Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kırık çıkık yok amaa bu kol gece gece acımaya başladııı yaptımm iğnemi kendimee yatayım kızlar ağrı kesici etki edene kadarrBoşunaa dememişlerrr tümmm derttlerr gece başlar diyee

Yarında evdeyim amaa ders çalışırımm zahmet olmazsa banaaCuma gene sınavım varr gene liseye gidip ders anlatacammm formasyon için genee yoğunluk varrherkes yarına kadar kendine ii baksınnn görüşürüzz

tamam canım benim tabi öperim koklarım teyzesi

Ben böyle bir kez yaptım bunu,o ölçülerle..2 günde içiliyor diye hatırlıyorum.sonra tekrar yapmak istersen 1 ay sonra yapabiliyorsun

afiyet olsun canım

panik ataka ne iyi gelir hiç bilmiyorum canım ya ama sanırım stresten uzak durma en önemlisidir.geçmiş olsun
boğazım kötü sanki yara var ilaç kullanma dan geçermi acaba bide öksürük başladı
yarında misafirim gelecek
çok geçmiş olsun canım.Kara turpu oy,içine zencefil ve bal koy..7-8 saat kadar hatta mümkünse 1 gece beklet.sonra o içinde sıvılaşmış balı iç,öksürüğe birebir
valla aynen,sıkıldım artık,güneş açsın bol bol ben de spor yapmak istiyorummm
kalbi en fazla nurlandıran şey... kızdığınız kimseye dua etmektir
çok güzel bir laf canım ben bunu uygulayabilecek hale gelirsem sanırsam nirvanaya filan ulaşmış olurum
Bu aradaa SAPHIRAmın metabolizma çayı mülkemmel kızlarrr tad olarak idare ederrr amaaa bütün gün 1 lt içtimm amaa 2 lt ter döktümmm bağırsaklaraaa çok iyi geliooo bayıldım çaya
memnun kalmana çok sevindim canım
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta
Bir bardak süt

Ara: Bir bardak süt
bir avuç badem
kahvaltı az olmuş,o yüzden ara öğün ihtiyacı duymuşsun ama güzel olmuş afiyet olsun
ahh canımm Allah kavuştursun..aşık şirine senii
Kücüken yanaklarimi sıkan: Kizim seni ogluma alicam diyen teyzelere sesleniyorum... N'oldu bizim o iş ?? :))
ay bu süperrr yaa çok güldüm
Akşam: bir adet alabalık
bir tabak salata
bir avuç badem

Biree tekrar metabolizma çayımı hazırladımmmm onuu içeceğimmmmmm bolll boll erimee zamanıı
çok güzel canım afiyet olsun
tontişim o sürekli yapılıp içilen bir çay değil,bir yerlerini bozmasın sonra dikkat et..o yazdığım ölçü yapılıp 2 günde bitiriliyor,sonra tekrar yapmak istersen 1 ay sonra yapabiliyorsun diye hatırlıyorum ama yine de netten bir araştır istern.metabolizma çayı diye yaz çıkar zaten
günaydın kızlar hafta sonu öküzü sürüsüyle yedim sinirim mideme vuruyor benim yaaa
anacım h.sonları diyet olmuyor valla ( h.içi çok şükür güzel gidiyorum da,h.sonuna ayırıyoruz tabi bütün gezmelerimizi,arkadaş toplantılarımızı,aile yemeklerimizi vs.. eee gel de diyet yap..aman napiimm h.içi kaçamaksız diyetimi uygulayıp,h.sonu kaçamkalı yaşayarak,haftada 200-300 gr. bile versem güzel diye düşünüyorum ben..kendimi sıkmadan uzun vadede yapmak daha önemli benim için
canım hoşgeldin :) sorunlarını halletmenize çok sevindim canım ben geçen gün lcw den dar paça likralı kot aldım,düşük bel ama çok yakıştııı çok beğendimm 44 beden ama ilk giyişte bollaştı bile..sen de bulabilirsin yani kendine canımcım
Slm kızlarrrr

