selam kızlar arkadaşın ev sahibi davet etti pasta yapıp ona gideceğim
akşam geç uğrarım
sabah menümü yazayım şekersiz çay 1 küçük biberli ekmek yumurta domates
amin canım
geçmiş olsun canım ya zor
ben de eskiden erken kalkardım paşacım :) eşime kahvaltı hazırlardım,sonra da yatmazdım,işlerime bakardım.Yalnız eşim çok az yerdi,canı istemedği halde sırf ben hazırladım diye 1 dilim ekmeği zorla yerdi..sonra bizim kuzu olunca uyku düzeni diye bir şey kalmadı hala düzensiz uykularımız.o yüzden eşim sen kalkıp kahvaltı hazırlama bana,siz uyuyunca ben daha çok mutlu oluyorum dedi.hala da hep söylerim kalkayım kahvaltı hazırlyaım diye ama istemiyor.dışarıda 2 poğaçayla çayla kahvaltı etmek daha çok hoşuna gidiyor canım :)
kuzuya gelince evet karnım acıktı bana kahvaltı hazırla diyor,bir de karnını ova ovasanki dünyaları yicek sanarsın,iki lokmayı zor yediriyorum neyse buna da şükür istanbula gelirsem seni de ziyarete geliriz teyzesi bir de saferanım var görmek istediğim.Aralıkta geldim İstanbula 1 h.sonu kaldım sadece,kimseleri göremedim..bakalım nasip..
canım ben plates diyorum
merhaba :)
maalesef takımımızda boş yer yok ama misafir olarak katılabilirsin takımımıza..hepimiz ne yapıyorsak sen de yaparsın,sadece yer açılana kadar listeye giremezsin,yer açıldığında hemen girersin listeye sen de,tabi istersen
tabiki çok isterim
misafirinizim o zaman artık
116 kilo başlangıç kilo ilk hedefim 102 ikinci hedefim 90 nın altına düşmek.. 102 için kendime 2 ay verdim.. yani ayda 7 kilo civarı.. ilk ay için mümkün çünkü kilom çok fazla ikinci ayda olursa ne ala :)
küçük pilates hareketleri yapıyorum. son 1 haftada 3 gün yaptım.. hergün yaklaşık 1,5 saat haftasonları da 3 saat yürüyorum.. şu an için yapamadığım tek şey yemek konusunda kendime hakim olmak ve belli bir programa oturtmak.. 3 gün sonra eşim gelecek ve ben geçtiğimiz bir ayı ziyan ettim zor diyetlere başlayıp bitirerek.. 1gr bile veremedim.. iki gündür de saldım çok strese girdim..
eşim gittiği zaman 1200 cal lik bir programı uygulamayı düşündüm kendimce.. biraz önceki 50 ipucunu da uygulamaya karar verdim..
benim kilo verme serüveninde sıkıntım şu ki plan program döküman kitap dvd herşey tam tekmil ama uygulama 0.. benim önce bunu aşmam lazım
tek bir ipucu istiyorum: sizce nasıl ve nereden başlamalıyım?
Benimde hava canımı sıktı.Toz fırtınası var hemde çok fenaGünaydın hepinize....
Bugün erkenden uyandım kızımı babasıyla babaannesine gönderdim. Kahvaltı keyfi yapmayı planlıyordum ama canım hiç bir şey istemiyor. Hava da kapalı yağdı yağacak gibi. Böyle olunca keyifsiz başladım güne bakalım gerisi iyi gelir inşallah. Sütlü kahve içtim. Biraz zaman geçsin öyle yapacağım kahvaltımı. Okula geç gideceğim bu gün. zamanım var nasıl olsa biraz keyfini çıkarayım.
Dün akşam sadece yoğurt yedim başka bir şey yemeden geceyi bitirdim çok şükür. Bu gün sebze günüm tüm yemekler ödül yemeği gibi bana bugün..
Güzel bir gün geçirin hepiniz....
