Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

De mi ama ilk hafta vücut şaşırsın diye yoğurt kesmiş. Anamın vücudu çok şaşırmış olmalı. Çünkü 3 öğün yoğurt yenen bi ev. Kahvaltıdan başlar akşama kadar. Hatta ara öğünlerde de herkes yoğurt kaşıklar
Ay dünki sesin duymanız lazımdı. Kızım et yok et yumurta yok ben ne yiyecem nası doyacam salata da sınırlı filan dedi. Az daha zorlasam ağlayacak kadın. Babam da odunluk etmiş laf çarpıyormuş işte hep başlıyorsun sonra bi daha bırakıyorsun filan diye... Ona da stres yapıyor dediğine geliyorum gene diyor.
Babamı da furalım bence

Kime gidiyormuş kız annen ay gelsin yanına senin için de çok iyi olur kafan rahatlar ana gibisi var mı ya
Siteye gelecek kuzum. Ama konuştuk. Oğlanın okulu kapanınca gelecek yaz sonuna kadar yanımda kalacak inşallah.
diyetisyen de ismini dedi hatırlamıyorum. Karaköprüde ağız diş sağlığı merkezi yanındaymış yeri

ben haşimatoyum canom
verilebiliyor merak etmesin
He bi seni biliyorum dedim anne hatun benle yarışıyor veremeyen adam benle yarışmaya kalkar mı

İĞDEYİ YENECEĞİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
bir kere olsun beni tutsan ölür müsün be zalım

e kendisi de orda sussa evde söylese derdini dışarıda kavga olmazmantık buysa
Surat astım diye söyleniyormuşmuş la herşeye cevabı var. Dedim ben robot değilim. duygularım var bişeye kızınca bişey olmamış gbi davranamam.
Çoh feminiksin dedi
Aslında kaçtır söylüyor bi boşluk bulup gezmeye bi yerlere gidelim diye. Bi türlü denk getiremedim erteledim Mayısta dersane bitecek o zaman gideriz dedim. İşte de kafası gidik... Pek yansıtmamaya çalışıyor ama ona da takıyor. Bi çıksak Sivas'tan iyi gelecek eminim.

çorba candır,afiyet olsun
sıkı diyet yapıp veriyosunda sonra eskiye dönünce kilo almak kaçınılmaz oluyo
ya bu iki öğünü devamlı yapman lazım yada 3 öğün biraz hafif beslenip sporla desteklemelisin
yoksa hep başa sarcan

Letgoya ver kurtulYer kaplayan ,kullanmadığım eşyaları sevmem
Yorulman daha iyi değil mi zaten
Yorulmaktan kasıt mesela kaliteli yürüyüş bantlarında bant akıyo ya.. bu bant kısmı eskidi :)) yani hani normal yürüyüş yapmak gibi değil..

Kendmi seni yenmek için yiyorum kız
Kız iğde diyetistene çok şaşırdım.. ben lisede 70 kilo olduğumda diyetisyenden şok diyet istedim hayatta vermem dedi.. önemli olan sağlıklı kilo vermek dedi.. şokla verilen geri alınır dedi.. bence annen gitmesin artık ona.. bazı sağlık ocaklarında diyetsiyen oluyo.. ben gittim süper listeler verdi.. 110 kilo normal beslenme ile bile gider.. deli mi nedir??

ben cuma nilişkomdan bildirttim ama kilomu
pazartesi için mi diyosun acaba sen onu
pazartesi sadece listedekiler bildiriyor sanıyorum ama ben yanlış mı biliyorum

başlıycaz
bunu şimdiden kendimize empoze etmeliyizki motive olalım

başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm

hepbirlikte söyleyelim

başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm
başlıycaz ohmm

Kendmi seni yenmek için yiyorum kız
Kıyamam ya bunlar ilişkilerde yaşanan şeyler, ohoooo benim eşim tam kıskanç karadeniz erkeği(ablasi istediği kadar açık giyinsin onu kiskanmaz buarada).
Ilk zamanlar tayt giyme onu giyme vs biseyler dedi, kavga ettik ben nerde ne giyecegimi bilirim diye. Şimdi tepki gösterdiği kıyafetlerin farkında bile değil, hep öyle kalmıyorlar yani
Kıyamam gerçekten üzülme

De mi ama ya... Bıraktı zaten bu sondu daha gitmeyecek kesinlikle...
Daha 3. haftadan şok diyeti dayamış. Geçen hafta da çok ödem var demiş nası gideceğini söylememiş. Dukan birası içti 2 gün. Hoop gitti ödem.
Zaten anamın sıkıntısı benim gördüğüm devamlılık yok. İlk birkaç hafta çok iyi. Sonra bi az verince hemen vazgeçiyor. Ondan diyorum buraya gelsin. Ben hep söylüyorum vücudun makina değil her hafta aynı hızda veremez kimse diye... En azından burda sizler de moral olursanız kendine güveni gelir.

canım menülerini günlük yazmalısın.. bu şekilde menüleri yorumlasak da faydası olmaz ki.. tavsiye edeceğimiz şeyi ertesi güne yapamayacaksın çünkü.. 2 günde de sabah sandviç var? tb ekmek değil mi beyaz değil?

akşam öğün saatin çok geç erkene alma imkanın yok mu? akşam öğünü geç ise ve kahvaltıda karbonhidrat alınmışsa akşam öğününde tamamen karşıyım ekmek yenilmesine. ekmeksiz de gayet doyulabilir çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…