Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 254. ETAP***

SAPHIRA (83.8/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90/90,2/-0,2/-0,22%)
doga3 (95.6/ geri dönmek üzere ayrıldı
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

canım hoşgeldin..salı ve çarşamba günü için 1 er ceza aldın,aslında dünde girmedin ve pazartesi sayımını da yapmadın.en azından cep telefonundan faceten filan haber verseydin.netinin durumunu saferana bildireyim.ne zaman düzelir canım senin netin?

günaydın kızlar
daha tartılmadım... tartılmak istemiyorum ben bugün ya ....acayip şişimmm ...off bu regl dönemleri tartılmasaakk

hoşbuldum cnm...telefonum face den girilebilen özellikte diil cnm..yani telden hiç nete girmiyorum..normalde böyle aksaklık oldugunda komşumun netinden bağlanıyordum bazen o da olmadı...ceza almam gerekiyorsa kabul..dediğin günlerid e sayarsak puanım kalmıyor zaten sanırım..diskalifiye olurum...hatta sen saferana sorma istersen ben kendim ayrılayım takımdan saphiracım.

günaydınnnn..bu sabah mide bulantısı iştahsızlık ve halsizlikle kalktım..umarım bende ishal olmamm hastlardan bulaşamıştır..yataktan zor kalkıp geldim..bende bu hafta sabit gececem verdiğimi hiç sanmıyorum regl oldum yüzüklerim parmağıma oturdu ödem fena yani

***7. TAKIM 254. ETAP***

SAPHIRA (83.8/
saferan (117.8/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/85\0\%0)
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

shopacım tabiki takımdan ayrılmanı istemeyiz,kaç aydır burda birlikteyiz.keşke haber verebilseydin.net sorunun uzun zamandır devam ediyor senin,hep izinli sayıldın biliyorsun ama hiç bu kadar uzun habersiz kaybolmamıştın.inan acaba bugün de kilo bildirimi yapmayacak mısın acaba diye düşünmüştüm,hatta kilonu aynı geçecektim ben de ve önümüzdeki hafta topiğe gelmeni bekleyecektim.Ben saferana faceten yazıcam,ne zaman cevap yazar belli olmuyor yalnız.Bak saferanında net sorunu var ama faceten sürekli haberleşebiliyoruz

Ey Yeri Göğü Yaradan ALLAH'IM! Bu Cuma Gününün Hürmetine Bizleri , Senden Gayrısına El Açtırma, Senden Gayrısına Muhtaç Etme..!!

SAPHIRA (83.8/85.3/+1.5/-%1.79)
saferan (117.8/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/85\0\%0)
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

geçmiş olsun

***7. TAKIM 254. ETAP***

SAPHIRA (83.8/85.3/1.5/-%1.79)
saferan (117.8/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/85/0/%0)
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

maalesef bende vermemişim şu şenlik bir bitsin dönüşüm muhteşem olacak inş
haftaya cuma bu iş hayırlısıyla bitiyor

cnmm haklısın ama ben daha önce haber verme sansım olduugnda her zaman yazdım..bu zamana kadarda takım içinde sorumluluklarımı paylaşımımı imkanlarım el verdiği sürece yerine getirmeye çalıştım..ayrıca seni ,ve diğer takım arklarımı çok seviyorum..benim netim mobil oldugu için son dönemde sık sık sorun yaşadım,nr biliyim ben telden hiç face girmedim kullanmadım o şekilde...canım sıkıldı,,,takımın da belli kuralları var ve bu takım bu yüzden başarılı zaten..ben de kuralları ihlal etmiş oluyorum...o yüzden takımdan ayrılayım cnm ben...zaten kiloda veremiyorum...kilo vermeyi bekleyen belki bu takımla bunu başarıcak olanb ir kişi gelsin benim yerime...sonucta ben yine net sorunu yaşayabilirim ve emek verdiğim halde net sorunu yaşayıp ceza alabilirim bu olabilir..kendinize iyi bakın kızlar...hepiniz umarım istediğiniz kilolara en güzel şekildeinersiniz...ve hayat size mutlu günler getirir hep...

30 nisan haftası:

pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...kelebekolacam

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera

perşemde sayımı
ecemavi...9
saphira...29
ipekyol...18
doğa...izinli
kelebekolacam...15
angeria...6
paşam...izinli
gerbera...3
sophhalic...?
saliss...?

inş doğrudur bu ilk sağolsun daha öncekileri kelebekim halletmişti

Son düzenleme:
Ey Yeri Göğü Yaradan ALLAH'IM! Bu Cuma Gününün Hürmetine Bizleri , Senden Gayrısına El Açtırma, Senden Gayrısına Muhtaç Etme..!!

amin

geçmiş olsun kendine dikkat et

bu arada kızlar perşembe günü senaristinde mesajları vardı ama saymadım acaba takıma girdi mi?

aminnnnnn

saolasın canım başımda ağrıyor bugünde aşı günü okadar yogunuz kii..

maalesef bende vermemişim şu şenlik bir bitsin dönüşüm muhteşem olacak inş
haftaya cuma bu iş hayırlısıyla bitiyor
herkeste sıfır artı sıfır elde var sıfır..negatif olmasından iyidir aman abla dikkat et fazla kaçırma..çok hareket az yemek..

benim bu gün çok işim var belki birdaha uğrayamayabilirim ama akşam menümü yazmaya gelirim yarın kahvaltı bende inş takım iyi kilo vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…