Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada msj sayımıda aksadı bişey aksayınca gevşemede oluyor kimdeydi sıra

Bende 2 senedir lindamla şimdi de ibraam layım beni büyüttüler valla Bencede çocuklar için süper fırsat ama evde beslemeyi bende pek istemiyorudum biz kapının önüne bağlamıştık sonra ben özgürlüğünü kısıtlamamak için saldım amaa baktım hiç gitmedi şimdi bağlamıommm özgürrr bebişlerrrr

...................................

Son düzenleme:
Kızlaarrrrr benii haftayaa cumayaa kadarr izinlii sayın olur mu bu haftaki kilomu aynen geçersiniz haftaya cumaya gelmeye çalışcam bizim pc formata gidicekkk atacak adam bir haftayı geçer dedi

akabe izinli
salişş haftaya cuma ya kadar izinli
Paşam o da gelin doğurduğu için izinli
saferan o da dönecek inşallah yakında

ben, ecemavi, kelek, ipekyol, shopacolic, doğa, gerbera burdayız. saphira da yarın gelecek.

Son düzenleme:

ilaç hap cnm ama zehir gibi değil vanilin varmış içinde çok güzel kokuyor
zencefil bana dokunuyor cnm yasak yani

Kızlaarrrrr benii haftayaa cumayaa kadarr izinlii sayın olur mu bu haftaki kilomu aynen geçersiniz haftaya cumaya gelmeye çalışcam bizim pc formata gidicekkk atacak adam bir haftayı geçer dedi

çok mu sıra var acaba yada servisemi gidiyor yarım saat format atmak çünkü:44::44:

Şöyle bir teklifim kızlar burda olanlar mümkün olduğunca aynı zmanlarda girelim foruma. Anında paylaşımlarda bulunmak insanı motive ediyor. 1 saat bile olsa aynı zmanlarda bulunursak daha fazla paylaşımda bulunabiliriz. Mesaj sayımlarının yapılmasının asıl sebebi de o değil mi zaten.

Düşünüp kafa yoruyorum nasıl daha iyi motive olurum ve oluruz diye ama pek parlak fikir çıkmıyor. Siz de düşünün kızlar.

Bu rehaveti üstümüzden atıp diyete asılalım artık....

Diyete başladığımdan beri ilk defa bu hafta kilo veremedim hatta yarım kilo almışım. Bu kaçamakların önünü nasıl keseceğim.

Offf offf

Son düzenleme:
Peygamberimizin Hz. Aliye Evlilik öğüdü !

netten araştırınız çok ilginç bir konu ilk defa böyle birşey duydum :44:

Kızlar biraz önce tavuk dürüm yaptım kendime. Hemde tamamen diyete uygun şeylerle. Çok nefis oldu. Hem gözüm hem karnım doydu.

Söyle yaptım

2 kaşık yulaf kepeği 10 kaşık kadar diyet sütü üstüne ekleyip beklettim. daha sonra 1 yumurta ekleyip karıştırdım yağsız tavada 2 krep yaptım bu karışımdan. Tavuk göğsünü kuşbaşı yapıp baharatlarla ve biraz salçayla karıştırdım azıcık su ekledim iyi pişsin diye hiç yağ koymadım yani. Karışım piştikten sonra krepleri lavaş gibi kullanıp dürüm yapıp içine ekledim. Görüntüsü de tadı da güzeldi.

Haklısın canım rehaveti atmak lazım.Ne yazık ki bende artıda çıkıyorum şu an
Diyete başladığımdan beri ilk defa bu hafta kilo veremedim hatta yarım kilo almışım. Bu kaçamakların önünü nasıl keseceğim.

Offf offf
Maşallah güzel vermişsin sen canım.Arada durması normal değil mi.Birde bana bak kaç aydır 1 ileri 2 geri

Afiyet olsun.Tr ye gidince bende denemeyi düşünüyorum

Peygamberimizin Hz. Aliye Evlilik öğüdü !

netten araştırınız çok ilginç bir konu ilk defa böyle birşey duydum :44:

hadislerin kaynaklari belirtilemmis uydurma hadis olabilriler,netteki seylere cok fazla itibar etmeyin zira uydurma hadis cok fazla en güzeli hadilseri buhari tirmizi gibi güvenilir kaynalardan okumatir..

günümüzde bidatler cok fazla malesef

bende katılıyorum çok yayıldık artık toparlanalım siz bir saat belirlerseniz uğramaya çalışırım

dikkatli olmak lazım

kelek mi

bende uymaya çalışırım.ama şu en az 5 msj kuralını sıkalım biraz..en azından izinli olmayanlar..

