Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar arkadaşın ev sahibi davet etti pasta yapıp ona gideceğim
akşam geç uğrarım
sabah menümü yazayım şekersiz çay 1 küçük biberli ekmek yumurta domates

Canım senin görüştüğün insanlar araplar mı türkler mi.Arapça biliyormusun sen

tabiki çok isterim

misafirinizim o zaman artık

116 kilo başlangıç kilo ilk hedefim 102 ikinci hedefim 90 nın altına düşmek.. 102 için kendime 2 ay verdim.. yani ayda 7 kilo civarı.. ilk ay için mümkün çünkü kilom çok fazla ikinci ayda olursa ne ala :)

küçük pilates hareketleri yapıyorum. son 1 haftada 3 gün yaptım.. hergün yaklaşık 1,5 saat haftasonları da 3 saat yürüyorum.. şu an için yapamadığım tek şey yemek konusunda kendime hakim olmak ve belli bir programa oturtmak.. 3 gün sonra eşim gelecek ve ben geçtiğimiz bir ayı ziyan ettim zor diyetlere başlayıp bitirerek.. 1gr bile veremedim.. iki gündür de saldım çok strese girdim..

eşim gittiği zaman 1200 cal lik bir programı uygulamayı düşündüm kendimce.. biraz önceki 50 ipucunu da uygulamaya karar verdim..

benim kilo verme serüveninde sıkıntım şu ki plan program döküman kitap dvd herşey tam tekmil ama uygulama 0.. benim önce bunu aşmam lazım

tek bir ipucu istiyorum: sizce nasıl ve nereden başlamalıyım?

sabah bir sürü alıntı yapıp yazmıstım elektrikler gitti.istanbulda dehset rüzgar var.suda gitti.elektrikler yeni geldi sular hala gelmedi..şimdi bir sürü iş benibekliyor uğrayamassam elektrik yok demektir beni izinli sayın..

mesaj tekrarı.....

Son düzenleyen: Moderatör:
mesaj tekrarı...

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah klasik kahvaltımı yaptım

öğlen bulgur pilavı ve bakla yemeği ekmek yemicem bol yoğurt

kilona göre kalorin çok düşük bence klasik bir menü uygulayabilirsin mesela

sabah yumurta 2 dilim peynir 5-6 zeyitn 3 dilim ekmek

ara 1 meyve veya 1 bardak süt veya yoğurt

öğlen 2 köfte 1 vardak yoğurt 6 ksşık sebze yemeği 2 dilim ekmek

ara 1 paket form 2 dilim peynir veya süt yoğurt meyve hangisini tercih edersen

akşam 6 kaşık sebze yemeği 3 kaşık pilav makarna türevi 1 dilim ekmek

ara 1 bardak süt veya yoğurt 1 meyve

bu bana diyetisyenimin en son verdiği liste be mutlaka hergün en azından haftada 4 kere en az 40 dk. yürüyüş buna başlıcam artık tabi yapabilirsem nerden başlayım demişsin ilk önce fotoğraf çek sonra yürüyüş ve diyeti bir arada yap yürüyüş olmazsa kilo vermek imkansız gibi bişey bence yani daha önceki tecrübelerimden

Son düzenleme:
Benimde hava canımı sıktı.Toz fırtınası var hemde çok fena
Gerçekten yağmur rahmettir.Sakın şikayet etmeyin.Benim gibi çok ararsınız sonra.Gerçi ben hiç şikayet etmedim ama nasip...
Canım yavaş olsun ama sağlıklı olsun.İnsan sabırsızlanıyor hemen sonuç istiyor ama diyet sabır işi.Şöyle düşün birdeiyet yapmak aynı zamanda nefis terbiyesi yapmanı sağlıyor
Canım benim valla istiyorsan hepimiz ikiz olması için dua edelim
Maşallah paşam yaa çok iyi vermişsin sen 118 den 88 e ne demek.30 kilo vermişsin.
Neden kimse yok bugün ya 1litre suyum bitti haberiniz olsun
Misafirim vardı ancak geldim
Aynen benim minikte öyle bir mama deyişi varkı sanırsın dünyaları yiyecek ama yediği 1-2 lokma bişey.

