hep tersine gidiyorsun.. çarşamba perşembe karbon yok ödem yapacak şeyler yok diyorum bağıra bağıra.. inadına mı yapıyorsun senNapdim kiii
tamam gelBu sefer isteyerek kaybolmadım siz yinede temizinden el atın bana
Ben gitmek istemiyorm başka takıma Miucan. 7 takım . Beni mezun edecek az kaldı ule. Sonra korumaya geçicem ki. Burdayım yani. spor à da başladım. Kiii
Begüm çoğu mesajında okumuştum,bulaşıkları yıkadım diye.İşte çalışıyorsun ,neden bulaşık malinası almıyorsun ki,o yorgunlukla bulaşık yıkıyorsunöğlene kadar koştururken eriyip gidiyor o ekmekler gerçekten
evet kaptanım akşam makarna ve çorba vardı yemedim
yemekten sonra bulaşıkları halledip 10,30 a kadar çalıştım sonra sızmışım
2,5 litre mi
Tövbe bismillah@MiuLego elmi atıcam bana?
Begüm çoğu mesajında okumuştum,bulaşıkları yıkadım diye.İşte çalışıyorsun ,neden bulaşık malinası almıyorsun ki,o yorgunlukla bulaşık yıkıyorsun
Bulaşık makinesi bende de yokBegüm çoğu mesajında okumuştum,bulaşıkları yıkadım diye.İşte çalışıyorsun ,neden bulaşık malinası almıyorsun ki,o yorgunlukla bulaşık yıkıyorsun
Öyle mi diyorsunO da hazır kahvelerdensuyu da kettle de kaynatır
Ciz coz yemem ya listedé hiç yemem . DaHa fazla spor isterim valla da işte vücudum henuz toparlanamadi doğum dan sonra . Kas kemik yapım eskisi gibi değil norml doğum olunca bi de.vorones çarşamba perşembe daha dikkatli ol
birde olaki biraz dikkatsiz beslendin (hani cız cozu kastetmiyorum k.hidrat ağırlıklı yedin diyelim) o gün biraz daha fazla spor yap
Suyu da yarım koyar zaten, çabuk gitsinler diyeÖyle mi diyorsun
Ben uyanıklığa kaçıp ,40 yıl hatırım kalsın diye Türk kahvesi yapar sanmıştımNevreste
Şeker de katmaz benimkine ,acı da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?