eline sağlık canımArkadaşlar ben shopacolic'in ve doğa3'ün ve kendimin mesaj sayımlarını yaptım önce onları yazıp başlayayım güne..
23 nisan günü mesaj sayımları
23 nisan haftası:
pazartesi...shopaholic (gerberayla yer değişimi) 9
salı...doğa3
çarşamba...angiera 1 (eşim ve kızım evde olduğu için giremedim)
perşembe...ecemavi 6
cuma...ipekyol 6
30 nisan haftası:
pazartesi...saphira 1 izinli
salı...shopaholic 9
çarşamba...saliss 10
perşembe...paşam izinli (gelinin yanına gitti)
cuma...kelebekolacam 5
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera 10
eline sağlık canım
24 nisan günü mesaj sayımları
23 nisan haftası:
pazartesi...shopaholic (gerberayla yer değişimi)
salı...doğa3
çarşamba...angiera 9
perşembe...ecemavi 5
cuma...ipekyol 11
30 nisan haftası:
pazartesi...saphira 1 izinli
salı...shopaholic
çarşamba...saliss 4 izinli (bilgisayarını servise gönderdi)
perşembe...paşam 3 izinli (gelinin yanına gitti)
cuma...kelebekolacam 19
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera 12
tekrar eline sağlık tatlım,teşekkür ederiz
25 nisan günü mesaj sayımları
23 nisan haftası:
pazartesi...shopaholic (gerberayla yer değişimi)
salı...doğa3
çarşamba...angiera 7
perşembe...ecemavi
cuma...ipekyol 9
30 nisan haftası:
pazartesi...saphira 7
salı...shopaholic
çarşamba...saliss izinli (bilgisayarını servise gönderdi)
perşembe...paşam izinli (gelinin yanına gitti)
cuma...kelebekolacam 8
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera 10
teşekkürler tatlımmmBen pazartesi salı çarşamba tüm sayımları yaptım. Bir hatam olduysa söyleyin lütfen
Hemen çıkmam gerekiyor. Saphiracım sen buralardasın sanırım ben yarın öğleden sonraya kadar bir daha giremem kilo bildirimi yapamayacağım benim kilomu aynı geçer misiniz lütfen. Aslında yarım kilo artıdaydım 2 gün önce ama şimdi tok karnına tartılsam da gerçekçi olmayacak. Aynı geçersek kilomu daha mantıklı sanırım.
Hepiniz kendinize iyi bakın
Sakın kaçamak yapmayın.
Valla şimdiye kadar hep böyle verdim ama şimdi veremiyorum yaa.Spor yapma durumumda kötü.O nedenle durdu veremiyorum 2 ileri bir geri.afiyet olsun ipekcim oo kaymaklar kaşarlar ama toplamda kalori çok değil sanırım..ben kalori sayımı hiç yapmadım..sanırım sen böyle veriyorsun..
Ben Tr ye gidene kadar 74 olsam yeter diyorum artık.Oraya gidince düzene girer herşeyeşim 6 mayısta yurtdışına gidiyor 3 temmuza kadar yok o gelene en fazla 75 olmak istiyorum..umarım herkes 6 mayısa toplanır motivasyon tavan yapar..
Allah kolaylık versingünaydın bebeler
pirinç yapıyorum bugün,artık yarına kadar ne kadar etkili olursa
Canım tutmak için gönüllüydüm evet ama bir ay önce söylemiştim.Kimseden spor bildirimi gelmedi.Ben de bir kaç defa hatırlattım baktım kimseden ses seda yok.Olmayacak diye düşündüm.Ben haftaya izine ayrılacağım zaten sapişim.Malum Tr ye dönüyoruz.Ama mayıs 15 gibi döneceğim o zamana kadar biri tutarsa sonra yine ben devam edebilirimKızlar bu motivasyon düşüklüğü artık benim iyice canımı sıktı.tam toparlıyorum hoop tekrar geriye düşüyorum,yetti artık canıma,kendime nasıl kızgın ve gaddar davranıyorum anlatamam.Şimdi bir de reglmde çok yakın,her yerim şiş resmenartık hepimizin toparlanması lazım böyle olmaz!! yarın ne sonuç çıkacak bilmiyorum ama haftaya cumartesi 7. takıma yakışır bir sonuç almalıyız!biz her hafta ilk 3 te olan bir takımdık ve hala öyle olmalıyız.Bizler çok iradeli insanlarız,yapabiliriz kızlar.Sular içilsinnnnn sporlar yapılsınnnn
hani bir spor listesi tutulacaktı ne oldu o iş????Yarın listemizi oluşturalım ve haftaya cumaya spor sonuçlarımızı görelim.İpekim sen mi tutacaktın listeyi?Bacım bir el atıver
Bugün burda da kutlama vardı.Kızım iyice eğlendişu şenlik bitsin birinci olacağım birinci haberiniz olsun kızlarrrrrr
Herkesin derdi kendine işte.Onlara da bu dert olmuş.Kadın milletinin derdi bitmezkafayı yiycem ya bugün 2dir 36-38 bedenlik kayıtlı hastam spora gitmek için sağlık raporu almaya geldi.sıkılaşmaya ihtiyaçları varmış..eşleri spor yapiyi gelir demiş..
