- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
dün akşama kadar marul yedik bahçeden kopardık kopardıkta daha doğrusu eniştem koparıp yıkadı biz yedikakşam 4 kaşık ıspanak yemeği 3 kaşık bulgur pilavı yoğurtla yedim
kahvaltıda yarım dilim ekmek 2 zeytin 2 çatal peynir
canım hiç bişey yemek istemedi
günaydın teyzemlerin evine yürüyüşle 30 dk uzaklıkta balçova termal otel insanın yürüdükçe yürüyesi geliyor şimdi heryere çiçekler dikmişler daha da güzel
geçmiş olsun
Vakit geçiyor SAPHIRAM olduğum yerde sayıyorumm gören vermişin diyor pantolon bedenim 2 beden küçüldü 48 di 44 oldu sıkılaştım ama kilo gitmiyor neyse moral bozma yok ölsemde vazgeçemm bu yoldan bu kilolar gidecek
akşam menüsü güzel
bende bahçamden koparıp yeşil soğan vede turp yedim
kahvaltı önemli
önemli olan görünüm degilmi zaten?
ben 72 kiloyum ama 48 beden etek giyiyiorum
ıspanağa doyamadım yine pişircem canım istedi nedense yoksa evde ağzıma göre yicek bulamıyorum:44:
dün çok güzel bi gün geçirdim
teyzemle saat 8di yürüyüşe çıktık sonra geldik kahvaltımızı ettik bahçeye gittik cennet bahçesi gibi heryer yemyeşil o papatyalar harikaydı uzun bi süre papatya veya kurutmak için başlarını topladım cinya dedikleri bir bitki var onun köklenmesi için gübreye diktik marul yedik 2 badem yedim ağaç 30 yaşından büyük çok güzel bademide sonra geçtik bakla topladık erik kopardım dalından 2 avuç kadar erik yedim gelcektik elim boş dönermiyimmarul verdiler dış yapraklarını ayıklamışlar 8 tane falan koydular sonra pazı topladık ilk defa dalında pazı gördüm pazarda satıldığınla 3 bağ topladım diyebilirim ..gül yağı diye bi bitki varmış tatlılara konduğunda güzel oluyormuş ama bulamadık vardı aslında orada ama köpek korkusuda oluca olmadı [/FONT][/COLOR]
aynen ama ben kaç giydiğimi söylemek bile istemiyorum o derece yani
Merhaba kızlar
burda hava sıcak ama yağmur bir yağıyor bir duruyor. Hava da kapalı. İÇim sıkıldı iyice.
Bugün yürüyüşlere başlayayım diyordum ama bakalım yağmazsa yarın başlayacağım....
Canım burası suriye gibi değil çok şükür.Hiç öyle olmadı.Burda her cuma gösteri var.Ama bize çok uzak.HAtta dün gideceğimiz yere onlar yüzünden geç kaldık.Yolu kapatmışlardı döndük durduk.Seçimler bitince tam düzene girer inş.Tabi biz görürmüyüz bilemiyorum.Biz Türk okulunda öğretmenlik yapıyoruz burda kelebekcim.Ben bu yıl evdeyim çalışmıyorum.Sanırım mısırdaki son ayımız bu ay.Başka bir ülkeye geçeceğizipekyolcum suriye karışık umarım siz rahatsınızdır.sen neden ordasın..
bende 10 yıl viyanada kaldım orda okudum evlendim 1.5 sene evvel baktım eşimin okulu uzadı kızımı alıp karnımda oğlumla döndüm.kendime bir düzen kurmaya çalışıyorum eşimde gidip geliyor..
Ne güzel anlatmışsın yaa.Kendimi tarlada bahçede gördüm bir anıspanağa doyamadım yine pişircem canım istedi nedense yoksa evde ağzıma göre yicek bulamıyorum:44:
dün çok güzel bi gün geçirdim
teyzemle saat 8di yürüyüşe çıktık sonra geldik kahvaltımızı ettik bahçeye gittik cennet bahçesi gibi heryer yemyeşil o papatyalar harikaydı uzun bi süre papatya veya kurutmak için başlarını topladım cinya dedikleri bir bitki var onun köklenmesi için gübreye diktik marul yedik 2 badem yedim ağaç 30 yaşından büyük çok güzel bademide sonra geçtik bakla topladık erik kopardım dalından 2 avuç kadar erik yedim gelcektik elim boş dönermiyimmarul verdiler dış yapraklarını ayıklamışlar 8 tane falan koydular sonra pazı topladık ilk defa dalında pazı gördüm pazarda satıldığınla 3 bağ topladım diyebilirim ..gül yağı diye bi bitki varmış tatlılara konduğunda güzel oluyormuş ama bulamadık vardı aslında orada ama köpek korkusuda oluca olmadı [/FONT][/COLOR]
spor yok çünkü hava bozuk boğazım ağrıyor hastalığım artar diye korkuyorum gurbet ellerde bebeklerime kimler bakar
önemli olan görünüm degilmi zaten?
ben 72 kiloyum ama 48 beden etek giyiyiorum
aynen ama ben kaç giydiğimi söylemek bile istemiyorum o derece yani
bende deneyeyim şu metabolizma çayını saliss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?