Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eline sağlık canım
gerbera ve saliss tebrikler kızlar
eline sağlık canım salı günü shopaholicin hiç mesajı yok mu ??
kelebekolacam tebrikler canım

tekrar eline sağlık tatlım,teşekkür ederiz
ecemavi izinli miydi?shopanın dün de hiç mesajı yokmuymuş?
tebrikler gerbera
Ben pazartesi salı çarşamba tüm sayımları yaptım. Bir hatam olduysa söyleyin lütfen
teşekkürler tatlımmm

tamam canım aynı geçeriz kilonu.Görüşmek üzere

Son düzenleme:
shopaholiccim üzgünüm ama ceza puanın düşüyor.özellikle mesajlarını taradım izin almamışsın veya bildirmemişsin gelmeyeceğini.Salı ve çarşamba gelmediğin için 2 ceza puanı düşüyor.5-2=3 puanın kaldı

afiyet olsun ipekcim oo kaymaklar kaşarlar ama toplamda kalori çok değil sanırım..ben kalori sayımı hiç yapmadım..sanırım sen böyle veriyorsun..
Valla şimdiye kadar hep böyle verdim ama şimdi veremiyorum yaa.Spor yapma durumumda kötü.O nedenle durdu veremiyorum 2 ileri bir geri.
eşim 6 mayısta yurtdışına gidiyor 3 temmuza kadar yok o gelene en fazla 75 olmak istiyorum..umarım herkes 6 mayısa toplanır motivasyon tavan yapar..
Ben Tr ye gidene kadar 74 olsam yeter diyorum artık.Oraya gidince düzene girer herşey
günaydın bebeler
pirinç yapıyorum bugün,artık yarına kadar ne kadar etkili olursa
Allah kolaylık versin
Canım tutmak için gönüllüydüm evet ama bir ay önce söylemiştim.Kimseden spor bildirimi gelmedi.Ben de bir kaç defa hatırlattım baktım kimseden ses seda yok.Olmayacak diye düşündüm.Ben haftaya izine ayrılacağım zaten sapişim.Malum Tr ye dönüyoruz.Ama mayıs 15 gibi döneceğim o zamana kadar biri tutarsa sonra yine ben devam edebilirim
şu şenlik bitsin birinci olacağım birinci haberiniz olsun kızlarrrrrr
Bugün burda da kutlama vardı.Kızım iyice eğlendi
kafayı yiycem ya bugün 2dir 36-38 bedenlik kayıtlı hastam spora gitmek için sağlık raporu almaya geldi.sıkılaşmaya ihtiyaçları varmış..eşleri spor yapiyi gelir demiş..
Herkesin derdi kendine işte.Onlara da bu dert olmuş.Kadın milletinin derdi bitmez
kızlar shopaholic nerde?hiç göremedim onu,izin filan mı istemişti?hasta değillerdir inşallah :26:

Bende merak ettim.Neti mi gitti yine acaba

Yaa üzüldüm inş kötü birşey yoktur.

Kızlar Kahirede son 15 günümüz.8 veya 10 mayısta Tr ye gidiyoruz.Daha sonra da Nijeryada olacağız.O nedenle artık sürekli geziyoruz.Ben evi,eşyaları toplamak için mayıs başında izne ayrılmak istiyorum.Tr ye gidince tekrar başlarım.Şu an azcık artıda görünüyorum sebebinide anlamış değilim.Tr ye gidene kadar en azından 74 olmak istiyorum.Orda annemlerin evinin önünde koca bir park var zaten sabahları yürüyüş yaparım.HIzlıca kurtulurum kilolardan inş

Bu arada kızlar kalori sayımı sıkıntı şu an benim için çünkü veremiyorum artık.Tr de karatay yapacaktım ama çncesinde bi farklılık yapmak istiyorum.K fleaks yapacam.Aranızda deneyen varmı acaba bunu

