Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

GÜNAYDINNNN şekerler.......kızlar benim adet gene gelmedi yaaa...ühüüüüühüüü.....ne de güzel kilo vermeye başlamıştım çok yavaşlattı...

SAPHİRA cım cnm hafta sonu kot giyince 1 ay daha alışveriş yapmamaya karar verdimbluzlarım var giyebiliceğim ama pantlon sorunum var...dediğin gibi lcw y bakayım söyle dar güzel siyah ve laci kot inşaallah...çok seviniirimmm çooookkk

saphirimmm bu arada senin en son eklediğin piknik fotolarında farkettim..sen çok incelmişsin ve hiç 80 li kilolarda durmuyorsun ....

kızlar bn çıkıyorum şimdilik..akşama girerim nete....temizlikleri yemekleri yapıp dısarı cıkıcam..pazara gidicem markete gidicem,,kuaföre gidicem.....hareketli, olmam lazım belki işe yarar...acilen 75 in altına düşmek istiyorummm:)))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sanada günaydın daha iyiym ama hem ben hemde eren öksürüyor

spora devam
sinüzitten olabilir.

ben 10 yıl okudum canım..4yıl trde 2 yıl ara sil baştan almanca..birde sınavlar sözlüydü almanca kabus gibiydi..çıkık felan olmadıgına eminmisin.soguk uyguladınmı ödem için,birde belki sargı gerekebilir.ağrı ensene kadar gidiyorsa sinirlere bası yapan bişey olmalı ya şişlikten yada yer değiştiren bişey olmalı.

Allah acil şifa versin..

GÜNAYDINNNN şekerler.......kızlar benim adet gene gelmedi yaaa...ühüüüüühüüü.....ne de güzel kilo vermeye başlamıştım çok yavaşlattı...
hamile olmadıgına eminsen adaçayı papatya iyi gelir canım.

süslü seniii

Evett canımm yaa doktorların işi gerçekten dahaa zorrr çok sabırlısınız ben dayanabilir miydim bilmiyorum Yoğun bakımın röntgeniyle hemen o ann çekti bizim asistanlar röntgeni zatenn hemenn şiştiiii davul gibi şişlik elimin üzerinde morluklar dirseğe yakın amaa onlar acımıo el bileğim de aynen sinir basısı ağrısıı varr senin dediğin gbiii hiç soğuk uygulamadım canım yaa sardıık hemen bende eve geldim hiç aklımagelmedi ama elevasyona aldım şişmesin diye gece Ayy inşallahhhh birşey çıkmazz çokk sakarımm yaaa benn nolcak böle bilmemm birdee Mr çektr dedi bizim asistanlar el bileği için napsam çektirsem mi acaba tatlım

Ehhh birazz gezeyimmm demii benn kaçarr kızlarrr öncee anamla gezmeye gitcezSonra ben spora gitcem el bileğimi kullanmadan alett çalışayımmm diommm zatenn spor yapsam bile kilo alıomm bidee bırakırsam şişer patlarım

yavrum senin hocalarda ne kaa insafsız
afiyet olsun canım yarasın :))
oğluna geçmiş olsun,kara turpu oy içine zencefilli bal koy beklet sonra onu içir
günaydın canımm kız bebiş filan olmasınnn
aynenn şu laci kotlardan aldım işte :))
saphirimmm bu arada senin en son eklediğin piknik fotolarında farkettim..sen çok incelmişsin ve hiç 80 li kilolarda durmuyorsun ....
piknik fotolarında o kot var üstümde ama çok belli değil..
bu arada ciddimisin canım sen,bana da fazla göründüm,hatta işte yeni kotum düşük bel diye,göbek hizamdaki yanlarıma sinir oldummm..yalnız herkes benim 80 li kilolarda olduğuma inanamıyor..hatta 65 olmak istiyorum diyorum,sakın o kadar inme,en fazla 75-76 ol diyorlar,78 olsan yeter diyenlerde çok..en fazla diyen ve objektif olduğuna inandığım bir arkadaşım 70 dedi bugüne kadar..zaten 10 kg aşağıda gösteriyorsun 70 ol,daha fazla inme dedi..bakalım şu ilk hedefim 76 yı bir göreyim inşallah da,sonrasına bakıciimm artıkk.aslında beden ölçüme bakıyorum ben kilodan çok.44 bedenim şu an,40 beden olmak istiyorum,inşallah nasip olur
kolay gelsin tatlımmm görüşürüz
gez bacım gez,sen çoktan hakettin
daha çok zedeleme de bileğini,aman dikkat

günaydın millet :)))))))
11 de zor açtım gözümü kızımı ısrarlarıyla
yine de çok uykum var gece yatmak bilmez,sabah kalkmak bilmez hesabı oldum anacım
kahvaltımı yaptım hemen koştum buraya işleride yoknaz yapsın

Kız benn kızıyorum banaa inanmıyorlarr birinci sınıftaa zatürre oldum 1 ay izolasyon raporu verdiler insan içine çıkmam yasaklandı yanii hocaa bennii zorlaa 300 kişilk sınıfa derse soktuu bırakırım devamsızlıktan diye 40 derece ateşle okula geliodum sonra acile gidiyordum 3 ay öksürdüm dinlenemediğimm içinnn bu hocaların zerre insafı yok yani gene de spordan vazgeçemiommm elime dikkat ederek yaparım artıkk

Kızlar sabah kötü bir haberle uyandık.Burdaki türk öğrencilerden biri sabah trafik kazası geçirdi.Beyin kanaması geçirmiş.Eşim hastaneye gitti,aradı beyin ölümü gerçekleşmiş dedi.Çok üzüldüm.Rabim yavrularımızı korusun

Canım kimsenin önerdiğini duymadım bu tür diyetleri.Sağlık açısından çok sıkıntılı bence
senin adına çok sevindim canım gözün aydın kavuşmuşsunuz
iyi yolculuklar canım
Gitmeyeceğiz canım galiba
Bende başlayayım artık şu spora
Tekrar geçmiş olsun tatlım verilmiş sadakan varmış bak
Spor yaparsan reglin erken gelebilir.Bir dene istersen
Bende 70in altına düşmek istiyorum artık yeter

bende merak ettim bi bakalım şu fotolara.Bende 40 beden olmak istiyorum.Acaba 62 olursam 40 beden olurmuyum

banada yolla

ailesine yardım etsin rabbim çok zorrrr

bu hafta 5 gün diyetini yaptığım için asıl kilom haftaya belli olur acaba bildirimi nasıl yapabiliriz yanıltıcı sonuç olmaması için :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…