okulun basket sahası kafesteki kuş gibi yalnız dönüp duruyorum
ama bunada şükür geçen sene hiç yoktu 3 ay dışarı çıktığımı bilmem

Son düzenleme:

önemli olan görünüm degilmi zaten?

ben 72 kiloyum ama 48 beden etek giyiyiorum

akşam menüsü güzel
bende bahçamden koparıp yeşil soğan vede turp yedim

kahvaltı önemli

ıspanağa doyamadım yine pişircem canım istedi nedense yoksa evde ağzıma göre yicek bulamıyorum:44:

dün çok güzel bi gün geçirdim
teyzemle saat 8di yürüyüşe çıktık sonra geldik kahvaltımızı ettik bahçeye gittik cennet bahçesi gibi heryer yemyeşil o papatyalar harikaydı uzun bi süre papatya veya kurutmak için başlarını topladım cinya dedikleri bir bitki var onun köklenmesi için gübreye diktik marul yedik 2 badem yedim ağaç 30 yaşından büyük çok güzel bademide sonra geçtik bakla topladık erik kopardım dalından 2 avuç kadar erik yedim gelcektik elim boş dönermiyim marul verdiler dış yapraklarını ayıklamışlar 8 tane falan koydular sonra pazı topladık ilk defa dalında pazı gördüm pazarda satıldığınla 3 bağ topladım diyebilirim ..gül yağı diye bi bitki varmış tatlılara konduğunda güzel oluyormuş ama bulamadık vardı aslında orada ama köpek korkusuda oluca olmadı

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
burda hava sıcak ama yağmur bir yağıyor bir duruyor. Hava da kapalı. İÇim sıkıldı iyice.

Bugün yürüyüşlere başlayayım diyordum ama bakalım yağmazsa yarın başlayacağım....

ya ne güzel bir günmüş insanın orada olası geliyor memleketimiz çok güzel vede verimli ben bahçemi o kadar gübreledim ama tek tük çıktı sebzelerim

aynen ama ben kaç giydiğimi söylemek bile istemiyorum o derece yani

aynen

burada da hava aynı sabah güneş yakıyordu şimdi yağmur bulutları toplandı

menüme gelince
SABAH
2 dilim kepek ekmek
şekersiz çay
sucuklu yumurta
ARADA
meyve
ÖĞLEN
1 küçük parça sucuk 1 dilim kadar ekmek (sucuk bitti bir daha yapana kadar bakalım ne kadar zaman geçer)
AKŞAM
bezelye yemeği salata
bitki çayı,çay,kahve vede su içiyorum bide maden suyu

spor yok çünkü hava bozuk boğazım ağrıyor hastalığım artar diye korkuyorum gurbet ellerde bebeklerime kimler bakar

merhaba ben geldimbugün anam agladı desem yeri var evi topladım eşimi evden işe şutladımsonra ver elini teyzem oglunu evlendiriyo çeyiz dizmesi var ona gittik iş güç anam agladı birde okadar kişiyi doyur bulaşıkları yıka çay dök anam agladı yawonun için kusura bakmayın alıntı yapamadım biri beni gelip yıkasa diyorum sonrada uytsa ne ka güzel olur girdim sizlere yazıyorum maksat sizleri unutmadıgımı göstermek diken üstünde oturdum bugün gözüm telefonda gelinden haber gelicekte uçucam hastaneyeneyse şimdi gelelim menüme sabah 1 haslama yumurta yedim 5 yeşil zeytin minnacık peynir karısık frum çayı badem domates yarım demet maydonoz yedim annamlara gdşncede yemek yemedim sonra sofrayı kurduk şimdi gelelim yemegime 2 kepce tarhana çorbası 1 kepce nohut ve 6 kaşık amerikan salatası yogurtlu ve 3 tane tatlu şeker pare adetim yakınya ondan birazadanda sodamı içicem okadar koşuşturmaya olsun artık benim çıkmam lazım çok yoruldum kendinize iyi bakın

BU ARADA CANIM SEN SELEVATI 1000 TANE DAHA YAZ ALLAHIM KABUL ETSİN İŞŞALLAH

Canım burası suriye gibi değil çok şükür.Hiç öyle olmadı.Burda her cuma gösteri var.Ama bize çok uzak.HAtta dün gideceğimiz yere onlar yüzünden geç kaldık.Yolu kapatmışlardı döndük durduk.Seçimler bitince tam düzene girer inş.Tabi biz görürmüyüz bilemiyorum.Biz Türk okulunda öğretmenlik yapıyoruz burda kelebekcim.Ben bu yıl evdeyim çalışmıyorum.Sanırım mısırdaki son ayımız bu ay.Başka bir ülkeye geçeceğiz
Ne güzel anlatmışsın yaa.Kendimi tarlada bahçede gördüm bir an
spor yok çünkü hava bozuk boğazım ağrıyor hastalığım artar diye korkuyorum gurbet ellerde bebeklerime kimler bakar

Geçmiş olsun.İnş çabuk atlatırsın.Biz kızımla birlikte geçirdik hastalığı çok zoroldu.Eşimde zorlandı biraz

önemli olan görünüm degilmi zaten?

ben 72 kiloyum ama 48 beden etek giyiyiorum

aynen ama ben kaç giydiğimi söylemek bile istemiyorum o derece yani

canlarım asllında benim için önemli olan ne görünüm ne beden en önemlisi sağlık ve bunun göstergesi beden kitle indekslerimiz benimki tam tamına 35 yani aşırı obez demek

Bu aradaa SAPHIRAmın metabolizma çayı mülkemmel kızlarrr tad olarak idare ederrr amaaa bütün gün 1 lt içtimm amaa 2 lt ter döktümmm bağırsaklaraaa çok iyi geliooo bayıldım çaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…