Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öncelikle aramıza hoşgeldin.bence ilk başarı öykülerini okumakla başla motive olursun.elinin altında kalorili şeyler kesinlikle bulundurma..önce aklorili şeyleri hayatından çıkarmakla başla..evde olunca aklından çıkmaz insanın diğerlerinden çok bile yesen kilo verirsin..diyetisyene gidebilirsen git sana uygun listen olur gidemessen google dr ayça yaz onun sitesini bir incele istersen güzel tavsiyeleri var..

Son düzenleme:
bunu bende başarmışlardanım diyete başlaman önce bu son diye 400 gr nutella yiyodum sonrası hayal tabi diyete sabah başlıyodum öğlen bozuyordum herbiri 1.5-2 kilo olarak geri dönüyordu bana ama akıllanmayıp tekrar tekrar yiyordum ama şimdi diyete başladığımdan beri yemedim hiç çünkü bana çok zararlı kiloma fazla fazla + olarak dönüyor şimdiye kadar verdiğim kilo 2 kutu nutelladan aldığım kiloydu yani 2 saat ye 2 ayda anca ver adalete bak ya ama itiraf edeim perşeme günü çakıl taşı çikolata almıştım çok dağıttım ama yedim yinede ama +sı şu oldu bi paket gofret gibi bi oturuşta yemedim günlerce az az yedim böylece hem nefsim köreldi hemde aşırı kalori almadım bi anda:44:

sen varya sen terapi gibi geliyosun ban ne yazılanlarıhem okuyorum bilgim oluyo hemde motive oluyorum kız
canım kendine güven gerisi geliyo
başımla beraber bebem beklerim misafirim olursun
selam kızlar arkadaşın ev sahibi davet etti pasta yapıp ona gideceğim
akşam geç uğrarım
sabah menümü yazayım şekersiz çay 1 küçük biberli ekmek yumurta domates
amanın pastamı eşimde çok istiyoda kilo alırım diye yapmıyorum yapsam ben ondan çok yiyorum
canım sorma ne hareket bugün anam agladı kocaman tencerelerle karalahana dolması sardık dügün yemegi neticede
bende ok yaşadım bu durumu sinir oluyo insan ya
canım benim ne korktum burda evlerin çatısı uçtu :18:azim edilince veriliyo vallahi evladım için
bol su iç sonra git wc canım gelinm dogursun bende yapıcem o diyetten ya

maşşallah szileere benim hiç öyle eltim olmadı şimdide 1 tane daha alıcez bakalım nasıl olucek:18::18:

şimdi gelelim bana oraya gittim dolmaları sardık sofra kur kaldır sonra 6 gibi eve geldim orda yediklerimede gelince yarım kepçe mercimek çorbası 6 kaşık kara lahana bulgurlu yemegi 4 kaşık bezelye ve salata patatesli yogurtlu salata okadar yedim birazdanda sofdamı içicem beni görmeyenler gördü dedilerki nne güzel vermişsin dediler bir keyiflendimki sormayın allahım sana şükürler olsun dedim hediye tunigim vardı içine girdim teyzeminde yatak odasında namazı kılıcaktım boydan aynası var dedim teyze senin bu ayna ok zayıf gösteriyo beni dedim güldü canım sen farketmiyosun ama çok verdin dedi neşeyle kıldım namazı bugün istanbulda ne fırtına vardı teyzemlere gittim dediler korktunmu yok ne korkucam dedim millet evde korkmuş akıllılar dışarı çıkıcaklarmış bilmiyolarki dışarı daha teylikeliallahım ccan nede tatlı ya dünde sözde eşimle yatak odasında pc bakıyorum rüyamda deprem oluyo ama nasıl sallanıyo kapı çaldı yengemi çagırıyorum buruya gel diye bunu işaretmiş korkmadım allahtan rüzgarı görünce çok şükür bu günümüze rabbim

İnş dediğin gibi yakmışımdır onu.Bugün canım sürekli bişeyler yemek istiyor.Aksine evde de meyve yok.Artık salatalıkla geçirecez
Güzel bir lafmış annenin ki.Sende lesliyi denesene canım.
Maşallah ne güzel bir arkadaşın varmış.Allah nazarlardan saklasın

Ne güzel yaa.İnsan başkalarından duyunca daha çok motive oluyor.Allah rüyanı da hayırlara çıkarsın

Kızlar öğlen kızıma yedirmek için krep yapıyorum 2 gündür.Çok sevdi maşallah yiyor.Bişey beğendirmekzordur minik bıdığa.Kalorisepetine baktım 1 sade krep 57 kal.Bu benim için süper aslında.Bugün yedim normal öğünde 1 porsiyon yemek 250-300 kal.4 krep yedim arasına domates salatalık koyarak.Hesaplayıcıya göre 228 kal.Hem doyuyorum hemde severek yiyorum.Ama size danışmak istedim.Acaba karbonhidrat olduğu için kilo vermemde dezavantaj olur mu

