sinüzitten olabilir.sanada günaydın daha iyiym ama hem ben hemde eren öksürüyor
spora devam
ben 10 yıl okudum canım..4yıl trde 2 yıl ara sil baştan almanca..birde sınavlar sözlüydü almanca kabus gibiydi..çıkık felan olmadıgına eminmisin.soguk uyguladınmı ödem için,birde belki sargı gerekebilir.ağrı ensene kadar gidiyorsa sinirlere bası yapan bişey olmalı ya şişlikten yada yer değiştiren bişey olmalı.
Gerçekten canım her ay sınav oluoss artıkkk fenalık geldii 5 senedirrr amaa son staj yerime başlıcamm haftayaa psikiyatriiii banaaa iyiii gelecekkkk inşallah
Elimde şiştiii canımmm amaaa çok tuhaf morarmış vee şişmişş yerden çokkk elll bileğimmmm fecii ağrıoooo vee o ağrıı enseme kadar vuruyorrr vee bunu gece yapıyorr dün gece dayanamadım yatmadannn dikloron vurudum kendimee
Allah acil şifa versin..akşam çaydan yaklaşık 4 bardak içtim tabi davamlı wc kalkmak zorunda kaldım
oğlumda çok öksürüyor geniz akıntısı var sanırım bir düzelsek hayırlısıyla
kendimi iyi hissetmeyince bu günkü misafirleri iptal ettim
hamile olmadıgına eminsen adaçayı papatya iyi gelir canım.GÜNAYDINNNN şekerler.......kızlar benim adet gene gelmedi yaaa...ühüüüüühüüü.....ne de güzel kilo vermeye başlamıştım çok yavaşlattı...
süslü seniiikızlar bn çıkıyorum şimdilik..akşama girerim nete....temizlikleri yemekleri yapıp dısarı cıkıcam..pazara gidicem markete gidicem,,kuaföre gidicem.....hareketli, olmam lazım belki işe yarar...acilen 75 in altına düşmek istiyorummm:)))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sinüzitten olabilir.
ben 10 yıl okudum canım..4yıl trde 2 yıl ara sil baştan almanca..birde sınavlar sözlüydü almanca kabus gibiydi..çıkık felan olmadıgına eminmisin.soguk uyguladınmı ödem için,birde belki sargı gerekebilir.ağrı ensene kadar gidiyorsa sinirlere bası yapan bişey olmalı ya şişlikten yada yer değiştiren bişey olmalı.
Allah acil şifa versin..
hamile olmadıgına eminsen adaçayı papatya iyi gelir canım.
süslü seniii
yavrum senin hocalarda ne kaa insafsız
Ahh enn güzelll yanıı o biryerleri çalıştırmasııı zatenn saphıramm diyetlee bayaaa çalışmayı uunuttular kendileriiii
Amin gerçekten bende en çok ona seviniomm kırık olsaa sınıfta bırakır bizim hocalar beni vee mezuniyeti rüyalarımda bile göremezdim:Amaa her işte bir hayır var saphıram hafta içi sabahhh sizinleyimmm
afiyet olsun canım yarasın :))akşam çaydan yaklaşık 4 bardak içtim tabi davamlı wc kalkmak zorunda kaldım
oğlumda çok öksürüyor geniz akıntısı var sanırım bir düzelsek hayırlısıyla
kendimi iyi hissetmeyince bu günkü misafirleri iptal ettim
günaydın canımm kız bebiş filan olmasınnnGÜNAYDINNNN şekerler.......kızlar benim adet gene gelmedi yaaa...ühüüüüühüüü.....ne de güzel kilo vermeye başlamıştım çok yavaşlattı...
aynenn şu laci kotlardan aldım işte :))SAPHİRA cım cnm hafta sonu kot giyince 1 ay daha alışveriş yapmamaya karar verdimbluzlarım var giyebiliceğim ama pantlon sorunum var...dediğin gibi lcw y bakayım söyle dar güzel siyah ve laci kot inşaallah...çok seviniirimmm çooookkk
piknik fotolarında o kot var üstümde ama çok belli değil..saphirimmm bu arada senin en son eklediğin piknik fotolarında farkettim..sen çok incelmişsin ve hiç 80 li kilolarda durmuyorsun ....
kolay gelsin tatlımmm görüşürüzkızlar bn çıkıyorum şimdilik..akşama girerim nete....temizlikleri yemekleri yapıp dısarı cıkıcam..pazara gidicem markete gidicem,,kuaföre gidicem.....hareketli, olmam lazım belki işe yarar...acilen 75 in altına düşmek istiyorummm:)))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gez bacım gez,sen çoktan hakettinEhhh birazz gezeyimmm demii benn kaçarr kızlarrr öncee anamla gezmeye gitcezSonra ben spora gitcem el bileğimi kullanmadan alett çalışayımmm diommm zatenn spor yapsam bile kilo alıomm bidee bırakırsam şişer patlarım
yavrum senin hocalarda ne kaa insafsız
afiyet olsun canım yarasın :))
oğluna geçmiş olsun,kara turpu oy içine zencefilli bal koy beklet sonra onu içir
günaydın canımm kız bebiş filan olmasınnn
aynenn şu laci kotlardan aldım işte :))
piknik fotolarında o kot var üstümde ama çok belli değil..
