Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü vereyim
Sabah 08.00
3 hurma bolsu

Kahvalti 12.30 (kizim gece uyumadg icin gec uyanyorz)
2 yumurta
1 yk.lor.peynir
Yarim kk beyaz peynir
10 minik yesil zeytin
2 ceri domtes
1 tb ekmek
1 bardak acik cay

Ara 16.00
10 cig badem
8 cig findik
1 caybardagi süt

Akşam
Hurmali tarcinli yogurt

Yatana kadar 3 lt bulur smdilik 2 civarı

Sporumu aksam eklicem daha bitmedi N Nana

@MiuLego Storm- igdedali hepfit

tevafuk55 afferim kız
Ben de evden götürüyorum daha sağlıklı

Hayır aynı kişi bugün bana 2 yıl önceki fotomu gösteriyor..
Ne kadar iriymissin erkeklerden bile iri görünüyorsun diye.. Şimdi ki halinden ne kadar farklı diye.. iki saat sonra da böyle diyor..
Dovdunmu ovdunmu diyeydin seni benden başka kimse gomemez

Sucuk..
Kaşarlar...
Magnum...
Pepsi...
İmambayıldı...
Yorum yapmıyorum. Diyet yapan arkadaşlarından utanma adlı başlık açılsa keşke...

Emzirme falan var mı sende canım hurma detoksumu yapıyorsun detoks değil mi yani normal beslenmen değil öyle tahmin ediyorum

Normalde tb yiyorum canım kaç gündür dışarı çıkamıyorum esimde çok geç geliyor bende dondurucuya koydugumu çıkardım,normalde tansiyon sıkıntısı var zati,misafirlige gidince anca bu kadar oldu

Emzirme falan var mı sende canım hurma detoksumu yapıyorsun detoks değil mi yani normal beslenmen değil öyle tahmin ediyorum
Yarim detosks oluyo benmki
Aksami hafif tutmam lazm daha cok az eksideyim eksi olaym diye oyle yapiyorm kuzm
Yok emzirmiyorum kuzm

Bence takımda böyle menuler paylaşılmamalı, el insaf yahu can bu çekiyor, sevmiyorum bu yüzden listeyi
Valla aramızda kalsın benim görüpte canımın çektikleri oluyo... korumaya saklıyorum valla.. özellikle bal kaymak

Normalde tb yiyorum canım kaç gündür dışarı çıkamıyorum esimde çok geç geliyor bende dondurucuya koydugumu çıkardım,normalde tansiyon sıkıntısı var zati,misafirlige gidince anca bu kadar oldu
Anladım canım tansiyon sıkıntısı varsa dikkat et aman önce sağlık bir de sabah öğle zararsız yedikten sonra sana zararı olmaz akşamı daha da az yemeğe çalış
Yarim detosks oluyo benmki
Aksami hafif tutmam lazm daha cok az eksideyim eksi olaym diye oyle yapiyorm kuzm
Yok emzirmiyorum kuzm

Anladım canım akşamı hafif tutma taraftarıyım bende

Kızlar... dün gece saat(evo) 1 sularında çok sevdiğimiz bi arkadaşımız kendine saklama kaplarında kahvalt(evo)ı hazırladı.. o da yet(evo)medi öğlen yemeğindeki pat(evo)t(evo)iş salat(evo)ası ve böreği yememek için öğlen yemeği için yumurt(evo)alı ıspanak hazırladı onu sa saklama kabına koydu .. pikniğe gider gibi okula git(evo)t(evo)i.. t(evo)üm bunları sırf t(evo)art(evo)ıda eksi gelmek için yapt(evo)ı .. bu fedakarlığı yapan kişi adının duyulmasını ist(evo)emiyor.. dimi
Ayy adıda duyulmasin diyormuş kiyamam benden sır çıkmaz ağzımdan laf alamazsiniz
Aferin sana etiketliyemiyorum adi ortaya cikmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…