Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın canlarım 71:
yoğun ve güzel günlerden sonra yine buradayım.H.sonlarımız zaten genelde öyle geçiyor ama bu sefer 23 nisan dolayısıyla fazladan yoğunluğuuz oldu.valla hayat kuzulara güzel bu sene tam bayram yaptılar
dün tiyatroya götürdük arkadaşlarlar,çocukları.oyun çok güzeldi ama benim cadı ilk arım saatten sonra koptu e ne olcak 3.5 yaşında çocuğun tiyatro izlemesinden sonra parka gittik işte asıl eğlence orada,kumlarla oynadılar bol bol elektrikleri attılar,zıpladılar,hopladılar,koşturdular.sonra dönüşte trende sızdı onlar parkta oynarken bizde arkadaşlar çay gevrek yaptık evet maalesef ben de yedim gevrek ama nasıl yemezsin,hem çok severim hem de elimiz yandı sıcağından,hadi gel de yeme
Zaten bu dşarı çıkmalar,gezmeler tozmalar benim diyete hiç uymuyor ya,hem bozuluyor.bu hafta yine pek iyi bir sonuç beklemiyorum açıkçası psikollojime iyi geliyor,dışarı çıkmak,arkadaşlarla olmak,mutlu oluyorum,o yüzden de diyetime evet üzülüyorum ama biraz göz ardı ediyorum.bir spora başlayabilsem aslında hem kafam daha rahat olacak hem de fazla kaçırdığım zaman fazladan spor yapıp dengelerim diyorum,olmuyor bir türlü,istediğim şartlar oluşamadı,beklemedeyim

afiyet olsun

ne güzel..annesi kuzusu eğlenmiş.böyle durumlarda kilo vermek değilde korumayı bile başarsak süper olur..ben kendimden biliyorum battı balık yan gider hesabı ipi bırakıyorum elimden ama kendimizle konusup kaçamakların olabilecegini abartmadan olması gerektiğini böylece toparlamanın kolay olacagını anlatmamız lazım..saphiracım kızım sana söyliyorum gelinim sen anla hesabı kendime aslında tavsiylerim..

paşam nasipse torunu ne zaman eline alacaksın kuşların ne kadar sürüyor yumurtadan çıkışı..gelinin hayırlı olsun..

merhabalar ben geldim sabahtan beri sadece girip bakıyorum sonra bişey yazmadan çıkıyorum
çok inatçı bir öksürüğüm var hiçbişey işe yaramıyor sanki boğazım yırtılıyor şimdi 1 kaşık karabiber pekmez içtim diyet şu durumda umrumda değil tek istediğim iyleşmek belki hastalıktan belki ilaçlardan sürekli uyuyorum ama öksürmekten uyanıyorum yürüyüşe çıkamıyorum bugün annem kaldırmış kalkmamışım duymadım bile neyse hayrolsun garip bir rüya gördüm

bir trenyolundayım ama kullanılmıyor oradayız kardeşimle beraber yerde 1lt demir paralar buluyorum alıyorum ilerliyoruz otlar çıkmış
heryerde aralarda çikolatalar var kutu kutu birini alıyorum sonra başka görüyorum onuda alıyorum birçok kutu aldım ordan sonra kafes varış onlarıda aldım daha ileride 3 tane büyük papağan kafesi varmış ama bir üstte ikisi altta bir bütünn kafes sonra tam çıkcaktım oradan acaba dedim bunları almak yasakmı başıma dert açarmı giriyorum bir odaya al al diyo papağan kafesini oraya veriyorum gidiyorum tekrar oraya gittiğimde kafesi tren yolunun üstünde kemer gibi bişey varmış oraya asmışlar içinde çeşit çeşit güzel hayvanlar çok güzeldi sonra orada bir kadın var arka bahçeye çıkalım dedi sanki cennet renk renk çiçekler cıvıl cvıl heryer

değişik yani illk defa öyle bişey bozuk paralar laf demekte diğerlerini bilmiyorum istemeyemi gelcekler acaba.. çikolatalardan dolayı yani