Offf offf
bence en azından ayda bir gün kendine izin ver o günü düşünerek kendini tutabilirsin.hiç kaçamaksızda olmaz belirsiz kaçamaklarda ipin ucunu kaçırtır gibi geliyo..

afiyet olsun canım..

paşam neden güüldün kız ben ciddiyim beyaz karabiber var
kız ben sen güldün diye güldüm
Paşam nerelerdesin gelinden güzel haberler mi geldi yoksa. Bizi ihmal etme haber ver...
canım ben pazar günü acil annemlere geldim kardeşim abla çabuk gel biizmki doguruyo dedi ay ne heyecan sormakafamı yap üstümü giyin vs paşayıda aldım atladıgıgım gibi taksiye solugu burda aldım sonra dedim ne oluyo neyse annemlere geldim gelinin dogurdugu yok meyerse bizim paşaya dişi kuş almışlar sabah beni aradı kardeşim ne var ne yok diye bende duygusalım tabi bende bir aglama var nasıl aglıyorum dedi abla ne oldu paşaya dişi alıcamda alamıyorum dedim oda kıyamamış sen bana öyle de hemde işe girdi kaç aydır işsizdi bebem bende işe girersen frambuazlı pasta al demiştim sen onu al kendilerinede çukulatalı pastadedim ne oluyo eve geldim sen pamugu al al birde güzel beyaz mavi gri karışımıbizim paşa işe koyuldubabanne olmam an meselesihaberiniz ola neyse pastayıda bana almış bir dilim yedimmi yarısını yedim aman dedim ne olucek jübile yaptın say dedi kardeşimbende adetten istifade yedim vallahi yarsınıda eşime bıraktım zaten az ucundan aldım :18::18:karnım okadar şişki adetimya ne zamaniner bu şiş yaneyse uzatmayayayım evimden girmiyorum arakadaşımdan giriyorum çıkıcem fırsat buldum neyse devam ediyim pazartesi götürdük baktılar muayene oldu yolladılar perşembe gel dediler şimdi perşembe gidicez biizm sıpanın gelmeye niyeti yok benim çıkmam lazım canlarım beni özleyen olmamış galiba şöyle greilere azda olsa gittimdesalisim herşeyi aldım sen bukürü ne kadarda yapıyosun dedim görmedin yazdıgımı galibabenim çıkmam lazım az izin aldım annemlere gidicem evime gidemiyorum gelin bırakmıyo kardeşimde gece 3 gibi anca gelicek annemde yanlız bırakmayın korkarım diyo hayırlısıyla bir dogum etsinde evime geçicem işşallah sonra görüşürz bebeler annem bekler bu ara beni idare edin cumaya girerim işşallah :18::18:biryerdende yazrım kilomu hoş gene ya aynı çıkarım yada daha fazla halimi görseniz eski kiloma geri döndüm sanki çok şişti ya göbegim adetten işin komigi şu habirra su içiyorum tuvalate gidesin yok nedenki acabakanımmı yok ney K.İ.Bsizleri seven paşa

allah seni ne yapmasın kelek ha bebek figürünü görünce ne güldüm

saphiracım kuzucuğunla güzel bir gün geçirmişsindir inşallah. Onların bir gülümsemesi herşeye bedel...
evet canım güzeldi.teşekkür ederim aynen öyleee!!!
Canım özledik seni.İyi eğlenceler
canımsınnn ben de sizi özledim ama bu aralar böyle biraz yoğunluğum var hatta bugünde çıkıcam evden sanırım,röflemi yaptırma zamanım geldi
bu arada msj sayımıda aksadı bişey aksayınca gevşemede oluyor kimdeydi sıra
cuma günü akabedeydi ama izinli olduğundan yapamayacaktı zaten.cuma gününü sayacak bir gönüllü varsa sayım yapılsın.
Pazartesi ve salı sayımlarını da göremedim kızlar
tamam canım görüşmek üzere 16:
geldim geldim

Canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişi kuşun da ömürlü olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…