? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Kepek ve yoğurt ürünleriyle yapılıo tatlım yapayım bugün buraya da yazarım
SALİSS cim bu arada kurulun senin açından olumlu geçmesine çok sevindim cnm..haklı yerini buldu....
saliss çok mrk ettim....acaba bir umut olabilir mi benim için de:26:
Çok saol canım ucuz kurtuldum gerçekten verilmiş sadakam varmış
Yapması kolay değil ama denemek lasım canım ben dün denedim zorlandım açıkçası sadece bir öğün yapabildim ama haftada 3 kilo verdiriyor doktorum programında çıktı bu diyet güvenilir yani
Şöyle oluyr ki sabak kahvaltında 2 dilim ekmeğini (ben karatay kahvaltısını tercih ediyorum ekmeksiz) bir haşlanmış yumurtanı istediklerin yeşilliği yiyorsun hurmanı cevizini...Zaten hurmayı o da tavsiye etti çok lifli tatlı ihtiyacın kalmıo
Öğle ve akşam yoğurt veya cacığın içine kepek atıp yine sebze veya salata veya yeşillikle yiyorsun...Kepek acayip tok tutuyor
bir haftada 3 kilo gidiyormuş tatlım ben de bu hafta deneyeceğim bakalım sonuçlar nasıl olacak
Evet burda da var ama ben kullanmadım hiç.Bu defa gidince annemlere götürmeyi düşünüyorumpaşam neden güüldün kız ben ciddiyim beyaz karabiber var
Önce anlayamadım yaa
İnş görürsün canım.Bende 73 leri görmek istiyorum artıkıngüzel bir hafta sonu geçirdim kızlar ve kaçamklarım oldu(hala regl olmadımmm..şiştikçe şiştim 78 i kıramıyorum kızlar ben 2 haftadır yaaa....lütfen en azından 77 görmek istiyorum artık...
Neymiş ki kızzz bu yöntemKızlar bu hafta sonu dehşet yedimmm yine kardeşim geldii yenmeuecek ne varsa yedim:26::26::26:
Ama bu hafta yeni bir yöntem öğrendim haftalık yapılıo bugünden itibaren onu deneyeceğim Allahım yardım etsin yapabilecek miyim bilemiyorum
Bu hafta yapacakmısın saliş merak ettim sonuçlarına göre bende deneyebilirim.Bu arada bebeğiniz hayırlı olsunÇok saol canım ucuz kurtuldum gerçekten verilmiş sadakam varmış
Yapması kolay değil ama denemek lasım canım ben dün denedim zorlandım açıkçası sadece bir öğün yapabildim ama haftada 3 kilo verdiriyor doktorum programında çıktı bu diyet güvenilir yani
Şöyle oluyr ki sabak kahvaltında 2 dilim ekmeğini (ben karatay kahvaltısını tercih ediyorum ekmeksiz) bir haşlanmış yumurtanı istediklerin yeşilliği yiyorsun hurmanı cevizini...Zaten hurmayı o da tavsiye etti çok lifli tatlı ihtiyacın kalmıo
Öğle ve akşam yoğurt veya cacığın içine kepek atıp yine sebze veya salata veya yeşillikle yiyorsun...Kepek acayip tok tutuyor
bir haftada 3 kilo gidiyormuş tatlım ben de bu hafta deneyeceğim bakalım sonuçlar nasıl olacak
salisimmm kepek dediğin yulaf kepeği olsa olur mu cnm?
Evet burda da var ama ben kullanmadım hiç.Bu defa gidince annemlere götürmeyi düşünüyorum
Önce anlayamadım yaa:18:
İnş görürsün canım.Bende 73 leri görmek istiyorum artıkın
Neymiş ki kızzz bu yöntem
Bu hafta yapacakmısın saliş merak ettim sonuçlarına göre bende deneyebilirim.Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun
Sesi güzelmiş ilk kez duyuyorum
Evet burda da var ama ben kullanmadım hiç.Bu defa gidince annemlere götürmeyi düşünüyorum
Önce anlayamadım yaa:18:
İnş görürsün canım.Bende 73 leri görmek istiyorum artıkın
Neymiş ki kızzz bu yöntem
Bu hafta yapacakmısın saliş merak ettim sonuçlarına göre bende deneyebilirim.Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun
Sesi güzelmiş ilk kez duyuyorum
Veee kızlarrrrrr bizimm bebeğimizzzz olduuu tüm haftaa sonuuuu onunlaaa oynadıkkkkkk torunum İbramona bu adı ben koydummyabancı adları zaten sevmiom teyzeleri çok tatlıııı bakın şu yaramaza
Eki Görüntüle 397930 Eki Görüntüle 397931
çok şeker tatlımbide korkmasam köpeklerden ben kuş hastasıyım sanırım evlenince salma yapcam o kadar hastasıyım yani
geçmiş olsun canımgünaydıınforumu bugün ben açtım üşüttüm doktora gitcektim tvde 23nisanı görünce aklıma geldi bugün tatil olduğu ne yapsam bugün acaba hımm.. bugün komşuya gideyim bana terapistlik yapıyor sinirini alıyor insanın sanki şu gıcık karının suratını görmektense gideyim bari dün konuşuyom hiç bişey demiyo mal döndü dötünü tvye dötüme kadar konuş der gibi yine de hiç bişey diyemiyorum allah büyük
haftasonu berbattı diyet açısından şu 3 günü iyi değerlendirmek lazım...günayddınnnn şekerler...güzel bir hafta olsun inaallah...ve tartıda eksilii olsunnn lütfennnn
kırılır canım sen merak etme.güzel bir hafta sonu geçirdim kızlar ve kaçamklarım oldu(hala regl olmadımmm..şiştikçe şiştim 78 i kıramıyorum kızlar ben 2 haftadır yaaa....lütfen en azından 77 görmek istiyorum artık...
cumaya art çıkarsın dikkat et.kaçamak yapmadım ben ama kaçamağı perşembe günü yapcamgün teyzemde ve kapalı pide yaptırcakmış tatlı ne yapcak bilmiyorum
merhaba canım.bende son zamanlarda vakit bulamıyorum ve motivasyonuma yansıyorMerhaba kızlar
Sabah tören için okula gittik 8 de ancak şimdi anneme gelebildim. Birazdan eşim gelip kızımla beni alacak.
Bu yüzden bilgisayar başına oturmaya fırsat bulamam muhtemelen bir daha.
Yarın bakabileceğim ancak geçmişe neler kaynatmışsınız 2 gündür bakalım.
Kendinize iyi bakın.
herkese merhaba..cokkk yorucu bir gündü.sabah erkendenkalk kahvaltı vs sonra kızımı kuaföre götürdüm bi baktım kapalı acık yer aradım.sonra törene gittik.kuzum cok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiii.eve geldim misafirim geldi.daha yeni gitti.ayaklarım ağrıdı koşturmaktan.
geçmiş olsun canım
haftasonu berbattı diyet açısından şu 3 günü iyi değerlendirmek lazım...
kırılır canım sen merak etme.
cumaya art çıkarsın dikkat et.
merhaba canım.bende son zamanlarda vakit bulamıyorum ve motivasyonuma yansıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?