Bugün okulda international day vardı.Çok güzl bir etkinlik.Herkes orda olduğu için vedalaştım bir daha göremeyeceklerimle.Zıp zıp falan vardı bir sürü oyuncak oyun.Kzım kendinden geçti anlayacağınız.O kadar yorulmuş ki konuşmaya mecali yoktu yavrumun.Kahvaltımı yapıp gittim ordaki güzel mamalardan yememek için.Öğlen için 4-5 tane sarma 1 çiğ börek yedim.Akşama salata yiyeceğim.Ama akşam çaya gideceğiz inş fazla bişey yapmamıştır.Kaçamak yapmak istemiyorum yani

böyle kendi kendime yazıp duruyormuşum gibi oldu.Komik oldu.Birde bence şu motivasyonumuz düşük vs cümleleri bitsin kızlar.Şu bir gerçek ki spor yapılmadan kilo verilmiyor ve motive olunamıyor.Spora başlarsanız diyete nasıl sarıldığınızı göreceksiniz.Kaçamakların nasıl azaldığını göreceksiniz.HAdi bakalım ...

sağol tatlım şu ana kadar zorlanmadım çok şükür,inşallah akşama zorlanmam

anladım canım tamam o zaman başka bir gönüllü varsa o yapar spor listesini
Yaa üzüldüm inş kötü birşey yoktur.
canım ben de üzüldüm
hadi hayırlısı tatlım.inşallah her şey gönlünüzce olur

aman ipekim dikkat yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
canım k-flexi ben de denesem mi diyorum hep.bir arkadaşım geçen sene yaz başında 4 haftada 7 kg vermiş onunla ve yaz boyu da korudum kilomu uzun süre almadım dedi.ssonra ne zaman almış bilmiyorum.çok kilo fazlası yok zaten onun.senin de fazla kalmadı.benim k-fleksi denemekteki tek korkum ,karatayda uğraşıp didindiğim ,insülin direnci kırma olayını tekrar başa sardırmak
kuzulara eğlence -oyun olsun zaten
ohh çiğbörek miii bayılırım yaa aman zaten şişmanlatan ne varsa hepsine bayılıyorum ondan bu haldeyim ya

ayn fikirdeyim canım.daha önce kırmızım derdi hep,sporsuz diyet işkence diye,ne kadar haklıymış.o zamanlar tabi kilom fazlaydı tıkır tıkır gidiyoru,moti. yüksekti,kaçamak azdı veya yoktu.şimdi yavaşladı gitmiyor anacım.neyse illa ki gidecekkkk kovacağız çünküüü!!

kızlar yarından itibaren spor listesi tutacak bir gönüllü arıyorum?böylece spor kaçamakları yapmayız veya iyice aza iner

Saol canım.
K fleaksle benim kardeşimde kilo verdi gayette güzel verdi.Galiba deneyeceğim k fleaksi.Sporla beraber kolayca veririm diye düşünüyorum artık şu 6lı rakamları görmek istiyorum.Bugün eşim bile sordu ne zaman bitireceksin artık şu diyeti diye.Görüyorsun yemiyorum ama veremiyorum dedim.Ben anlamam diyor şakayla.Yeter artık ver şu kiloları bitsin diyor.

Haklısın canım ilk zamanlar motivasyon daha yüksek oluyor ancak spor yapınca gerçekten insan kaçamak yaparken 1 değil 3 kez düşünüyor.Az daha gayret sapişim kıtır değil çıtır olacağız

kızlar yarından itibaren spor listesi tutacak bir gönüllü arıyorum?böylece spor kaçamakları yapmayız veya iyice aza iner

Ben dönene kadar spor listesi dönüşümlü tutulsa aslında daha iyi olur.HErkes özelden mesaj atar ve haftanın ilk 3ü ilan edilir

kahvaltı:

1 çay bardağı pirinç haşladım
2 küçük domates,maydanoz koydum
limon sıktım,pul biber serptim yedim

ara:limonlu 6 sı 1 yerde çayı

öğlen

1 çay ardağı pirinci haşladım,sade olarak yedim
500 ml ye yakın ayran içtim

ara:limonlu 6 sı 1 yer çayı

az sütlü nescafe

akşam:

