Günaydın canlarım71:
yoğun ve güzel günlerden sonra yine buradayım.H.sonlarımız zaten genelde öyle geçiyor ama bu sefer 23 nisan dolayısıyla fazladan yoğunluğuuz oldu.valla hayat kuzulara güzel bu sene tam bayram yaptılar
dün tiyatroya götürdük arkadaşlarlar,çocukları.oyun çok güzeldi ama benim cadı ilk arım saatten sonra koptue ne olcak 3.5 yaşında çocuğun tiyatro izlemesinden sonra parka gittik işte asıl eğlence orada,kumlarla oynadılar bol bol elektrikleri attılar,zıpladılar,hopladılar,koşturdular.sonra dönüşte trende sızdı onlar parkta oynarken bizde arkadaşlar çay gevrek yaptık evet maalesef ben de yedim gevrek ama nasıl yemezsin,hem çok severim hem de elimiz yandı sıcağından,hadi gel de yeme
Zaten bu dşarı çıkmalar,gezmeler tozmalar benim diyete hiç uymuyor ya,hem bozuluyor.bu hafta yine pek iyi bir sonuç beklemiyorum açıkçasıpsikollojime iyi geliyor,dışarı çıkmak,arkadaşlarla olmak,mutlu oluyorum,o yüzden de diyetime evet üzülüyorum ama biraz göz ardı ediyorum.bir spora başlayabilsem aslında hem kafam daha rahat olacak hem de fazla kaçırdığım zaman fazladan spor yapıp dengelerim diyorum,olmuyor bir türlü,istediğim şartlar oluşamadı,beklemedeyim
ne güzel..annesi kuzusu eğlenmiş.böyle durumlarda kilo vermek değilde korumayı bile başarsak süper olur..ben kendimden biliyorum battı balık yan gider hesabı ipi bırakıyorum elimden ama kendimizle konusup kaçamakların olabilecegini abartmadan olması gerektiğini böylece toparlamanın kolay olacagını anlatmamız lazım..saphiracım kızım sana söyliyorum gelinim sen anla hesabı kendime aslında tavsiylerim..Günaydın canlarım71:
yoğun ve güzel günlerden sonra yine buradayım.H.sonlarımız zaten genelde öyle geçiyor ama bu sefer 23 nisan dolayısıyla fazladan yoğunluğuuz oldu.valla hayat kuzulara güzel bu sene tam bayram yaptılar
dün tiyatroya götürdük arkadaşlarlar,çocukları.oyun çok güzeldi ama benim cadı ilk arım saatten sonra koptue ne olcak 3.5 yaşında çocuğun tiyatro izlemesinden sonra parka gittik işte asıl eğlence orada,kumlarla oynadılar bol bol elektrikleri attılar,zıpladılar,hopladılar,koşturdular.sonra dönüşte trende sızdı onlar parkta oynarken bizde arkadaşlar çay gevrek yaptık evet maalesef ben de yedim gevrek ama nasıl yemezsin,hem çok severim hem de elimiz yandı sıcağından,hadi gel de yeme
Zaten bu dşarı çıkmalar,gezmeler tozmalar benim diyete hiç uymuyor ya,hem bozuluyor.bu hafta yine pek iyi bir sonuç beklemiyorum açıkçasıpsikollojime iyi geliyor,dışarı çıkmak,arkadaşlarla olmak,mutlu oluyorum,o yüzden de diyetime evet üzülüyorum ama biraz göz ardı ediyorum.bir spora başlayabilsem aslında hem kafam daha rahat olacak hem de fazla kaçırdığım zaman fazladan spor yapıp dengelerim diyorum,olmuyor bir türlü,istediğim şartlar oluşamadı,beklemedeyim
ne güzel..annesi kuzusu eğlenmiş.böyle durumlarda kilo vermek değilde korumayı bile başarsak süper olur..ben kendimden biliyorum battı balık yan gider hesabı ipi bırakıyorum elimden ama kendimizle konusup kaçamakların olabilecegini abartmadan olması gerektiğini böylece toparlamanın kolay olacagını anlatmamız lazım..saphiracım kızım sana söyliyorum gelinim sen anla hesabı kendime aslında tavsiylerim..