Gerçekten yağmur rahmettir.Sakın şikayet etmeyin.Benim gibi çok ararsınız sonra.Gerçi ben hiç şikayet etmedim ama nasip...Burda şimdi beklenen yağmur yağmaya başladı ama nasıl yağmak. Fırtına var dışarda resmen.
Okula bu havada nasıl giderim bilmiyorum. Biraz daha bekleleyeyim olmazsa taksiyle giderim. Yağmur berekettir yağsın ama azıcık güneş de açsın istiyorummm...........
Canım yavaş olsun ama sağlıklı olsun.İnsan sabırsızlanıyor hemen sonuç istiyor ama diyet sabır işi.Şöyle düşün birdehesapladım annemler adanadan geldiğinde 94 kiloydum 12 şubattı dün sonunda 90 olduğumu grdüm 17 nisandı baya yavaş veriyorum verdiğim kiloları ama ilk defa bırakmadan devam ediyorum diyet ve spormaama izmirde hava çoooook kötü bugün yürüyüşe falan çıkamam:44:
Canım benim valla istiyorsan hepimiz ikiz olması için dua edelimkızlar bir haftada 3 kilo verdiren bir diyet var bugün kanal d ddoktor dedi onu yapmayı planlıyorum cumartesi sabah normal benim yaptıgım tarz kahvaltı öglen ve akşam salata ve bir kase yogurt ve 3 meyvabakalım neler olucek selülitler içinde aç karnına ananasa yicekmişsin peşimede yeşil çay bu hafta öle denicem bakalım neler olucek bugün kahvaltım aynı 1 haşlama yumurta peynir domates badem 2 dilik kurutulmuş beyaz ekmek avdarım bittide bol yeşil çay bugün dügün evine gidicem dolmalar sütlaçlar yapılıcak sülale anlıcagınız hep orda gene yorulucam ama olsun bunlar güzel yorgunluklar çok seviyorum o teyzemi başkası olsa gitmemde çocuklarımda hep geldi benle çok agladı ikizinin birini evlendirdi digerinide evlendiriyo işin komigi tek yumurta ikizi boyları .1.95 yanlarında durunca pek dadlu görünüyorum ay hayali bile güzel millet ban öyle beddua ediyo allah sana ikiz versin diyolar nede güzel beddua ediyolar degilmi kızlar ne var ne yok bakalım ses verin ama olmuyo böle bu hafta yürüyüşe gidemedim stresimden gelin ha dogurdu ha dogurucak diye elimde telefon gözümün önünden ayırmıyorum kız dogurucak sanki ben bekliyorum dogurmayı oglum olsada saglıklı alsam yavrumu kucagıma koklasam öpsem içime çeksem kokusunu
Maşallah paşam yaa çok iyi vermişsin sen 118 den 88 e ne demek.30 kilo vermişsin.canım takım dolu galiba ama kaptanımız bilir kanımcabende ilk 118 kiloydum senin gibi azim ettim 102 düştüm sonra dahada düşüyorum sen önce kendine inanırsan inan geliyo gerisi ben inandım kendime bakalım 70 düşücekmiyim
Misafirim vardı ancak geldimNeden kimse yok bugün ya1litre suyum bitti haberiniz olsun
Aynen benim minikte öyle bir mama deyişi varkı sanırsın dünyaları yiyecek ama yediği 1-2 lokma bişey.amin canım
geçmiş olsun canım ya zor
ben de eskiden erken kalkardım paşacım :) eşime kahvaltı hazırlardım,sonra da yatmazdım,işlerime bakardım.Yalnız eşim çok az yerdi,canı istemedği halde sırf ben hazırladım diye 1 dilim ekmeği zorla yerdi..sonra bizim kuzu olunca uyku düzeni diye bir şey kalmadı hala düzensiz uykularımız.o yüzden eşim sen kalkıp kahvaltı hazırlama bana,siz uyuyunca ben daha çok mutlu oluyorum dedi.hala da hep söylerim kalkayım kahvaltı hazırlyaım diye ama istemiyor.dışarıda 2 poğaçayla çayla kahvaltı etmek daha çok hoşuna gidiyor canım :)
kuzuya gelince evet karnım acıktı bana kahvaltı hazırla diyor,bir de karnını ova ovasanki dünyaları yicek sanarsın,iki lokmayı zor yediriyorum neyse buna da şükür istanbula gelirsem seni de ziyarete geliriz teyzesi bir de saferanım var görmek istediğim.Aralıkta geldim İstanbula 1 h.sonu kaldım sadece,kimseleri göremedim..bakalım nasip..
