Hiç belli olmaz canım kim bilir ama o kadar iyi bir metam yok.. 1.5 kilo sonuçtaSende sevincen herhalde
Hurmayı tüketmeden suya koyuyorsun 1 saat falan önce bu bunun içindeki bir maddeyi açığa çıkarıyormuş.. Bu da wc ye etki ediyormuş. Ben yoğurdun içine doğrayarak yedim. Sana tam ayrıntılarını veriyorum ki ufak bir farklılık bile bunu etkileyebilirBen de hurma kabız yapıyor denesem mi bilemiyorum
Kuzum ya biraz gördüm psikolojik olarak kusuyorum yazmıştın galiba.İnşallah ya bakayım umarım faydası olur
HAYIR 1.300 YAPACAKTIMBiri beni vursun hatta öldürsün benim hedefim 2 kilo 300 gram mi ben mi yanlış gördüm acep
Bu ney balım7. TAKIM TARTI KONTROLListe dışı arkadaşlarda asagi ekleyerek devam edelim
malipina (
Esra_4378 (
@Lunya (
sidelya (
tevafuk55 ( 63.6 / _300 )
vorones (
hippotalamus (
Melegiimm22 (
LİSTEYE EKLER MİSİN CANIM.. CEVAPLA DİYİOP BAŞTAKİ VE SONDAKİ QUATE YAZILARINI SİLEREKBu ney balım
Bugun ku Kilo mu. Sabah wc siz ciktım. 62.4 fark -500
Tamam sakinleş düzelttim ay kız kalpten gidecek
sürprizzzzzzzzzzzzzzzzzz yeni sistem yaptım
Mius can . Beni de yaz bi yere . Ben bisiklet ve yürüyusle gelicem . Kaç puan acepbegum75
nehirnil111
EVEEEETTTTTTTTTTTTTTTT
YENİ SPOR GRUPLARI İLE KARŞINIZDAYIZZZZZZZZZZZZ
KARPUZLAR & KAYISILAR
KAPIŞMASI OLARAK DEVAM EDİİYORUZ.
SKOR BAZINDA DEĞERLENDİRME YAPILIR. HER HAFTA 1. OLAN GRUP 1 PUAN OLUR.. 10 A GELEN KAZANIR!
- Karpuzların bir alt grubu KELEKLER! 2 haftada bir keleklerden karpuzlara toplamda en yüksek puanlı 3 kişi geçiş yapar. Karpuzladaki en düşük puanlı 3 kişi ise keleklere geçiş yapar!
- Kayısı ların bir alt grubu ÇAĞLALAR! 2 haftada bir çğlalardanlardan kayısılara toplamda en yüksek puanlı 3 kişi geçiş yapar. Kayısılardaki en düşük puanlı 3 kişi ise çağlalara geçiş yapar!
PUAN HESAPLAMASI: HER HAFTA AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE HESAPLANIR VE SONUÇLAR AÇIKLANIR:
KARPUZLAR TAM PUANI+KELEKLER PUANININ YARISI= BEGUŞUN GRUBUNUN PUANISpor gruplarına her isteyen giremez.
KAYISILAR TAM PUANI+ÇAĞLALAR PUANININ YARISI= NİLİŞKONUN GRUBUNUN PUANI
Öncelikle düzenli spor yaptığını en az 3 hafta boyunca gösterecek..
Sonrasında spor kaptanları uygun görürse alt gruptan yani: kelek/çağlalardan başlatabilir..
- Spor kaptanları grupları birbirleri arasında değişemez.. yani karpuz ve kelekler hep aynı spor kaptanında ve sorumluluğunda, kayısı ve çağlalar hep aynı spor kaptanında ve sorumluluğundadır. Her spor kaptanı kendi grununu motive etmek ve haftanın galibi yapmak açısından sorumludur. Aynı zamanda takım arkadaşları brbirini motive etmekle yükümlüdür!
