De mi ama ilk hafta vücut şaşırsın diye yoğurt kesmiş. Anamın vücudu çok şaşırmış olmalı. Çünkü 3 öğün yoğurt yenen bi ev. Kahvaltıdan başlar akşama kadar. Hatta ara öğünlerde de herkes yoğurt kaşıklarpro yasaklamış.. pro!
bıraksın o diyetisyeni acilen. çok ciddiyim. yahu vücudun en en en çok ihtiyacı olan besin kaynağı proteindir! protein günlük alınmalıdır. protein yasaklamak ne demek yaçok sinir oldum sebze ile hafat geçer mi? ya neyin kafası vücut iflas edecek
ay bıraksın diyetisyeni gelsin bize ya
Siteye gelecek kuzum. Ama konuştuk. Oğlanın okulu kapanınca gelecek yaz sonuna kadar yanımda kalacak inşallah.Kime gidiyormuş kız annen ay gelsin yanına senin için de çok iyi olur kafan rahatlar ana gibisi var mı ya
He bi seni biliyorum dedim anne hatun benle yarışıyor veremeyen adam benle yarışmaya kalkar mıben haşimatoyum canom
verilebiliyor merak etmesin
bir kere olsun beni tutsan ölür müsün be zalımİĞDEYİ YENECEĞİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Surat astım diye söyleniyormuşmuş la herşeye cevabı var. Dedim ben robot değilim. duygularım var bişeye kızınca bişey olmamış gbi davranamam.e kendisi de orda sussa evde söylese derdini dışarıda kavga olmazmantık buysa
Letgoya ver kurtulBende koşu bandı var.. vakti zamanında çok yürüdüm kilo da verdim ama artık eskidi yaa bant kısmı.. yoruyo beni...
igdem azıcık bi yoğunum
çorba candır,afiyet olsun
inş canım başlıyordumda sonu gelmiyor
benim tek çarem if canım aç kalıcam ve sıkı bir şekilde vericem
ama ögleni saglam yiyince 6 ya kadar acıkmıyorum sonrada bi kahve içsem sütlü yeter
artık kafamı toparlayıp başlamam lazım
çorba bile iiyorum hergün aklıma sen geliyorsun
Yorulmaktan kasıt mesela kaliteli yürüyüş bantlarında bant akıyo ya.. bu bant kısmı eskidi :)) yani hani normal yürüyüş yapmak gibi değil..Letgoya ver kurtulYer kaplayan ,kullanmadığım eşyaları sevmem
Yorulman daha iyi değil mi zaten
Kendmi seni yenmek için yiyorum kızIgdem kendi kendini yeme, söyleyeceğini söyle uzatma, ağlama da. Kıyamam geçer gider bu günler yıpratma kendini
begüş yokbegüşüm sporlarını göreyim bir toplu yazsana kendi sporlarını
senin için çiviliyi aldım da geldim inşallah lazım olmazbegum75
Eki Görüntüle 2129184
Tamam psikoloğumuz da mevcut gelsin hallederiz olmadı huni hediye ederiz onunki eskimiştibegüş yok
rapor aldı 46 lık raporu elleşmeyin onla
Kız iğde diyetistene çok şaşırdım.. ben lisede 70 kilo olduğumda diyetisyenden şok diyet istedim hayatta vermem dedi.. önemli olan sağlıklı kilo vermek dedi.. şokla verilen geri alınır dedi.. bence annen gitmesin artık ona.. bazı sağlık ocaklarında diyetsiyen oluyo.. ben gittim süper listeler verdi.. 110 kilo normal beslenme ile bile gider.. deli mi nedir??Kendmi seni yenmek için yiyorum kız
bir dal huni alırımTamam psikoloğumuz da mevcut gelsin hallederiz olmadı huni hediye ederiz onunki eskimişti
ben cuma nilişkomdan bildirttim ama kilomu
pazartesi tartı kontrolleri aşağıdaaaaaaaaaa
bakalım bakalım neler varmışşşşşşşşşş
@malipina sabit gelmiş kuzucum.. haftasonu karbon günün ve genelde sende ödem yapar.. yapmamış.. sabit senin için iyidir cuma için harika eksilerin habercisidir
@Esra_4378sidelya hippotalamus @Melegiimm22 listedesiniz ve pazartesiye artı ile girdiniz.. bu iyi mi ? hayır haftasonundan pazartesiye eksi ile girmek çoook önemli demiştik değil mi? bu artılar nereden geldi neden geldi şimdi ne yapmak lazım.. pür dikkat cumaya ulaşmak, boool su içemk, sıkı spor yapmak lazım değil mi? vee tartıyı her sabah kontrol etmek.. sıkıntılı durum var ise bana bildirmek lazım.. cumaya sağlam eksiler ge le cek
@Lunya @tevafuk55 @vorones işte budur! pazartesiye eksi ile girilmiş.. cuma için çoook büyük umutlar var demektir.. bu eksileri kaybetmedeeeen... üstüne eksi ekleyerek ç.. cumaya efsane yüzdeler ile gelmek lazım.. spora devamharikasınızzzzzzzzzzzz
Liste dışı eksiler.. sorumluluk sahibi sevdiceklerim.. ipin ucunu baştan sıkı sıkı tutanlar.. kocamannnnnnnnnnnnnnnn alkışlar size gelsin cuma günü buralar sizin eksileriniz ile boğulacakkkkkkkkkkk @Floweroflife @Storm- @pempisler @Pamukseker19 @malahithepfit aynen devam canlar
Liste dışının artıları.. ve bazı büyük artılar.. valla sopa elimde cumaya çok fena sopalarım.. hemen dur diyip eksiye geçiyorsunuz.. karbondan ışık hızı ile uzaklaşıp, detoks suları ve sporu artırıp eksiler gelecek! @eflalim @60kiloyum @Sherrysherryladynehirnil111 @Cutemom007 @matematik61 duyduk değil miii? cumaya kendinizi sopalatmayın
veeeeeeeeeeee en en en en kızdığımmmmmmmmmmmmmmmmm
BİLDİRİMSİZLER! NEDEN KIZLAR NEDEN?????????????
