- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Ekledim canım
Hoşgeldin gel tabi nolcak zayıf zayıf diyet yap sende sanki banane
ben sizin için geliyorum ama valla
En sevdiğim 7. Takım
Gelde psikolojin bozulmasin demi bonusum
Ovv melek sen bizim kaptanın yağım var dediği resimlerini görseydin
Öz kaptan tabi ana gibi pıçaklayamıyosun da he diyosun he orda leğen kemiğinde az yağ var
Dün akşam birlikte kahve içtiğim zayıf arkadaşımdan mı bahsediyorsun ?He orası öyle seviliyoruz napcan mecbur
My SouL bu zayıf arkadaşı tanıyonmu
Benim içim bi şişmiş anlatamam arayıp sövüp sövüp kapatmak istediğim insanlar var her gün arasam bunları bunları söylerim diyorum oyy dağlar dağlarr
ben sizin için geliyorum ama valla
En sevdiğim 7. Takım
Anlatmyacaklarını bilsem bende söylerim lafımı pek çekmem ama bazılarına laf israfına gerek yokBenim içim bi şişmiş anlatamam arayıp sövüp sövüp kapatmak istediğim insanlar var her gün arasam bunları bunları söylerim diyorum oyy dağlar dağlarr
Evet seviliyorsunuzHe orası öyle seviliyoruz napcan mecbur
My SouL bu zayıf arkadaşı tanıyonmu
Ne yalan mı konuşayım
BenNe yalan mı konuşayım
Ay şunları yapmaya hiç üşenmedin miBenoradayım diye sever insan daha çok benim takımımı tamam mı
BununAy şunları yapmaya hiç üşenmedin mi
Aynen kuzu laf israfı değmez anlatması umrumda değil de nasıl da aradı bak gördünüz mü muhabbeti yaparlar en iyisi biz de şişkinlik yapsın biz onu su içerek atarızAnlatmyacaklarını bilsem bende söylerim lafımı pek çekmem ama bazılarına laf israfına gerek yok
kolay vazgeçmek miAşkolsun ya nasıl böyle düşünürsn . ben seni üzmek istemem. .çarşamba ödem kalmio cuma ya ben de Die. izin verdin sandım lakin herkesin bünyesi bir değil. Perşembe dikkat ediom sayende
. Bi da lütfen bana git takımdan deme . Gercekten zorumà gdio. .Cok uzuluyorum. eminim sen dé seni dinlemedgimi dusunddgnde bu kadr etkilenip üzülüyorsundr. Yapmayalım bunu birbirimize düşmanı sevindirmeyelim.. Kilo verilir alinir da gönüller alinmaz. Sev beni mius. Boşver . Biz yeri gelio tembel kurallara uymayan öğrencilerimizi de çok seviyoruz. Onlar da biZi çok sevio çünkü karşılıklı emek veriyorz. Benim başka takımda listede olmam bazılarını mutlu eder ama onca emek boşa gider. Ve bilirim ki kaptanlar bugünler içindr. Hata kusur neyse orta yolu bulursun . Benden bukadar kolay vazgecmen çok uzuyor beni.
Ben gene elimden geleni yapıyorm . Hergün etipuf ve aburcubur yiyip Kilo verdigm o koruyucu bağlı takimim beni birkMaz. O günler im geride kaldı . Ben asla ağzıma sokmadim.o tarz paketli.Hep kabul ettim cis olduklarini. Hiç savunmam .
Geçen haftada söyledim. Bilsem yapmam . Bazı şeyleri . Bazıları nida yapiyrşam ya elimde değildir.ya da iradem nefsim é yenilmsiimdir . Hepimiz bi aileyiz. Kotu ve düzgün olmayanı duzeltrirz . Misal sağolşun @begum75 beni spor listesine yazarak 0 da olsa puanlayarak her fırsatta gözüme soktu . Ben 3 hafta dilimde tüy bitti şartları çok zorladim da. Artık eşimle bişiklet biniyorum aksatmadan .. vb. Örnekler ..
Emekleriniz çok .beni anladginizj düşünüyorm.
Öyle anlattım işte ...
Ben de öyle dusunuyorum inşallah dusunmekle kalmamkiz haftasonu tb undan 2 kucuk krep yedim ekstra kahvaltida o bile rahatsiz etti aksama kadar.midem kuculmus.
mesela cantamda 2 paket cisla geziyorum kac gündür @MiuLego gördü. Korumadyim sonucta istesem telafi etmek sartiyla yerim ama kafamdaki dusunce su : cok cok istemedikce sirf anlik keyif icin niye kalori alayim ki..
Mesela hep anlattigim sey ben diyetin ilk zamanlari disari cikmak istemiyodum hic.aksamlari fln esimle.bogaza gidip cayin kahvenin yaninda tatli yiyemicem ne isim var o zaman diyodum.Ama bu dusuncem cok net degisti artik.Ben bundan sonra aksam 8den sonra bisey yemem yersem de en fazla bi avuc tuzsuz cekirdek ya da misafirlikte fln belki bi meyve..buna alistim. Hani diyolar ya beslenme alışkanlığını değiştirmek diye.Onu basardigima inaniyorum.Korumayi da becerebilirim.kendime guveniyorum.
Sen bana bişi hesaplayacaktıın
Allahım nazarlara gelecek bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?