Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Veee kızlarrrrrr bizimm bebeğimizzzz olduuu tüm haftaa sonuuuu onunlaaa oynadıkkkkkk torunum İbram ona bu adı ben koydummyabancı adları zaten sevmiom teyzeleri çok tatlıııı bakın şu yaramaza

kaçamak yapmadım ben ama kaçamağı perşembe günü yapcam gün teyzemde ve kapalı pide yaptırcakmış tatlı ne yapcak bilmiyorum

SALİSS cim bu arada kurulun senin açından olumlu geçmesine çok sevindim cnm..haklı yerini buldu....

Çok saol canım ucuz kurtuldum gerçekten verilmiş sadakam varmış

saliss çok mrk ettim....acaba bir umut olabilir mi benim için de:26:

Yapması kolay değil ama denemek lasım canım ben dün denedim zorlandım açıkçası sadece bir öğün yapabildim ama haftada 3 kilo verdiriyor doktorum programında çıktı bu diyet güvenilir yani

Şöyle oluyr ki sabak kahvaltında 2 dilim ekmeğini (ben karatay kahvaltısını tercih ediyorum ekmeksiz) bir haşlanmış yumurtanı istediklerin yeşilliği yiyorsun hurmanı cevizini...Zaten hurmayı o da tavsiye etti çok lifli tatlı ihtiyacın kalmıo

Öğle ve akşam yoğurt veya cacığın içine kepek atıp yine sebze veya salata veya yeşillikle yiyorsun...Kepek acayip tok tutuyor

bir haftada 3 kilo gidiyormuş tatlım ben de bu hafta deneyeceğim bakalım sonuçlar nasıl olacak

salisimmm kepek dediğin yulaf kepeği olsa olur mu cnm?

Merhaba kızlar

Sabah tören için okula gittik 8 de ancak şimdi anneme gelebildim. Birazdan eşim gelip kızımla beni alacak.

Bu yüzden bilgisayar başına oturmaya fırsat bulamam muhtemelen bir daha.

Yarın bakabileceğim ancak geçmişe neler kaynatmışsınız 2 gündür bakalım.

Kendinize iyi bakın.

paşam neden güüldün kız ben ciddiyim beyaz karabiber var
Evet burda da var ama ben kullanmadım hiç.Bu defa gidince annemlere götürmeyi düşünüyorum
Önce anlayamadım yaa :18:
güzel bir hafta sonu geçirdim kızlar ve kaçamklarım oldu(hala regl olmadımmm..şiştikçe şiştim 78 i kıramıyorum kızlar ben 2 haftadır yaaa....lütfen en azından 77 görmek istiyorum artık...
İnş görürsün canım.Bende 73 leri görmek istiyorum artıkın
Neymiş ki kızzz bu yöntem
Bu hafta yapacakmısın saliş merak ettim sonuçlarına göre bende deneyebilirim.Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun

Sesi güzelmiş ilk kez duyuyorum

salisimmm kepek dediğin yulaf kepeği olsa olur mu cnm?

Normal buğday kepeği tatlım ama o da olur sanırım

Bugün başladım sözdeee aammaa tabii devam edemedimm gene kardeşim yüzündenn gezmeye gittik ordaa illa cıs şeylerrr yicez diye tutturdu benn en iyisii yarın başlarım tatlımmm hemm okulaa daa gidicemmm yaaa daha rahat olcakkk bu kardeşş beniii obezz yapacakk
Teşekkürler canımmm

başta bende anlamamıştım

selamlar.. eşim geldi memleketten bir haftalığına.. o yüzden pek giremiyorum üç gündür de 20 lik dişim çıkıyor pek bir şey yiyemiyorum umarım bi faydasını görürüm çektiğim bu kadar ağrının

bir hafta sonra muhtemelen dukan'la misafirliğe devam ediciğim.. sakın yerimi kimselere vermeyin :18:

hepinize kolay bir hafta diliyorum

çok şeker tatlım bide korkmasam köpeklerden ben kuş hastasıyım sanırım evlenince salma yapcam o kadar hastasıyım yani

Bende çokk korkardım tatlım taa kiii linda hayatıma girenee kadarrrDünyanın en sadık enn koruma iç güdüsü olan hayvanlarrr köpekler biras sert görünüyor lindaa amaa kocamann bir bebekk aslındaa şimdi birde oğlu var ibraam bebişş yaaa çokk şekerrr

herkese merhaba..cokkk yorucu bir gündü.sabah erkendenkalk kahvaltı vs sonra kızımı kuaföre götürdüm bi baktım kapalı acık yer aradım.sonra törene gittik.kuzum cok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiii.eve geldim misafirim geldi.daha yeni gitti.ayaklarım ağrıdı koşturmaktan.

geçmiş olsun canım
günayddınnnn şekerler...güzel bir hafta olsun inaallah...ve tartıda eksilii olsunnn lütfennnn
haftasonu berbattı diyet açısından şu 3 günü iyi değerlendirmek lazım...

güzel bir hafta sonu geçirdim kızlar ve kaçamklarım oldu(hala regl olmadımmm..şiştikçe şiştim 78 i kıramıyorum kızlar ben 2 haftadır yaaa....lütfen en azından 77 görmek istiyorum artık...
kırılır canım sen merak etme.

kaçamak yapmadım ben ama kaçamağı perşembe günü yapcam gün teyzemde ve kapalı pide yaptırcakmış tatlı ne yapcak bilmiyorum
cumaya art çıkarsın dikkat et.

merhaba canım.bende son zamanlarda vakit bulamıyorum ve motivasyonuma yansıyor

canlarım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun
bugün çok yoğun bir gün geçirdim.yarın da evde olmayacağım.kuzucuğu tiyatroya götüreceğim nasipse,arkadaşlarda kendi kuzularını getirecek.yarın da biraz oğunluğum olacak yani.Bugün ve yarın için izinli olayım.öpüyorum hepinizi

bizde eve yeni geldik sayılır sabah tören vardı sonra bir arkadaşta topluca öğretmenler kahvaltı yaptık ve alıçveriş yaptık kendime bir kıyafet almıştım dar geldi değiştirmesem de zayıflasam aldığım yer çok uzak arabayla 45 dk

:44::44::44:çok yemem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…