- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
sıkma canını sophacım bizde herzaman kilo vermiyoruz ki..başarı sebat etmektedir..devamlı kilo vermekte değil..ayrılış sebebin bu olmasın yani ben veremiyorum başkasısı gelsin olmasın..diğer sorunu kaptanlar daha bilir ama bence halledilmeyecek bişey değil..cnmm haklısın ama ben daha önce haber verme sansım olduugnda her zaman yazdım..bu zamana kadarda takım içinde sorumluluklarımı paylaşımımı imkanlarım el verdiği sürece yerine getirmeye çalıştım..ayrıca seni ,ve diğer takım arklarımı çok seviyorum..benim netim mobil oldugu için son dönemde sık sık sorun yaşadım,nr biliyim ben telden hiç face girmedim kullanmadım o şekilde...canım sıkıldı,,,takımın da belli kuralları var ve bu takım bu yüzden başarılı zaten..ben de kuralları ihlal etmiş oluyorum...o yüzden takımdan ayrılayım cnm ben...zaten kiloda veremiyorum...kilo vermeyi bekleyen belki bu takımla bunu başarıcak olanb ir kişi gelsin benim yerime...sonucta ben yine net sorunu yaşayabilirim ve emek verdiğim halde net sorunu yaşayıp ceza alabilirim bu olabilir..kendinize iyi bakın kızlar...hepiniz umarım istediğiniz kilolara en güzel şekildeinersiniz...ve hayat size mutlu günler getirir hep...
kolay gelsin ablacımmmbenim bu gün çok işim var belki birdaha uğrayamayabilirim ama akşam menümü yazmaya gelirim yarın kahvaltı bende inş takım iyi kilo vermiştir
inanmazsın bende seni söyliycektim girsin takıma diye
sapişim bi türlü zayıflama moduna giremedim al sen yeni üye ben takılırım yine sizinle ..
***7. TAKIM 254. ETAP***
SAPHIRA (83.8/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90/
doga3 (95.6/ geri dönmek üzere ayrıldı
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
Arkadaşlar yarın öğlen 12.00 ye kadar kilolarımızı bildirip listeye ekleyeliminşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
bu arada kızlar perşembe günü senaristinde mesajları vardı ama saymadım acaba takıma girdi mi?
cnmm haklısın ama ben daha önce haber verme sansım olduugnda her zaman yazdım..bu zamana kadarda takım içinde sorumluluklarımı paylaşımımı imkanlarım el verdiği sürece yerine getirmeye çalıştım..ayrıca seni ,ve diğer takım arklarımı çok seviyorum..benim netim mobil oldugu için son dönemde sık sık sorun yaşadım,nr biliyim ben telden hiç face girmedim kullanmadım o şekilde...canım sıkıldı,,,takımın da belli kuralları var ve bu takım bu yüzden başarılı zaten..ben de kuralları ihlal etmiş oluyorum...o yüzden takımdan ayrılayım cnm ben...zaten kiloda veremiyorum...kilo vermeyi bekleyen belki bu takımla bunu başarıcak olanb ir kişi gelsin benim yerime...sonucta ben yine net sorunu yaşayabilirim ve emek verdiğim halde net sorunu yaşayıp ceza alabilirim bu olabilir..kendinize iyi bakın kızlar...hepiniz umarım istediğiniz kilolara en güzel şekildeinersiniz...ve hayat size mutlu günler getirir hep...
Takım bu hafta fenalarda gçrünüyor ama en yakın zamanda tekrar atak yapacağından şüphem yokbenim bu gün çok işim var belki birdaha uğrayamayabilirim ama akşam menümü yazmaya gelirim yarın kahvaltı bende inş takım iyi kilo vermiştir
Bence de katılıyorum.Shopa bu sebepten giderse üzülürüm yanisıkma canını sophacım bizde herzaman kilo vermiyoruz ki..başarı sebat etmektedir..devamlı kilo vermekte değil..ayrılış sebebin bu olmasın yani ben veremiyorum başkasısı gelsin olmasın..diğer sorunu kaptanlar daha bilir ama bence halledilmeyecek bişey değil..
kızlar ya ben menü paylaşmayınca kaçırıyorum beni arada uyarın en gevşek olduğum nokta..