2 yemek kaşığı z.yağlı t.fasulye
1 bardak ayran
5 ad. kaju

***7. TAKIM 254. ETAP***

SAPHIRA (83.8/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90/
doga3 (95.6/ geri dönmek üzere ayrıldı
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

Arkadaşlar yarın öğlen 12.00 ye kadar kilolarımızı bildirip listeye ekleyelim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Son düzenleme:
paşam kuşun hayırllı olsun

paşam nasipse torunu ne zaman eline alacaksın kuşların ne kadar sürüyor yumurtadan çıkışı..gelinin hayırlı olsun..

kızlar öncelikle paşam için tesekkür ederim kızımızda naslı çıktı birazbir izin verse pşaya hemen olucek ama daha çok küçük kızımız 6 aylık en az 8 aylık olması lazım bakıcez çok gagalıyo paşayı garibimde yoruldu peşinden koşmaktan işşallah yakında babanne olucem gelelim geline bugün gene götürdük doktora malesef gene yolladılar bizi cumartesi gelin tekrar dedileroglan 41 haftalık oldu allah sizi inandırsınbekliyoruz evimede gidemedim mahsur kaldım burda yemin olsun evimi sizleri çok özledim gözümde tütüyosunuzama kader işte şu sıpam dogsa evime geçicem ama nerde inanın sıkıldıım ben burda evim evim güzel evim diye dememişlerişşallah gidiem evimede ne zaman eve gdiyim diyorum kardeşim abla sen deneyimlisin ne olur kal diyo sıpanında çıkacagı yok ne yapıcagımı şaştım kaldım kıyamaıyorumde şimdi öyle kötü olduki cumartesi gelini doktora götürücem o gün kaynanamların yeni gelin tarafı kaynanamlara gidicekmiş benide çagırdı orada varortada kaldım diyete gelincede yapmaya yapıyorumda annememlerde malesef olmuyo diyet işi çok zorlanıyorum ben ya ah ah sıpam yaktım beni saglıklıcana gelde bende hayırlısıyla gidiyim evimeişşallah evime geçince arayaı kapatırım diyet için az yemeye çalışıyorum inanın ama kendi diyetimi yapmıyorum malesef kiloda almadım ben adetim ordan biliyom aşırıyada kaçmıyorum evimde 6 sonra birşey yemiyodum burda geç yeniyo yemek yapamıyorum evimde rahattım yarından sonra diyete tam asılıcam işşallah siz beni gene 88 yazın tartıda yok tartılamadım adetimde var karnım halem şiş inmediişşallah gelin dogursun evime geçiyim yrüyüşümü yapıcam sporada yazıldım gidemiyorum evden dışarı çıkamaıyorum he dogdu ha dogurucak diye dua edinde ne olur dogsun saglıcakla yoksa ben dogurucam haberi yokbu arada evde degilim başka yerden griyorum çıkmam lazım şimdi kib işşallah ayrılıgımız az sürücek bir dogursa evime geçicem ,inanın düzenim kalmadı

Ben pazartesi salı çarşamba tüm sayımları yaptım. Bir hatam olduysa söyleyin lütfen
eline sağlık...
ben tutabilirim özel mesaj mı atılacak

***7. TAKIM 254. ETAP***

SAPHIRA (83.8/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90/90,2/-0,2/-0,22%)
doga3 (95.6/ geri dönmek üzere ayrıldı
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

Arkadaşlar yarın öğlen 12.00 ye kadar kilolarımızı bildirip listeye ekleyelim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

günaydın kızlar....kaç gündür netimde sorun vardı gelemedim....su anda da bildirim yapmak için eşimin işyerin geldim....bu hafta diyet olarak hiç güzel geçmedi..motivasyonumu kaybettim...dün sabah artıdaydım ama bu sabaha dengelemişim..kilom aynı...
bugünden itibaren de koşu bandımda sauna esomanla spora başlıyorummm...hiç bir gün aksatmıycam inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…