Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyetisyen Ekmeği Kesmen Lazım Dedi, 3 Aydır Keserek Yiyorum. Bi Tuhaflık Var Ama Dur Bakalım, Bi Bildiği Vardır Heralde :)

( canım çok üzüldüm..amin
Gitmeyeceğiz canım galiba

bende merak ettim bi bakalım şu fotolara.Bende 40 beden olmak istiyorum.Acaba 62 olursam 40 beden olurmuyum
anladım canım...

ben daha önce 65-68 civarıyken 40 bedendim canım.sen de 62 kg olunca 40 beden olursun bence
aaa yollamam mı ni dimekkk
nerde fotolarr :26::26:
facete canım
hiç tadım yok bu gün yaaaa
hayırdır ne oldu? benim de pek yok aslında da salağa yatıyorum kendi kendime,öyle değilmiş gibi davranıyorum..neyse yarın keyfim yerine gelir.ersağ siparişlerim gelecek yarınheyecanla onları bekliyorum
mutluluktan eve nasıl geleceğimi bilemedim 92 çıktığım tartıda 90 çıktım

ooo maşallah canımmm harikasınnnn

düzensiz uyku kilo vermeyi zorlaştırıyormuş bende aynı dertten muzdaripim bir türlü düzene giremedi benim uykum ama uzmanlar mutlaka düzenli uyuyun diyor

3 yumurtadan,pastırmalı yumurta
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
8 zeytin
1 kase çilek

kız o yumurtaların hepsini sen mi yedin

ya sen nerde okuyordun ne biçim insanlar onlar

çok üzüldüm ALLAH sabır versin

hiç tadım yok bu gün yaaaa

Al benden de o kadar.Can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım.

ne oluyor kızlar bakın ben hasta halimle depresyona bağlamadım

17.04 2004 menüm
SABAH
2,5 dilim kepek ekmek,kıymalı yumurta 2 adet zeytin,domates salatalık
ÖĞLEN
meyve (hasta olduğum için 10.30 da zorla kalktım kahvaltı geç olunca öğlen böyle oldu)
AKŞAM
1 kase çorba, salata ,1 servis kaşığı aşek(bir çeşit afgan mantısı ama pırasalı

su kahve meto çayı
spor maalesef hala kendimi iyi hissetmiyorum
kızlar menülerime yorum bekliyorum

Anlatsam roman olur kızz şimdi aradılar elim nedeniyle izin verdiler yaa disipline vermişler beniii Allahım sabır diom yüzüme bak diom artık bunu da faceten yazmışlar hoca bana kapattım sinirimden face i orda bile rahat yok gene canımı çok sıktılar saphıram deminden beri ağlıom sinirimden annem sakinleştirdi dedi boşver sıkma bunu da atlatacaksın amaa kabus giibi bitmio

a aa manyak mı bunlar yaa hayret bişi raporun filan yok mu canım senin,nasıl sınıfta bırakıyorlamrış,raporun varsa hiç bir halt yiyemez

akabecim senin taşınma işleri ne kadar sürer canım?yani 3-4 hafta gibi bir süreyse idare ederiz,arkadşaın kilonu bildirir ama daha uzunsa o zaman geri dönmek üzere ayrıldı deriz.saferanla görüştüm canım,bu yönde fikir verdi

a aa manyak mı bunlar yaa hayret bişi raporun filan yok mu canım senin,nasıl sınıfta bırakıyorlamrış,raporun varsa hiç bir halt yiyemez

Raporum varr ama hocamın faceten mesajına göre okulumuzda rapor hakkı bulunmamasına ve bizim intörn olmamıza bağlı olarak bugün gelmediğim için disiplin kurulunun karşısında ifade verecek mişim cezam oradan çıkan karara göre uygulanacakmış... Allahım duyuyo görüyor susuyorum allaha havale ediyorum hepsini yemin ederim inancım olmasa herşey çok farklı olacak ama Allah büyük...

Son düzenleme:
Selam kızlar koşturmalı yoğun birgünden sonra biraz önce geldim eve.

Geçmişe bir bakayım döneceğim yine

Salişim sen canını sıkma hiç. Hopcanda insanlık yokmuş hiç belli ama en azından o kuruldakilerden bir kaçında insanlıktan bir zerre kalmıştır da hiç bir şey olmadan atlatırsın. Sen içini ferah tut canım benim...

ALLAH korusun intörnler ameliyat olsa yoğun bakımda DERSE ALACAKLAR
ay bu nasıl iş inş bir an önce hayırlısıyla kurtulursun

selam kızlar ben geldiimm...bir karar aldım canlar bundan sonra akşam yemeği yemiyeceğim..kilo veriş hızım çok düşük..hızlandırmam lazım...
kendime bugün hurma ve kuru kayısı aldım...bir büyük kupa süt içicem 8 gibi...

ALLAH korusun intörnler ameliyat olsa yoğun bakımda DERSE ALACAKLAR
ay bu nasıl iş inş bir an önce hayırlısıyla kurtulursun

ne diyeyim allaha havale ettim canım çok sıkkın ama ağlasam sızlasam çaresii yok sona geldim dedim başıma gelene bak yarın gidip konuşacam belki insafa gelir kurula teslim etmekten vazgeçerrr kurula düşersem zaten sadece cezam konuşulacak

mutluluktan eve nasıl geleceğimi bilemedim 92 çıktığım tartıda 90 çıktım

Çok sevindim senin adına. Yürüyüşlere devam et cnm.

İpekçim çok üzüldüm. Allah yakınlarına sabır versin...

75 leri göreceksin tabi ki canım ne kalmışki zaten...

kizlar ben diet yapali cok üsüyorum
bugün doktora gittik kan felan verdik
pazartesi tahlil sonuclarini alcaz
sanirim demir eksikligi var
resmen ayaklarim buz gibi yaw

Geçmiş olsun akabecim, inşallah sonuçlar iyi çıkar..

angieracım cuma günü izin almıştım sanırsam di mi? :26:

canım omega 3 takviyesi öneriyorum.çok faydalı..
tahlil sonuçların inşallah iyi çıkar canım

iyi geceler yoğun ve yaralı kuzucum benim

Saphiracım cuma günü dışarda işlerim olduğu için izin almıştım canım...

Akabecim çok ama çok sevindim senin adına. Biz sabrettikçe vereceğiz bu kiloları inşallah. Taşınma işiniz sorunsuz geçer yeni yeriniz de güle güle oturun inşallah...

Birazdan eşim ve kızım gelecek. Ben yediklerimi de yazıp hemen çıkmak zorundayım.

sabah: 2 haşlanmış yumurta

Öğlen tavuk yoğurt

Akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum yeni geldiğim için evde yemek yok. Dayanabilirsem sadece yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum

Kendinize iyi bakın hepinize iyi akşamlar kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…