bu arada ciddimisin canım sen,bana da fazla göründüm,hatta işte yeni kotum düşük bel diye,göbek hizamdaki yanlarıma sinir oldummm..yalnız herkes benim 80 li kilolarda olduğuma inanamıyor..hatta 65 olmak istiyorum diyorum,sakın o kadar inme,en fazla 75-76 ol diyorlar,78 olsan yeter diyenlerde çok..en fazla diyen ve objektif olduğuna inandığım bir arkadaşım 70 dedi bugüne kadar..zaten 10 kg aşağıda gösteriyorsun 70 ol,daha fazla inme dedi..bakalım şu ilk hedefim 76 yı bir göreyim inşallah da,sonrasına bakıciimm artıkk.aslında beden ölçüme bakıyorum ben kilodan çok.44 bedenim şu an,40 beden olmak istiyorum,inşallah nasip olur
kolay gelsin tatlımmm görüşürüz
gez bacım gez,sen çoktan hakettin
daha çok zedeleme de bileğini,aman dikkat
Canım kimsenin önerdiğini duymadım bu tür diyetleri.Sağlık açısından çok sıkıntılı benceben 5 günde 5 kilo diyeti diye bişey buldum tam olarak 3 haftada ortalama 4 kilo civarı verilmiş 1 haftalığına denesem bişey kaybetmem sanırım en azından şu midem biraz küçülsün her seferinden aşşalamaya sebep buluyorlar çok sinirlendim bugün teyzeye neyse hem bende göbekten çok mide varrahartsız oluyorum iyice offf bi zayıflasam ilk yapacağım şey sanırım
hiç yemediğim künefeyi yemek olacak çünkü kadayıfa bayılırımpaşam diyo ya frambazlı pasta yicem diye bende canım fena halde şerbetli kadayıf istiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz-35.html#post12384216
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html
Gitmeyeceğiz canım galibasenin adına çok sevindim canım gözün aydın kavuşmuşsunuz
iyi yolculuklar canım
Bende başlayayım artık şu sporabugün ne yazıkki keyif yapamadım kızımın kreşinde etkinlik var bende göndermedim o uyanınca kardeşide uyandı..dünde gecenin bir yarısı 2mil leslie yaptım sonrada uyku tutmadı insan spor yaptıkça hafifliyor hantallık gidiyor..
Tekrar geçmiş olsun tatlım verilmiş sadakan varmış bak
Gerçekten canım her ay sınav oluoss artıkkk fenalık geldii 5 senedirrr amaa son staj yerime başlıcamm haftayaa psikiyatriiii banaaa iyiii gelecekkkk inşallah
Elimde şiştiii canımmm amaaa çok tuhaf morarmış vee şişmişş yerden çokkk elll bileğimmmm fecii ağrıoooo vee o ağrıı enseme kadar vuruyorrr vee bunu gece yapıyorr dün gece dayanamadım yatmadannn dikloron vurudum kendimee
Spor yaparsan reglin erken gelebilir.Bir dene istersenGÜNAYDINNNN şekerler.......kızlar benim adet gene gelmedi yaaa...ühüüüüühüüü.....ne de güzel kilo vermeye başlamıştım çok yavaşlattı...
Bende 70in altına düşmek istiyorum artık yeterkızlar bn çıkıyorum şimdilik..akşama girerim nete....temizlikleri yemekleri yapıp dısarı cıkıcam..pazara gidicem markete gidicem,,kuaföre gidicem.....hareketli, olmam lazım belki işe yarar...acilen 75 in altına düşmek istiyorummm:)))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
piknik fotolarında o kot var üstümde ama çok belli değil..
bu arada ciddimisin canım sen,bana da fazla göründüm,hatta işte yeni kotum düşük bel diye,göbek hizamdaki yanlarıma sinir oldummm..yalnız herkes benim 80 li kilolarda olduğuma inanamıyor..hatta 65 olmak istiyorum diyorum,sakın o kadar inme,en fazla 75-76 ol diyorlar,78 olsan yeter diyenlerde çok..en fazla diyen ve objektif olduğuna inandığım bir arkadaşım 70 dedi bugüne kadar..zaten 10 kg aşağıda gösteriyorsun 70 ol,daha fazla inme dedi..bakalım şu ilk hedefim 76 yı bir göreyim inşallah da,sonrasına bakıciimm artıkk.aslında beden ölçüme bakıyorum ben kilodan çok.44 bedenim şu an,40 beden olmak istiyorum,inşallah nasip olur
Selamun Aleyküm canlarim
nasilsiniz insallah?
ben turp gibiyim 131 kg´yu gördüm
hafta sonu akrabamizin dügünü vardi yatili kaldik
cok güzel güzel gecti,sohbetli programli oldu
gelinle prensesler gibiydi..
kaldigimiz akrabada sagolsun gece 2 de kalkip sofralar hazirladi
artik yutkuna yutkuna bir hal oldum..yeter bu eziyet eve gidelim diye tutturdum esime
ama zafer benimdi ..yemedim
ordada beni gören herkes sasirdi nasil zayifladin böyle diye, bir simardim bir simardim anlatamam
yanliz kizlar benim bir sorunum var
biz ev tasincaz bu hafta insallah,dolayisi ile netim olmayacak
ben kilomu nasil bildirebilirim,hic bir fikri olan varmi acaba?
günaydın millet :)))))))
11 de zor açtım gözümü kızımı ısrarlarıyla
yine de çok uykum vargece yatmak bilmez,sabah kalkmak bilmez hesabı oldum anacım
kahvaltımı yaptım hemen koştum burayaişleride yoknaz yapsın
Kızlar sabah kötü bir haberle uyandık.Burdaki türk öğrencilerden biri sabah trafik kazası geçirdi.Beyin kanaması geçirmiş.Eşim hastaneye gitti,aradı beyin ölümü gerçekleşmiş dedi.Çok üzüldüm.Rabim yavrularımızı korusun
3 yumurtadan,pastırmalı yumurta
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
8 zeytin
1 kase çilek
hiç tadım yok bu gün yaaaa
mutluluktan eve nasıl geleceğimi bilemedim 92 çıktığım tartıda 90 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?