selam kızlar ben geldiimm...bir karar aldım canlar bundan sonra akşam yemeği yemiyeceğim..kilo veriş hızım çok düşük..hızlandırmam lazım...
kendime bugün hurma ve kuru kayısı aldım...bir büyük kupa süt içicem 8 gibi...
ne diyeyim allaha havale ettim canım çok sıkkın ama ağlasam sızlasam çaresii yok sona geldim dedim başıma gelene bak yarın gidip konuşacam belki insafa gelir kurula teslim etmekten vazgeçerrr kurula düşersem zaten sadece cezam konuşulacak
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin. Sen ağlama bebişim.. Bir sorun olmadan kurtulacaksın inşallah. Hocan bayan mı? Genelde bayanlar bayanlara böyle eziyet eder nedense...
selam kızlar ben geldiimm...bir karar aldım canlar bundan sonra akşam yemeği yemiyeceğim..kilo veriş hızım çok düşük..hızlandırmam lazım...
kendime bugün hurma ve kuru kayısı aldım...bir büyük kupa süt içicem 8 gibi...
eline sağlık canım...saferan... izinli
Shopaholic... (p.tesii) 18
Saliss... (sali ) 9
Pasam3405...(carsamba) 19
Kelebekolcam... (persembe) 13
Akabe... (cuma) 8
23.04.2012 haftası
gerbera1987... (pazartesi) 6
doga3. (salı) 6
Angiera. ( çarşamba) 13
Ecemavi. (perşembe) 4
ipekyol. (cuma) 18
30.04.2012 haftası
saphira...(pazartesi)24
hoşgeldin akabecim..ben de sana ne kadar sürede geri döneceğini sordum ama sanırım geçmişe bakmaya fırsatın olmadı?Hem internetin bağlanması çok uzun zaman alacağından hem de sonrasında umreye gideceğinizden seni geri dönmek üzere ayıracağız bu cumadan itibaren...selamun aleyküm canlarim
bugün evin boyasi felan bitti
artik orda kalmaya baslicaz,dolayisi ile suandan itibaren izinli yazabilirsiniz beni
cuma sayiminida yapamiyorum
netimin takilmasi 1 ay sürebilirmis
1 ay sonrada zaten umreye gidecegiz
yani ben galiba ancak haziranin sonlarinda tekrar araniza dönebilirim
seymacim nikli ark.´dan size ara ara selam yollarim ,kilomuda söylerim
sizleri cok cok seviyorum
insallah haziranda daha da cok kilo vermis halde görüsürüz
Rahman ve Rahim olan Allaha emanetsiniz
selam ve dua ile
eline sağlık canım...
senin sıranda da shopa yapar sayımı
ecemavi canım dünkü mesaj sayın 5 in altında kalmış??
hoşgeldin akabecim..ben de sana ne kadar sürede geri döneceğini sordum ama sanırım geçmişe bakmaya fırsatın olmadı?Hem internetin bağlanması çok uzun zaman alacağından hem de sonrasında umreye gideceğinizden seni geri dönmek üzere ayıracağız bu cumadan itibaren...
yeni eviniz hayırlı olsun canım size mutluluk getirsin..umrenizde şimdiden hayırlı olsun hayırlı yolculuklar
süpersinmutluluktan eve nasıl geleceğimi bilemedim 92 çıktığım tartıda 90 çıktım
canım sıkma canını inşallah halllolur..
Anlatsam roman olur kızz şimdi aradılar elim nedeniyle izin verdiler yaa disipline vermişler beniii Allahım sabır diom yüzüme bak diom artık bunu da faceten yazmışlar hoca bana kapattım sinirimden face i orda bile rahat yok gene canımı çok sıktılar saphıram deminden beri ağlıom sinirimden annem sakinleştirdi dedi boşver sıkma bunu da atlatacaksın amaa kabus giibi bitmio
süpersin
canım sıkma canını inşallah halllolur..
OH OHYARASIN TOMBUL KELEBEGİMEValla ben 3 litre kaynattım günde 5-6 bardak içtimm tadı süperr haftasonları yapıcammBncee kaynamaya başladıktan sonra 30 dk dursa yeterli ablammm
CANIM BENİMDE DEMİRİN KANIM VE B 12 DÜŞÜK DİYETETYİM DEYİNCE DOKTOR NORMAL DEDİkizlar ben diet yapali cok üsüyorum
bugün doktora gittik kan felan verdik
pazartesi tahlil sonuclarini alcaz
sanirim demir eksikligi var
resmen ayaklarim buz gibi yaw
İGNEMİ KIZ BEN GEBE KALINCA BENDE VURUNUCAM KEŞKE YANIMDA OLSANDA BAN SEN VURSANKırık çıkık yok amaa bu kol gece gece acımaya başladıııyaptımm iğnemi kendimee yatayım kızlar ağrı kesici etki edene kadarr Boşunaa dememişlerrr tümmm derttlerr gece başlar diyee
Yarında evdeyim amaa ders çalışırımm zahmet olmazsa banaaCuma gene sınavım varr gene liseye gidip ders anlatacammm formasyon için genee yoğunluk varr herkes yarına kadar kendine ii baksınnn görüşürüzz
CANIM BEBENDEN AYIRMAsın işşallah bugün gene geçirdim sabah panik atak bazen varya beni ok yoruyo gene terapiyemi başlasam diyorum çare olmuyo ama ne çare:44::44:tamam canım benim tabi öperim koklarım teyzesi
Ben böyle bir kez yaptım bunu,o ölçülerle..2 günde içiliyor diye hatırlıyorum.sonra tekrar yapmak istersen 1 ay sonra yapabiliyorsun
