- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Kızlar... dün gece saat 1 sularında çok sevdiğimiz bi arkadaşımız kendine saklama kaplarında kahvaltı hazırladı.. o da yetmedi öğlen yemeğindeki pattiş salatası ve böreği yememek için öğlen yemeği için yumurtalı ıspanak hazırladı onu sa saklama kabına koydu .. pikniğe gider gibi okula gitti.. tüm bunları sırf tartıda eksi gelmek için yaptı .. bu fedakarlığı yapan kişi adının duyulmasını istemiyor.. dimi
tevafuk55
Dovdunmu ovdunmu diyeydin seni benden başka kimse gomemezHayır aynı kişi bugün bana 2 yıl önceki fotomu gösteriyor..
Ne kadar iriymissin erkeklerden bile iri görünüyorsun diye.. Şimdi ki halinden ne kadar farklı diye.. iki saat sonra da böyle diyor..
Sucuk..Pazar menüsü
Sabah10:00
1.5 dilim kepek ekmeği
2 dilim sucuk
1 kk kadar peynir
2 dilim kaşar
Dom sal
Ara16:30
1 elma
Akşam18:00
1 balık fırında
Yarım bardak pepsi
Su:2 lt
Spor:yapamadım
@MiuLego N Nana @begum75
Pazartesi menüm
Sabah09:00
1 dilim kepek ekmeği
3 dilim kaşar
2 çatal peynir
Dom sal
2 yumurta rfadan
Ara00
1 tane magnum double çikolata(bir dondurma delisi olarak yaz gelmese keşke dondurma öok yiyerim yaaa yoksaaa)
Akşam18:00
1 tane imambayıldı yemeği
1 dilim kepek ekmeği
Ayran
Su:2 lt
Spor:yapamadım yine
@MiuLego N Nana @begum75
Emzirme falan var mı sende canım hurma detoksumu yapıyorsun detoks değil mi yani normal beslenmen değil öyle tahmin ediyorumMenümü vereyim
Sabah 08.00
3 hurma bolsu
Kahvalti 12.30 (kizim gece uyumadg icin gec uyanyorz)
2 yumurta
1 yk.lor.peynir
Yarim kk beyaz peynir
10 minik yesil zeytin
2 ceri domtes
1 tb ekmek
1 bardak acik cay
Ara 16.00
10 cig badem
8 cig findik
1 caybardagi süt
Akşam
Hurmali tarcinli yogurt
Yatana kadar 3 lt bulur smdilik 2 civarı
Sporumu aksam eklicem daha bitmedi N Nana
@MiuLegoStorm- igdedali hepfit
Sucuk..
Kaşarlar...
Magnum...
Pepsi...
İmambayıldı...
Yorum yapmıyorum. Diyet yapan arkadaşlarından utanma adlı başlık açılsa keşke...
Onunda fena, nasıl diyet yapmış belli değilO derece güveniyoruz sana :)
Bence korumasa böle cısslı menüler paylaşılmasınSucuk..
Kaşarlar...
Magnum...
Pepsi...
İmambayıldı...
Yorum yapmıyorum. Diyet yapan arkadaşlarından utanma adlı başlık açılsa keşke...
Kim ki o?? Aklımda biri var ama..Onunda fena, nasıl diyet yapmış belli değillisteye girmek istiyor birde, hafta yedi gün verilen menü 2
Normalde tb yiyorum canım kaç gündür dışarı çıkamıyorum esimde çok geç geliyor bende dondurucuya koydugumu çıkardım,normalde tansiyon sıkıntısı var zati,misafirlige gidince anca bu kadar olduAfiyet olsun canım kepekli ekmeğin bir faydası yok sana tam buğday yemeni öneririm. Öğle yemek yemezsen tabi ki tansiyon düşer o hurmaya elmaya cevize kadar bir tas çorba içsen sebze ya da protein alsan akşamı da hafif atlatsan daha kafidir
Yarim detosks oluyo benmkiEmzirme falan var mı sende canım hurma detoksumu yapıyorsun detoks değil mi yani normal beslenmen değil öyle tahmin ediyorum
Bence takımda böyle menuler paylaşılmamalı, el insaf yahu can bu çekiyor, sevmiyorum bu yüzden listeyiBence korumasa böle cısslı menüler paylaşılmasın
ElfkkkKim ki o?? Aklımda biri var ama..
Magnum benim de dikkatimi nefsimi celbetmistiiiiiSucuk..
Kaşarlar...
Magnum...
Pepsi...
İmambayıldı...
Valla aramızda kalsın benim görüpte canımın çektikleri oluyo... korumaya saklıyorum valla.. özellikle bal kaymakBence takımda böyle menuler paylaşılmamalı, el insaf yahu can bu çekiyor, sevmiyorum bu yüzden listeyi
Anladım canım tansiyon sıkıntısı varsa dikkat et aman önce sağlık bir de sabah öğle zararsız yedikten sonra sana zararı olmaz akşamı daha da az yemeğe çalışNormalde tb yiyorum canım kaç gündür dışarı çıkamıyorum esimde çok geç geliyor bende dondurucuya koydugumu çıkardım,normalde tansiyon sıkıntısı var zati,misafirlige gidince anca bu kadar oldu
Yarim detosks oluyo benmki
Aksami hafif tutmam lazm daha cok az eksideyim eksi olaym diye oyle yapiyorm kuzm
Yok emzirmiyorum kuzm
Ah kuzum evet ben direk yiyemiyorum menemeni.Afiyet olsun canım çok faydalı bir şey tabikıyamam menemene illa bir şey batırmak istiyor insan değil mi
Aynen o.. liste için yazıp duruyo ama miu haklı nasıl güvenip alsın listeyeElfkkk
Sadece o mu, burda diyet bozmamak adına dayanıyoruz. Sucuk zararlı ama can bu yahu hep gördükçe canım çekiyor. İmam bayıldı yı demiyorum bile..Magnum benim de dikkatimi nefsimi celbetmistiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?