VEEEEEEEEEEEEEEEEE İŞTE SPOR GRUPLARIIIIIIIIIII
@begum75 kaptanlığındaaaaaaa
KARPUZLARRRRR
@Esra_4378
@hepfit
@hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife
begum75
kelekler
@Pamukseker19
@pempisler
@Ytmz
@Konyakk
malahit
@nehirnil111 kaptanlığındaaaaaaaaaaaaa
KAYISILARRRRR
@igdedali
@malipina
@Nevreste
@eflalim
@Lunya
nehirnil111
çağlalar
Cutemom007
Melegiimm22
@matematik61
@elfkkk
Bonus
BOL SPORLAR
Kız benbegum75
nehirnil111
EVEEEETTTTTTTTTTTTTTTT
YENİ SPOR GRUPLARI İLE KARŞINIZDAYIZZZZZZZZZZZZ
KARPUZLAR & KAYISILAR
KAPIŞMASI OLARAK DEVAM EDİİYORUZ.
SKOR BAZINDA DEĞERLENDİRME YAPILIR. HER HAFTA 1. OLAN GRUP 1 PUAN OLUR.. 10 A GELEN KAZANIR!
- Karpuzların bir alt grubu KELEKLER! 2 haftada bir keleklerden karpuzlara toplamda en yüksek puanlı 3 kişi geçiş yapar. Karpuzladaki en düşük puanlı 3 kişi ise keleklere geçiş yapar!
- Kayısı ların bir alt grubu ÇAĞLALAR! 2 haftada bir çğlalardanlardan kayısılara toplamda en yüksek puanlı 3 kişi geçiş yapar. Kayısılardaki en düşük puanlı 3 kişi ise çağlalara geçiş yapar!
PUAN HESAPLAMASI: HER HAFTA AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE HESAPLANIR VE SONUÇLAR AÇIKLANIR:
KARPUZLAR TAM PUANI+KELEKLER PUANININ YARISI= BEGUŞUN GRUBUNUN PUANISpor gruplarına her isteyen giremez.
KAYISILAR TAM PUANI+ÇAĞLALAR PUANININ YARISI= NİLİŞKONUN GRUBUNUN PUANI
Öncelikle düzenli spor yaptığını en az 3 hafta boyunca gösterecek..
Sonrasında spor kaptanları uygun görürse alt gruptan yani: kelek/çağlalardan başlatabilir..
- Spor kaptanları grupları birbirleri arasında değişemez.. yani karpuz ve kelekler hep aynı spor kaptanında ve sorumluluğunda, kayısı ve çağlalar hep aynı spor kaptanında ve sorumluluğundadır. Her spor kaptanı kendi grununu motive etmek ve haftanın galibi yapmak açısından sorumludur. Aynı zamanda takım arkadaşları brbirini motive etmekle yükümlüdür!
VEEEEEEEEEEEEEEEEE İŞTE SPOR GRUPLARIIIIIIIIIII
@begum75 kaptanlığındaaaaaaa
KARPUZLARRRRR
@Esra_4378
@hepfit
@hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife
begum75
kelekler
@Pamukseker19
@pempisler
@Ytmz
@Konyakk
malahit
@nehirnil111 kaptanlığındaaaaaaaaaaaaa
KAYISILARRRRR
@igdedali
@malipina
@Nevreste
@eflalim
@Lunya
nehirnil111
çağlalar
Cutemom007
Melegiimm22
@matematik61
@elfkkk
Bonus
BOL SPORLAR
puanlar 1. sayfada yazıyor canom.. 3 hafta düzenli spor yap evet gruplara girebilirsinMius can . Beni de yaz bi yere . Ben bisiklet ve yürüyusle gelicem . Kaç puan acep
benim kızlarımı hep almışsın bendensürprizzzzzzzzzzzzzzzzzz yeni sistem yaptım
benim kızlarımı hep almışsın bendenbeğenmedim
Listeye ekleyerek devam ediyoruz canim cuma /bugün/ farkBu ney balım
Bugun ku Kilo mu. Sabah wc siz ciktım. 62.4 fark -500
Oyy bu başımı nerelere koyam evde ne kadar detoks malzemesi varsa tezgaha çıkarıyordum neredeyse ohh şükür yaHAYIR 1.300 YAPACAKTIMYANLIŞ OLMUŞ HAHAHA
ben 1.3 dedim ama sen 2.3 yapabilirsin esraaaaaListeye ekleyerek devam ediyoruz canim cuma /bugün/ fark
Oyy bu başımı nerelere koyam evde ne kadar detoks malzemesi varsa tezgaha çıkarıyordum neredeyse ohh şükür ya
Ben de dedim esra 1 kilo vermişti ona niye fazla verdi kiben 1.3 dedim ama sen 2.3 yapabilirsin esraaaaa
kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?