ben tutabilirim özel mesaj mı atılacak
günaydın kızlar....kaç gündür netimde sorun vardı gelemedim....su anda da bildirim yapmak için eşimin işyerin geldim....bu hafta diyet olarak hiç güzel geçmedi..motivasyonumu kaybettim...dün sabah artıdaydım ama bu sabaha dengelemişim..kilom aynı...
bugünden itibaren de koşu bandımda sauna esomanla spora başlıyorummm...hiç bir gün aksatmıycam inş.....
canım hoşgeldin..salı ve çarşamba günü için 1 er ceza aldın,aslında dünde girmedin ve pazartesi sayımını da yapmadın.en azından cep telefonundan faceten filan haber verseydin.netinin durumunu saferana bildireyim.ne zaman düzelir canım senin netin?
hoşbuldum cnm...telefonum face den girilebilen özellikte diil cnm..yani telden hiç nete girmiyorum..normalde böyle aksaklık oldugunda komşumun netinden bağlanıyordum bazen o da olmadı...ceza almam gerekiyorsa kabul..dediğin günlerid e sayarsak puanım kalmıyor zaten sanırım..diskalifiye olurum...hatta sen saferana sorma istersen ben kendim ayrılayım takımdan saphiracım.
günaydınnnn..bu sabah mide bulantısı iştahsızlık ve halsizlikle kalktım..umarım bende ishal olmamm hastlardan bulaşamıştır..yataktan zor kalkıp geldim..bende bu hafta sabit gececem verdiğimi hiç sanmıyorum regl oldum yüzüklerim parmağıma oturdu ödem fena yani
***7. TAKIM 254. ETAP***
SAPHIRA (83.8/85.3/1.5/-%1.79)
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/85/0/%0)
gerbera1987 (90/90,2/-0,2/-0,22%)
doga3 (95.6/ geri dönmek üzere ayrıldı
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/73.2/%0)
ipekyol(75/
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
shopacım tabiki takımdan ayrılmanı istemeyiz,kaç aydır burda birlikteyiz.keşke haber verebilseydin.net sorunun uzun zamandır devam ediyor senin,hep izinli sayıldın biliyorsun ama hiç bu kadar uzun habersiz kaybolmamıştın.inan acaba bugün de kilo bildirimi yapmayacak mısın acaba diye düşünmüştüm,hatta kilonu aynı geçecektim ben de ve önümüzdeki hafta topiğe gelmeni bekleyecektim.Ben saferana faceten yazıcam,ne zaman cevap yazar belli olmuyor yalnız.Bak saferanında net sorunu var ama faceten sürekli haberleşebiliyoruz
Ey Yeri Göğü Yaradan ALLAH'IM! Bu Cuma Gününün Hürmetine Bizleri , Senden Gayrısına El Açtırma, Senden Gayrısına Muhtaç Etme..!!
günaydınnnn..bu sabah mide bulantısı iştahsızlık ve halsizlikle kalktım..umarım bende ishal olmamm hastlardan bulaşamıştır..yataktan zor kalkıp geldim..bende bu hafta sabit gececem verdiğimi hiç sanmıyorum regl oldum yüzüklerim parmağıma oturdu ödem fena yani
aminnnnnnEy Yeri Göğü Yaradan ALLAH'IM! Bu Cuma Gününün Hürmetine Bizleri , Senden Gayrısına El Açtırma, Senden Gayrısına Muhtaç Etme..!!
saolasın canım başımda ağrıyor bugünde aşı günü okadar yogunuz kii..geçmiş olsun
herkeste sıfır artı sıfır elde var sıfır..negatif olmasından iyidir aman abla dikkat et fazla kaçırma..çok hareket az yemek..maalesef bende vermemişim şu şenlik bir bitsin dönüşüm muhteşem olacak inş
haftaya cuma bu iş hayırlısıyla bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?