tamam canım benim tabi öperim koklarım teyzesicanım benim yerime öp kokla sıpamı olurmubiizm gelin bugün aradı abla agrılarım başladı dedi kız bizim oglan ha geldi ha gelicek heyecan sardı he:18::18::18:
canım bunu ne kadar yapoyosun ve nasıl içiyosun bebem bir anlat bacına bakalım ne kadar devam edicez kesin metobolizma hızlanıyomu günde ne kadar içicez:44::44:
gelelim bana öglen bir elma yedim 3 erik 3 kayısı kurusu az üzüm ceviz yedim1.5 litre su içtim akşamada mantar çorbası salata kuru fasülye yogurt 2 kaşıkta pilav yedim okadar canım sıkıldı panik atagım gene azdı ya namazı çarpıntıyla kıldım ne olucek benim bu halim ne yapsamda geçse bu hastalık akıl verin bana
çok geçmiş olsun canım.Kara turpu oy,içine zencefil ve bal koy..7-8 saat kadar hatta mümkünse 1 gece beklet.sonra o içinde sıvılaşmış balı iç,öksürüğe birebirboğazım kötü sanki yara var ilaç kullanma dan geçermi acaba bide öksürük başladı
yarında misafirim gelecek
valla aynen,sıkıldım artık,güneş açsın bol bol ben de spor yapmak istiyorummmMerhaba kızlar
burda hava sıcak ama yağmur bir yağıyor bir duruyor. Hava da kapalı. İÇim sıkıldı iyice.
Bugün yürüyüşlere başlayayım diyordum ama bakalım yağmazsa yarın başlayacağım....
çok güzel bir laf canım ben bunu uygulayabilecek hale gelirsem sanırsam nirvanaya filan ulaşmış olurumkalbi en fazla nurlandıran şey... kızdığınız kimseye dua etmektir
memnun kalmana çok sevindim canımBu aradaa SAPHIRAmın metabolizma çayı mülkemmel kızlarrr tad olarak idare ederrr amaaa bütün gün 1 lt içtimm amaa 2 lt ter döktümmm bağırsaklaraaa çok iyi geliooo bayıldım çaya
kahvaltı az olmuş,o yüzden ara öğün ihtiyacı duymuşsun ama güzel olmuş afiyet olsunKahvaltı: 2 haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Ara: Bir bardak süt
bir avuç badem
ahh canımm Allah kavuştursun..aşık şirine seniiEşimin programı var dün akşam gitti salı sabahı dönecek.Canım çok sıkılıyor ya hu.Eşimden ayrı kalmak çok zor geliyor bana.Küçük bir tatil düşünüyorlardı belki bu hafta gidebiliriz çok iyi gelir bana
Kücüken yanaklarimi sıkan: Kizim seni ogluma alicam diyen teyzelere sesleniyorum... N'oldu bizim o iş ?? :))
çok güzel canım afiyet olsunAkşam: bir adet alabalık
bir tabak salata
bir avuç badem
Biree tekrar metabolizma çayımı hazırladımmmm onuu içeceğimmmmmm bolll boll erimee zamanıı
anacım h.sonları diyet olmuyor vallagünaydın kızlar hafta sonu öküzü sürüsüyle yedim sinirim mideme vuruyor benim yaaa
canım hoşgeldin :) sorunlarını halletmenize çok sevindim canımcanlar ben geldiiim....eşimle konuşarak srunlarımızı hallettik....güzel bir hafta sonu geçirdik....kalbim kırık çıtırtı var ama eşimi yavrumu çok seviyorum....şim ben sana böyle davranmasam sen zayıflayamıycaktın sağlıgın elden gidicekti..bu şekilde mutsuzdun diyor doğru söylüyor aslında
hafta sonu bir kaç bluz alayım die bir sürü kyafet denedim..hatta kotda denedim..iyi ki bu takımdayım iyi ki zayıflamaya başladım kızlar yaa...10 kg dan fazla verdiğim halde istediğim şeylerr olmuyor...acilen 5 kg daha versem sonra yavaşlasa da sorun etmicem...ama acil 73 olmam lazım..su anda 88 lerdeyim...reglim gene geciktii onun yüzünden günlerdr kaçamak yapmadıgım halde tartıdaa çok az eksi var..regl olsamm da 2 kilo gitse keşke regl bitince...