kız ben sen güldün diye güldüm
Canım ben pazar günü acil annemlere geldim kardeşim abla çabuk gel biizmki doguruyo dedi ay ne heyecan sormakafamı yap üstümü giyin vs paşayıda aldım atladıgıgım gibi taksiye solugu burda aldım sonra dedim ne oluyo neyse annemlere geldim gelinin dogurdugu yok meyerse bizim paşaya dişi kuş almışlar sabah beni aradı kardeşim ne var ne yok diye bende duygusalım tabi bende bir aglama var nasıl aglıyorum dedi abla ne oldu paşaya dişi alıcamda alamıyorum dedim oda kıyamamış sen bana öyle de hemde işe girdi kaç aydır işsizdi bebem bende işe girersen frambuazlı pasta al demiştim sen onu al kendilerinede çukulatalı pasta dedim ne oluyo eve geldim sen pamugu al al birde güzel beyaz mavi gri karışımı bizim paşa işe koyuldu babanne olmam an meselesi haberiniz ola neyse pastayıda bana almış bir dilim yedimmi yarısını yedim aman dedim ne olucek jübile yaptın say dedi kardeşim bende adetten istifade yedim vallahi yarsınıda eşime bıraktım zaten az ucundan aldım :18::18:karnım okadar şişki adetimya ne zamaniner bu şiş ya neyse uzatmayayayım evimden girmiyorum arakadaşımdan giriyorum çıkıcem fırsat buldum neyse devam ediyim pazartesi götürdük baktılar muayene oldu yolladılar perşembe gel dediler şimdi perşembe gidicez biizm sıpanın gelmeye niyeti yok benim çıkmam lazım canlarım beni özleyen olmamış galiba şöyle greilere azda olsa gittimde salisim herşeyi aldım sen bukürü ne kadarda yapıyosun dedim görmedin yazdıgımı galiba benim çıkmam lazım az izin aldım annemlere gidicem evime gidemiyorum gelin bırakmıyo kardeşimde gece 3 gibi anca gelicek annemde yanlız bırakmayın korkarım diyo hayırlısıyla bir dogum etsinde evime geçicem işşallah sonra görüşürz bebeler annem bekler bu ara beni idare edin cumaya girerim işşallah :18::18:biryerdende yazrım kilomu hoş gene ya aynı çıkarım yada daha fazla halimi görseniz eski kiloma geri döndüm sanki çok şişti ya göbegim adetten işin komigi şu habirra su içiyorum tuvalate gidesin yok nedenki acaba kanımmı yok ney k.i.b sizleri seven paşa
Allah seni ne yapmasın kelek ha bebek figürünü görünce ne güldüm
Özledik seni paşam aşkolsun özlemezmiyiz.İnş hayırlısıyla gelininiz doğurur da ferahlarsınızkız ben sen güldün diye güldüm
canım ben pazar günü acil annemlere geldim kardeşim abla çabuk gel biizmki doguruyo dedi ay ne heyecan sormakafamı yap üstümü giyin vs paşayıda aldım atladıgıgım gibi taksiye solugu burda aldım sonra dedim ne oluyo neyse annemlere geldim gelinin dogurdugu yok meyerse bizim paşaya dişi kuş almışlar sabah beni aradı kardeşim ne var ne yok diye bende duygusalım tabi bende bir aglama var nasıl aglıyorum dedi abla ne oldu paşaya dişi alıcamda alamıyorum dedim oda kıyamamış sen bana öyle de hemde işe girdi kaç aydır işsizdi bebem bende işe girersen frambuazlı pasta al demiştim sen onu al kendilerinede çukulatalı pasta dedim ne oluyo eve geldim sen pamugu al al birde güzel beyaz mavi gri karışımı bizim paşa işe koyuldu babanne olmam an meselesi haberiniz ola neyse pastayıda bana almış bir dilim yedimmi yarısını yedim aman dedim ne olucek jübile yaptın say dedi kardeşim bende adetten istifade yedim vallahi yarsınıda eşime bıraktım zaten az ucundan aldım :18::18:karnım okadar şişki adetimya ne zamaniner bu şiş ya neyse uzatmayayayım evimden girmiyorum arakadaşımdan giriyorum çıkıcem fırsat buldum neyse devam ediyim pazartesi götürdük baktılar muayene oldu yolladılar perşembe gel dediler şimdi perşembe gidicez biizm sıpanın gelmeye niyeti yok benim çıkmam lazım canlarım beni özleyen olmamış galiba şöyle greilere azda olsa gittimde salisim herşeyi aldım sen bukürü ne kadarda yapıyosun dedim görmedin yazdıgımı galiba benim çıkmam lazım az izin aldım annemlere gidicem evime gidemiyorum gelin bırakmıyo kardeşimde gece 3 gibi anca gelicek annemde yanlız bırakmayın korkarım diyo hayırlısıyla bir dogum etsinde evime geçicem işşallah sonra görüşürz bebeler annem bekler bu ara beni idare edin cumaya girerim işşallah :18::18:biryerdende yazrım kilomu hoş gene ya aynı çıkarım yada daha fazla halimi görseniz eski kiloma geri döndüm sanki çok şişti ya göbegim adetten işin komigi şu habirra su içiyorum tuvalate gidesin yok nedenki acaba kanımmı yok ney K.İ.B sizleri seven paşa
allah seni ne yapmasın kelek ha bebek figürünü görünce ne güldüm
Canım bakalım vaktim olursa ben sayarım mesajlarıevet canım güzeldi.teşekkür ederimaynen öyleee!!!
