işte herzamanki şeylerden dolayıı( canım çok üzüldüm..amin
aaa yollamam mı ni dimekkk
facete canım
hayırdır ne oldu? benim de pek yok aslında da salağa yatıyorum kendi kendime,öyle değilmiş gibi davranıyorum..neyse yarın keyfim yerine gelir.ersağ siparişlerim gelecek yarınheyecanla onları bekliyorum
oooo çok feci olur tozdan yapsaydın keşketeşekkürler taze zencefili bala rendeledim bakalım oğlum ve ben yiyeceğiz
..
Anlatsam roman olur kızz şimdi aradılar elim nedeniyle izin verdiler yaa disipline vermişler beniii Allahım sabır diom yüzüme bak diom artık bunu da faceten yazmışlar hoca bana kapattım sinirimden face i orda bile rahat yok gene canımı çok sıktılar saphıram deminden beri ağlıom sinirimden annem sakinleştirdi dedi boşver sıkma bunu da atlatacaksın amaa kabus giibi bitmio
Hemşirelikte hiç erkek hoca yok ki hepsi kadın ve kadınların kadınlara yaptığını kimse yapomıo 5 senede öğrendiğim tek ders ne yazık ki bu olduİnşallah öle olur yarın nöbete gidicem inşallah perşembe iyi haber getiririm kızlar bu kollaa nöbete gidiom artık nasıl tutulacaksa o nöbet:44:
kahvaltının keyfi çıkmazmı yawGünaydın hepinize....
Bugün erkenden uyandım kızımı babasıyla babaannesine gönderdim. Kahvaltı keyfi yapmayı planlıyordum ama canım hiç bir şey istemiyor. Hava da kapalı yağdı yağacak gibi. Böyle olunca keyifsiz başladım güne bakalım gerisi iyi gelir inşallah. Sütlü kahve içtim. Biraz zaman geçsin öyle yapacağım kahvaltımı. Okula geç gideceğim bu gün. zamanım var nasıl olsa biraz keyfini çıkarayım.
Dün akşam sadece yoğurt yedim başka bir şey yemeden geceyi bitirdim çok şükür. Bu gün sebze günüm tüm yemekler ödül yemeği gibi bana bugün..
Güzel bir gün geçirin hepiniz....
seni dukancı seniKimsecikler gelmemiş daha
Ben bu arada kahvaltımı yaptım
2 yumurtadan yulaf kepeği ve sütle krep
3-4 cherry domates
tere
paşaaaaam hoşgeldin
takımınızda boş yer var mı :26:
Ben 116 kiloyum.. 1,5 yıllık evvliyim.. Evlenmeden önce 2 yılda 35 kilo verdim ve 102 ye kadar düştüm.. Evlendikten sonra baya bi geri aldım.. şimdi tekrar vermek istiyorum. Daha önce beşinci takımdaydım kalliste kaptankençok güzel günlerdi Sonra evlendim falan derken takımdan ayrıldım.. Nisan ayında tekrar girdim ama takım komple değişmişti bağ kuramadım kendi isteğimle ayrıldım (6 ay sonra dönebilmek için) şimdi de takımlara baktım ve boş yeriniz varsa eğer sizinle devam etmek istiyorum
Eğer yoksa kaderime razı olucam artık hangi takım alırsa kadroya
Neden kimse yok bugün ya1litre suyum bitti haberiniz olsun
canım takım dolu galiba ama kaptanımız bilir kanımcabende ilk 118 kiloydum senin gibi azim ettim 102 düştüm sonra dahada düşüyorum sen önce kendine inanırsan inan geliyo gerisi ben inandım kendime bakalım 70 düşücekmiyim
amin canımCANIM BEBENDEN AYIRMAsın işşallah bugün gene geçirdim sabah panik atak bazen varya beni ok yoruyo gene terapiyemi başlasam diyorum çare olmuyo ama ne çare:44::44:
bem 7 kalkıyorum eşime daha yatmıyorum uykum kaçıyo uyanınca yavrumun karnımı acıktıki seni kaldırıyo ay bana yolla seve seve doyururum karnını