aaaa tühhSlm kızlarrrr
Bu hafta sizlerleyim çünkü sabah klinikte düştüm ve elim sargıdaaa bana izin verdiler bir tek çarşambaa gece nöbetine gidecem elimdee acıoo püff nasıl nöbet tutacaksam
Kırık filan olmamasına sevindim canım
Yok kızlarrrr Yoğun bakımda diyaliz hortumunaa takıldım aamAA muhteşemmm düştümm milet hastaları bırakıp bana koştu ucuz yırrttım valla kolumun üzerineee düştümmm bizim asistan dio ki kesin kırık bu dedim olabilir üzerine 100 kiloluk bir kütle düştü sonuçta kolay değil zavallı kolumMilletiiii kopardım gülmektennnnn hemen seyyar röntgen makinemiz var baktık kırık yok şiştii amaa dedim yaa kolayy değilll 100 kilo düştü üzerinee Kolumu bacağımı kırmadım diyee çok mutluyum sınıfta kalırdım valla allahıma çok şükür kızlaarr kötü düştüm amaaa ucuz yırrttımmm
canım bugün hep gelip gelip gittim..bir türlü şöyle oturup,geçmişe bakıp yazamadım doğru dürüst..kızımda pek kudurktu bugün ondan fırsat kaldığınca benim networking işleriyle uğraştım,uzuuun tel.görüşmeleri yaptım..kuzu uyuduktan sonra ve geçmişi uzuuunca okuduktan sonra anca yazabiliyorum şu andaSapişim bugün görünmedin piyasada.Nerelerdesin.?????
Kızlar iftardan önce tartıldım güzel bir sonuçtu benim için ama bu hafta kilomu 75.5 olarak geçersiniz.Her ihtimale karşı
Hala gidip gitmeyeceğimizden emin değilim.Sabah eşimle konuştuk ama genelde istediğim şeylerde son dk değişikliği olur.Sabah eşim gelince netleşir artıkın
canım harikasııııııııııınnnnnnnnnSelamun Aleyküm canlarim
nasilsiniz insallah?
ben turp gibiyim 131 kg´yu gördüm
hafta sonu akrabamizin dügünü vardi yatili kaldik
cok güzel güzel gecti,sohbetli programli oldu
gelinle prensesler gibiydi..
kaldigimiz akrabada sagolsun gece 2 de kalkip sofralar hazirladi
artik yutkuna yutkuna bir hal oldum..yeter bu eziyet eve gidelim diye tutturdum esime
ama zafer benimdi ..yemedim
ordada beni gören herkes sasirdi nasil zayifladin böyle diye, bir simardim bir simardim anlatamam
yanliz kizlar benim bir sorunum var
biz ev tasincaz bu hafta insallah,dolayisi ile netim olmayacak
ben kilomu nasil bildirebilirim,hic bir fikri olan varmi acaba?
angieracım cuma günü izin almıştım sanırsam di mi? :26:SAPHIRA (cuma) 17
Bu Hafta
saferan... izinli
Shopaholic... (p.tesii). 1 izinli
Saliss... (sali ) 10
Pasam3405...(carsamba) 27
Kelebekolcam... (persembe) 18
Akabe... (cuma) 6
23.04.2012 haftası
gerbera1987... (pazartesi) 6
doga3. (salı) 13
Angiera. ( çarşamba) 0
Ecemavi. (perşembe) 15
ipekyol. (cuma) 7
paşaamm tebriklerr canımm
canım omega 3 takviyesi öneriyorum.çok faydalı..kizlar ben diet yapali cok üsüyorum
bugün doktora gittik kan felan verdik
pazartesi tahlil sonuclarini alcaz
sanirim demir eksikligi var
resmen ayaklarim buz gibi yaw
iyi geceler yoğun ve yaralı kuzucum benimKırık çıkık yok amaa bu kol gece gece acımaya başladıııyaptımm iğnemi kendimee yatayım kızlar ağrı kesici etki edene kadarr Boşunaa dememişlerrr tümmm derttlerr gece başlar diyee
Yarında evdeyim amaa ders çalışırımm zahmet olmazsa banaaCuma gene sınavım varr gene liseye gidip ders anlatacammm formasyon için genee yoğunluk varr herkes yarına kadar kendine ii baksınnn görüşürüzz
canım harikasııııııııııınnnnnnnnnhm 131 hem çelik gibi bir iradeeee daha ne olsuuuuuuunnnnn süpersinn şekerimmm
canım geri dönmek üzere izin aldı deriz,geri döndüğün zaman,olmadığın hafta kadar (mesela 2 hafta yoksan 2 ye bölünğr) kilonu böleriz ya da ben bir saferana sorayım bu durumu canım
Cok saol cnm,omega 3 hic aklima gelmedi,dur yarin hemen alayimcanım omega 3 takviyesi öneriyorum.çok faydalı..
