Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah kabul etsin canım benimde okadar çok borcum varki...hamileliklerden..emzirme dönemlerinden..iftarda dua bekliyorum şimdiden rezervasyon yaptırayım..
okadradan bişey olmaz..bundan önce misafirolarak bi takımdaydım orda dukan yapan arkadasda arada kaçamak yapardı ama çok etkilenmedi..haftabaşında gaza gelelimde cumaya yüzümüz gülsün

Slm kızlarrrr

Bu hafta sizlerleyim çünkü sabah klinikte düştüm ve elim sargıdaaa bana izin verdiler bir tek çarşambaa gece nöbetine gidecem elimdee acıoo püff nasıl nöbet tutacaksam

Slm kızlarrrr

Bu hafta sizlerleyim çünkü sabah klinikte düştüm ve elim sargıdaaa bana izin verdiler bir tek çarşambaa gece nöbetine gidecem elimdee acıoo püff nasıl nöbet tutacaksam

geçmiş olsun kırık çıkık yoktur umarım..

Slm kızlarrrr

geçmiş olsun kırık falan yok inşallah:26:

kahvaltı:

1 tam yumurta+2 yumurta beyazı haşlanmış
1 kk peynir
2 küçük domates
10 zeytin
3 çay
5 büyük çilek
3-4 küçük dilim pastırma

Slm kızlarrrr

Salişşçim çok geçmiş olsun canım sana: Umarım kötü bir şey yoktur. iyi bak kendine...

menüm
SABAH
kıymalı yumurta 2,5 dilim kepek ekmek iaz peynir 1 çay kaşığı kadar nutella
ARADA
muz
ÖĞLEN
azcık kısır
AKŞAM
fırında pataesli tavuk salata
hastayım spor yok maalesef iyileşir iyileşme başlayacağım
bitki çayları

kahvaltı:

1 kk peynir
2 küçük domates
10 zeytin
3 çay
5 büyük çilek
3-4 küçük dilim pastırma

Afiyet olsun canım sana...

Ben bu hafta bir şey beklemiyorum. 2-3 gün içinde regl olacağım: + larda çıkmazsam benim için başarı olacak gerçekten. Bugün tartıldım hala 85.2 yim. Normalde cuma ve pazartesi arasında yaklaşık 500 grlık bir fark olurdu. Bakalım cuma günü göreceğim sonucu.

Kaçamakların masummuş canım dert etme
Günaydın ipekçim. Allah kabul etsin orucunu. Güzel bir tatil geçirirsiniz umarım...
Saol canım bende öyle umuyorum.Burdaki son tatilim olacak
Canım ya benimde hamilelik ve emzirme döneminden kalma 63 gün vardı çok şükür bugünde biterse 10 günüm kalmış olacak.Azaldıkça ferahlıyorum
Slm kızlarrrr

Geçmiş olsun canım inş çok ciddi birşeyin yoktur
kahvaltı:

1 kk peynir
2 küçük domates
10 zeytin
3 çay
5 büyük çilek
3-4 küçük dilim pastırma

Afiyet olsun harika bir kahvaltı

1.5 saat yürüyüş yaptım ve geldim 1 minik yerli muz yedim
ah canım ben yürüyüşe gidemedim bugün kırıklık var diyesana aferim diyorum ve nanagından öpüyorum muhaapek dadluymuş be çıtır çıtır
sabahın nurundan herkese günaydın(sabahın körü sözü hiç hoşuma gitmez )
akşam misafirlerimi ağırladım
inş haftasonu rehavetini atarız
brada haftasonu değil ama:44:
günaydınlar bebem herkeze günaydın
günaydın kızlar hafta sonu öküzü sürüsüyle yedim sinirim mideme vuruyor benim yaaa
canım anlat bacına olay nasıl oldu:26::26:bugün bebek görmeye gittim zorla 2 dilim baklavayı yedim meyva suyuyla bisküviside cabasıant verdiler bebek bir güzeldiki kayra bey saçları okadar çoktu rahmetli kızım gözümün önüne geldiah dedim 6 aylık olucaktın dedim iç geirdim allah affetsin imrendim oglanı görünce kendime hayaller kurdum acaba benimkide olunca öyle ttalı olurmu diye kendimi alamadım düşünceden
günaydınlarr herkese iyi haftalarr
kahvaltı hazırlıyım da benim minnoşla yiyelim..sonra gelirim..
sanada günaydım bebem
herkese günaydınn.kızımı krese gönderdim oğlumda saolsun uyudu 9:30 kadar keyf yaptım yaşasın tatillllllllllll..1 hafta izinliyim.şimdi kahvaltıyı hazırlayım.geçmişi okuyamadım..
oh sefan olsun bebem işşallah benimde olurda bebelrim bende sizlerle paylaşırım sevinçlerimi ben neden bebek görünce bir tuaf oluyorum erkek bebekleri beni maffediyo ya
günaydınnn şekerler.....sizi seviyoyummmmmmm 2012 nin çıtır hatunlarııı....
tombul çıtır dicektin herhalde
canım senin adınna çok sevindim inan ban kardeşim aslında onlar kötü düşünmğüyolar ama bize batıyo galiba dedikleri allahım ayırmasın eşlerimizden işşallah
şimdi biraza daha iyiyim bbem bu hafta trafigim ok ablama anneme ve teyzeme gidicem hem gezmeye hemde dügüne yardıma nasıl yetişebiliceksemde
bende 2 baklava yedim itiraf ediyorum sayın hakimimkes cezamı:18::18:
Slm kızlarrrr