selam güzeller
bugün de kuzu izin v erdi uyumama,geç kalktık,geç kahvaltı yaptık..birazdan da birlikte kurabiye yapıcaz kuzucumla,canı kurabiye istemiş,birlkte yapalım dedim,sevinçten çıldırdıpiştikten sonra 1 tam kurabiyeyi bitirir mi acaba?
Benimde hava canımı sıktı.Toz fırtınası var hemde çok fena
Gerçekten yağmur rahmettir.Sakın şikayet etmeyin.Benim gibi çok ararsınız sonra.Gerçi ben hiç şikayet etmedim ama nasip...
Canım yavaş olsun ama sağlıklı olsun.İnsan sabırsızlanıyor hemen sonuç istiyor ama diyet sabır işi.Şöyle düşün birdeiyet yapmak aynı zamanda nefis terbiyesi yapmanı sağlıyor
Canım benim valla istiyorsan hepimiz ikiz olması için dua edelim
Maşallah paşam yaa çok iyi vermişsin sen 118 den 88 e ne demek.30 kilo vermişsin.
Misafirim vardı ancak geldim
Aynen benim minikte öyle bir mama deyişi varkı sanırsın dünyaları yiyecek ama yediği 1-2 lokma bişey.
Bizde 3 gece önce yaptık kurabiye.Ama beni şaşırttı gidip gelip yedi maşallah
Çok dert edinmişsin galiba 3 defa çıkmış mesajınsabah bir sürü alıntı yapıp yazmıstım elektrikler gitti.istanbulda dehset rüzgar var.suda gitti.elektrikler yeni geldi sular hala gelmedi..şimdi bir sürü iş benibekliyor uğrayamassam elektrik yok demektir beni izinli sayın..
sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlen bulgur pilavı ve bakla yemeği ekmek yemicem bol yoğurt
Tatlım inş yakın zamanda çıtır bir hatun olarak yersin kadayıfınıbide kendine zaman hedefi koyma bence ben 2 ayda 4 kilo verdim şükür diyetimi bırakmadan verebildim daha da devam ama diyetisyen bana ayda 5-6 kilo demişti yeterki ver zamanı bıak akıp gidiyor nasılsa ne olduğunu zaten anlamıyorsun tek isteğim var utanmadan rahat bir giyimle insan içine çıkabilmembide finali yapmayı bekliyorum tabi sabırsızlıkla baklavalı dondurma satıyorlar ondan bi kutu alcam hepsibi kendim yicem nasıl canım çekti kadayıftan vazgeçtim
zaten insanı en çok zorlayan şey nefsiymişkeşke yiyip yiyip kilo almayanlatdan olsaydık
selam kızlar arkadaşın ev sahibi davet etti pasta yapıp ona gideceğim
akşam geç uğrarım
sabah menümü yazayım şekersiz çay 1 küçük biberli ekmek yumurta domates
Neden kimse yok bugün ya1litre suyum bitti haberiniz olsun
kahvaltı:
1 yumurta+2 yumurta beyazı
1 kk peynir
6 zeytin
1 çay bardağı fındık
1 lt su
kahvaltının keyfi çıkmazmı yawsabah olsada kahvaltımı yapsam diye dua ediyorum
seni dukancı senicanım nasıl bu diyet kaç zamanda verdin bu kiloları önceden sorduysam kusura bakma çok kişi yapıyoda bu dsiyeti neyse sence bende bu diyete başlasam nasıl olur acebe
Gece arkadaşım misafirimdi.Eşi Tr ye gitti,7 aylık hamile.Vefat haberine çok üzüldü.Bende evde tek kalmasını istemedim.Allah korusun ne olur ne olmaz.4 yıllık arkadaşım.
