- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Masallah ya azminize.Kızlar... dün gece saat 1 sularında çok sevdiğimiz bi arkadaşımız kendine saklama kaplarında kahvaltı hazırladı.. o da yetmedi öğlen yemeğindeki pattiş salatası ve böreği yememek için öğlen yemeği için yumurtalı ıspanak hazırladı onu sa saklama kabına koydu .. pikniğe gider gibi okula gitti.. tüm bunları sırf tartıda eksi gelmek için yaptı .. bu fedakarlığı yapan kişi adının duyulmasını istemiyor.. dimi
@tevafuk55
Ne bileyim canım ya beyinler yandı yeminle keşke akışına bırakabilsek ne yememiz gerekiyorsa düzgünce beslensek ve sonra hayata devam etsek sürekli bunu düşünmesem umuyorum başaracağım
Çok haklısın canım aslında amacım azıyla yetinmeyi öğretmeye çalışmak kendime battı balık yan gideri çıkarmak hayatımdan yeme atakları olmasın diye çok kasmamaya çalışıyorum öğretmenler odasında Bü arkadaş yapmıştı ikram etti önce almadım biri de paylaşalım mı dedi olur dedim bende hem gözüm kalmadı hem de az yemiş oldumAfiyet olsun canım bana göre o kek gereksiz olsa da olur olmasa daha güzel olur yani keke ne gerek var böyle mis gibi menüde zaten bakla şişirir az çok seniöğle az olmuş misal sebze ya da protein alsaydın az çorbanın yanında o keki yemeseydin sana daha faydalıydı
Kız flowerin da benimde tansiyon düşük, tuz yemezsek bayılır kalırızİşte duymak istediğim haberler yaaa
Aynrn ben deeee bildiğin cacık oluyor
TUZ YOK TUZ YOK
ÇIKAR ONU AKLINDAN
Harika oluyor nevom bildiğin cacık işte
Karalahanayi ince ince dograyip ekmek niyetine menemene banip yedim.
AynenYumurtalı ıspanak
Böyyggggg
Öğrencilik zamanlarımın korkulu rüyası, ne zaman çıksa aç kalırdım..
Heee kafalar zehirÇıkar onu aklından didimmmmm
Bİrebir aynı tavsiye vermişiz
Canım aynen böyleyim bende son zamanlarda sabaha karşı uykumdan uyanıp bunları düşünür oldum bugün tedaviye başlamış olmaktan kurtulacağıma inanmaktan galiba biraz rahatım ama sabah yine uyandım ve gene de aklımda bugünü temiz bitirmek istiyorum bıktım bu kısır döngüden
aynen sürekli kafamın içinde konuşuyorum
ne yesem ne yemesem ?
onumu içsem bunu mu
ekmek yemeyim
pilav yemeyim
ama akşam hepsine gömülmüş buluyorum kendimi
agzıma saglıklı yada saglıksız bir lokma atmak ile başlıyor
Nefsini köreltmek güzel tabi canın çektiyse çok bir şey diyemem ama bugüne kadar yedikte ne oldu hep zarar hep zarar tatlarını hepsinin biliyoruz aslındaÇok haklısın canım aslında amacım azıyla yetinmeyi öğretmeye çalışmak kendime battı balık yan gideri çıkarmak hayatımdan yeme atakları olmasın diye çok kasmamaya çalışıyorum öğretmenler odasında Bü arkadaş yapmıştı ikram etti önce almadım biri de paylaşalım mı dedi olur dedim bende hem gözüm kalmadı hem de az yemiş oldum
Afiyet olsun canım çok faydalı bir şey tabiKaralahanayi ince ince dograyip ekmek niyetine menemene banip yedim.
Dusun halimi.
Ama ben seviyorum karalahanayi.
Domates salatalik vardi ama üsendim
Orası Öyle de aslında benim derdim yiyeceklerle ilişkimi düzeltmek o yüzden her şeyden az az yemeye gayret etmek istiyorum bakalim becerebilecek miyimNefsini köreltmek güzel tabi canın çektiyse çok bir şey diyemem ama bugüne kadar yedikte ne oldu hep zarar hep zarar tatlarını hepsinin biliyoruz aslındaKorumanın olayı bu sende haklısın tadımlık abartmadan yemek ben abarttığımda koruyamıyorum gerçi 1-2 aydır sabit gibiyim çok şükür
aynen sürekli kafamın içinde konuşuyorum
ne yesem ne yemesem ?
onumu içsem bunu mu
ekmek yemeyim
pilav yemeyim
ama akşam hepsine gömülmüş buluyorum kendimi
agzıma saglıklı yada saglıksız bir lokma atmak ile başlıyor
Halledersin inşallah canımOrası Öyle de aslında benim derdim yiyeceklerle ilişkimi düzeltmek o yüzden her şeyden az az yemeye gayret etmek istiyorum bakalim becerebilecek miyim
Bence de şuanda kilolu sayılmıyorsun ki sen, densiz kiskanc kariB3nce seni kıskandı tevo
Heee cakilin menuydu yazcaktim unuttum
Menüyü vereyim
Kalkınca limonlu su
10:00
1 yumurta 7 zeytin peynir salatalık yeşillik 2 ceviz 2 dilim kepekli ekmek
13:30
Şekersiz türk kahvesi,3 hurma 2 ceviz
16:00 orta boy elma 1 bardak ayran tansiyon düştü galiba mecbur içtim yoksa elma üstüne icmezdim
18:30
1 tabak ıspanak bol salata yiyecem
Su 3 oldu daha içerim
Spor henüz 15 dk bölgesel yaptım ,eşim erken gelirse koşu bandında yuruyecegimyoksa kızlar hiç yaptirmiyor
@MiuLegobegum75 @Lunya Pamukseker19
Hehe ben de leptin meptin anlamam icerim dicektimÇeşitli rivayetler var ama ben içerim.. leptin tanımam :))
Çok sevindimEsra_4378 hurma detoksu çok güzel geçti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?