Bu hafta sizlerleyim çünkü sabah klinikte düştüm ve elim sargıdaaa bana izin verdiler bir tek çarşambaa gece nöbetine gidecem elimdee acıoo püff nasıl nöbet tutacaksam
aaaa tühh ( bizimle olman güzel de eline üzüdüm canım çok geçmiş olsun,spor da yapamazsın şimdi,hay Allah..Allah beterinden korusun
Kırık filan olmamasına sevindim canım
canım bugün hep gelip gelip gittim..bir türlü şöyle oturup,geçmişe bakıp yazamadım doğru dürüst..kızımda pek kudurktu bugün ondan fırsat kaldığınca benim networking işleriyle uğraştım,uzuuun tel.görüşmeleri yaptım..kuzu uyuduktan sonra ve geçmişi uzuuunca okuduktan sonra anca yazabiliyorum şu anda
canım harikasııııııııııınnnnnnnnn hm 131 hem çelik gibi bir iradeeee daha ne olsuuuuuuunnnnn süpersinn şekerimmm

canım geri dönmek üzere izin aldı deriz,geri döndüğün zaman,olmadığın hafta kadar (mesela 2 hafta yoksan 2 ye bölünğr) kilonu böleriz ya da ben bir saferana sorayım bu durumu canım

angieracım cuma günü izin almıştım sanırsam di mi? :26:
kizlar ben diet yapali cok üsüyorum
bugün doktora gittik kan felan verdik
pazartesi tahlil sonuclarini alcaz
sanirim demir eksikligi var
resmen ayaklarim buz gibi yaw
canım omega 3 takviyesi öneriyorum.çok faydalı..
tahlil sonuçların inşallah iyi çıkar canım
iyi geceler yoğun ve yaralı kuzucum benim

Kimseye diyette olduğunuzu söylemeyin. Bunu sizi yoldan çıkaracakları için değil, bunun bir diyet değil yaşam tarzı olduğunu kabullenmeniz için söylüyoruz.
Online ya da gerçek toplantıları olan bir destek grubuna dahil olun. Sizi destekleyen insanların var olduğunu bilmek size güç verecektir.
Gelişiminizi görmek için periyodik önce ve sonra fotoğrafları çekin. Fotoğraflar yalan söylemez.
Alışkanlıkları bırakmak kolay değildir, aniden bırakmak yerine dönüştürmeyi deneyin. Örneğin çikolatanın yerine meyveli yoğurt, patates kızartması yerine patates püresi koyun.
Hiçbir egzersiz eşit değildir. Hoşunuza giden egzersizin ne olduğunu bulun.
Belli bir süre içerisinde vereceğiniz kilo miktarını belirlerken gerçekçi olun. Küçük hedefleriniz sonucunda büyük hedefinize ulaşın.
Herkesin bedeni farklıdır. Dolayısıyla herkesin kilo verme biçimi de farklıdır. Kendinizi diğer insanlarla karşılaştırmayın.
Yediklerinizi, içtiklerinizi, yaptığınız egzersiz miktarını yazdığınız bir günlüğünüz ya da takip programınız olsun
Hazır yemeği hayatınızdan çıkarın. Kendi yemeğinizi kendiniz hazırlayın.
Porsiyonlarınızı yavaş yavaş küçültün.
Elbette o sandviç biraz mayonezle daha lezzetli olacak ancak buna gerçekten ihtiyacınız var mı? Amacınıza ulaşmak mı yoksa daha lezzetli bir sandviç mi yemek daha önemli?
Fiziksel aktiviteyi arttırmadan kalori alımını azaltırsanız, bedeniniz bir şeylerin yanlış gittiğini düşünerek bu kalorileri yağ olarak saklayacaktır. Aynı şeyi egzersizle yaparsanız, bedeniniz kalorileri saklamak yerine yakacaktır.
Bedeninizi aşırı egzersizle yormayın. Hızla başlarsanız, aynı hızla vazgeçebilirsiniz.
Yaptığınız değişikliklerden sonuç alamıyorsanız endişelenmeyin, bedeninize biraz zaman verin.
Porsiyonlarınızı yavaş yavaş yiyin. Her öğününüzde kendi kendinize yavaş olmayı hatırlatın.
Düzenli olarak yiyeceğiniz üç öğünün yanı sıra belli aralıklarla atıştırmayı ihmal etmeyin. Kendinizi aç bırakmayın.
Süpermarketteki diyet reyonu tek seçeneğiniz olmasın; normalde ne yiyorsanız yemeğe devam edebilirsiniz, sadece tek seferde o kadar çok değil.
Gün içerisinde almanız gereken kalori miktarını bilin ve buna göre yiyin; miktarı geçmediğiniz zaman gün sonunda kendinizi harika hissedeceksiniz.
Bedeniniz için gereken günlük su miktarını almayı ihmal etmeyin.
Bu son, diyerek bir yere varamazsınız. Kendinize karşı açık olun, sonuçta zayıflayacak olan da sizsiniz.

Metabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle zayıflamada yardımcıdır. Amerika’da yapılan bir çalışma greyfurt suyunun kilo vermede etkili olduğunu göstermektedir. Greyfurdun insülin hormonunu baskılamak suretiyle kişinin yemek yeme isteğini azalttığı belirtilmektedir.

Bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre greyfurt kandaki kötü kolesterolü yüzde 25 azaltmakta, iyi kolesterolü ise yüzde 25 artırmaktadır. Ancak greyfurdun kolesterol ilaçlarlarıyla birlikte alınmaması gerektiği belirtilmiştir.

...........................................................................................................................................................

Orta boyuttaki bir Salatalık içerisinde yaklaşık olarak 45 kalori bulunmaktadır. Yani 4-5 adet salatalık yersek ancak 250 kalori almış oluyoruz. Bu da hem tok tutucu hem de zayıflatıcı bir bitki ile karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor.

Gerek içerisindeki yağ yakıcı bitkisel enzimler, gerekse düşük kalori içeren sulu bir gıda olması nedeniyle salatalık ve salatalık suyu zayıflamak için birebir bir bitkisel çözümdür. Salatalık ile zayıflamayı salatalık suyu içerek veya salatalık kürü diyeti yaparak başarabilirsiniz. Lif zengini olarak adlandırılan bu besin tokluk hissi yaratırken, ayrıca sağlıklı bir su deposu diyebiliriz.

..........................................................................................................................................................

Lif ve C vitamini deposu olarak adlandırabileceğimiz bu besin, kilo vermeyi sağlayan kalsiyumu içerirken hazma yardımcı olur. Gerek diyet gerekse sağlıklı beslenmek için tavsiye edilen bir sebze türüdür. Düşük kalorili olmasının yanı sıra tok tutucu özelliği vardır. Nerdeyse sıfıra yakın nişasta ve kalori taşımaktadır. Bol miktarda vitamin, mineral ve diyet lifi bulundurur. Brokolinin zayıflama konusunda ise çok sayıda bilimsel çalışma yapılmıştır. Brokoli ile zayıflamak içn haftada 3-4 akşam yemeniz yeterli olacaktır.

...........................................................................................................................................................

Hafif tatlı içeren elma, bağırsakları harekete geçirerek çalışmasını sağlar. Elmada sadece 50 kalori vardır ve içinde bulunan petkinden dolayı doyurucudur. Zayıflamak için mükemmel bir meyvedir. Düşük kalorili olduğu için şişmanlığı önler, kan şekeri düzeyini ve yüksek tansiyonu olumlu bir şekilde etkiler.

..........................................................................................................................................................

Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor. Kiraz düşük kalorili bir yiyecek. Düşük yağ ve bol su içeriyor. Araştırmalara göre yüksek su içeren gıdalar enerji seviyesini yükseltiyor ve metabolizmanın daha iyi çalışmasını sağlıyor. Birçok insan zayıflamak için kiraz gibi sulu gıdaları tüketerek kilo veriyor. Kirazda yüksek potasyum ve düşük sodyum bulunuyor. Bu özelliği ile vücudun su dengesini düzenlemeye yardımcı oluyor, içerdiği sodyum ile aşırı su kaybını önlüyor.

Yulaf; diğer tahıllara göre daha yüksek oranda çözünür posa içeriyor. Ayrıca demir, manganez, çinko ve E vitamini, tiamin, nisain, rihoflavin, folat ve diğer B grubu vitaminlerinin de kaynağıdır. Yulaf aynı zamanda iyi bir selenyum deposu. Magnezyum, vücudun glikoz ve ensülin salınımında görev alan 300′den fazla enzimi destekliyor.

Sağlıklı bir yiyecek olan yulaf ezmesi, 100 gramında 14 gram bitkisel lif barındırmaktadır. Kolesterole iyi gelen bir yiyecek olan yulaf ezmesi, hem kalori harcatır hem de tokluk hissi verir.

Tatlışlar eşim sabah olmadan geldi çok şükür
Bizim işte netleşti haliyle yarın öğlen yola çıkıyoruz.Haftaya görüşürük artıkın kendinize iyi bakın bol bol kalori yakın

bugün hiç giremedim nete hiç keyfim yok benim hemen yatıp kendime gelsem iyi olcak iyi geceler

cok sagol canim,ay ben ayrilmayi hic istemiyorum yahu cebimden nete de giremiyorum
ama aklima söyle birsey geldi,bu forumda reelden tanidigim seymacim nikli can arkadasim var,onu cepten arayip kilomu bildirsem ,o da size Cuma günü yazsa acep olabilirmi?

canım omega 3 takviyesi öneriyorum.çok faydalı..
tahlil sonuçların inşallah iyi çıkar canım
Cok saol cnm,omega 3 hic aklima gelmedi,dur yarin hemen alayim
Kızlar ben de yatıcam artık biraz da face e bakmam lazım öpüyorum sizleri iyi geceler
Allah rahatlik versin canim selametle..

