- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Allah kabul etsin canım benimde okadar çok borcum varki...hamileliklerden..emzirme dönemlerinden..iftarda dua bekliyorum şimdiden rezervasyon yaptırayım..Evvetttt geç kalmış bir günaydında benden.Burda henüz saat 11:35.Kızım şu an kahvaltı yapıyor.Arada gidip gelip memeye yapışıyor.Eşim yok evde 2 gecedir.Yarın sabah dönecek inş.Plan yapmışlar 6-7 aile burda bir tatil beldesi oraya gideceğiz bir değişiklik olmazsa.Cumaya dönülecek.Yani eğer gidersek beni izinli sayın çıtırlar.Ben bu akşam kilo bildirimi yaparım bu hafta için.Eşim yok diye kalan oruçlarımı tutayım dedim.İftara doğru tartılırım
okadradan bişey olmaz..bundan önce misafirolarak bi takımdaydım orda dukan yapan arkadasda arada kaçamak yapardı ama çok etkilenmedi..haftabaşında gaza gelelimde cumaya yüzümüz gülsünHerkese merhaba
Sabahın 6 sında başlayan koşturmadan sonra eve geldim nihayet. Yemeğimi de yedim.
Evde geçen bir pazar günü hiç yaramadı. Sürekli bir şeyler yemek istedi canım. Çeyrek simit yedim (Çok özlemişim gerisini yemeden kendimi nasıl durdurdum bilmiyorum. ) 2 Muz ve2 kivi yedim. Gerçi bunlar normalde yasak değil gibi geliyor ama dukana göre meyve yasak. Neyse kaçamakların en masumunu yaptım diye avutuyorum kendimi.
Bir kere kaçamak yapmaya başlayınca insan bir daha yemek istiyor. Bu gün tekrar temiz bir sayfa açıyorum yaptığım kaçamakları unutup.
Ben bir geçmişe bakayım dönerim tekrar.
Slm kızlarrrr
Bu hafta sizlerleyim çünkü sabah klinikte düştüm ve elim sargıdaaa bana izin verdiler bir tek çarşambaa gece nöbetine gidecem elimdee acıoo püff nasıl nöbet tutacaksam
Slm kızlarrrr
Bu hafta sizlerleyim çünkü sabah klinikte düştüm ve elim sargıdaaa bana izin verdiler bir tek çarşambaa gece nöbetine gidecem elimdee acıoo püff nasıl nöbet tutacaksam
Slm kızlarrrr
kahvaltı:
1 tam yumurta+2 yumurta beyazı haşlanmış
1 kk peynir
2 küçük domates
10 zeytin
3 çay
5 büyük çilek
3-4 küçük dilim pastırma
Allah kabul etsin canım benimde okadar çok borcum varki...hamileliklerden..emzirme dönemlerinden..iftarda dua bekliyorum şimdiden rezervasyon yaptırayım..
okadradan bişey olmaz..bundan önce misafirolarak bi takımdaydım orda dukan yapan arkadasda arada kaçamak yapardı ama çok etkilenmedi..haftabaşında gaza gelelimde cumaya yüzümüz gülsün
Kaçamakların masummuş canım dert etmeHerkese merhaba
Sabahın 6 sında başlayan koşturmadan sonra eve geldim nihayet. Yemeğimi de yedim.
Evde geçen bir pazar günü hiç yaramadı. Sürekli bir şeyler yemek istedi canım. Çeyrek simit yedim (Çok özlemişim gerisini yemeden kendimi nasıl durdurdum bilmiyorum. ) 2 Muz ve2 kivi yedim. Gerçi bunlar normalde yasak değil gibi geliyor ama dukana göre meyve yasak. Neyse kaçamakların en masumunu yaptım diye avutuyorum kendimi.
Bir kere kaçamak yapmaya başlayınca insan bir daha yemek istiyor. Bu gün tekrar temiz bir sayfa açıyorum yaptığım kaçamakları unutup.
Saol canım bende öyle umuyorum.Burdaki son tatilim olacakGünaydın ipekçim. Allah kabul etsin orucunu. Güzel bir tatil geçirirsiniz umarım...