Son düzenleme:
1 kaşık daha karabiber pekmez içtim ama bu sefer karabiberi biraz fazla oldu iyi geldi gibi akşama kadar 2-3 kere daha tekrarlarsam baya hafifler

huuuuu bayanlar size enerji gönderiyorum hadi gelin artık sıkıldım tek başıma yaznayı gelin biraz yorum yapın eskiden günde 70den fazla yorum oluyordu hani benim o motivasyonu yüksek grup arkadaşlarım gelin bana pekmez diete zararlı deyin bende umrumda değil cnm acıyo öksürmekten deyim hadi yaaa ben sohbeti özledim

hadiii yolculuk 7. Takımla sohbet bir ki- bir ki

Hadin ama ya piskopata bağlıcam gidişle nerelerdesiniz hatunlar cumaya az kaldı herkes tatil modunda Girin bi şu menüleri görelim

Sabah dereotlu peynirli yumurta yedim 2 dilim ekmekle yanlız dereotu müthiş bir lezzet katmış yumurtaya tavsiye ederim dereotunu sevenlere

çiftleştikten bir hafta sonra yumurtlarlar ve yavrular 17-19 gün ortalama kuluçka süresinden sonra hayata merhaba derler

Bir kuş delisi olarak cevap vermek istedim

babanne adayısın doğru cnm en az 1 ay sonra bir bebeğiniz olabilir 1 ay civarıda annesi ilgilenir sonra senin eline gelebilir ne mutlu sana bebiş imkanın var benİM ayşem tek kaldı annem evlendirmem diyo başka bişey demiyor gayri meşru olsun diyom onuda kabul etmiyo bu eve dişi kuştan başka kuş giremez diyo

Gelin doğurdumu kız meraktan çatlıyorum kaç haftalık

Son düzenleme:
Özledik seni paşam aşkolsun özlemezmiyiz.İnş hayırlısıyla gelininiz doğurur da ferahlarsınız
Canım bakalım vaktim olursa ben sayarım mesajları
Ne güzel bir gün geöirmişsiniz.Ahhh bu kaçamakların sonu ne olacak kızlarrrrrrrr
Bende kaçamak yapınca ipin ucunu kaçırıyorum.İnş tr ye gidene kadar 74 ün altına inerim
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canım

Çok geçmiş olsun.Evet takımda kimse yok ama çoğu izinde.Toparlanırız haftaya inş

Hemen düzelttim canım kusura bakma yaa. İnsan yazdıktan sonra bir okur di mi ne yazmış diye...

Evet canım yaaa. Paylaşımlarımızı arttıralım mümkün olduğunca.

ahh saphiracım ahh. Ben de gevreği çok severim. Geçenlerde yemiştim ben de dayanamayıp. Aşeriyormuş gibi canım istiyor gevreği yaa... Afiyet olsun canım. Hep birlikte silkinip bir kendimize gelelim. 7. takım olarak hepimizin yeni bir başlangıca ihti,yacı var diyet konusunda.

zaten sorun da bu canım ya ben de öyle. Regl dönemindeyim ya canım o kadar tatlı istedi ki evde antepfıstıklı helva vardı. Bir parçadan bir şey olmaz diye başladım çok utanıyorum ama yarım kilo helvayı yedim. Daha olsa onları da yerdim. Halbuki o bir parçayla tatlı isteğim geçmişti. Neden sonuna kadar yedim ki. hadi onu yedim arkasından nasılsa yedim deyip neler neler yemedim söylemek istemiyorum. Bir öğünde kaçamak yaptıysak ogünün devamında ve ertesi gün dikkat edip dengelesek sorun kalmayacak. Hadi şu kaçamakları unutalım hepimiz de yeni bir başlangıç yapalım hep birlikte.

paşam nasipse torunu ne zaman eline alacaksın kuşların ne kadar sürüyor yumurtadan çıkışı..gelinin hayırlı olsun..

paşam hayırlı olsun gelinin. torununu da bir an önce alırsın inşallah kucağına...