canım ben plates diyorumşimdi gelelim banabugün erkenden kaqlktım 7 gibi eşimi doyurdum mutfakta dolapla işim vardı birdenmi kalkytım ney sen bir çarpıntım oldu canı açtım dedim paşa sen yapıyosun kanma dedim anam agladı zor geti sonra eşimle çıktık yola saat 9 gibi o işine ben anneme sabah kahvaltısında bir yumurta yedim okadar anneme gidincede yedigim bir haşlama yumurta 2 dilim kepek ekmegi 3 bardak aççık çay 3 siyah zeytin sonra evi temizledik sonra aşagıya indik gezmeye kuyumcuya girdim alyansım büyük geliyodu danışıyım dedim degiştirdim alyansı fitti fiffti oldu yüzük vallahi çok beyendim dedi 5 gelip alın dedim taman gene indik aşagıya kuyumcuya benimle bir arkadaş vardı spor yapıcagımız yere gittik gözümle gördüm sizlere soruyum dedim platesmı yapıyım fitnısmı sizce hangisi iyi benim için oylamaya ssunuyorum el atın siz neye derseniz söz ona gdicem sonra ordan pazara gittik herşeyi ben taşıdım malum gelin gebe inanın aklım çıktı dogurucak yollarda diye dondurma ısmarladım geline oturduk bir yere ben çok susuanmışım bol su içtim vs işte akşam yedigimde 2 adet ve 2 adet biber dolması kurutulmuş ve mercimek çorbası ve amasya usulü keşkek yedik salata bol üstünede soda için özlemişim annemede dedim ahlakım bozuluyo buraya gelinde dedim güldü kadın neyse güzel bir gün geçirdim bebeler ogluma dokundum annesinin karnında maç yapıyodu yaradanım işşallah banada ve benim gibi olalarada tez zamanda versin işşallah amin kızlar yarın teyzeme gidicem dügün hazırlıgı var pazara kadar doluyum olurda giremezsem mazur görün beni bu hafta izinli sayın bir başımdan atsam şu dügünü gştmesen olmuıyo sonra kaynanamın çenesini dinle ben çok yoruldum bugün toplasanım 4 saat yürüyüş yapmışımdır ceylan gibi ordan oraya zıpladım durdum iyi geceler sizlere bebeler
merhaba :)Takımınızda boş yer var mı :26:
ben 116 kiloyum.. 1,5 yıllık evvliyim.. evlenmeden önce 2 yılda 35 kilo verdim ve 102 ye kadar düştüm.. evlendikten sonra baya bi geri aldım.. şimdi tekrar vermek istiyorum. daha önce beşinci takımdaydım kalliste kaptankençok güzel günlerdi sonra evlendim falan derken takımdan ayrıldım.. Nisan ayında tekrar girdim ama takım komple değişmişti bağ kuramadım kendi isteğimle ayrıldım (6 ay sonra dönebilmek için) şimdi de takımlara baktım ve boş yeriniz varsa eğer sizinle devam etmek istiyorum
Eğer yoksa kaderime razı olucam artık hangi takım alırsa kadroya
Nasıl yapılır bu çay ececim.Regl olunmasınnı mı sağlıyorkabuk tarçından çay yap iç faydasını göreceksin denenmiştir
İnş canım bi 6ları görsem şükredecem( canım çok üzüldüm..amin
ben daha önce 65-68 civarıyken 40 bedendim canım.sen de 62 kg olunca 40 beden olursun bence
Canımm benim sıkıntım aldığım haberden dolayıydı.Bugün vefat etmiş.Allah rahmet eylesin.İnş şehit olmuştur.İlim öğrenmek için burdaydıçok üzüldüm ALLAH sabır versin
ne oluyor kızlar bakın ben hasta halimle depresyona bağlamadım
Ne ilginç hocalarmış bunlar.Allah kolaylık versin sana
Anlatsam roman olur kızz şimdi aradılar elim nedeniyle izin verdiler yaa disipline vermişler beniii Allahım sabır diom yüzüme bak diom artık bunu da faceten yazmışlar hoca bana kapattım sinirimden face i orda bile rahat yok gene canımı çok sıktılar saphıram deminden beri ağlıom sinirimden annem sakinleştirdi dedi boşver sıkma bunu da atlatacaksın amaa kabus giibi bitmio
Akşam yemeği yememek bence metabolizmanı daha çok yavaşlatırselam kızlar ben geldiimm...bir karar aldım canlar bundan sonra akşam yemeği yemiyeceğim..kilo veriş hızım çok düşük..hızlandırmam lazım...
