Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

23 nisan haftası:

pazartesi...shopaholic (gerberayla yer değişimi)
salı...doğa3
çarşamba...angiera
perşembe...ecemavi
cuma...ipekyol

30 nisan haftası:

pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...kelebekolacam

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera

arkadaşlar sıralamayı her seferinde kopyalayarak,sayımı yapalım ki,ben sürekli arka sayfalara gidip sıra aramayayım pazartesi,salı,çarşamba sayımlarını da atlamayalım lütfen

iyi geceler kızlar
bu gün arkadaştaydım tüm gün
su böreği ve mantı yaptık 2 kişi
hazırlık başladı 3 mayısta burada tüm arabistandaki türk okulları bahar şenliği için gelecek
benimde 3 gün 3 aile misafirim var
bişeyler buzluğa atayım dedim yakında içli köftede yaparım inş

inş misafirlerimi güzel bir şekilde ağırlarım çocuklarda yarışmada 1. olur

Son düzenleme:
bende katılıyorum biraz gevşedik lütfen artık toparlanalım şu şenlik bitsin son sürat spor inş

sabah köfte yumurta peynirle güzel bir kahvaltı yaptık
ama sonra yaptığımız mantılardan yedik inş fazla değildi

kelebekim oğlumun burnana fıs fıs yaptık bir kızdı bir kızdı bana kıyamadığı annesine geldi gitti vurdu

2012-04-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Hurma 7 ADET 105
[2] Bulgur Pilavı 0.6 PORSİYON 174.6
[3] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[4] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[5] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[6] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[7] Binvezir Kaşar Peyniri(tam yağlı) 15 GRAM 55.5
[8] Kaymak 40 GRAM 83.2
[9] Menemen 0.8 PORSİYON 143.2
[10] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
[11] havuç 2 adet 52
Toplam : 1008.8 kal

kızlar kaç gündür giremedim yoğunlukdan bir süre ayrılmak istiyorum şu aralar hem özel hem iş baya yoğun arada uğrarım yine sizleri özlerim duramam sizsiz...

günaydın...bir kişi daha izine ayrıldı iyice ıssızlaştı buralar..izinli olmayanlar nerdesiniz..

kolay gelsin ablacım..yaptıklarından tadımlık ye vermessen bile alma enzından kiloları..

bende katılıyorum biraz gevşedik lütfen artık toparlanalım şu şenlik bitsin son sürat spor inş
bu dönemi en azından artı olmadan atlatmaya bak..

eşim oğlum vede ben son sürat öksürüyoruz
orda hava nasıl burda tam alerji mevsimi ..

yağlı ve cok olmadıgı sürece sorun olmaz sanırım dengele yediklerini..

kelebekim oğlumun burnana fıs fıs yaptık bir kızdı bir kızdı bana kıyamadığı annesine geldi gitti vurdu
kıyamam ben erenime bizim buhar makinesi bozulmustu haticede tıkanıp öksürüyodu dün çalıştrdık burnu açıktı öksürmedi burnunu açık tutmaya bak..

afiyet olsun ipekcim oo kaymaklar kaşarlar ama toplamda kalori çok değil sanırım..ben kalori sayımı hiç yapmadım..sanırım sen böyle veriyorsun..

eşim 6 mayısta yurtdışına gidiyor 3 temmuza kadar yok o gelene en fazla 75 olmak istiyorum..umarım herkes 6 mayısa toplanır motivasyon tavan yapar..

hah Dukan yapan sen misin? ben de tam bunu soracaktım..

bu pazar günü ben de Dukan'a başlıyorum.. Kitabı okumuş muydun? Kafama takılan bişey var? peyniri sütü falan tamam da yoğurdu light yemesek olur mu acep :26:

cumartesi eşim gidiyor memlekete geri.. ben de pazar günü başlicam hemen.. en az 7 gün atak yapıcam.. baktım 7 gün iyi idare ettim 10 a çıkarabilirim belkim.. sonra da 1+1 yapıcam.. sonrasını düşünmek için daha çok uzun bi zaman var önümde bugün yulaf kepeğini sipariş ediyorum netten cumartesiye gelmese bile iki üç kaşık kepek alacağım bi arkadaşım var Dukan yapan burada gelene kadar idare eder

kızlar kaç gündür giremedim yoğunlukdan bir süre ayrılmak istiyorum şu aralar hem özel hem iş baya yoğun arada uğrarım yine sizleri özlerim duramam sizsiz...

6 ay falan sürecekse yerine ben girebilir miyim (fırsatçı smiley )

eşim 6 mayısta yurtdışına gidiyor 3 temmuza kadar yok o gelene en fazla 75 olmak istiyorum..umarım herkes 6 mayısa toplanır motivasyon tavan yapar..

benim de eşim cumartesi gidiyor en erken haziranın 20 sinde gelemezse temmuzun başında gelecek.. artık farklı görsün istiyorum beni.. bu iradesizliğimle düştüm iyice gözünden.. bi de yakın arkadaşımız dukan la kilo vermenin dibine vurunca iyice göze battım artık.. yani bu sefer cidden kararlıyım bu Dukan'ı bozmadan yapıyorum artık yetti yani.. Bür de Dukan benim yemek tarzıma çok uygun bir diyet sıkılmadan yapabileceğimi düşünüyorum..

listeye girmesemde günlük menümü paylaşıcam burda temmuza kadar

misafirimiz gelmiş hoşgelmiş demek dukana karar verdin hadi hayırlısı..

kolay gelsin canım..ellerine sağlık ama o mamalardan sen yeme tabi
eşim oğlum vede ben son sürat öksürüyoruz
hala hasta mısınız canım?bir girdi mi çıkmak bilmiyor tekrar geçmiş olsun
oh oh oh afiyet olsun..canım mantı çok değildir inşallah.diğerleri süper de,mantı olmamış.Allahtan kahvaltıda yemişsin tüm gün eritme imkanın olur
canım inşallah çok üzücü değildir,çabuk atlatırsın.Ne kadar bir süre ayrılıyorsun?
olursun inşallah canım,hepimiz oluruz temmuza kadar ben de artık 7 leri görür müyüm acaba

bugün işyerine uğradım kalan işler için asıl dönüşüm pazar günü olacak hem de muhteşem olacak hayırlısıyla inşallah

sen angieraya takıl o güzel gidiyor maşallah arada kaçamak yapsada iyi kilo verdi okadarda olur..bende başladım ama dukanı bıraktım bana uymuyor..diyete uygun şeyler bana göre değil yiyemiyorum cok fazla oda hem yorgunluk hemde kabızlık yapıyor..atlatamadım kabızlıgı zaten dogum sonrası komplikasyon olarak kalmıştı bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…