tahlil sonuçların inşallah iyi çıkar canım
Allah rahatlik versin canim selametle..Kızlar ben de yatıcam artık biraz da face e bakmam lazım öpüyorum sizleri iyi geceler
senin adına çok sevindim canım gözün aydın kavuşmuşsunuzTatlışlar eşim sabah olmadan geldi çok şükür
Bizim işte netleşti haliyle yarın öğlen yola çıkıyoruz.Haftaya görüşürük artıkın kendinize iyi bakın bol bol kalori yakın
yok tatlım öyle ayrılmak değilcok sagol canim,ay ben ayrilmayi hic istemiyorum yahucebimden nete de giremiyorum
ama aklima söyle birsey geldi,bu forumda reelden tanidigim seymacim nikli can arkadasim var,onu cepten arayip kilomu bildirsem ,o da size Cuma günü yazsa acep olabilirmi?
Cok saol cnm,omega 3 hic aklima gelmedi,dur yarin hemen alayim
Allah rahatlik versin canim selametle..
canım hızlı verilen kilolar hızla alınıyo,ayrıca bu diyetleri yaparken yaşadığın yoksunluk hissi,sonrasında yemeklere saldırmana sebep oluyor,tecrübeyle sabit.bana çok zaman kaybettirdi bu tarz diyetler..tabi yine sen bilirsinben 5 günde 5 kilo diyeti diye bişey buldum tam olarak 3 haftada ortalama 4 kilo civarı verilmiş 1 haftalığına denesem bişey kaybetmem sanırım en azından şu midem biraz küçülsün her seferinden aşşalamaya sebep buluyorlar çok sinirlendim bugün teyzeye neyse hem bende göbekten çok mide varrahartsız oluyorum iyice offf bi zayıflasam ilk yapacağım şey sanırım
hiç yemediğim künefeyi yemek olacak çünkü kadayıfa bayılırımpaşam diyo ya frambazlı pasta yicem diye bende canım fena halde şerbetli kadayıf istiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz-35.html#post12384216
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html
bugün hiç giremedim nete hiç keyfim yok benim hemen yatıp kendime gelsem iyi olcak iyi geceler
bozma moralini tatlım.yürüyüşüde bırakma en azından sıkılaşırsın.bence seninde benim gibi listeye ihtiyacın var.listelerin dengeli olmuyor ozaman azyemiş gibi göründüğün zaman bile yağdan ve karbonhidrattan fazla aldıgın zaman kilo vermessin.evdeki sisteme göre kendine bir liste yap burda daha tecrübeli olanlarla paylaş.mesela günlük ekmek dilimin belli olsunn bulgur vs yersen bu dilim sayısı azalsın yogurdu sütü arttır.kendimi kandırmaya devam edeyim biraz kilo almanın sebebi su tutmuş olabilirmiyim acaba yada buraya yazmaya başladığımdan beri yürüyüşe çıkıyorum acaba kaslaramı dönüşmeye başladı yağlar çünkü bi yerde okudum kas ağırlık olarak yağlardan daha fazla çıkıyormuş uffffffff ümidimi kaybetmeye başladım nasıl olcak nasıl düşcem 8lere anlayamıyorum 2 gündür de maydonoz suyu biberiye çayı falan içmeye başladım
b12de eksik olabilir.ama benim gibi bazılarının eksik olmasada eli ayağı ısınmaz oda yapı meselesi..kizlar ben diet yapali cok üsüyorum
bugün doktora gittik kan felan verdik
pazartesi tahlil sonuclarini alcaz
sanirim demir eksikligi var
resmen ayaklarim buz gibi yaw
saliscim şiştimi..ah sınav deme bana mezun olalı 5 yıl oldu hala rüyalarıma giriyor.Allah zihin açıklığı versin.Kırık çıkık yok amaa bu kol gece gece acımaya başladıııyaptımm iğnemi kendimee yatayım kızlar ağrı kesici etki edene kadarr Boşunaa dememişlerrr tümmm derttlerr gece başlar diyee
Yarında evdeyim amaa ders çalışırımm zahmet olmazsa banaaCuma gene sınavım varr gene liseye gidip ders anlatacammm formasyon için genee yoğunluk varr herkes yarına kadar kendine ii baksınnn görüşürüzz
inşallah güzel vakit geçirirsinizTatlışlar eşim sabah olmadan geldi çok şükür
Bizim işte netleşti haliyle yarın öğlen yola çıkıyoruz.Haftaya görüşürük artıkın kendinize iyi bakın bol bol kalori yakın
tamam canım benim tabi öperim koklarım teyzesi
