Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bu motivasyon düşüklüğü artık benim iyice canımı sıktı.tam toparlıyorum hoop tekrar geriye düşüyorum,yetti artık canıma,kendime nasıl kızgın ve gaddar davranıyorum anlatamam.Şimdi bir de reglmde çok yakın,her yerim şiş resmen artık hepimizin toparlanması lazım böyle olmaz!! yarın ne sonuç çıkacak bilmiyorum ama haftaya cumartesi 7. takıma yakışır bir sonuç almalıyız!biz her hafta ilk 3 te olan bir takımdık ve hala öyle olmalıyız.Bizler çok iradeli insanlarız,yapabiliriz kızlar.Sular içilsinnnnn sporlar yapılsınnnn

hani bir spor listesi tutulacaktı ne oldu o iş????Yarın listemizi oluşturalım ve haftaya cumaya spor sonuçlarımızı görelim.İpekim sen mi tutacaktın listeyi?Bacım bir el atıver

Evet canım çok iyi kilo verdiriyo Dukan benim bi arkadaşım da 8 kilo verdi bir ayda.. benim kilo fazlam çok 40 a yakın.. atak evresinde 10 kiloya yakın verebilirmişim.. Denemekte fayda var.. hayırlısı bakalım.. ben spor yapmıyorum evde iki günde bir 20 dakika pilatese benzer bişeyler yapıyorum ama kilom sebebi ile hakkını veremiyorum.. hergün yarım saat 3 partta yani toplamda 1 buçuk saat yürüyorum. ama geçen cumadan beri yürümedim hiç

ben aşırı yogunum aslında burda ishal salgını var drlardan bile ishal olan var ve onların hastasınada ben bakıyorum..

kelebekim oğlanın burnunu açık tut demişsin ama nasıl çocuk anne fısfıs yapmayacan demi diye korku dolu gözlerle bakıyor

kelebekim mantar için verdiğin isimleri özelden bir mesajlasana bizimki duymasın başımın etini yer kağıdı kaybetmişim

ay bu öksirik ne illet ALLAH beterinden saklasın ama devamlı öksürüyoruz evde 3 kişi

6 ay falan sürecekse yerine ben girebilir miyim (fırsatçı smiley )

inanmazsın bende seni söyliycektim girsin takıma diye

sapişim bi türlü zayıflama moduna giremedim al sen yeni üye ben takılırım yine sizinle ..

ben aşırı yogunum aslında burda ishal salgını var drlardan bile ishal olan var ve onların hastasınada ben bakıyorum..
aman dikkat et kendine canım
şu şenlik bitsin birinci olacağım birinci haberiniz olsun kızlarrrrrr
vuuu hadi bakalımm inşallaaahh inşallaahhh :124:
inanmazsın bende seni söyliycektim girsin takıma diye

sapişim bi türlü zayıflama moduna giremedim al sen yeni üye ben takılırım yine sizinle ..

dogacım kalsaydın canım,emin misin?yani motivasyonun daha da düşmesin sonra?

kafayı yiycem ya bugün 2dir 36-38 bedenlik kayıtlı hastam spora gitmek için sağlık raporu almaya geldi.sıkılaşmaya ihtiyaçları varmış..eşleri spor yapiyi gelir demiş..

Arkadaşlar ben shopacolic'in ve doğa3'ün ve kendimin mesaj sayımlarını yaptım önce onları yazıp başlayayım güne..

23 nisan günü mesaj sayımları

23 nisan haftası:

pazartesi...shopaholic (gerberayla yer değişimi) 9
salı...doğa3
çarşamba...angiera 1 (eşim ve kızım evde olduğu için giremedim)
perşembe...ecemavi 6
cuma...ipekyol 6

30 nisan haftası:

pazartesi...saphira 1 izinli
salı...shopaholic 9
çarşamba...saliss 10
perşembe...paşam izinli (gelinin yanına gitti)
cuma...kelebekolacam 5

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera 10

23 nisan haftası:

pazartesi...shopaholic (gerberayla yer değişimi)
salı...doğa3
çarşamba...angiera
perşembe...ecemavi
cuma...ipekyol

30 nisan haftası:

pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...kelebekolacam

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera

shopaholic canım pazartesi sayımını bekliyoruz,nerelerdesin...

doğa ayrıldığı için salı gününü gönüllü biri sayarsa sevinirim kızlar...

angiera canım dünün sayımı sende...

24 nisan günü mesaj sayımları

23 nisan haftası:

salı...doğa3
çarşamba...angiera 9
perşembe...ecemavi 5
cuma...ipekyol 11

30 nisan haftası:

pazartesi...saphira 1 izinli
salı...shopaholic
çarşamba...saliss 4 izinli (bilgisayarını servise gönderdi)
perşembe...paşam 3 izinli (gelinin yanına gitti)
cuma...kelebekolacam 19

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera 12

25 nisan günü mesaj sayımları

23 nisan haftası:

salı...doğa3
çarşamba...angiera 7
perşembe...ecemavi
cuma...ipekyol 9

30 nisan haftası:

pazartesi...saphira 7
salı...shopaholic
çarşamba...saliss izinli (bilgisayarını servise gönderdi)
perşembe...paşam izinli (gelinin yanına gitti)
cuma...kelebekolacam 8

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera 10

Ben pazartesi salı çarşamba tüm sayımları yaptım. Bir hatam olduysa söyleyin lütfen

merhaba kızlar ben saat 4 gibi gelebildim eve. Yapmam gereken çok fazla iş var.Çok kalamayacağım yani. Yorucu bir gündü.

Sabah menüm 1 haşlanmış yumurta

Öğlen: (saat 4 de yedim akşam yemeği gibi oldu yani) Tavuk yoğurt

Hemen çıkmam gerekiyor. Saphiracım sen buralardasın sanırım ben yarın öğleden sonraya kadar bir daha giremem kilo bildirimi yapamayacağım benim kilomu aynı geçer misiniz lütfen. Aslında yarım kilo artıdaydım 2 gün önce ama şimdi tok karnına tartılsam da gerçekçi olmayacak. Aynı geçersek kilomu daha mantıklı sanırım.

Hepiniz kendinize iyi bakın

Sakın kaçamak yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…