Bizde 3 gece önce yaptık kurabiye.Ama beni şaşırttı gidip gelip yedi maşallah

bide kendine zaman hedefi koyma bence ben 2 ayda 4 kilo verdim şükür diyetimi bırakmadan verebildim daha da devam ama diyetisyen bana ayda 5-6 kilo demişti yeterki ver zamanı bıak akıp gidiyor nasılsa ne olduğunu zaten anlamıyorsun tek isteğim var utanmadan rahat bir giyimle insan içine çıkabilmem bide finali yapmayı bekliyorum tabi sabırsızlıkla baklavalı dondurma satıyorlar ondan bi kutu alcam hepsibi kendim yicem nasıl canım çekti kadayıftan vazgeçtim

zaten insanı en çok zorlayan şey nefsiymiş keşke yiyip yiyip kilo almayanlatdan olsaydık

Çok dert edinmişsin galiba 3 defa çıkmış mesajın
sabah klasik kahvaltımı yaptım

öğlen bulgur pilavı ve bakla yemeği ekmek yemicem bol yoğurt

Afiyet olsun

Tatlım inş yakın zamanda çıtır bir hatun olarak yersin kadayıfını

zaten insanı en çok zorlayan şey nefsiymiş keşke yiyip yiyip kilo almayanlatdan olsaydık

Öyle canım çok zor.Diyet meselesi bizim için vesile olurda nefsimizi terbiye ederiz inş.Eskiden yerdim ama kilo almazdım ben hey gidi günler hey

Gece arkadaşım misafirimdi.Eşi Tr ye gitti,7 aylık hamile.Vefat haberine çok üzüldü.Bende evde tek kalmasını istemedim.Allah korusun ne olur ne olmaz.4 yıllık arkadaşım.
Sabah eşim 6.30 da evden çıktı.Tr ye gidecek arkadaşlarımız vardı onları hava alanına bıraktı sonra da bize kahvaltılık malzeme almış bırakmış saolsun.Ben uyuyordum aradı camları kapat istersen toz fırtınası var dedi.Bir kalktım Allah dedim gökyüzü kırmızı olmuş.İnsanın ruhu sıkılıyor böyle havalarda.Pencereyi açsam da nefes alamıyorum.İnş çok sürmez bu hava
Kahvaltıya milföyden börek yaptım ama sadece 1 tane yedim.Aslında az daha azmetseydim onu da yemeyecektim.Ama artık oda göz hakkı 190 kal

selam kızlar arkadaşın ev sahibi davet etti pasta yapıp ona gideceğim
akşam geç uğrarım
sabah menümü yazayım şekersiz çay 1 küçük biberli ekmek yumurta domates

Kolay gelsin sana. Ben komşu gezmesi yapmayalı çoook uzun yıllar oldu. Sen ne güzel hergün birileriyle görüşüyorsun. İmrendim sana...

Neden kimse yok bugün ya 1litre suyum bitti haberiniz olsun

İç paşam iç. En az 3 litre iç günde...

kahvaltı:

1 yumurta+2 yumurta beyazı
1 kk peynir
6 zeytin
1 çay bardağı fındık
1 lt su

Çok güzel bir kahvaltı olmuş... Afiyet olsun canım...

Paşam 9 haftayı geçti ben diyete başlayalı. Protein ağırlıklı bir diyet. Yumurta et tavuk balık yağsız süt yağsız yoğurt yağsız peynir ve yulaf kepeği (2 yemek kaşığı) temel yiyecekler. İlk başta senin için verilen süre kadar sadece proteinle besleniyorsun. ben 6 gün yaptım bu dönemi. Daha sonra birgün sebze protein, 1 gün sadece protein olarak dönüşümlü devam ettiriyorsun. Meyve, şeker, patates pirinç bulgur makarna ekmek vs. karbonhidrat ve şeker kesinlikle yasak. serbest olanlar için gün içinde zaman ve miktar sınırlaması yok. Genel olarak böyle bir diyet. Hergün 40 dk yürümek gerekiyor ama hava şartlarından dolayı pek yapamadım. Bence şimdi yapma böyle bir diyeti. Gelininiz doğursun hayırlısıyla ondan sonra düşün. Heryerde bulmak zor oluyor yağsız süt yoğurt peynir vs. Ben annemlere giderken bile yanımda taşıyorum. Her markette bulunmuyor.