Ben böyle bir kez yaptım bunu,o ölçülerle..2 günde içiliyor diye hatırlıyorum.sonra tekrar yapmak istersen 1 ay sonra yapabiliyorsun
afiyet olsun canım
panik ataka ne iyi gelir hiç bilmiyorum canım ya ama sanırım stresten uzak durma en önemlisidir.geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım.Kara turpu oy,içine zencefil ve bal koy..7-8 saat kadar hatta mümkünse 1 gece beklet.sonra o içinde sıvılaşmış balı iç,öksürüğe birebir
valla aynen,sıkıldım artık,güneş açsın bol bol ben de spor yapmak istiyorummm
çok güzel bir laf canım ben bunu uygulayabilecek hale gelirsem sanırsam nirvanaya filan ulaşmış olurum
memnun kalmana çok sevindim canım
kahvaltı az olmuş,o yüzden ara öğün ihtiyacı duymuşsun ama güzel olmuş afiyet olsun
ahh canımm Allah kavuştursun..aşık şirine senii
ay bu süperrr yaa çok güldüm
çok güzel canım afiyet olsun
tontişim o sürekli yapılıp içilen bir çay değil,bir yerlerini bozmasın sonra dikkat et..o yazdığım ölçü yapılıp 2 günde bitiriliyor,sonra tekrar yapmak istersen 1 ay sonra yapabiliyorsun diye hatırlıyorum ama yine de netten bir araştır istern.metabolizma çayı diye yaz çıkar zaten
anacım h.sonları diyet olmuyor valla( h.içi çok şükür güzel gidiyorum da,h.sonuna ayırıyoruz tabi bütün gezmelerimizi,arkadaş toplantılarımızı,aile yemeklerimizi vs.. eee gel de diyet yap..aman napiimm h.içi kaçamaksız diyetimi uygulayıp,h.sonu kaçamkalı yaşayarak,haftada 200-300 gr. bile versem güzel diye düşünüyorum ben..kendimi sıkmadan uzun vadede yapmak daha önemli benim için
canım hoşgeldin :) sorunlarını halletmenize çok sevindim canımben geçen gün lcw den dar paça likralı kot aldım,düşük bel ama çok yakıştııı çok beğendimm 44 beden ama ilk giyişte bollaştı bile..sen de bulabilirsin yani kendine canımcım
aaaa tühh( bizimle olman güzel de eline üzüdüm canım çok geçmiş olsun,spor da yapamazsın şimdi,hay Allah..Allah beterinden korusun
Kırık filan olmamasına sevindim canım
canım bugün hep gelip gelip gittim..bir türlü şöyle oturup,geçmişe bakıp yazamadım doğru dürüst..kızımda pek kudurktu bugün ondan fırsat kaldığınca benim networking işleriyle uğraştım,uzuuun tel.görüşmeleri yaptım..kuzu uyuduktan sonra ve geçmişi uzuuunca okuduktan sonra anca yazabiliyorum şu anda
canım harikasııııııııııınnnnnnnnnhm 131 hem çelik gibi bir iradeeee daha ne olsuuuuuuunnnnn süpersinn şekerimmm
canım geri dönmek üzere izin aldı deriz,geri döndüğün zaman,olmadığın hafta kadar (mesela 2 hafta yoksan 2 ye bölünğr) kilonu böleriz ya da ben bir saferana sorayım bu durumu canım
bu arada herkese günaydın abla buralardasın sanırım nasıl oldun ulaşamıyorum sana..
bugün ne yazıkki keyif yapamadım kızımın kreşinde etkinlik var bende göndermedim o uyanınca kardeşide uyandı..dünde gecenin bir yarısı 2mil leslie yaptım sonrada uyku tutmadı insan spor yaptıkça hafifliyor hantallık gidiyor..
bozma moralini tatlım.yürüyüşüde bırakma en azından sıkılaşırsın.bence seninde benim gibi listeye ihtiyacın var.listelerin dengeli olmuyor ozaman azyemiş gibi göründüğün zaman bile yağdan ve karbonhidrattan fazla aldıgın zaman kilo vermessin.evdeki sisteme göre kendine bir liste yap burda daha tecrübeli olanlarla paylaş.mesela günlük ekmek dilimin belli olsunn bulgur vs yersen bu dilim sayısı azalsın yogurdu sütü arttır.
b12de eksik olabilir.ama benim gibi bazılarının eksik olmasada eli ayağı ısınmaz oda yapı meselesi..
saliscim şiştimi..ah sınav deme bana mezun olalı 5 yıl oldu hala rüyalarıma giriyor.Allah zihin açıklığı versin.
inşallah güzel vakit geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?