Canım ya benimde hamilelik ve emzirme döneminden kalma 63 gün vardı çok şükür bugünde biterse 10 günüm kalmış olacak.Azaldıkça ferahlıyorumAllah kabul etsin canım benimde okadar çok borcum varki...hamileliklerden..emzirme dönemlerinden..iftarda dua bekliyorum şimdiden rezervasyon yaptırayım..
okadradan bişey olmaz..bundan önce misafirolarak bi takımdaydım orda dukan yapan arkadasda arada kaçamak yapardı ama çok etkilenmedi..haftabaşında gaza gelelimde cumaya yüzümüz gülsün
Geçmiş olsun canım inş çok ciddi birşeyin yokturSlm kızlarrrr
kahvaltı:
1 tam yumurta+2 yumurta beyazı haşlanmış
1 kk peynir
2 küçük domates
10 zeytin
3 çay
5 büyük çilek
3-4 küçük dilim pastırma
ah canım ben yürüyüşe gidemedim bugün kırıklık var diye1.5 saat yürüyüş yaptım ve geldim 1 minik yerli muz yedim
günaydınlar bebem herkeze günaydınsabahın nurundan herkese günaydın(sabahın körü sözü hiç hoşuma gitmez )
akşam misafirlerimi ağırladım
inş haftasonu rehavetini atarız
brada haftasonu değil ama:44:
canım anlat bacına olay nasıl oldu:26::26:bugün bebek görmeye gittim zorla 2 dilim baklavayı yedim meyva suyuyla bisküviside cabasıgünaydın kızlar hafta sonu öküzü sürüsüyle yedim sinirim mideme vuruyor benim yaaa
sanada günaydım bebemgünaydınlarr herkese iyi haftalarr
kahvaltı hazırlıyım da benim minnoşla yiyelim..sonra gelirim..
oh sefan olsun bebem işşallah benimde olurda bebelrim bende sizlerle paylaşırım sevinçlerimi ben neden bebek görünce bir tuaf oluyorum erkek bebekleri beni maffediyo yaherkese günaydınn.kızımı krese gönderdim oğlumda saolsun uyudu 9:30 kadar keyf yaptım yaşasın tatillllllllllll..1 hafta izinliyim.şimdi kahvaltıyı hazırlayım.geçmişi okuyamadım..
tombul çıtır dicektin herhaldegünaydınnn şekerler.....sizi seviyoyummmmmmm 2012 nin çıtır hatunlarııı....
canım senin adınna çok sevindim inan ban kardeşim aslında onlar kötü düşünmğüyolar ama bize batıyo galiba dediklericanlar ben geldiiim....eşimle konuşarak srunlarımızı hallettik....güzel bir hafta sonu geçirdik....kalbim kırık çıtırtı var ama eşimi yavrumu çok seviyorum....şim ben sana böyle davranmasam sen zayıflayamıycaktın sağlıgın elden gidicekti..bu şekilde mutsuzdun diyor doğru söylüyor aslında
hafta sonu bir kaç bluz alayım die bir sürü kyafet denedim..hatta kotda denedim..iyi ki bu takımdayım iyi ki zayıflamaya başladım kızlar yaa...10 kg dan fazla verdiğim halde istediğim şeylerr olmuyor...acilen 5 kg daha versem sonra yavaşlasa da sorun etmicem...ama acil 73 olmam lazım..su anda 88 lerdeyim...reglim gene geciktii onun yüzünden günlerdr kaçamak yapmadıgım halde tartıdaa çok az eksi var..regl olsamm da 2 kilo gitse keşke regl bitince...