kızlar shopaholic nerde?hiç göremedim onu,izin filan mı istemişti?hasta değillerdir inşallah :26:
shopaholiccim üzgünüm ama ceza puanın düşüyor.özellikle mesajlarını taradım izin almamışsın veya bildirmemişsin gelmeyeceğini.Salı ve çarşamba gelmediğin için 2 ceza puanı düşüyor.5-2=3 puanın kaldı
sağol tatlım şu ana kadar zorlanmadım çok şükür,inşallah akşama zorlanmamAllah kolaylık versin
Canım tutmak için gönüllüydüm evet ama bir ay önce söylemiştim.Kimseden spor bildirimi gelmedi.Ben de bir kaç defa hatırlattım baktım kimseden ses seda yok.Olmayacak diye düşündüm.Ben haftaya izine ayrılacağım zaten sapişim.Malum Tr ye dönüyoruz.Ama mayıs 15 gibi döneceğim o zamana kadar biri tutarsa sonra yine ben devam edebilirim
canım ben de üzüldümYaa üzüldüm inş kötü birşey yoktur.
hadi hayırlısı tatlım.inşallah her şey gönlünüzce olurKızlar Kahirede son 15 günümüz.8 veya 10 mayısta Tr ye gidiyoruz.Daha sonra da Nijeryada olacağız.O nedenle artık sürekli geziyoruz.Ben evi,eşyaları toplamak için mayıs başında izne ayrılmak istiyorum.Tr ye gidince tekrar başlarım.Şu an azcık artıda görünüyorum sebebinide anlamış değilim.Tr ye gidene kadar en azından 74 olmak istiyorum.Orda annemlerin evinin önünde koca bir park var zaten sabahları yürüyüş yaparım.HIzlıca kurtulurum kilolardan inş
canım k-flexi ben de denesem mi diyorum hep.bir arkadaşım geçen sene yaz başında 4 haftada 7 kg vermiş onunla ve yaz boyu da korudum kilomu uzun süre almadım dedi.ssonra ne zaman almış bilmiyorum.çok kilo fazlası yok zaten onun.senin de fazla kalmadı.benim k-fleksi denemekteki tek korkum ,karatayda uğraşıp didindiğim ,insülin direnci kırma olayını tekrar başa sardırmakBu arada kızlar kalori sayımı sıkıntı şu an benim için çünkü veremiyorum artık.Tr de karatay yapacaktım ama çncesinde bi farklılık yapmak istiyorum.K fleaks yapacam.Aranızda deneyen varmı acaba bunu
kuzulara eğlence -oyun olsun zatenBugün okulda international day vardı.Çok güzl bir etkinlik.Herkes orda olduğu için vedalaştım bir daha göremeyeceklerimle.Zıp zıp falan vardı bir sürü oyuncak oyun.Kzım kendinden geçti anlayacağınız.O kadar yorulmuş ki konuşmaya mecali yoktu yavrumun.Kahvaltımı yapıp gittim ordaki güzel mamalardan yememek için.Öğlen için 4-5 tane sarma 1 çiğ börek yedim.Akşama salata yiyeceğim.Ama akşam çaya gideceğiz inş fazla bişey yapmamıştır.Kaçamak yapmak istemiyorum yani
böyle kendi kendime yazıp duruyormuşum gibi oldu.Komik oldu.Birde bence şu motivasyonumuz düşük vs cümleleri bitsin kızlar.Şu bir gerçek ki spor yapılmadan kilo verilmiyor ve motive olunamıyor.Spora başlarsanız diyete nasıl sarıldığınızı göreceksiniz.Kaçamakların nasıl azaldığını göreceksiniz.HAdi bakalım ...