SAPHİRA cım cnm akşam gelip msj sayımı tamamlmak için cebelleştim ama kvalidemlerden 10 da geldik sonr a da kızımm çok aladı yeni uyutuum...ama saat geç oldu..umarım ceza yemem(

canım benim inşallah birgün o boy aynasında önce koca bir göbek sonra kucagında bebekle bakarsın kendine..

ipekcim kalorisi belki ok ama eğer beyaz undan yapıyorsan glisemik indexi yüksek seni acıktırır.tam buğday unu bulabilirsen en azından ondan yap..

allah seni hacı etsin hemi gece gece tebessüm ettirdinya güldürdünya bana helal olsun seviyorum len sizleri ben allahım ayırmasın işşallah sizlerden

kızlar dün hiç kaçamak yapmamış olmama rğmen artıda çıktım..hergün tartılmayı bırakmam lazım..motivasyonum bozuluyor....:26:

günaydınnnnn şekerler......mutlu olun inşaalah bugünnn
sanada günaydın bebembugün eşime kahvaltı hazırladım sonra dedim yatıyım allahım aşagıdakinin müzik sesi elertirik süpürgesinin sesi sinirim oynadı hekör şeytan dedi töbe töbe sabah sabah sinilerim oynadı yaw neyse kalktım artık evi halletmeden sizlere bakıyım dedim sonra pc kapatıcam ver elini dügün evi akşam anca 12 gibi girerim evemilleti doyur serviz yap bulaşıkları yıka vs eşimin adetleri var dügünden önce herkeze kadınlı erkekli yemek yemege geliyolar herkez aynı giyiniyo tşörtlerden tutunda eket ve yazmalara kadar milletin yüzünü görmeseniz tanımazsınız ay ne şeker oluyolar adet işte cumada kına var ona gidicez pazarda dügünümüz var gelini önce kaynanasına sonrada kendi evine götürüler nikahı kıyılır oyunlar oynanır gelin evinde sonra onları yanlız bırakılırher dügünde aklıma gelir çünkü bizim burda dügün salonu var orda evlendim her gittigimde aklıma evlendigim gün gelir rahmetli babacımın karsımda oturması bana tebessüm etmesi onu çok özledim ya kokusunu sıcaklıgını offki ne offf

bu arada bazı kararlar aldın kendime şimdi sabah kahvaltılarında ananas ve yeşil çay içicem işallah pazar sabahına kadar öglende haşlama yemeyi düşü,nüyorum aynı her gün akşamada bugün kesin akşam kara lahana dolması yerim birde mercimek çorbası okadar sütlaçla böregi eledim yemicem cuma günüde işşallah akşama yemegi erken yicem eşimi beklemicem artık kızıcak ama olsun bundan sonra 6 sonra hiç birşey yemeyi düşünmüyorum sadece su içicem yatana kadar ondan sonracıma havalar düzelse kesin yürüyüş yapıcam sabahları annemlerim ordada spora gidicemde bizim hgelin bir dogursa vallahım eymenimin dışarı çıkmaya hiç niyeti yok anasının karnı rahat geldi sıpama herhaldegeçen gittigimde elimi karnına koydum yavrum nasıl dönüyo sonra hayal ettim kendimi bende böyle olurmuyum diye rabbimim izniyle sizlerin duasıyla ben inanıyorumki kavuşucam bebegimeama önce şu kilolardan kurtuluyum sonrada pazarteside haftada 3 günlük diyet var onu yapıcam sabahları yaptıgım kahvaltı yapıcam öglen ve akşama salata yogurt yicem günde 3 meyva hakkım var bakalım ne kadar vericem inanın yemin ettim cumaya kadar tartıya çıkmıcem dedim çıkmadımda bakalım yarın ne sonuç olucekherkeze güzel bir gün diliyorum dertsiz tasasıs

Kızlarr hepinize günaydın ..
3 gündür uyumadım ve dün hiçbirşey yiyemedim buraya da yazamıyorum o nedenle canım çok sıkkındı. Dün hocalarla görüştüm hepsi şok oldu dediler biz araya gireriz en iyi öğrencilerimizdensin dediler. Gerçekten şimdiye kadar hiç böle bişi yaşamamıştım sakinleştiricilerle zor ayakta duruyorum neyse bugün beni disipline vereek hocayla konuştum diğer hocalar da konuşmuş hoca dedi kim olursa olsun veririm kural böle diğer disipline verdiğim arkadaşlarına haksızlık olur dediler. Diğer hocalar beni çıkardı kendi aramızda halledeceğiz saliha dediler bende çıktım ne olacak bilemiyorum yani üzülmemeye karar verdim. Diğer hocalar beni savunacak sanırım hakkımda hayırlısı olsun artık ne diyeyim ..girip size de haber veremedim dün ve bugün için beni izinli sayarsanız sevinirim gidip uyumam lasım 36 saat oldu kanımca hayalet gibi geziom.. hepinizi çok seviyorum kızlarr cumaya görüşürüz ok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…