canımsınnn ben de sizi özledim ama bu aralar böyle biraz yoğunluğum var hatta bugünde çıkıcam evden sanırım,röflemi yaptırma zamanım geldi
cuma günü akabedeydi ama izinli olduğundan yapamayacaktı zaten.cuma gününü sayacak bir gönüllü varsa sayım yapılsın.
Pazartesi ve salı sayımlarını da göremedim kızlar
tamam canım görüşmek üzere 16:
geldim geldim
Canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişikuşun da ömürlü olsun canım
Ne güzel bir gün geöirmişsiniz.Ahhh bu kaçamakların sonu ne olacak kızlarrrrrrrrGünaydın canlarım71:
Bende kaçamak yapınca ipin ucunu kaçırıyorum.İnş tr ye gidene kadar 74 ün altına inerimne güzel..annesi kuzusu eğlenmiş.böyle durumlarda kilo vermek değilde korumayı bile başarsak süper olur..ben kendimden biliyorum battı balık yan gider hesabı ipi bırakıyorum elimden ama kendimizle konusup kaçamakların olabilecegini abartmadan olması gerektiğini böylece toparlamanın kolay olacagını anlatmamız lazım..saphiracım kızım sana söyliyorum gelinim sen anla hesabı kendime aslında tavsiylerim..
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımmerhabalar ben geldim sabahtan beri sadece girip bakıyorum sonra bişey yazmadan çıkıyorum
çok inatçı bir öksürüğüm var hiçbişey işe yaramıyor sanki boğazım yırtılıyor şimdi 1 kaşık karabiber pekmez içtim diyet şu durumda umrumda değil tek istediğim iyleşmek belki hastalıktan belki ilaçlardan sürekli uyuyorum ama öksürmekten uyanıyorum yürüyüşe çıkamıyorum bugün annem kaldırmış kalkmamışım duymadım bile neyse hayrolsun garip bir rüya gördüm
bir trenyolundayım ama kullanılmıyor oradayız kardeşimle beraber yerde 1lt demir paralar buluyorum alıyorum ilerliyoruz otlar çıkmış
heryerde aralarda çikolatalar var kutu kutu birini alıyorum sonra başka görüyorum onuda alıyorum birçok kutu aldım ordan sonra kafes varış onlarıda aldım daha ileride 3 tane büyük papağan kafesi varmış ama bir üstte ikisi altta bir bütünn kafes sonra tam çıkcaktım oradan acaba dedim bunları almak yasakmı başıma dert açarmı giriyorum bir odaya al al diyo papağan kafesini oraya veriyorum gidiyorum tekrar oraya gittiğimde kafesi tren yolunun üstünde kemer gibi bişey varmış oraya asmışlar içinde çeşit çeşit güzel hayvanlar çok güzeldi sonra orada bir kadın var arka bahçeye çıkalım dedi sanki cennet renk renk çiçekler cıvıl cvıl heryer
değişik yani illk defa öyle bişey bozuk paralar laf demekte diğerlerini bilmiyorum istemeyemi gelcekler acaba.. çikolatalardan dolayı yani
1 kaşık daha karabiber pekmez içtim ama bu sefer karabiberi biraz fazla oldu iyi geldi gibi akşama kadar 2-3 kere daha tekrarlarsam baya hafifler
huuuuu bayanlar size enerji gönderiyorum hadi gelin artık sıkıldım tek başıma yaznayı gelin biraz yorum yapın eskiden günde 70den fazla yorum oluyordu hani benim o motivasyonu yüksek grup arkadaşlarım gelin bana pekmez diete zararlı deyin bende umrumda değil cnm acıyo öksürmekten deyim hadi yaaa ben sohbeti özledim
hadiii yolculuk 7. Takımla sohbet bir ki- bir ki
akabe izinli
salişş haftaya cuma ya kadar izinli
Paşam o da gelin doğurduğu için izinli
saferan o da dönecek inşallah yakında
ben, ecemavi, kelebekcim, ipekyol, shopacolic, doğa, gerbera burdayız. saphira da yarın gelecek.