Okuldan eve geldim. O kadar acıkmıştım ki hemen yemek hazırladım kendime.

Dün çok beğendiğim tavuk dürümden yaptım kendime yine yanına ayran ve salata. Sabah da haşlanmış yumurta yedim 1 tane. Artık kaçamak yok.

Canım tatlı isteyince de çok güzel dukan tatlıları var onlardan yapacağım tatlandırıcı almam lazım ama önce. tartıda hala artıyım. kaçamaklar hemen artıya dönmüyor aslında etkisi 1 hafta sonra görünüyor ama sanırım bu fazlalıklar reglden dolayı. Bakalım cumaya ve en önemlisi haftaya cumaya ne olacak.

Bu hafta yürüyüşe başlayacağım artık. Evi biraz toparladıktan sonra çıkacağım yürüyüşe.

Havalar çok ısındı canlanalım hadi hep birlikte kızlar.

sefan olsun olan ollmuş biz ilerki maçlara bakalım..insan stres yaptıkca solugu mutfakta alıyor.estf.canımmm lafımı olur..ama kelime kelek olunca takılayım dedim..gevrekte ne olaki??

bende bugün leslieyle bulusmayı düşünüyorum..bu arada gecen cumadan beri tartılmadım korkuyorummmmmm....

Son düzenleme:

İzmirde simite gevrek denir. İstanbul simitinden farklıdır yalnız çıtır çıtır sıcakken yemesi de pek güzeldir. 79 kiloya inince kendime ödül olarak ilk pazar kahvaltısında gevrek yeme sözü verdim

Sen diyetisyene gitmedin mi canım daha. Bir an önce hallet şu işi. Senin diyetini denetleme işini üzerime alacağım bak artık. Kaçamak falan yok ona göre....

Anlaşıldığı üzere ben hala yürüyüşe çıkamadım. Ama şimdi gidiyorum artık. Kendinize iyi bakın hepiniz.:80::80:

yarın ne giysem diye kara kara düşünyorum ne zor insanın üstüne bişeyin olmaması

EŞLE; hadi bir kahve içelim : HUZUR'dur..! Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!

ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..! Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın yorgunluğu..!

TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır; ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!

BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..! Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!

BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!

YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!

DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..! Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!

O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!
İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!

AFİYET OLSUN..!

hadi birer kahve içelim sonra da toparlanalım artık

Afiyet olsun.Evet dukanda tatlılar maşallah şahane.Bende 2 gün yoğurt salata yemeğe karar verdim
bende hergün leslie yapacağım diye karar veriyorum ama başaramadım bir türlü.bende 69 olunca kendime keyif yapacaktım ama nasip olmadı.Artık Tr de bişeyler yaparım

Normalde kahve içmeyi sevmem ama öyle bir anlatmışsın ki içesim geldi yaaa

bu cumada gidemedim.cuma olması kötü eşim cumaya gidiyor ben öğle arası geldiğimde.annemler gelecek bakalım onlar gelsin hemen.ay ne iyi yaparsınnnn.hem böylece kendinede faydası olur.bence bizi haftasonu mahvediyor.bir önerim var haftasonuda menü paylaşımı olsun biraz olsun önüne geceriz kaçamakların.birde msjlarda menü zorunlulugu kurallarda var ama ihmal ediyoruz.msj sayımı yaparken onuda göz önünde tutsak belki frenleriz kendimizi.

yarın ne giysem diye kara kara düşünyorum ne zor insanın üstüne bişeyin olmaması
evet helede çalışan bir bayansan.

hadi birer kahve içelim sonra da toparlanalım artık

Eki Görüntüle 399884
ben kahveye bayılırım son haftalarda günde 2 tane içer oldum.bu resimde bana bosnayı hatırlattı.ben genelde instant kahve içiyorum ama türk kahvesini bosnada sevdim.yanında lokumu ilk orda gördüm ve bayıldımmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…