Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya arkadaş öyle bi okula tayinim çıktı ki velilerin ciftligi gibi..ne yapacak olsak ne karsr alacak olsak veliler ne der nasil aciklariz diye soruluyor once..veliler de celi valla en ufak seyde direk cumhurbaskanina sikayet mektuplari..

Ortak sinav hazirlacak diyorum ki 2ser puanlik ilk konulardan soralim yok olmaz cocuklar gatirlamaz veliler gelir..ya 2 puanlik sorudan ne olacak onu da hatirlativersinler..

Ben de simdi uygulama sinavi hazirlicam genelde normal ders sinavindan kolay sorulur bu sinavda.ama normal ders sinavini o kadar kolay hazirlamis ki hoca daha kolayini hazirlayamiyorum!!!!!

TLC yi izliyom. genç bir adam 4 ayda 45 kilo vermiş. yeni biri çıkmış içinden. benim vermem gereken 20 kilo var
Ben de seyrettim o adam kadar idman yapabilir miyiz ki yapabilsek 20 kilo veririz bence. Calistirici önemli olan uzun saatler egzersiz değil etkili egzersiz dedi o da benim kafama takıldı. Spor yapıyoruz diye boşa kürek çekiyor olabilir miyiz

Fıstık ezmesi bitti mi fazla kaçmış ama farkındasın demi fulyam, sağlıklı ama çok olmuş
yok bitmedi ama karar verdim bu bitince yenisini bir süre yapmayacağım. çünkü son iki haftada iki kavanoz bitirdim 400 gr dan. bu 3. kavanoz. bu hafta da bu biterse tamamdır. az yemeye çalışacağım. daha önce yağtığımda valla 2-3 ayda bitirmiştim. noldu ki bana anlamadım. aş eriyormuşum meğer

fazla oldu canım farkında olmaz mıyım hiç yarından itibaren şu ara öğünleri kaldırmaya çalışacağım. belki akşam 100 mlt kefir olur o kadar.
ama tabi sabah bağırsaklar için evden çıkmadan 2 tk zeytinyağlı kuruincir yiyorum. o da var ama mecbur bu ikisini bağırsaklarım için tüketmem gerek o da var
yok ben ağır spora karşıyım. zaten saatlerce spor yapacak vaktim yok. doktorlar bile hayır diyor. ben kiloda birine günde tempolu 30 dk yürüyüşle başla kilo azaldıkça 45 dk ya çıkar diyorlar. hele benim gibi elma tipi birinin kalp bölgesini sıkıştırıyor fazla efor. ben yapabilirsem öğlen 30 ya da 40 dk akşam üzeri de 20 dk tempolu yürüyorum. çok yorgun hissetmezsem azcık da leslie olabilir akşam. ama açıkçası eve yorgun geldiğim için ve gündüz yürüyüş yaptığım da o bile zor geliyor. benim boğazdan kısmam gerek çakıl. menülerim ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…