- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Gülsüm canım obsesyon dedı doktor ilaç tedavisi başladı sonra da terapi verecekmiş önden biraz ilaç bakalim neler olacak 15 gün sonra kontrole çağırdı öyle işte bacım bende bugün Bi daha başladım temiz beslenmeye kasmamaya çalışıyorum ki yeme atağı gelmesin bakalım umarım normale dönerim yaCutemom007
makbuş dr gidecegim diye yamzıştın gittin mi cnm ?
Aklın yolu bir, yazık adamlara
Gittim yazacaktım ya gülsüm neGülsüm canım obsesyon dedı doktor ilaç tedavisi başladı sonra da terapi verecekmiş önden biraz ilaç bakalim neler olacak 15 gün sonra kontrole çağırdı öyle işte bacım bende bugün Bi daha başladım temiz beslenmeye kasmamaya çalışıyorum ki yeme atağı gelmesin bakalım umarım normale dönerim ya
Bazılarına beni tanimayanlara onu bile demiyorum ben böyle az yiyorum diyorum nasılsa tanımıyorlar.. :)
Hee o zaman bilmiyorum canim seni yaniltnayayim. Masum senin boyun kaç
Kızlar... dün gece saat 1 sularında çok sevdiğimiz bi arkadaşımız kendine saklama kaplarında kahvaltı hazırladı.. o da yetmedi öğlen yemeğindeki pattiş salatası ve böreği yememek için öğlen yemeği için yumurtalı ıspanak hazırladı onu sa saklama kabına koydu .. pikniğe gider gibi okula gitti.. tüm bunları sırf tartıda eksi gelmek için yaptı .. bu fedakarlığı yapan kişi adının duyulmasını istemiyor.. dimi
tevafuk55
Gülsüm canım obsesyon dedı doktor ilaç tedavisi başladı sonra da terapi verecekmiş önden biraz ilaç bakalim neler olacak 15 gün sonra kontrole çağırdı öyle işte bacım bende bugün Bi daha başladım temiz beslenmeye kasmamaya çalışıyorum ki yeme atağı gelmesin bakalım umarım normale dönerim ya
Karatay teyze bozmaz diyordu ama ayran mıydı o yakızlar sizce süt leptini bozar mı ?
Karatay teyze bozmaz diyordu ama ayran mıydı o ya
Bende
Nefret ediyorum ondan
Sesi de kendi de
Bende işte 1 lokma yiyince artık hiç seçmeden ne bulursam felaket bir şekilde yiyorum son zamanlarda 2 3 kez oldu ve sonrasında kendimi kusturdum bundan çok utanıyorum ama yüzleşmek zorundaydım zaten o yüzden gittim doktora bulimia başlangıcı dedi zaten tüm yeme bozuklukları da obsesyonla başlar dedi üste tedavi edilmezse depresyona dönüşür falan dedi tamamen kurtulacaksın bu takıntı dan dedi sözüne güvenmek istiyorumhadi bakalım cnm inş iyi olur ne ilacı verdi ?
ay benimde yeme atakalrım oluyor ama ne derece agır bilmeiyorum
mesela agzıma bir lokma atınca devamı geliyor feci şekilde yiyorum
ama if yapınca tutuyorum kendimi
Normal yürüyüş dimi canımCanım bu hafta cuma 1 saat dün 1 saat bugün de 1 saat yürüdüm ben hafta üçü her gün yürüyorum hafta sonu olmuyor maalesef ya
Tempolu yürüyüş canım hep aynı aslındaNormal yürüyüş dimi canım
Tamam canım aklımda neden normal kalıyor bilmiyorum ama yoğunum sen yürüyüş derken tempolu diye ilave edersen sevinirim yoksa normal sayılıyorTempolu yürüyüş canım hep aynı aslında
Bende işte 1 lokma yiyince artık hiç seçmeden ne bulursam felaket bir şekilde yiyorum son zamanlarda 2 3 kez oldu ve sonrasında kendimi kusturdum bundan çok utanıyorum ama yüzleşmek zorundaydım zaten o yüzden gittim doktora bulimia başlangıcı dedi zaten tüm yeme bozuklukları da obsesyonla başlar dedi üste tedavi edilmezse depresyona dönüşür falan dedi tamamen kurtulacaksın bu takıntı dan dedi sözüne güvenmek istiyorum
Tmm cnmTamam canım aklımda neden normal kalıyor bilmiyorum ama yoğunum sen yürüyüş derken tempolu diye ilave edersen sevinirim yoksa normal sayılıyor
Ne bileyim canım ya beyinler yandı yeminle keşke akışına bırakabilsek ne yememiz gerekiyorsa düzgünce beslensek ve sonra hayata devam etsek sürekli bunu düşünmesem umuyorum başaracağım
ay bende bende ya bir yiyorum yani yarımsaatte neler yiyorum sonrada karnım kocaman oluyor ve
migdem bulanıyor sonra bi uyku bastırıyor
hergün koltukta uyuyorum yeminle
Bu kadar ara yeter di mü menü paylaşayım bugün artık artılar gitsin cumaya
Sabah 6.30
1 has yumurta 5 zeytin domates salatalik 1 lokma tahin pekmez
Ara 9.00
yarım dilim portakallı kek
14.00
Öğle 2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
Aksam
17.00
1 tabak dolusu bakla 1 kase yogurt
Spor 1 saat tempolu yuruyus @Lunya @MiuLego
Afiyet olsun canım güzel menü ama neden sadece marul kız öyle yanına domates salatalık alsaydın bariMenumu yazayim.
Daha da yemem.
Sabah 8.30
1yumurtali menemen
2dilim tt ekmek
Dom sal
Kara lahana
Zeytin
Lor peyniri
Cayin yaninda tarcinli elma
Ogle 13.30
4yk kurufasulye
Marul
Bi tabak sebze yemegi kabak ve karnibahardan yaptim.
Aksam 17.00
Biraz marul
Canim bisey istemedi.
Su 2.5
Spor Sabah gunes dogar dogmaz 80dk tempolu yuruyus
90dk normal yuryus
@Lunya
@MiuLego
igdedali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?