Tartı 62 dedi sabah ama ben 55 hissediyorumGüncel kilon kaç anka??
Bak ya iste sen böyle bi arkadassin kızı niye ifşa ettin çok ayıp çık çık cik@tevafuk55 korkmayın duymaz :))
Hayır cevirmedik sonra sen gelirsin diye sakladık sana ikram edeceğizAşk olsun geri mi çevirdiniz çok ayıpkapıya gelen kek geri mi çevrilir
Yok gitmez, akşam biraz erken bitir yemeyi, öğlen yeter detoks yapıyorsan. Zaten akşam için çare düşünmüşsünŞimdi ben bugün patates detoksu yapmaya karar vermistim ama mevlit e gideceğimi unuttum
Sabah yarim patates baharat yoğurt yedim
Öğlen mevlite gidince 1 kase yoğurt çorbası
Ve 2 yemek kaşığı haşlama tavuk yedim azıcık turşu bol su içerim merak etme
Eee ne oldu simdi benim detoks güme mi gitti pulbiber yoğurt günü kapatsam olmazmi
Hayır cevirmedik sonra sen gelirsin diye sakladık sana ikram edeceğiz
Senin meşhur nutellan :))Ben yerimmm
Üstüne de nutella sürerim
Teşekkür ederimmmm
İyi koruyorsun.. ee sık dişini geri 5lere düş..Tartı 62 dedi sabah ama ben 55 hissediyorum
Ok canimYok gitmez, akşam biraz erken bitir yemeyi, öğlen yeter detoks yapıyorsan. Zaten akşam için çare düşünmüşsün
Reglim çok gecikti çok ödem topladım. Gider inşallah oluncaİyi koruyorsun.. ee sık dişini geri 5lere düş..
Canım aynen böyleyim bende son zamanlarda sabaha karşı uykumdan uyanıp bunları düşünür oldum bugün tedaviye başlamış olmaktan kurtulacağıma inanmaktan galiba biraz rahatım ama sabah yine uyandım ve gene de aklımda bugünü temiz bitirmek istiyorum bıktım bu kısır döngüden
Kuzum sana önceden de söyledim bunu aşırı kafana takıyorsun bu işio yüzden bozmakta hızlı oluyor çok katı başlıyorsun ya da illa bir diyet uyguluyorsun sağlıklı beslenmeye çalışmayı en azından ilke edinsek sıkılmayız da saldırmayız da canın çektiğinde arada yersin pilavın ekmeğin yeri yok beslenmemizde vitamini bile yok onu sileceksin mesela yokmuş gibi davranacaksın diğer ettir sebzedir ye yahu gönlünce
Yarim detosks oluyo benmki
Aksami hafif tutmam lazm daha cok az eksideyim eksi olaym diye oyle yapiyorm kuzm
Yok emzirmiyorum kuzm
Bence takımda böyle menuler paylaşılmamalı, el insaf yahu can bu çekiyor, sevmiyorum bu yüzden listeyi
Sadece o mu, burda diyet bozmamak adına dayanıyoruz. Sucuk zararlı ama can bu yahu hep gördükçe canım çekiyor. İmam bayıldı yı demiyorum bile..
açlıktan başım agrıyooo..
bugün ki menüm
kahvaltı : 1 haslanmıs yumurta 1 dilim ekmek bir adet portakal bi kaç zeytin ve biraz kavurma.
ögle: 2 haslanmıs yumurta 1 kase corba.
ara : bulletproof kahve
akşam yiyeceklerim : bol yeşil salata. fırın tavuk. 1 dilim ekmek ya da 2 kaşık pilav
su maalesef içemiyorum. 1 lt anca içmişimdir.
akşama spor düşünyüorum. yaparsam yazarım @MiuLego
Geliyomki ben sen görmüyonBen özlüyom çok ve hiç gelmiyor artık
Çalışıyom demesin hiç bahane kabul etmiyom
Özlüyoz be insafsızmalipina
O an içim tam hııı evet tabi demek gerekirBugün okulda bir bayan biz senin gibi yemesek aşırı zayıf bir hoca var onu gösterdi.. ona benzeriz dedi
Annesinin yemeklerine yumulan sen mi diyon bunu dombili baykuş miuŞişko sabit ve insafsız mali
Menünü beğendim malesef benim bileğim hala açıyor en fazla yürüyorum bol bol spor yap benim açığı kapa cinimAslında menüm belli yazim
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 12.30da..
2 haş yumurta
2 çeri domates
Salatalık
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Ara 16da..
Türk kahvesi
1 hurma
1 ceviz
1 gün kurusu
5 çiğ badem
Akşam 19 gibi en geç..
Ayran detoksu çorbası
Su 3+
Spor yaptım ama daha yapıcam eklerim
Gece az sütlü kahve de içerim.. geç yatıyorum çünkü..
@MiuLego N NanaEsra_4378
Seninim
Sus kız zat3n moralim bozuldu gıcık hoca yüzünden
Eksimin iki katı gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?