- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Menü verim bende :))
Ayy saol cnm.. avmde yedik.. pattiş kızatması da vardı yanında kızarmış ekmek fln.. ama onları eşime ve çocuklara dağıttım :))ne güzel menü bu böyle. afiyet olsun tatlım
Lunyamenülere kimi etiketliyecektik?
Akşam çok yemissinkocaman bir taş var midemdehalam yoldadır ondan mı ki
Ys ben ♤♡♤♡
evet. bi de iki gündür böyle aslında karnım. her yerim şiş. kabuk tarçın içtim. yeşilçaydan vazgeçtim. avakado yaprağı çayı içeyim.Akşam çok yemissin
Aynı etkiyi alkol uyusturucu sigara ve yemek verirmis 4 bağımlılık yapıcı şey basit kolay hızlı. Hiçbirinin hazzı ilk lokma gibi olmuyor sonrasinda o hissi umut ettiğin için yemeye devam ediyorsun ve hiç elde edemiyorsun. Ilk lokmadaki haz ile yetinsek obezite de olmayacak ama o duyguya sığınmak bitiriyor insanı kısır donguye cekiveriyorBende spor yapmak asla o etkiyi yapmıyor tam tersi spor zorunluluk duygusu oluşturuyor, sıkılıyorum spor yaparken, dizi vs bile açsam keyif almıyorum hiç.
Ama şöyle hesapsız kitapsız hızlı hızlı yürümeyi seviyorum onu da yapamıyorum.
Zor sor kız..Yesilcayimi ictim sinav hazirliyorum
Bana kalsa..Zor sor kız..
Al benden de o kadar şimdiden stresi çöktü yine geç çık yine stres yine sinirli mutsuz insanlar ben müzik dinleyerek çalışmak istiyorum ya
Ben marul hamburger yaptım o da güzeldi köfte turşu domatesi marulun içine koymustumOlsun daha çok gel muhabbete de gel merak ederiz
Sen hiç peyniri yumurtayı rokayla marulla dürüm yapıp yedin mi cici kız
Ben sanırım Bü psikiyatriye görünmek zorundayım çünkü kusmaya başladım yine çok utanıyorum bundan hayatımın bir döneminde de olmuştu ama bırakmıştım şimdi yine offfBen de senin gibiyim ama ben bozdugumda suçluluk duymuyorum çünkü yedigimin fazla olduğunu anlayamiyorum. Bana göre az bile yiyorum o derece. Yaşam tarzını degistirmek gerek evet ama zor dietimi yasamima uydurup yeni yontemler deniyorum. Hala çok uzun yolum var ama vazgecmiyorum. Hep aynı hatalari yaparak doğruyu bulamayiz.
Nesfit i benim doktor vermiyor boş kalori diyor hep onun yerine domates salatalık ye diyor hepNesfit aldım bugün, yarın ona mı başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?