ben 5 günde 5 kilo diyeti diye bişey buldum tam olarak 3 haftada ortalama 4 kilo civarı verilmiş 1 haftalığına denesem bişey kaybetmem sanırım en azından şu midem biraz küçülsün her seferinden aşşalamaya sebep buluyorlar çok sinirlendim bugün teyzeye neyse hem bende göbekten çok mide var rahartsız oluyorum iyice offf bi zayıflasam ilk yapacağım şey sanırım
hiç yemediğim künefeyi yemek olacak çünkü kadayıfa bayılırım paşam diyo ya frambazlı pasta yicem diye bende canım fena halde şerbetli kadayıf istiyor

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz-35.html#post12384216
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html

Son düzenleme:
Bizim işte netleşti haliyle yarın öğlen yola çıkıyoruz.Haftaya görüşürük artıkın kendinize iyi bakın bol bol kalori yakın
senin adına çok sevindim canım gözün aydın kavuşmuşsunuz
iyi yolculuklar canım
yok tatlım öyle ayrılmak değil zaten seni bırakan kim izne ayrılmış olacaksın..döndüğünde kilon bölünecek o kadar..arkadaşın da bilgi verebilir ama paylaşım anlamında da burada olamayacağın için izne ayrılıp,netin hallounca da geri dönmen en iyisi canım
canım hızlı verilen kilolar hızla alınıyo,ayrıca bu diyetleri yaparken yaşadığın yoksunluk hissi,sonrasında yemeklere saldırmana sebep oluyor,tecrübeyle sabit.bana çok zaman kaybettirdi bu tarz diyetler..tabi yine sen bilirsin

bozma moralini tatlım.yürüyüşüde bırakma en azından sıkılaşırsın.bence seninde benim gibi listeye ihtiyacın var.listelerin dengeli olmuyor ozaman azyemiş gibi göründüğün zaman bile yağdan ve karbonhidrattan fazla aldıgın zaman kilo vermessin.evdeki sisteme göre kendine bir liste yap burda daha tecrübeli olanlarla paylaş.mesela günlük ekmek dilimin belli olsunn bulgur vs yersen bu dilim sayısı azalsın yogurdu sütü arttır.

kizlar ben diet yapali cok üsüyorum
bugün doktora gittik kan felan verdik
pazartesi tahlil sonuclarini alcaz
sanirim demir eksikligi var
resmen ayaklarim buz gibi yaw
b12de eksik olabilir.ama benim gibi bazılarının eksik olmasada eli ayağı ısınmaz oda yapı meselesi..

saliscim şiştimi..ah sınav deme bana mezun olalı 5 yıl oldu hala rüyalarıma giriyor.Allah zihin açıklığı versin.

inşallah güzel vakit geçirirsiniz

bu arada herkese günaydın abla buralardasın sanırım nasıl oldun ulaşamıyorum sana..

bugün ne yazıkki keyif yapamadım kızımın kreşinde etkinlik var bende göndermedim o uyanınca kardeşide uyandı..dünde gecenin bir yarısı 2mil leslie yaptım sonrada uyku tutmadı insan spor yaptıkça hafifliyor hantallık gidiyor..

Ahh enn güzelll yanıı o biryerleri çalıştırmasııı zatenn saphıramm diyetlee bayaaa çalışmayı uunuttular kendileriiii
Amin gerçekten bende en çok ona seviniomm kırık olsaa sınıfta bırakır bizim hocalar beni vee mezuniyeti rüyalarımda bile göremezdim: Amaa her işte bir hayır var saphıram hafta içi sabahhh sizinleyimmm

bu arada herkese günaydın abla buralardasın sanırım nasıl oldun ulaşamıyorum sana..

sanada günaydın daha iyiym ama hem ben hemde eren öksürüyor

spora devam

Gerçekten canım her ay sınav oluoss artıkkk fenalık geldii 5 senedirrr amaa son staj yerime başlıcamm haftayaa psikiyatriiii banaaa iyiii gelecekkkk inşallah

Elimde şiştiii canımmm amaaa çok tuhaf morarmış vee şişmişş yerden çokkk elll bileğimmmm fecii ağrıoooo vee o ağrıı enseme kadar vuruyorrr vee bunu gece yapıyorr dün gece dayanamadım yatmadannn dikloron vurudum kendimee

akşam çaydan yaklaşık 4 bardak içtim tabi davamlı wc kalkmak zorunda kaldım
oğlumda çok öksürüyor geniz akıntısı var sanırım bir düzelsek hayırlısıyla
kendimi iyi hissetmeyince bu günkü misafirleri iptal ettim

GÜNAYDINNNN şekerler.......kızlar benim adet gene gelmedi yaaa...ühüüüüühüüü.....ne de güzel kilo vermeye başlamıştım çok yavaşlattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…