sağol tatlım şu ana kadar zorlanmadım çok şükür,inşallah akşama zorlanmam
anladım canım tamam o zaman başka bir gönüllü varsa o yapar spor listesini
canım ben de üzüldüm
hadi hayırlısı tatlım.inşallah her şey gönlünüzce olur
aman ipekim dikkat yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
canım k-flexi ben de denesem mi diyorum hep.bir arkadaşım geçen sene yaz başında 4 haftada 7 kg vermiş onunla ve yaz boyu da korudum kilomu uzun süre almadım dedi.ssonra ne zaman almış bilmiyorum.çok kilo fazlası yok zaten onun.senin de fazla kalmadı.benim k-fleksi denemekteki tek korkum ,karatayda uğraşıp didindiğim ,insülin direnci kırma olayını tekrar başa sardırmak
kuzulara eğlence -oyun olsun zaten
ohh çiğbörek miii bayılırım yaaaman zaten şişmanlatan ne varsa hepsine bayılıyorum ondan bu haldeyim ya
ayn fikirdeyim canım.daha önce kırmızım derdi hep,sporsuz diyet işkence diye,ne kadar haklıymış.o zamanlar tabi kilom fazlaydı tıkır tıkır gidiyoru,moti. yüksekti,kaçamak azdı veya yoktu.şimdi yavaşladı gitmiyor anacım.neyse illa ki gidecekkkk kovacağız çünküüü!!
kızlar yarından itibaren spor listesi tutacak bir gönüllü arıyorum?böylece spor kaçamakları yapmayız veya iyice aza iner
paşam kuşun hayırllı olsun
evet canım güzeldi.teşekkür ederimaynen öyleee!!!
canımsınnn ben de sizi özledim ama bu aralar böyle biraz yoğunluğum var hatta bugünde çıkıcam evden sanırım,röflemi yaptırma zamanım geldi
cuma günü akabedeydi ama izinli olduğundan yapamayacaktı zaten.cuma gününü sayacak bir gönüllü varsa sayım yapılsın.
Pazartesi ve salı sayımlarını da göremedim kızlar
tamam canım görüşmek üzere 16:
geldim geldim
Canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebişikuşun da ömürlü olsun canım
paşam nasipse torunu ne zaman eline alacaksın kuşların ne kadar sürüyor yumurtadan çıkışı..gelinin hayırlı olsun..
babanne adayısın doğru cnm en az 1 ay sonra bir bebeğiniz olabilir 1 ay civarıda annesi ilgilenir sonra senin eline gelebilir ne mutlu sana bebiş imkanın var benİM ayşem tek kaldı annem evlendirmem diyo başka bişey demiyor gayri meşru olsun diyom onuda kabul etmiyo bu eve dişi kuştan başka kuş giremez diyo
Gelin doğurdumu kız meraktan çatlıyorum kaç haftalık
Özledik seni paşam aşkolsun özlemezmiyiz.İnş hayırlısıyla gelininiz doğurur da ferahlarsınız
Canım bakalım vaktim olursa ben sayarım mesajları
Ne güzel bir gün geöirmişsiniz.Ahhh bu kaçamakların sonu ne olacak kızlarrrrrrrr
Bende kaçamak yapınca ipin ucunu kaçırıyorum.İnş tr ye gidene kadar 74 ün altına inerim
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canım
Çok geçmiş olsun.Evet takımda kimse yok ama çoğu izinde.Toparlanırız haftaya inş
kızlar öncelikle paşam için tesekkür ederim kızımızda naslı çıktı birazHemen düzelttim canım kusura bakma yaa. İnsan yazdıktan sonra bir okur di mi ne yazmış diye...
Evet canım yaaa. Paylaşımlarımızı arttıralım mümkün olduğunca.
ahh saphiracım ahh. Ben de gevreği çok severim. Geçenlerde yemiştim ben de dayanamayıp. Aşeriyormuş gibi canım istiyor gevreği yaa... Afiyet olsun canım. Hep birlikte silkinip bir kendimize gelelim. 7. takım olarak hepimizin yeni bir başlangıca ihti,yacı var diyet konusunda.
zaten sorun da bu canım ya ben de öyle. Regl dönemindeyim ya canım o kadar tatlı istedi ki evde antepfıstıklı helva vardı. Bir parçadan bir şey olmaz diye başladım çok utanıyorum ama yarım kilo helvayı yedim. Daha olsa onları da yerdim. Halbuki o bir parçayla tatlı isteğim geçmişti. Neden sonuna kadar yedim ki. hadi onu yedim arkasından nasılsa yedim deyip neler neler yemedim söylemek istemiyorum. Bir öğünde kaçamak yaptıysak ogünün devamında ve ertesi gün dikkat edip dengelesek sorun kalmayacak. Hadi şu kaçamakları unutalım hepimiz de yeni bir başlangıç yapalım hep birlikte.
paşam hayırlı olsun gelinin. torununu da bir an önce alırsın inşallah kucağına...
eline sağlık...Ben pazartesi salı çarşamba tüm sayımları yaptım. Bir hatam olduysa söyleyin lütfen
ben tutabilirim özel mesaj mı atılacakkızlar yarından itibaren spor listesi tutacak bir gönüllü arıyorum?böylece spor kaçamakları yapmayız veya iyice aza iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?