Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masallah ya azminize.
Insaallah en kisa zamanda ulasirsiniz hedeflerinize .

Ne bileyim canım ya beyinler yandı yeminle keşke akışına bırakabilsek ne yememiz gerekiyorsa düzgünce beslensek ve sonra hayata devam etsek sürekli bunu düşünmesem umuyorum başaracağım

aynen sürekli kafamın içinde konuşuyorum
ne yesem ne yemesem ?
onumu içsem bunu mu
ekmek yemeyim
pilav yemeyim
ama akşam hepsine gömülmüş buluyorum kendimi
agzıma saglıklı yada saglıksız bir lokma atmak ile başlıyor

Çok haklısın canım aslında amacım azıyla yetinmeyi öğretmeye çalışmak kendime battı balık yan gideri çıkarmak hayatımdan yeme atakları olmasın diye çok kasmamaya çalışıyorum öğretmenler odasında Bü arkadaş yapmıştı ikram etti önce almadım biri de paylaşalım mı dedi olur dedim bende hem gözüm kalmadı hem de az yemiş oldum

Karalahanayi ince ince dograyip ekmek niyetine menemene banip yedim.
Dusun halimi.
Ama ben seviyorum karalahanayi.
Domates salatalik vardi ama üsendim

Canım aynen böyleyim bende son zamanlarda sabaha karşı uykumdan uyanıp bunları düşünür oldum bugün tedaviye başlamış olmaktan kurtulacağıma inanmaktan galiba biraz rahatım ama sabah yine uyandım ve gene de aklımda bugünü temiz bitirmek istiyorum bıktım bu kısır döngüden

Nefsini köreltmek güzel tabi canın çektiyse çok bir şey diyemem ama bugüne kadar yedikte ne oldu hep zarar hep zarar tatlarını hepsinin biliyoruz aslında Korumanın olayı bu sende haklısın tadımlık abartmadan yemek ben abarttığımda koruyamıyorum gerçi 1-2 aydır sabit gibiyim çok şükür

Orası Öyle de aslında benim derdim yiyeceklerle ilişkimi düzeltmek o yüzden her şeyden az az yemeye gayret etmek istiyorum bakalim becerebilecek miyim

Kuzum sana önceden de söyledim bunu aşırı kafana takıyorsun bu işi o yüzden bozmakta hızlı oluyor çok katı başlıyorsun ya da illa bir diyet uyguluyorsun sağlıklı beslenmeye çalışmayı en azından ilke edinsek sıkılmayız da saldırmayız da canın çektiğinde arada yersinpilavın ekmeğin yeri yok beslenmemizde vitamini bile yok onu sileceksin mesela yokmuş gibi davranacaksın diğer ettir sebzedir ye yahu gönlünce

Menüyü vereyim
Kalkınca limonlu su
10:00
1 yumurta 7 zeytin peynir salatalık yeşillik 2 ceviz 2 dilim kepekli ekmek
13:30
Şekersiz türk kahvesi,3 hurma 2 ceviz
16:00 orta boy elma 1 bardak ayran tansiyon düştü galiba mecbur içtim yoksa elma üstüne icmezdim
18:30
1 tabak ıspanak bol salata yiyecem
Su 3 oldu daha içerim
Spor henüz 15 dk bölgesel yaptım ,eşim erken gelirse koşu bandında yuruyecegimyoksa kızlar hiç yaptirmiyor
@MiuLego begum75 @Lunya Pamukseker19

Afiyet olsun canım kepekli ekmeğin bir faydası yok sana tam buğday yemeni öneririm. Öğle yemek yemezsen tabi ki tansiyon düşer o hurmaya elmaya cevize kadar bir tas çorba içsen sebze ya da protein alsan akşamı da hafif atlatsan daha kafidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…