@Bonus
@Nevreste
@nar_cicegim
@neslihan165
@Ekinezya31
begum75
@Ytmz
@Konyakk
deynepnaz
takım için ortak bir kural koyuyorsak herkes için geçerli değil mi canımlar? neden bildirimler yok??? tartılıp buraya yazmak çok zor olmamalı
işin gücün yaramazlık yaBen de koşu bandı alsam ,yürümesi zor olur diye böyle yapsam olur mu?
nilişkom herşeye vakit ayırıyorsak en kıymetlimiz bedenimize de ayıracağız bahane yok!
evet kuzum aynen..begum75 takibimde sporlarını yaz dedim bir yazsın hele.. başlıyoruz başlayacağız.. o şu bu bahanemiz olmayacak.. günde 1 saatimizi sağlığımız bedenimiz için ayırıp spor yapacağız.. sporsuz hayat geçmez.. hayat telaşesi heeep var.. 3 lü morti olup başlayacağız menüler sporlar vs hergün verilip sıkı takipte olunacak! işte o kadar
Kıyamam ya bunlar ilişkilerde yaşanan şeyler, ohoooo benim eşim tam kıskanç karadeniz erkeği(ablasi istediği kadar açık giyinsin onu kiskanmaz buarada).Kendmi seni yenmek için yiyorum kız
bencede kopma masummben kaçtım rapor hazırlycam yine gelirim ama artık kopmak istemiyorum buradan yoksa dagılıyorum
De mi ama ya... Bıraktı zaten bu sondu daha gitmeyecek kesinlikle...Kız iğde diyetistene çok şaşırdım.. ben lisede 70 kilo olduğumda diyetisyenden şok diyet istedim hayatta vermem dedi.. önemli olan sağlıklı kilo vermek dedi.. şokla verilen geri alınır dedi.. bence annen gitmesin artık ona.. bazı sağlık ocaklarında diyetsiyen oluyo.. ben gittim süper listeler verdi.. 110 kilo normal beslenme ile bile gider.. deli mi nedir??
canım menülerini günlük yazmalısın.. bu şekilde menüleri yorumlasak da faydası olmaz ki.. tavsiye edeceğimiz şeyi ertesi güne yapamayacaksın çünkü.. 2 günde de sabah sandviç var? tb ekmek değil mi beyaz değil?selamlarrrr oku oku anca bitiremedim bilem:)))) Harikasınız valla..
Dünki menüm (27.03.2018)
Kahvaltı(09:00)
peynirli kibrit kutusu büyüklüğünde sandiviç
1 yumurta
domates-biber
Ara (11.00)
Yarım Avuç Dut kurusu
öğlen(12:40)
1 küçük tas domates çorbası
Karışık Sebze Izgara 3 er adet K.biber+patlıcan+mantar+y.biber+kabak
Yoğurt
Ara (16.30)
9 Taze Badem + Meyva
Rezene+Kiraz Sapı Çayı
Akşam(19:40)
1 kase köfteli Çorba
2 küçük dilim kızarmış ekmek
1 küçük tabak pırasa
Su: 3 litreye yakın içtim.. 2 litre kesin iş yerinde içtim evdekini saymadım:))
Spor:
30 dk. yürüyüş.
Ve evde hiç oturmadım işlerim vardı başka bir şey yapamaadım.. (21.00-23.30 arası)
@MiuLego @Lunya
Pazartesi günki menüm (26.03.2018)
Kahvaltı(09:00)
peynirli domatesli biberli sandiviç
Ara (11.00)
yok
öğlen(12:40)
Tavuklu liom soslu salata
Ara (16.30)
Karşık Meyva Tabağı
Rezene+Kiraz Sapı Çayı
Akşam(19:40)
2 küçük dilim ekmek
1 tabak pırasa Az Yoğurt yoktu peynir yedim.
Su: 2,5 litreye yakın içtim..
Spor:
30 dk. yürüyüş.
Önceki gece hiç uyumadığım için saat 22.00. de uyumuşum son 3 yılda ilk defa kızımdan fırsat bulup yattım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?