- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
GÜNAYDINNNN şekerler.......kızlar benim adet gene gelmedi yaaa...ühüüüüühüüü.....ne de güzel kilo vermeye başlamıştım çok yavaşlattı...
Kızlar sabah kötü bir haberle uyandık.Burdaki türk öğrencilerden biri sabah trafik kazası geçirdi.Beyin kanaması geçirmiş.Eşim hastaneye gitti,aradı beyin ölümü gerçekleşmiş dedi.Çok üzüldüm.Rabim yavrularımızı korusun
anladım canım...Gitmeyeceğiz canım galiba
bende merak ettim bi bakalım şu fotolara.Bende 40 beden olmak istiyorum.Acaba 62 olursam 40 beden olurmuyum
aaa yollamam mı ni dimekkkbanada yolla
facete canımnerde fotolarr :26::26:
hayırdır ne oldu? benim de pek yok aslında da salağa yatıyorum kendi kendime,öyle değilmiş gibi davranıyorum..neyse yarın keyfim yerine gelir.ersağ siparişlerim gelecek yarınheyecanla onları bekliyorumhiç tadım yok bu gün yaaaa
mutluluktan eve nasıl geleceğimi bilemedim 92 çıktığım tartıda 90 çıktım
günaydın millet :)))))))
11 de zor açtım gözümü kızımı ısrarlarıyla
yine de çok uykum vargece yatmak bilmez,sabah kalkmak bilmez hesabı oldum anacım
kahvaltımı yaptım hemen koştum burayaişleride yoknaz yapsın
3 yumurtadan,pastırmalı yumurta
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
8 zeytin
1 kase çilek
Kız benn kızıyorum banaa inanmıyorlarr birinci sınıftaa zatürre oldum 1 ay izolasyon raporu verdiler insan içine çıkmam yasaklandı yanii hocaa bennii zorlaa 300 kişilk sınıfa derse soktuu bırakırım devamsızlıktan diye 40 derece ateşle okula geliodum sonra acile gidiyordum 3 ay öksürdüm dinlenemediğimm içinnn bu hocaların zerre insafı yok yanigene de spordan vazgeçemiommm elime dikkat ederek yaparım artıkk
Kızlar sabah kötü bir haberle uyandık.Burdaki türk öğrencilerden biri sabah trafik kazası geçirdi.Beyin kanaması geçirmiş.Eşim hastaneye gitti,aradı beyin ölümü gerçekleşmiş dedi.Çok üzüldüm.Rabim yavrularımızı korusun
hiç tadım yok bu gün yaaaa
Al benden de o kadar.Can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım.
buralarda kırmızı turp var beyazda var ama kara turp yok maalesef
hımm anladım canım..o zaman sende 1 kaşık bala bolca karabiber ve zencefil karıştır,yedir.bu da işe yarayabilir..hem bolca terletir
düzensiz uyku kilo vermeyi zorlaştırıyormuş bende aynı dertten muzdaripim bir türlü düzene giremedi benim uykum ama uzmanlar mutlaka düzenli uyuyun diyor
kız o yumurtaların hepsini sen mi yedin
ya sen nerde okuyordun ne biçim insanlar onlar
çok üzüldüm ALLAH sabır versin
ne oluyor kızlar bakın ben hasta halimle depresyona bağlamadım
Anlatsam roman olur kızz şimdi aradılar elim nedeniyle izin verdiler yaa disipline vermişler beniii Allahım sabır diom yüzüme bak diom artık bunu da faceten yazmışlar hoca bana kapattım sinirimden face i orda bile rahat yok gene canımı çok sıktılar saphıram deminden beri ağlıom sinirimden annem sakinleştirdi dedi boşver sıkma bunu da atlatacaksın amaa kabus giibi bitmio
a aa manyak mı bunlar yaa hayret bişiraporun filan yok mu canım senin,nasıl sınıfta bırakıyorlamrış,raporun varsa hiç bir halt yiyemez
Raporum varr ama hocamın faceten mesajına göre okulumuzda rapor hakkı bulunmamasına ve bizim intörn olmamıza bağlı olarak bugün gelmediğim için disiplin kurulunun karşısında ifade verecek mişim cezam oradan çıkan karara göre uygulanacakmış... Allahım duyuyo görüyor susuyorum allaha havale ediyorum hepsini yemin ederim inancım olmasa herşey çok farklı olacak ama Allah büyük...
Raporum varr ama hocamın faceten mesajına göre okulumuzda rapor hakkı bulunmamasına ve bizim intörn olmamıza bağlı olarak bugün gelmediğim için disiplin kurulunun karşısında ifade verecek mişim cezam oradan çıkan karara göre uygulanacakmış... Allahım duyuyo görüyor susuyorum allaha havale ediyorum hepsini yemin ederim inancım olmasa herşey çok farklı olacak ama Allah büyük...
ALLAH korusun intörnler ameliyat olsa yoğun bakımda DERSE ALACAKLAR
ay bu nasıl iş inş bir an önce hayırlısıyla kurtulursun
Salişim sen canını sıkma hiç. Hopcanda insanlık yokmuş hiç belli ama en azından o kuruldakilerden bir kaçında insanlıktan bir zerre kalmıştır da hiç bir şey olmadan atlatırsın. Sen içini ferah tut canım benim...
mutluluktan eve nasıl geleceğimi bilemedim 92 çıktığım tartıda 90 çıktım
kızlar bn çıkıyorum şimdilik..akşama girerim nete....temizlikleri yemekleri yapıp dısarı cıkıcam..pazara gidicem markete gidicem,,kuaföre gidicem.....hareketli, olmam lazım belki işe yarar...acilen 75 in altına düşmek istiyorummm:)))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kizlar ben diet yapali cok üsüyorum
bugün doktora gittik kan felan verdik
pazartesi tahlil sonuclarini alcaz
sanirim demir eksikligi var
resmen ayaklarim buz gibi yaw
angieracım cuma günü izin almıştım sanırsam di mi? :26:
canım omega 3 takviyesi öneriyorum.çok faydalı..
tahlil sonuçların inşallah iyi çıkar canım
iyi geceler yoğun ve yaralı kuzucum benim
Selamun Aleyküm canlarim
nasilsiniz insallah?
ben turp gibiyim 131 kg´yu gördüm
hafta sonu akrabamizin dügünü vardi yatili kaldik
cok güzel güzel gecti,sohbetli programli oldu
gelinle prensesler gibiydi..
kaldigimiz akrabada sagolsun gece 2 de kalkip sofralar hazirladi
artik yutkuna yutkuna bir hal oldum..yeter bu eziyet eve gidelim diye tutturdum esime
ama zafer benimdi ..yemedim
ordada beni gören herkes sasirdi nasil zayifladin böyle diye, bir simardim bir simardim anlatamam
yanliz kizlar benim bir sorunum var
biz ev tasincaz bu hafta insallah,dolayisi ile netim olmayacak
ben kilomu nasil bildirebilirim,hic bir fikri olan varmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?