shopacım canım seni bizde çok seviyoruz ve hep ben kendime yakın görmüşümdür senio yüzden takımdan ayrılmanı filan istemiyorum.kilo da veremiyorum diyorsun da,sen son haftalarda yüksek motivasyonunla gayet güzel kilo verip bizi de motive ediyordun.kilo veremiyor diye takımdan ayrılsa en başta ben olmak üzere kaç kişi ayrılırız takımdan biliyor musun ohooo adam kalmaz takımda
senin de dediğin gibi takımın kuralları var.hatırlarmısın bilmiyorum,ben de ceza puanı almıştım hem de 5 mesajın altında kaldığım içindi.o zamanlar aıntılar tek tek sayılmıyordu.benim paylaşımımım çok iyi olduğu halde (ki öyle olmasa editör olmazdım),yanlışlık (!) 4 mesajda kalmışım ve şansa bak ki ben takıma yeni geldiğim zaman başlamıştı ceza sistemi ve ilk ceza alan da ben olmuştum sanırım.Çok kırılmıştım çünkü haketmediğimi düşünüyorum ama kural kuraldır dendi ve uygulandı.Sonra 7 kez mesaj birinciğiline 1 + puan verildi,alıntılar tek tek sayılmaya başlandı ve ben defalarca 1. oldum.çünkü paylaşımım çok iyiydi.alıntılar tek tek sayılınca hak yerini buldu.bu kurallar suistimalciler için var.o yüzden sen ben gibi takımına emek veren kişilere bişi olmaz.sende netin düzeldiğinde mesaj birinciliklerini koplayalarsın ve yine 5 e çıkarırsın puanını...
demokraside çareler tükenmez..kırmızım net sorunu yaşadığında ayrılayım dedi,olmaz bir şekilde idare ederiz dedik,fırsat buldukça girdi,mesaj sayımından muaf tuttuk onu..saferan şimdi aynı durumda..sana da aynı şey yapılabilir diye düşünüyorum ama tamamen habersiz bırakmadılar bizi hiç.sen de cepte face e veya buraya giremiyorsan o zaman eğer istersen ben sana özelden tel. no. mu veririm,bana mesaj çekersin,durumunla ilgili bilgi sahibi oluruz..
**4.takım 254. ETAP **
PrensesPeri(77,3/77,1/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (70,5/68,8/1,7/%2,41)
suleoz(62,8 /62,2/0,6/ %0,96)
Celisuenis(61,9/60,5/1,4/%2,26)
kuzununzuzusu(66,5/65,0/1,5/%2,26)
peliss(/87,7/86,7 /1,0 /%1,14)
Tuliptice (66,0/65,0/1,0/%1,52)
4.Takim ortalaması: 1,55
onay alabilirmiyim
canım ben 1.544 çıkardım,yani 1.55 e yuvarlanmıyor o zaman.onun dışında doğru.ve ne kadar başarılı bir haft olmuş tebrik ederim derece kokusu alıyorummm
eline sağlık canım30 nisan haftası:
pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...kelebekolacam
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera
perşemde sayımı
ecemavi...9
saphira...29
ipekyol...18
doğa...izinli
kelebekolacam...15
angeria...6
paşam...izinli
gerbera...3
sophhalic...?
saliss...?
inş doğrudur bu ilk sağolsun daha öncekileri kelebekim halletmişti
canım eğer kendisi de isterse ve paylaşımı iyi olursa takıma alıcam,henüz saymayalım yani mesajlarınıbu arada kızlar perşembe günü senaristinde mesajları vardı ama saymadım acaba takıma girdi mi?
canım menü paylaşmamkda ceza puanını düşürüyor haberin olsunkızlar ya ben menü paylaşmayınca kaçırıyorum beni arada uyarın en gevşek olduğum nokta..
senaristçim takıma girebilirsin istiyorsan eğer.düzenli paylaşımda bulunursa cuma günü liteye girersin sanıyorum,yine saferana sorarım bir.h.sonları mesaj zorunluluğu yok.onun dışında h.içi günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var.habersiz ortadan kaybolmak 1 ceza puanı düşürür.5 puanımız var.5 puanı bitirince diskalifiye olunuyor.günlük menülerimizi paylaşıyoruz mutlaka,o da kurallarımızdan biri.Kaptanımız saferan ben yardımcısıyım.o üyelik formunu fırsat bulduğunda ekleyecek,doldurursun canımayh teşekkürler
haftaya beni takıma alabilecek misiniz?
pazar gününden itibaren düzenli paylaşım yapabilicem.. umarım takıma alınırım önümüzdeki hafta
Kızlar biz bugün davetliyiz hem öğlen hem akşam.O nedenle bugün artık giremem.Kendinize ve nefsinize hakim olun.Kaçamaklar yapmayın.Görüşmek üzere
canım ben 1.544 çıkardım,yani 1.55 e yuvarlanmıyor o zaman.onun dışında doğru.ve ne kadar başarılı bir haft olmuş tebrik ederim derece kokusu alıyorummm
aynen derece görünüyor ufuktaben hesap yaptığını görmedim bende yapmıştım
hep yuvarlamadan bırakıyordum o zamanda hatalı çıkıyordudedim kesin yanlış olur yine yuvarlayayım yine yanlış olmus
ellerinize kollarınıza sağlıkbenim dışımda takım çok güzel sonuçlar aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?