- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
kız özelden yaz nolurSoylemicimmmm
Seni detoks bile zor kurtarır igdenin ellerinden
Soylemicem ulankız özelden yaz nolur
Taciz ederim lannnn....Soylemicem ulan
Alayınıza isyan alayınıza gider
'la minnoş kilosuyla kaç kilo verecek bu hatun çıldırtmayın beniSoylemicimmmm
Hippo öğrenirsen bana da söyle nolaaarrrrTaciz ederim lannnn....
İlgilenelim anamNe sandınilgilenmezsen benimle
Ben de seyrettim o adam kadar idman yapabilir miyiz ki yapabilsek 20 kilo veririz bence. Calistirici önemli olan uzun saatler egzersiz değil etkili egzersiz dedi o da benim kafama takıldı. Spor yapıyoruz diye boşa kürek çekiyor olabilir miyizTLC yi izliyom. genç bir adam 4 ayda 45 kilo vermiş. yeni biri çıkmış içinden. benim vermem gereken 20 kilo var
EtTaciz ederim lannnn....
2000 ip atlıyor ben 1000 tane atlayınca kalbim her yerden çıkacak gibi'la minnoş kilosuyla kaç kilo verecek bu hatun çıldırtmayın beni
Kasapla ölümüne kankayıkgelmiyon ki hiç, anca kasap
O zaman yarın öğrenirsin sayın fit hanımigdedali kaç eksidesin lan, nasılsa yarın kilo bildircen söylesene
Kim o miu mu??Et
2000 ip atlıyor ben 1000 tane atlayınca kalbim her yerden çıkacak gibi
Platesini yürüyüşünü söylemiyorum bile
Söyleme kız çatlasınlarSoylemicimmmm
Rakibini hafife almak yapılacak en büyük hatadır. Hele de ortin ortalıkta yokken'la minnoş kilosuyla kaç kilo verecek bu hatun çıldırtmayın beni
yok bitmedi ama karar verdim bu bitince yenisini bir süre yapmayacağım. çünkü son iki haftada iki kavanoz bitirdim 400 gr dan. bu 3. kavanoz. bu hafta da bu biterse tamamdır. az yemeye çalışacağım. daha önce yağtığımda valla 2-3 ayda bitirmiştim. noldu ki bana anlamadım. aş eriyormuşum meğerFıstık ezmesi bitti mifazla kaçmış ama farkındasın demi fulyam, sağlıklı ama çok olmuş
yok ben ağır spora karşıyım. zaten saatlerce spor yapacak vaktim yok. doktorlar bile hayır diyor. ben kiloda birine günde tempolu 30 dk yürüyüşle başla kilo azaldıkça 45 dk ya çıkar diyorlar. hele benim gibi elma tipi birinin kalp bölgesini sıkıştırıyor fazla efor. ben yapabilirsem öğlen 30 ya da 40 dk akşam üzeri de 20 dk tempolu yürüyorum. çok yorgun hissetmezsem azcık da leslie olabilir akşam. ama açıkçası eve yorgun geldiğim için ve gündüz yürüyüş yaptığım da o bile zor geliyor. benim boğazdan kısmam gerek çakıl. menülerim ortada.Ben de seyrettim o adam kadar idman yapabilir miyiz ki yapabilsek 20 kilo veririz bence. Calistirici önemli olan uzun saatler egzersiz değil etkili egzersiz dedi o da benim kafama takıldı. Spor yapıyoruz diye boşa kürek çekiyor olabilir miyiz
Benimde kilom onunkine göre daha fazla, kolay veririmEt
2000 ip atlıyor ben 1000 tane atlayınca kalbim her yerden çıkacak gibi
Platesini yürüyüşünü söylemiyorum bile
Hayırdır inşallahKasapla ölümüne kankayık
O zaman yarın öğrenirsin sayın fit hanım
Söyleme kız çatlasınlar
Rakibini hafife almak yapılacak en büyük hatadır. Hele de ortin ortalıkta yokken
aha gaçtım ben fit hatun zabaha kadar düşünsün dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?