kendime bugün hurma ve kuru kayısı aldım...bir büyük kupa süt içicem 8 gibi...
Amin canım.Eğer bugün işlemleri biterse Tr ye gönderecekler cenazeyi.Rabbim Ailesine sabır versinİpekçim çok üzüldüm. Allah yakınlarına sabır versin...
Şimdiden hayırlı olsun umrenizselamun aleyküm canlarim
bugün evin boyasi felan bitti
artik orda kalmaya baslicaz,dolayisi ile suandan itibaren izinli yazabilirsiniz beni
cuma sayiminida yapamiyorum
netimin takilmasi 1 ay sürebilirmis
1 ay sonrada zaten umreye gidecegiz
yani ben galiba ancak haziranin sonlarinda tekrar araniza dönebilirim
seymacim nikli ark.´dan size ara ara selam yollarim ,kilomuda söylerim
sizleri cok cok seviyorum
insallah haziranda daha da cok kilo vermis halde görüsürüz
Rahman ve Rahim olan Allaha emanetsiniz
selam ve dua ile
Maşallah bayağı hareketlisin sen.İnş neticesi de güldürür senişimdi gelelim banabugün erkenden kaqlktım 7 gibi eşimi doyurdum mutfakta dolapla işim vardı birdenmi kalkytım ney sen bir çarpıntım oldu canı açtım dedim paşa sen yapıyosun kanma dedim anam agladı zor geti sonra eşimle çıktık yola saat 9 gibi o işine ben anneme sabah kahvaltısında bir yumurta yedim okadar anneme gidincede yedigim bir haşlama yumurta 2 dilim kepek ekmegi 3 bardak aççık çay 3 siyah zeytin sonra evi temizledik sonra aşagıya indik gezmeye kuyumcuya girdim alyansım büyük geliyodu danışıyım dedim degiştirdim alyansı fitti fiffti oldu yüzük vallahi çok beyendim dedi 5 gelip alın dedim taman gene indik aşagıya kuyumcuya benimle bir arkadaş vardı spor yapıcagımız yere gittik gözümle gördüm sizlere soruyum dedim platesmı yapıyım fitnısmı sizce hangisi iyi benim için oylamaya ssunuyorum el atın siz neye derseniz söz ona gdicem sonra ordan pazara gittik herşeyi ben taşıdım malum gelin gebe inanın aklım çıktı dogurucak yollarda diye dondurma ısmarladım geline oturduk bir yere ben çok susuanmışım bol su içtim vs işte akşam yedigimde 2 adet ve 2 adet biber dolması kurutulmuş ve mercimek çorbası ve amasya usulü keşkek yedik salata bol üstünede soda için özlemişim annemede dedim ahlakım bozuluyo buraya gelinde dedim güldü kadın neyse güzel bir gün geçirdim bebeler ogluma dokundum annesinin karnında maç yapıyodu yaradanım işşallah banada ve benim gibi olalarada tez zamanda versin işşallah amin kızlar yarın teyzeme gidicem dügün hazırlıgı var pazara kadar doluyum olurda giremezsem mazur görün beni bu hafta izinli sayın bir başımdan atsam şu dügünü gştmesen olmuıyo sonra kaynanamın çenesini dinle ben çok yoruldum bugün toplasanım 4 saat yürüyüş yapmışımdır ceylan gibi ordan oraya zıpladım durdum iyi geceler sizlere bebeler
" Koca bir bardak soguk su ic tüm varliginin ustune ey insan ! Hislerinden baska sana ait hic ama hic bir sey yok bu dunyada, inan.." :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?