şimdi biraza daha iyiyim bbem bu hafta trafigim ok ablama anneme ve teyzeme gidicem hem gezmeye hemde dügüne yardıma nasıl yetişebiliceksemdeBende hiç sevmem canım sabahın körü sözünü
Geçmiş olsun canım.İnş hastalanmazsın
Afiyet olsun minnoşa ve sana
Ayy yağmur demeyin bana yaaa.Çok özledimmmm
İyi bir tatil geçirirsin inş canım.Dinlenmek lazım arada
Oyy maşallah ne güzel bir enerji yayıyorsun
Çok sevindim canım sorunlarınızı halletmenize.İnş tekrar yaşamazsın tatlım.Konuşmak her zaman rahatlatır insanı
Amiiiinnnnnnnnnn
bende 2 baklava yedim itiraf ediyorum sayın hakimimHerkese merhaba
canım gemiş olsun işşallah kötü birşey yoktur bebemSlm kızlarrrr
oh oh sefan olsun bebem yarasınnnnmenüm
SABAH
kıymalı yumurta 2,5 dilim kepek ekmek iaz peynir 1 çay kaşığı kadar nutella
ARADA
muz
ÖĞLEN
azcık kısır
AKŞAM
fırında pataesli tavuk salata
hastayım spor yok maalesef iyileşir iyileşme başlayacağım
bitki çayları
geçmiş olsun kırık çıkık yoktur umarım..
geçmiş olsun kırık falan yok inşallah:26:
Salişşçim çok geçmiş olsun canım sana: Umarım kötü bir şey yoktur. iyi bak kendine...
Kaçamakların masummuş canım dert etme
Saol canım bende öyle umuyorum.Burdaki son tatilim olacak
Canım ya benimde hamilelik ve emzirme döneminden kalma 63 gün vardı çok şükür bugünde biterse 10 günüm kalmış olacak.Azaldıkça ferahlıyorum
Geçmiş olsun canım inş çok ciddi birşeyin yoktur
Afiyet olsun harika bir kahvaltı
ah canım ben yürüyüşe gidemedim bugün kırıklık var diyesana aferim diyorum ve nanagından öpüyorum muhaa pek dadluymuş be çıtır çıtır
günaydınlar bebem herkeze günaydın
canım anlat bacına olay nasıl oldu:26::26:bugün bebek görmeye gittim zorla 2 dilim baklavayı yedim meyva suyuyla bisküviside cabasıant verdiler bebek bir güzeldiki kayra bey saçları okadar çoktu rahmetli kızım gözümün önüne geldi ah dedim 6 aylık olucaktın dedim iç geirdim allah affetsin imrendim oglanı görünce kendime hayaller kurdum acaba benimkide olunca öyle ttalı olurmu diye kendimi alamadım düşünceden
sanada günaydım bebem
oh sefan olsun bebem işşallah benimde olurda bebelrim bende sizlerle paylaşırım sevinçlerimi ben neden bebek görünce bir tuaf oluyorum erkek bebekleri beni maffediyo ya
tombul çıtır dicektin herhalde
canım senin adınna çok sevindim inan ban kardeşim aslında onlar kötü düşünmğüyolar ama bize batıyo galiba dedikleriallahım ayırmasın eşlerimizden işşallah
şimdi biraza daha iyiyim bbem bu hafta trafigim ok ablama anneme ve teyzeme gidicem hem gezmeye hemde dügüne yardıma nasıl yetişebiliceksemde
bende 2 baklava yedim itiraf ediyorum sayın hakimimkes cezamı:18::18:
canım gemiş olsun işşallah kötü birşey yoktur bebem
oh oh sefan olsun bebem yarasınnnn
Yok kızlarrrr Yoğun bakımda diyaliz hortumunaa takıldım aamAA muhteşemmm düştümm milet hastaları bırakıp bana koştu ucuz yırrttım valla kolumun üzerineee düştümmm bizim asistan dio ki kesin kırık bu dedim olabilir üzerine 100 kiloluk bir kütle düştü sonuçta kolay değil zavallı kolumMilletiiii kopardım gülmektennnnn hemen seyyar röntgen makinemiz var baktık kırık yok şiştii amaa dedim yaa kolayy değilll 100 kilo düştü üzerinee Kolumu bacağımı kırmadım diyee çok mutluyum sınıfta kalırdım valla allahıma çok şükür kızlaarr kötü düştüm amaaa ucuz yırrttımmm
Sabah: bir bardak greyfurt suyu
bir çay bardağı zencefili zerdaçallı çörekotlu su
2 adet haşlanmış yumurta
1 parça peynir
5 adet hurmA
bir çay bardağı ceviz
domates salatalık biber
geçmiş olsun
afiyet olsun kahvaltın güzelmiş ama acaba cevizi ara öğünde mi yesen
bide metabolizma çayı sıcak mı tüketilecek bende şimdi ocağa koydum kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?