afiyet olsun canım
panik ataka ne iyi gelir hiç bilmiyorum canım ya ama sanırım stresten uzak durma en önemlisidir.geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım.Kara turpu oy,içine zencefil ve bal koy..7-8 saat kadar hatta mümkünse 1 gece beklet.sonra o içinde sıvılaşmış balı iç,öksürüğe birebir
valla aynen,sıkıldım artık,güneş açsın bol bol ben de spor yapmak istiyorummm
çok güzel bir laf canım ben bunu uygulayabilecek hale gelirsem sanırsam nirvanaya filan ulaşmış olurum
memnun kalmana çok sevindim canım
kahvaltı az olmuş,o yüzden ara öğün ihtiyacı duymuşsun ama güzel olmuş afiyet olsun
ahh canımm Allah kavuştursun..aşık şirine senii
ay bu süperrr yaa çok güldüm
çok güzel canım afiyet olsun
tontişim o sürekli yapılıp içilen bir çay değil,bir yerlerini bozmasın sonra dikkat et..o yazdığım ölçü yapılıp 2 günde bitiriliyor,sonra tekrar yapmak istersen 1 ay sonra yapabiliyorsun diye hatırlıyorum ama yine de netten bir araştır istern.metabolizma çayı diye yaz çıkar zaten
anacım h.sonları diyet olmuyor valla( h.içi çok şükür güzel gidiyorum da,h.sonuna ayırıyoruz tabi bütün gezmelerimizi,arkadaş toplantılarımızı,aile yemeklerimizi vs.. eee gel de diyet yap..aman napiimm h.içi kaçamaksız diyetimi uygulayıp,h.sonu kaçamkalı yaşayarak,haftada 200-300 gr. bile versem güzel diye düşünüyorum ben..kendimi sıkmadan uzun vadede yapmak daha önemli benim için
canım hoşgeldin :) sorunlarını halletmenize çok sevindim canımben geçen gün lcw den dar paça likralı kot aldım,düşük bel ama çok yakıştııı çok beğendimm 44 beden ama ilk giyişte bollaştı bile..sen de bulabilirsin yani kendine canımcım
aaaa tühh( bizimle olman güzel de eline üzüdüm canım çok geçmiş olsun,spor da yapamazsın şimdi,hay Allah..Allah beterinden korusun
Kırık filan olmamasına sevindim canım
canım bugün hep gelip gelip gittim..bir türlü şöyle oturup,geçmişe bakıp yazamadım doğru dürüst..kızımda pek kudurktu bugün ondan fırsat kaldığınca benim networking işleriyle uğraştım,uzuuun tel.görüşmeleri yaptım..kuzu uyuduktan sonra ve geçmişi uzuuunca okuduktan sonra anca yazabiliyorum şu anda
canım harikasııııııııııınnnnnnnnnhm 131 hem çelik gibi bir iradeeee daha ne olsuuuuuuunnnnn süpersinn şekerimmm
canım geri dönmek üzere izin aldı deriz,geri döndüğün zaman,olmadığın hafta kadar (mesela 2 hafta yoksan 2 ye bölünğr) kilonu böleriz ya da ben bir saferana sorayım bu durumu canım
a bendende okadar şiştim adetimde yakınGÜNAYDINNNN şekerler.......kızlar benim adet gene gelmedi yaaa...ühüüüüühüüü.....ne de güzel kilo vermeye başlamıştım çok yavaşlattı...
günaydın millet :)))))))
11 de zor açtım gözümü kızımı ısrarlarıyla
yine de çok uykum vargece yatmak bilmez,sabah kalkmak bilmez hesabı oldum anacım
kahvaltımı yaptım hemen koştum burayaişleride yoknaz yapsın
Anlatsam roman olur kızz şimdi aradılar elim nedeniyle izin verdiler yaa disipline vermişler beniii Allahım sabır diom yüzüme bak diom artık bunu da faceten yazmışlar hoca bana kapattım sinirimden face i orda bile rahat yok gene canımı çok sıktılar saphıram deminden beri ağlıom sinirimden annem sakinleştirdi dedi boşver sıkma bunu da atlatacaksın amaa kabus giibi bitmio
kız bir benim lesli teyzem olmadı banane bende istiyom o teyzedenSabah: 2 haşlanmış yumurta
Leslie teyzeyle sporda yaptım bugün
Öğle: 4 kaşık kısır
Ara: 1 adet muz
Akşam: 4 kaşık kuru fasulye
3litre su
Şimdiii spora gidiyom azcık kafam dağılsın düşün düşün çatlayacam
rabbim şimdiden ümreni kabul etsin darsı işşallah bizlere olsun kardeşim dualarında unutma bizi olurmu helede beni oraya gidince dua et dedki rabbim paşa kulun bebegine saglıklı kavuşsun bebeleri ölmesin paşanın kalbi çok acıyo anne kalbi acıyo de olurmuselamun aleyküm canlarim
bugün evin boyasi felan bitti
artik orda kalmaya baslicaz,dolayisi ile suandan itibaren izinli yazabilirsiniz beni
cuma sayiminida yapamiyorum
netimin takilmasi 1 ay sürebilirmis
1 ay sonrada zaten umreye gidecegiz
yani ben galiba ancak haziranin sonlarinda tekrar araniza dönebilirim
seymacim nikli ark.´dan size ara ara selam yollarim ,kilomuda söylerim
sizleri cok cok seviyorum
insallah haziranda daha da cok kilo vermis halde görüsürüz
Rahman ve Rahim olan Allaha emanetsiniz
selam ve dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?