Anladım canım tansiyon sıkıntısı varsa dikkat et aman önce sağlık bir de sabah öğle zararsız yedikten sonra sana zararı olmaz akşamı daha da az yemeğe çalış
Anladım canım akşamı hafif tutma taraftarıyım bende
Alınmaz zatenAynen o.. liste için yazıp duruyo ama miu haklı nasıl güvenip alsın listeye
Kız burdamısın bişey sircamSadece o mu, burda diyet bozmamak adına dayanıyoruz. Sucuk zararlı ama can bu yahu hep gördükçe canım çekiyor. İmam bayıldı yı demiyorum bile..
Sor kuzu, burdayımKız burdamısın bişey sircam
Sen de hep gel canım ne güzel oldu kahve ikram ettiler mi sana hurma eşliğinde? :))
Çok şükür canım sağlıktan öte birşey yok ama sağlık bozulmadıkça da aklımıza gelmiyor kıymetini bilmiyoruz maalesef.. birdaha ameliyat falan gelmesin inşallah.. öperim12. Takıma sevgiler Anka hariç onu öpmüyom
Kızlar... dün gece saat(evo) 1 sularında çok sevdiğimiz bi arkadaşımız kendine saklama kaplarında kahvalt(evo)ı hazırladı.. o da yet(evo)medi öğlen yemeğindeki pat(evo)t(evo)iş salat(evo)ası ve böreği yememek için öğlen yemeği için yumurt(evo)alı ıspanak hazırladı onu sa saklama kabına koydu .. pikniğe gider gibi okula git(evo)t(evo)i.. t(evo)üm bunları sırf t(evo)art(evo)ıda eksi gelmek için yapt(evo)ı .. bu fedakarlığı yapan kişi adının duyulmasını ist(evo)emiyor.. dimi
Ayy adıda duyulmasin diyormuş kiyamam benden sır çıkmaz ağzımdan laf alamazsiniz
Aferin sana etiketliyemiyorum adi ortaya cikmasin
Bi mevlit e gitti ne oldu kiAlınmaz zaten
Vayy anka kaptan hoşgeldin.. senden önce ajanların geldi.. bize pastalar kekler börekler getirdi ama yemedik :))Öpme zaten sonra özleyince anka gelse de öpsem dicen
Profil resmi değişince olmamış , bu sen sn değilsin...Öpme zaten sonra özleyince anka gelse de öpsem dicen
Kuzum paylaşım + menü için dedim.Bi mevlit e gitti ne oldu ki
Aşk olsun geri mi çevirdiniz çok ayıpVayy anka kaptan hoşgeldin.. senden önce ajanların geldi.. bize pastalar kekler börekler getirdi ama yemedik :))
Bunu mu soracaktınBi mevlit e gitti ne oldu ki
Ankanın kaç yıldır bu kız profil resmi..Profil resmi değişince olmamış , bu sen sn değilsin...
Diyesim geldi
Şimdi ben bugün patates detoksu yapmaya karar vermistim ama mevlit e gideceğimi unuttumSor kuzu, burdayım
Profil resmi değişince olmamış , bu sen sn değilsin...
Diyesim geldi
Size kalmaz diye yemedik :))Aşk olsun geri mi çevirdiniz çok ayıpkapıya gelen kek geri mi çevrilir
Subrimal mesaj veriyorumAnkanın kaç yıldır bu kız profil resmi..
Gidiyim de ben yiyim o zamanSize kalmaz diye yemedik :))
Güncel kilon kaç anka??Gidiyim de ben yiyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?