kelek mi
Asıl mesajda düzeltemedim ama burda düzeltim şekercim.Çok kızdıysan çekebilirsin saçımı :18::18::18::18:
bende uymaya çalışırım.ama şu en az 5 msj kuralını sıkalım biraz..en azından izinli olmayanlar..
bence en azından ayda bir gün kendine izin ver o günü düşünerek kendini tutabilirsin.hiç kaçamaksızda olmaz belirsiz kaçamaklarda ipin ucunu kaçırtır gibi geliyo..
afiyet olsun canım..
Günaydın canlarım71:
ne güzel..annesi kuzusu eğlenmiş.böyle durumlarda kilo vermek değilde korumayı bile başarsak süper olur..ben kendimden biliyorum battı balık yan gider hesabı ipi bırakıyorum elimden ama kendimizle konusup kaçamakların olabilecegini abartmadan olması gerektiğini böylece toparlamanın kolay olacagını anlatmamız lazım..saphiracım kızım sana söyliyorum gelinim sen anla hesabı kendime aslında tavsiylerim..
paşam nasipse torunu ne zaman eline alacaksın kuşların ne kadar sürüyor yumurtadan çıkışı..gelinin hayırlı olsun..
sefan olsun olan ollmuş biz ilerki maçlara bakalım..insan stres yaptıkca solugu mutfakta alıyor.estf.canımmm lafımı olur..ama kelime kelek olunca takılayım dedim..gevrekte ne olaki??Hemen düzelttim canım kusura bakma yaa. İnsan yazdıktan sonra bir okur di mi ne yazmış diye...
Evet canım yaaa. Paylaşımlarımızı arttıralım mümkün olduğunca.
ahh saphiracım ahh. Ben de gevreği çok severim. Geçenlerde yemiştim ben de dayanamayıp. Aşeriyormuş gibi canım istiyor gevreği yaa... Afiyet olsun canım. Hep birlikte silkinip bir kendimize gelelim. 7. takım olarak hepimizin yeni bir başlangıca ihti,yacı var diyet konusunda.
zaten sorun da bu canım ya ben de öyle. Regl dönemindeyim ya canım o kadar tatlı istedi ki evde antepfıstıklı helva vardı. Bir parçadan bir şey olmaz diye başladım çok utanıyorum ama yarım kilo helvayı yedim. Daha olsa onları da yerdim. Halbuki o bir parçayla tatlı isteğim geçmişti. Neden sonuna kadar yedim ki. hadi onu yedim arkasından nasılsa yedim deyip neler neler yemedim söylemek istemiyorum. Bir öğünde kaçamak yaptıysak ogünün devamında ve ertesi gün dikkat edip dengelesek sorun kalmayacak. Hadi şu kaçamakları unutalım hepimiz de yeni bir başlangıç yapalım hep birlikte.
bende bugün leslieyle bulusmayı düşünüyorum..bu arada gecen cumadan beri tartılmadım korkuyorummmmmm....Okuldan eve geldim. O kadar acıkmıştım ki hemen yemek hazırladım kendime.
Dün çok beğendiğim tavuk dürümden yaptım kendime yine yanına ayran ve salata. Sabah da haşlanmış yumurta yedim 1 tane. Artık kaçamak yok.
Canım tatlı isteyince de çok güzel dukan tatlıları var onlardan yapacağım tatlandırıcı almam lazım ama önce. tartıda hala artıyım. kaçamaklar hemen artıya dönmüyor aslında etkisi 1 hafta sonra görünüyor ama sanırım bu fazlalıklar reglden dolayı. Bakalım cumaya ve en önemlisi haftaya cumaya ne olacak.