Sabah eşim 6.30 da evden çıktı.Tr ye gidecek arkadaşlarımız vardı onları hava alanına bıraktı sonra da bize kahvaltılık malzeme almış bırakmış saolsun.Ben uyuyordum aradı camları kapat istersen toz fırtınası var dedi.Bir kalktım Allah dedim gökyüzü kırmızı olmuş.İnsanın ruhu sıkılıyor böyle havalarda.Pencereyi açsam da nefes alamıyorum.İnş çok sürmez bu hava
Kahvaltıya milföyden börek yaptım ama sadece 1 tane yedim.Aslında az daha azmetseydim onu da yemeyecektim.Ama artık oda göz hakkı 190 kal
okadar zaman harcamıştım dert etmem miÇok dert edinmişsin galiba 3 defa çıkmış mesajın
bende dün eltimle onun tanıdıklarına gittim ordada milföy vardı ben yemedimGece arkadaşım misafirimdi.Eşi Tr ye gitti,7 aylık hamile.Vefat haberine çok üzüldü.Bende evde tek kalmasını istemedim.Allah korusun ne olur ne olmaz.4 yıllık arkadaşım.
Sabah eşim 6.30 da evden çıktı.Tr ye gidecek arkadaşlarımız vardı onları hava alanına bıraktı sonra da bize kahvaltılık malzeme almış bırakmış saolsun.Ben uyuyordum aradı camları kapat istersen toz fırtınası var dedi.Bir kalktım Allah dedim gökyüzü kırmızı olmuş.İnsanın ruhu sıkılıyor böyle havalarda.Pencereyi açsam da nefes alamıyorum.İnş çok sürmez bu hava
Kahvaltıya milföyden börek yaptım ama sadece 1 tane yedim.Aslında az daha azmetseydim onu da yemeyecektim.Ama artık oda göz hakkı 190 kal
kahvaltı:
1 yumurta+2 yumurta beyazı
1 kk peynir
6 zeytin
1 çay bardağı fındık
1 lt su
o zaman aramıza hoşgeldin canımtabiki çok isterim
misafirinizim o zaman artık
116 kilo başlangıç kilo ilk hedefim 102 ikinci hedefim 90 nın altına düşmek.. 102 için kendime 2 ay verdim.. yani ayda 7 kilo civarı.. ilk ay için mümkün çünkü kilom çok fazla ikinci ayda olursa ne ala :)
küçük pilates hareketleri yapıyorum. son 1 haftada 3 gün yaptım.. hergün yaklaşık 1,5 saat haftasonları da 3 saat yürüyorum.. şu an için yapamadığım tek şey yemek konusunda kendime hakim olmak ve belli bir programa oturtmak.. 3 gün sonra eşim gelecek ve ben geçtiğimiz bir ayı ziyan ettim zor diyetlere başlayıp bitirerek.. 1gr bile veremedim.. iki gündür de saldım çok strese girdim..
eşim gittiği zaman 1200 cal lik bir programı uygulamayı düşündüm kendimce.. biraz önceki 50 ipucunu da uygulamaya karar verdim..
benim kilo verme serüveninde sıkıntım şu ki plan program döküman kitap dvd herşey tam tekmil ama uygulama 0.. benim önce bunu aşmam lazım
tek bir ipucu istiyorum: sizce nasıl ve nereden başlamalıyım?
tamam canımsabah bir sürü alıntı yapıp yazmıstım elektrikler gitti.istanbulda dehset rüzgar var.suda gitti.elektrikler yeni geldi sular hala gelmedi..şimdi bir sürü iş benibekliyor uğrayamassam elektrik yok demektir beni izinli sayın..
Aynen benim minikte öyle bir mama deyişi varkı sanırsın dünyaları yiyecek ama yediği 1-2 lokma bişey.
Bizde 3 gece önce yaptık kurabiye.Ama beni şaşırttı gidip gelip yedi maşallah
göün niye ağrıdı canım hayırdır?geçmiş olsunyoruldum yaa gözüm ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?