- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
ne aldın nasıl bişey merak ettim..bizde eve yeni geldik sayılır sabah tören vardı sonra bir arkadaşta topluca öğretmenler kahvaltı yaptık ve alıçveriş yaptık kendime bir kıyafet almıştım dar geldideğiştirmesem de zayıflasam aldığım yer çok uzak arabayla 45 dk
evet ya yine cuma yaklaştı..hadi kızlar nerdesiniz canlanalım..artık yarın toplanıp kaldığımız yerden devam edelim
sakın sakın ter hiç üstünde kurutulurmu sen onunla toksinde atıyorsun..bugün hep yattım yarın doktora gitcem biran önce uyusamda saba olsa boğazım çok kötü hep kendim ediyorum ama yürüyüşten gelince üzerimi değişmeye üşeniyorum yorgunluktan bu kaçıncı
doktora gittim çok güzel bir antibiyotik verdi tıytıl bilir belki vanilyalı mis gibi kokusu kalıyor ağzında
çok fena öksürüyordum hatta uyuyamadım öksürükten ve şimdi aklıma **** geldi .. ayağın altına **** sürüp çorap giriyorum 2 tane olduğu gibi çıktı zaten yukarı gözlerimde dahi hissediyorum bu yöntem öksürüğü kesen bir numaralı yöntem diyebilirim .. ameliyat olmadan önce çok felaket hasta olmuştum o zaman internette bulmuştum bunu şimdide iyi gelmeye başladu bile toparlıyor hemen
çok geçmiş olsun
enterasan ne kadar bekletmek gerek
günaydınnnn..10günlük aradan sonra iş günü..uykum var..tatil beni fena yordu..sabah erkendende kahvaltı canım istemedi..
bende 5 badem kalmış 3 tanede erik kurusu yedim çıktım evden..
canlarım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun
bugün çok yoğun bir gün geçirdim.yarın da evde olmayacağım.kuzucuğu tiyatroya götüreceğim nasipse,arkadaşlarda kendi kuzularını getirecek.yarın da biraz oğunluğum olacak yani.Bugün ve yarın için izinli olayım.öpüyorum hepinizi
Canım özledik seni.İyi eğlencelercanlarım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun
bugün çok yoğun bir gün geçirdim.yarın da evde olmayacağım.kuzucuğu tiyatroya götüreceğim nasipse,arkadaşlarda kendi kuzularını getirecek.yarın da biraz oğunluğum olacak yani.Bugün ve yarın için izinli olayım.öpüyorum hepinizi
İnş zayıflarsın da giyersein canımbizde eve yeni geldik sayılır sabah tören vardı sonra bir arkadaşta topluca öğretmenler kahvaltı yaptık ve alıçveriş yaptık kendime bir kıyafet almıştım dar geldideğiştirmesem de zayıflasam aldığım yer çok uzak arabayla 45 dk
Aman canım terini üzerinde bekletme.Geçmiş olsunbugün hep yattım yarın doktora gitcem biran önce uyusamda saba olsa boğazım çok kötü hep kendim ediyorum ama yürüyüşten gelince üzerimi değişmeye üşeniyorum yorgunluktan bu kaçıncı
İyi bir yöntemmiş.Allah şifa versin canımdoktora gittim çok güzel bir antibiyotik verdi tıytıl bilir belki vanilyalı mis gibi kokusu kalıyor ağzında
çok fena öksürüyordum hatta uyuyamadım öksürükten ve şimdi aklıma viks geldi .. ayağın altına viks sürüp çorap giriyorum 2 tane olduğu gibi çıktı zaten yukarı gözlerimde dahi hissediyorum bu yöntem öksürüğü kesen bir numaralı yöntem diyebilirim .. ameliyat olmadan önce çok felaket hasta olmuştum o zaman internette bulmuştum bunu şimdide iyi gelmeye başladu bile toparlıyor hemen
Emel hn.bizimle aşağıdaki maili paylaşmıştı benimde oğlum geçen hafta nezleydi öksürük yoktu ama 2 gece üst üste saat 3,4 gibi kuru öksürük tarzında gıcık yapıyordu boğazı bende eczaneden vicks'ten aldım denedim ve gerçekten işe yaradı o gece hiç birkere bile öksürmedi oğlum gece uykusunda rahat rahat uyudu sizde deneyin benim oğlumda işe yaradı belki sizdede işe yarar
Bu maili sizinle paylaşmak istedim. bana oldukça ilginç geldi. bilmiyordum
“Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır.
Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz
yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız.
Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama
bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda
ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin.
Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz.
Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.”
----
ALINTIDIR.
yetişkinlerdede etkili denenmiştir
Evim evim güzel evimMerhaba kızlar
Evimdeyim artık çok şükür.
Bu tatil yaramadı bana hiç. Hem uykusuz kaldım hem de fena kaçamaklar yaptım.
Tüm motivasyonumu kaybettim sanki.
