Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cutemom007

makbuş dr gidecegim diye yamzıştın gittin mi cnm ?
Gülsüm canım obsesyon dedı doktor ilaç tedavisi başladı sonra da terapi verecekmiş önden biraz ilaç bakalim neler olacak 15 gün sonra kontrole çağırdı öyle işte bacım bende bugün Bi daha başladım temiz beslenmeye kasmamaya çalışıyorum ki yeme atağı gelmesin bakalım umarım normale dönerim ya

Kızlar... dün gece saat 1 sularında çok sevdiğimiz bi arkadaşımız kendine saklama kaplarında kahvaltı hazırladı.. o da yetmedi öğlen yemeğindeki pattiş salatası ve böreği yememek için öğlen yemeği için yumurtalı ıspanak hazırladı onu sa saklama kabına koydu .. pikniğe gider gibi okula gitti.. tüm bunları sırf tartıda eksi gelmek için yaptı .. bu fedakarlığı yapan kişi adının duyulmasını istemiyor.. dimi
tevafuk55

Gittim yazacaktım ya gülsüm ne

Bazılarına beni tanimayanlara onu bile demiyorum ben böyle az yiyorum diyorum nasılsa tanımıyorlar.. :)

Hee o zaman bilmiyorum canim seni yaniltnayayim. Masum senin boyun kaç

aynen bende diyorum pilav makarna sevmiyorum dedim
çok ekmek yemem hayat tarzım dedim kendim bile inanmadım ahahahaha

seninde yemek mi çıkıyor öglen ? ögretmenmisin kafamda deli sorular

ay maşallahhhhhhhhhhh

hadi bakalım cnm inş iyi olur ne ilacı verdi ?
ay benimde yeme atakalrım oluyor ama ne derece agır bilmeiyorum
mesela agzıma bir lokma atınca devamı geliyor feci şekilde yiyorum
ama if yapınca tutuyorum kendimi

hadi bakalım cnm inş iyi olur ne ilacı verdi ?
ay benimde yeme atakalrım oluyor ama ne derece agır bilmeiyorum
mesela agzıma bir lokma atınca devamı geliyor feci şekilde yiyorum
ama if yapınca tutuyorum kendimi
Bende işte 1 lokma yiyince artık hiç seçmeden ne bulursam felaket bir şekilde yiyorum son zamanlarda 2 3 kez oldu ve sonrasında kendimi kusturdum bundan çok utanıyorum ama yüzleşmek zorundaydım zaten o yüzden gittim doktora bulimia başlangıcı dedi zaten tüm yeme bozuklukları da obsesyonla başlar dedi üste tedavi edilmezse depresyona dönüşür falan dedi tamamen kurtulacaksın bu takıntı dan dedi sözüne güvenmek istiyorum

ay bende bende ya bir yiyorum yani yarımsaatte neler yiyorum sonrada karnım kocaman oluyor ve
migdem bulanıyor sonra bi uyku bastırıyor
hergün koltukta uyuyorum yeminle

Bu kadar ara yeter di mü menü paylaşayım bugün artık artılar gitsin cumaya

Sabah 6.30
1 has yumurta 5 zeytin domates salatalik 1 lokma tahin pekmez

Ara 9.00
yarım dilim portakallı kek

14.00
Öğle 2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
Aksam

17.00
1 tabak dolusu bakla 1 kase yogurt

Spor 1 saat tempolu yuruyus @Lunya @MiuLego

Menumu yazayim.
Daha da yemem.

Sabah 8.30
1yumurtali menemen
2dilim tt ekmek
Dom sal
Kara lahana
Zeytin
Lor peyniri
Cayin yaninda tarcinli elma

Ogle 13.30
4yk kurufasulye
Marul
Bi tabak sebze yemegi kabak ve karnibahardan yaptim.

Aksam 17.00
Biraz marul

Canim bisey istemedi.

Su 2.5
Spor Sabah gunes dogar dogmaz 80dk tempolu yuruyus
90dk normal yuryus

@Lunya
@MiuLego
igdedali

ay bende bende ya bir yiyorum yani yarımsaatte neler yiyorum sonrada karnım kocaman oluyor ve
migdem bulanıyor sonra bi uyku bastırıyor
hergün koltukta uyuyorum yeminle
Ne bileyim canım ya beyinler yandı yeminle keşke akışına bırakabilsek ne yememiz gerekiyorsa düzgünce beslensek ve sonra hayata devam etsek sürekli bunu düşünmesem umuyorum başaracağım

Afiyet olsun canım bana göre o kek gereksiz olsa da olur olmasa daha güzel olur yani keke ne gerek var böyle mis gibi menüde zaten bakla şişirir az çok seniöğle az olmuş misal sebze ya da protein alsaydın az çorbanın yanında o keki yemeseydin sana daha faydalıydı

Afiyet olsun canım güzel menü ama neden sadece marul kız öyle yanına domates salatalık alsaydın bari sabah kara lahanayı nasıl aldı miden merak etmedim değilspor gruplarında kimlerdensin sen var mısın bende yoksun Begüşte misin begum75 @MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…