İyi yapmışsın canım arkadaşını misafir etmekle. Hamileyken yalnız kalmak istemezdim evde hiç. Havalar gerçekten psikolojimizi etkiliyor. ben azıcık güneş görünse daha canlı ve mutlu oluyorum. Börek için afiyet olsun canım sana, sabah kahvaltıda yemişsin zaten çoktan yakmışsındır onu....

Okul dönüşü yağmurun altında 20 dk yürüdüm. Yürüyüşe başlamak istedikçe hergün yağmur yüzünden erteledim. Bu sefer ertelemeyeceğim 15 dk da olsa yürüyeceğim dedim. Annemin bir lafı vardır yağmur yağınca "şeker misin eriyecek çık gez" der. Biraz ıslandım ama iyi oldu.

Öğlen arkadaşımla dışarda yedik. B,irazdan da akşam yemeğini yiyeceğim

Öğlen
Izgara köfte, yoğurt, diet kola

Akşam
Patlıcan güveç, salata, yoğurt

Şİmdi ev işi okul işi çok fazla şey yapmam lazım. Bugün bir daha uğrayamam sanırım. Yarın görüşmek üzere....:80::80::80::80:

Çok dert edinmişsin galiba 3 defa çıkmış mesajın
okadar zaman harcamıştım dert etmem mi

bende dün eltimle onun tanıdıklarına gittim ordada milföy vardı ben yemedim

lesliye devam..dün yapamadım eşim çok geç geldi çocuklarda uyumadı ama sabah telafi ettim.akşama yine düşünüyorum.misafirim var ama olsun.kaynım kendini balık yemeye davet ettirdi sularda yok balıklar yıkanacak fırınlanacak..eltim benim can dostum.97den beri arkadasım.kaynımla evlendirdik elti olduk dünürde olmamak için cocuklarımızı karşılıklı emzirdik şimdi süt kardeşi tüm çocuklarımız.

kahvaltı:

1 yumurta+2 yumurta beyazı
1 kk peynir
6 zeytin
1 çay bardağı fındık
1 lt su

öğlen:

1 dolu tabak zeytinyağlı bulgurlu ıspanak
2 ad. mantar kurabiye

akşama ne yicemi bilmiyorum,sadece yoğurt yesem süper olur
o zaman aramıza hoşgeldin canım
ben karatay diyeti uyguluyorum canım çok memnunum.aç kalacağım bir diyet yapamam ben.herkese de tavsiye ediyorum..ama ben başka bir şey uygulayayım dersen,o zaman dukancı arkadaşlarımız var,kalori sayımı yapan arkadaşlarımız var,onlar eminim çok yardımcı olacaklardır.Kendine zaman hedefi bence de koyma,şahsen ne zaman koysam cıvıttım ve başarısız oldum ama tabi sen de öyle olacaksın diye bir şart yok..yalnız yapamazsan demoralize olursun..o yüzden zaman koyma kendine..sen diyetine uy,sporunu yap,her şeyi akışına bırak zaten oluyor
tamam canım
Aynen benim minikte öyle bir mama deyişi varkı sanırsın dünyaları yiyecek ama yediği 1-2 lokma bişey.

Bizde 3 gece önce yaptık kurabiye.Ama beni şaşırttı gidip gelip yedi maşallah

afiyet olsun yarasın kuzuya
yoruldum yaa gözüm ağrıdı
göün niye ağrıdı canım hayırdır?geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…