canım gemiş olsun işşallah kötü birşey yoktur bebem
oh oh sefan olsun bebem yarasınnnn

geçmiş olsun kırık çıkık yoktur umarım..

geçmiş olsun kırık falan yok inşallah:26:

Salişşçim çok geçmiş olsun canım sana: Umarım kötü bir şey yoktur. iyi bak kendine...

Yok kızlarrrr Yoğun bakımda diyaliz hortumunaa takıldım aamAA muhteşemmm düştümm milet hastaları bırakıp bana koştu ucuz yırrttım valla kolumun üzerineee düştümmm bizim asistan dio ki kesin kırık bu dedim olabilir üzerine 100 kiloluk bir kütle düştü sonuçta kolay değil zavallı kolumMilletiiii kopardım gülmektennnnnhemen seyyar röntgen makinemiz var baktık kırık yok şiştii amaa dedim yaa kolayy değilll 100 kilo düştü üzerineeKolumu bacağımı kırmadım diyee çok mutluyum sınıfta kalırdım valla allahıma çok şükür kızlaarr kötü düştüm amaaa ucuz yırrttımmm

Sabah: bir bardak greyfurt suyu
bir çay bardağı zencefili zerdaçallı çörekotlu su
2 adet haşlanmış yumurta
1 parça peynir
5 adet hurmA
bir çay bardağı ceviz
domates salatalık biber

geçmiş olsun

Sabah: bir bardak greyfurt suyu
bir çay bardağı zencefili zerdaçallı çörekotlu su
2 adet haşlanmış yumurta
1 parça peynir
5 adet hurmA
bir çay bardağı ceviz
domates salatalık biber

afiyet olsun kahvaltın güzelmiş ama acaba cevizi ara öğünde mi yesen
bide metabolizma çayı sıcak mı tüketilecek bende şimdi ocağa koydum kaynıyor

geçmiş olsun

afiyet olsun kahvaltın güzelmiş ama acaba cevizi ara öğünde mi yesen
bide metabolizma çayı sıcak mı tüketilecek bende şimdi ocağa koydum kaynıyor

Evdee olsam kesinlikle öle yaparım tatlım amaa kliniktee mümkün olmuyor hiç ara yok çünkü hiç arasız çalışıyoruz bazen tuvalete gidemiom o derece yaniMetabolizma çayını bencee soğuk içç tadı çokk güzell indirirken evde nane varsa at içinee tadınııı daha da güzell yapıoo hatta bu metabolizmaa çayııı normadeee şerbet olarak bile kullanılabilirr günlük yaşmda içine şeker atarakkk tadı o drece güsel

Sapişim bugün görünmedin piyasada.Nerelerdesin.?????
Kızlar iftardan önce tartıldım güzel bir sonuçtu benim için ama bu hafta kilomu 75.5 olarak geçersiniz.Her ihtimale karşı
Hala gidip gitmeyeceğimizden emin değilim.Sabah eşimle konuştuk ama genelde istediğim şeylerde son dk değişikliği olur.Sabah eşim gelince netleşir artıkın

kızlar ptesi sendromumu sanki sakin gibiyiz.ben nete cok zor girdim.abla msj attım almadınmı??

SAPHIRA (cuma) 17

Bu Hafta

saferan... izinli
Shopaholic... (p.tesii). 1 izinli
Saliss... (sali ) 10
Pasam3405...(carsamba) 27
Kelebekolcam... (persembe) 18
Akabe... (cuma) 6

23.04.2012 haftası

gerbera1987... (pazartesi) 6
doga3. (salı) 13
Angiera. ( çarşamba) 0
Ecemavi. (perşembe) 15
ipekyol. (cuma) 7

paşaamm tebriklerr canımm

selammm şekerler.....menüüüüüüü paylaşımm:)
geç kahvaltı==1.5 yumurta haşlanmış
3 siyah zeytin
1 salatalık..2çeri domatis:)) ege şivesi..
2kk tulum peynir
1 avuç badem
1 büyük muz
akşam====5 kaşık yogurt...1 salatalık...
bir tabak yumurtalı kıyma...
yanlışlarım==suyu az içtim
akşam yemeğimi çok geç yedim
spor====yarım saat tempolu yürüyüş....biraz egzersiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…