Bir kere kaçamak yapınca onuda yiyeyim bunuda yiyeyim dedim ve sonucu korkunç bir mutsuzluk ve vicdan azabı.
Tekrar motive olmam lazım.
Görüyo"rum ki herkes aynı durumda. Hadi kızlar canlanalım. Bahar geldi yaza az kaldı tatile bu kilolarla gitmeyelim.
Birbirimizi motive etmek için bir yöntem bulalım. Çok ama çok ihtiyacım var tekrar diyetime sarılmak istiyorum ama içimden gelmiyor...
Bizde düşünmüştük ama nasip olmadı almak.Papağan almayı istiyoruzSalişşcim pek güzelmiş ibrahim... Hayırlı olsun canım.
Ben de kızım için çok istiyorum bir tane almayı ama önce kendi evimiz olsun istiyorum. Oturduğumuz sitede köpek istemiyorlar. Kiracıyız burda zaten. İnşallah kendi evimiz olunca alacağız bir tane. Doktor da mutlaka bir hayvan besleyin çocuğun psikolojik gelişimi için önemli dedi. Bakalım en yakın zamanda inşalalh.
Paşam nerelerdesin gelinden güzel haberler mi geldi yoksa. Bizi ihmal etme haber ver...
adını sen bana özelden yaz ben antibiyotiklerin tadını bilmiyorum tatlı ilaç isteyen hastama yazarımdoktora gittim çok güzel bir antibiyotik verdi tıytıl bilir belki vanilyalı mis gibi kokusu kalıyor ağzında
çok fena öksürüyordum hatta uyuyamadım öksürükten ve şimdi aklıma viks geldi .. ayağın altına viks sürüp çorap giriyorum 2 tane olduğu gibi çıktı zaten yukarı gözlerimde dahi hissediyorum bu yöntem öksürüğü kesen bir numaralı yöntem diyebilirim .. ameliyat olmadan önce çok felaket hasta olmuştum o zaman internette bulmuştum bunu şimdide iyi gelmeye başladu bile toparlıyor hemen
canım hiççç istemedikahvaltıyı atlama iyi çalışmalar
ben buralardaydım ama 2 dr izin aldı onların yerinede bakınca cok yogundu anca rahatladı ortalık..niye k,mse yok:26::26:
yogurt iyidir hem diyete hem hastalıgına iyi gelir.tartıya çıktım hala aynıyıminsanın canı hasta olunca bişeylermi ister acaba:44::44:dünden beri aktivya yoğurt istiyor canım bide makarna çok özledim makarnayı
zencefide iyi gelir..kekik çayı öksürüğe iyi geliyormuş ilk defa duydum :44:hemen yapayım bari
sanırım herkes aynı durumda bir yerlerde kaçamak yapıyor..kızlarrrrrrrrrrrr gelin artık toparlanalım..Merhaba kızlar
Evimdeyim artık çok şükür.
Bu tatil yaramadı bana hiç. Hem uykusuz kaldım hem de fena kaçamaklar yaptım.
Tüm motivasyonumu kaybettim sanki.
Bir kere kaçamak yapınca onuda yiyeyim bunuda yiyeyim dedim ve sonucu korkunç bir mutsuzluk ve vicdan azabı.
Tekrar motive olmam lazım.
Görüyo"rum ki herkes aynı durumda. Hadi kızlar canlanalım. Bahar geldi yaza az kaldı tatile bu kilolarla gitmeyelim.
Birbirimizi motive etmek için bir yöntem bulalım. Çok ama çok ihtiyacım var tekrar diyetime sarılmak istiyorum ama içimden gelmiyor...
ay bende bir tuhaf oldum kuzucum cıktı sahneye bide güzel oynadı..kıyafetide cok yakıstı.Kelebekcim ve ececim kızlarınızın törenlerinin iyi geçmesine sevindim.
Okulda törende o minikler çıkınca çok duygulanıyorum ben gerçek coşku ve heyecanı onlar hissediyorlar çünkü. 6,c7 ve 8 lerde hiç coşku olmuyor. Hele anaokulundaki izlerken benim bile gözlerim doldu ne kadar mutlu ve heyeceanlılardı ve o sevimli kıyafetleriyle pek güzelllerdi.
bende kuş istiyorum ama onları kafeste görmeye dayanamıyorum..hep dışardada tutamam..Salişşcim pek güzelmiş ibrahim... Hayırlı olsun canım.
Ben de kızım için çok istiyorum bir tane almayı ama önce kendi evimiz olsun istiyorum. Oturduğumuz sitede köpek istemiyorlar. Kiracıyız burda zaten. İnşallah kendi evimiz olunca alacağız bir tane. Doktor da mutlaka bir hayvan besleyin çocuğun psikolojik gelişimi için önemli dedi. Bakalım en yakın zamanda inşalalh.
galiba gelin dogurdu..Paşam nerelerdesin gelinden güzel haberler mi geldi yoksa. Bizi ihmal etme haber ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?