Bu hafta yürüyüşe başlayacağım artık. Evi biraz toparladıktan sonra çıkacağım yürüyüşe.
Havalar çok ısındı canlanalım hadi hep birlikte kızlar.
sefan olsun olan ollmuş biz ilerki maçlara bakalım..insan stres yaptıkca solugu mutfakta alıyor.estf.canımmm lafımı olur..ama kelime kelek olunca takılayım dedim..gevrekte ne olaki??
bende bugün leslieyle bulusmayı düşünüyorum..bu arada gecen cumadan beri tartılmadım korkuyorummmmmm....
Afiyet olsun.Evet dukanda tatlılar maşallah şahane.Bende 2 gün yoğurt salata yemeğe karar verdimOkuldan eve geldim. O kadar acıkmıştım ki hemen yemek hazırladım kendime.
Dün çok beğendiğim tavuk dürümden yaptım kendime yine yanına ayran ve salata. Sabah da haşlanmış yumurta yedim 1 tane. Artık kaçamak yok.
Canım tatlı isteyince de çok güzel dukan tatlıları var onlardan yapacağım tatlandırıcı almam lazım ama önce. tartıda hala artıyım. kaçamaklar hemen artıya dönmüyor aslında etkisi 1 hafta sonra görünüyor ama sanırım bu fazlalıklar reglden dolayı. Bakalım cumaya ve en önemlisi haftaya cumaya ne olacak.
Bu hafta yürüyüşe başlayacağım artık. Evi biraz toparladıktan sonra çıkacağım yürüyüşe.
Havalar çok ısındı canlanalım hadi hep birlikte kızlar.
bende hergün leslie yapacağım diye karar veriyorum ama başaramadım bir türlü.bende 69 olunca kendime keyif yapacaktım ama nasip olmadı.Artık Tr de bişeyler yaparımİzmirde simite gevrek denir. İstanbul simitinden farklıdır yalnız çıtır çıtır sıcakken yemesi de pek güzeldir. 79 kiloya inince kendime ödül olarak ilk pazar kahvaltısında gevrek yeme sözü verdim
Sen diyetisyene gitmedin mi canım daha. Bir an önce hallet şu işi. Senin diyetini denetleme işini üzerime alacağım bak artık. Kaçamak falan yok ona göre....
Anlaşıldığı üzere ben hala yürüyüşe çıkamadım. Ama şimdi gidiyorum artık. Kendinize iyi bakın hepiniz.:80::80:
EŞLE; hadi bir kahve içelim : HUZUR'dur..! Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!
ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..! Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın yorgunluğu..!
TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır; ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!
BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..! Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!
BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!
YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!
DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..! Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!
O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!
İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!
AFİYET OLSUN..!
hadi birer kahve içelim sonra da toparlanalım artık
Eki Görüntüle 399884
bu cumada gidemedim.cuma olması kötü eşim cumaya gidiyor ben öğle arası geldiğimde.annemler gelecek bakalım onlar gelsin hemen.ay ne iyi yaparsınnnn.hem böylece kendinede faydası olur.bence bizi haftasonu mahvediyor.bir önerim var haftasonuda menü paylaşımı olsun biraz olsun önüne geceriz kaçamakların.birde msjlarda menü zorunlulugu kurallarda var ama ihmal ediyoruz.msj sayımı yaparken onuda göz önünde tutsak belki frenleriz kendimizi.İzmirde simite gevrek denir. İstanbul simitinden farklıdır yalnız çıtır çıtır sıcakken yemesi de pek güzeldir. 79 kiloya inince kendime ödül olarak ilk pazar kahvaltısında gevrek yeme sözü verdim
Sen diyetisyene gitmedin mi canım daha. Bir an önce hallet şu işi. Senin diyetini denetleme işini üzerime alacağım bak artık. Kaçamak falan yok ona göre....
Anlaşıldığı üzere ben hala yürüyüşe çıkamadım. Ama şimdi gidiyorum artık. Kendinize iyi bakın hepiniz.:80::80:
evet helede çalışan bir bayansan.yarın ne giysem diye kara kara düşünyorum ne zor insanın üstüne bişeyin olmaması
ben kahveye bayılırım son haftalarda günde 2 tane içer oldum.bu resimde bana bosnayı hatırlattı.ben genelde instant kahve içiyorum ama türk kahvesini bosnada sevdim.yanında lokumu ilk orda gördüm ve bayıldımmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?