Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sıkma canını sophacım bizde herzaman kilo vermiyoruz ki..başarı sebat etmektedir..devamlı kilo vermekte değil..ayrılış sebebin bu olmasın yani ben veremiyorum başkasısı gelsin olmasın..diğer sorunu kaptanlar daha bilir ama bence halledilmeyecek bişey değil..

kızlar ya ben menü paylaşmayınca kaçırıyorum beni arada uyarın en gevşek olduğum nokta..

Son düzenleme:
inanmazsın bende seni söyliycektim girsin takıma diye

sapişim bi türlü zayıflama moduna giremedim al sen yeni üye ben takılırım yine sizinle ..

ayh teşekkürler

haftaya beni takıma alabilecek misiniz?

bu arada kızlar perşembe günü senaristinde mesajları vardı ama saymadım acaba takıma girdi mi?

pazar gününden itibaren düzenli paylaşım yapabilicem.. umarım takıma alınırım önümüzdeki hafta

**4.takım 254. ETAP **

PrensesPeri(77,3/77,1/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (70,5/68,8/1,7/%2,41)
suleoz(62,8 /62,2/0,6/ %0,96)
Celisuenis(61,9/60,5/1,4/%2,26)
kuzununzuzusu(66,5/65,0/1,5/%2,26)
peliss(/87,7/86,7 /1,0 /%1,14)
Tuliptice (66,0/65,0/1,0/%1,52)

4.Takim ortalaması: 1,55

onay alabilirmiyim

***7. TAKIM 254. ETAP***

SAPHIRA (83.8/85.3/1.5/-%1.79)
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/85/0/%0)
gerbera1987 (90/90,2/-0,2/-0,22%)
doga3 (95.6/ geri dönmek üzere ayrıldı
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/73.2/%0)
ipekyol(75/75/0/%0)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

shopacım canım seni bizde çok seviyoruz ve hep ben kendime yakın görmüşümdür seni o yüzden takımdan ayrılmanı filan istemiyorum.kilo da veremiyorum diyorsun da,sen son haftalarda yüksek motivasyonunla gayet güzel kilo verip bizi de motive ediyordun.kilo veremiyor diye takımdan ayrılsa en başta ben olmak üzere kaç kişi ayrılırız takımdan biliyor musun ohooo adam kalmaz takımda

senin de dediğin gibi takımın kuralları var.hatırlarmısın bilmiyorum,ben de ceza puanı almıştım hem de 5 mesajın altında kaldığım içindi.o zamanlar aıntılar tek tek sayılmıyordu.benim paylaşımımım çok iyi olduğu halde (ki öyle olmasa editör olmazdım),yanlışlık (!) 4 mesajda kalmışım ve şansa bak ki ben takıma yeni geldiğim zaman başlamıştı ceza sistemi ve ilk ceza alan da ben olmuştum sanırım.Çok kırılmıştım çünkü haketmediğimi düşünüyorum ama kural kuraldır dendi ve uygulandı.Sonra 7 kez mesaj birinciğiline 1 + puan verildi,alıntılar tek tek sayılmaya başlandı ve ben defalarca 1. oldum.çünkü paylaşımım çok iyiydi.alıntılar tek tek sayılınca hak yerini buldu.bu kurallar suistimalciler için var.o yüzden sen ben gibi takımına emek veren kişilere bişi olmaz.sende netin düzeldiğinde mesaj birinciliklerini koplayalarsın ve yine 5 e çıkarırsın puanını...
demokraside çareler tükenmez..kırmızım net sorunu yaşadığında ayrılayım dedi,olmaz bir şekilde idare ederiz dedik,fırsat buldukça girdi,mesaj sayımından muaf tuttuk onu..saferan şimdi aynı durumda..sana da aynı şey yapılabilir diye düşünüyorum ama tamamen habersiz bırakmadılar bizi hiç.sen de cepte face e veya buraya giremiyorsan o zaman eğer istersen ben sana özelden tel. no. mu veririm,bana mesaj çekersin,durumunla ilgili bilgi sahibi oluruz..

benim bu gün çok işim var belki birdaha uğrayamayabilirim ama akşam menümü yazmaya gelirim yarın kahvaltı bende inş takım iyi kilo vermiştir
Takım bu hafta fenalarda gçrünüyor ama en yakın zamanda tekrar atak yapacağından şüphem yok
Bence de katılıyorum.Shopa bu sebepten giderse üzülürüm yani
kızlar ya ben menü paylaşmayınca kaçırıyorum beni arada uyarın en gevşek olduğum nokta..

Sanki biri benden bahsetti.Bence de takımın genelinde menü paylaşımına dikkat etmeliyiz

Kesinlikle katılıyorum sapişim.Demokraside çareler tükenmez.Shopanın gitmesini istemem gerçekten ki motivasyonu da düşük falan değildi.Neden kendini öyle gördüğünü de anlamadım.Son zamanlarda güzelde kilo verdi.İnş güzel bi şekilde neticelenir bu mesele

canım ben 1.544 çıkardım,yani 1.55 e yuvarlanmıyor o zaman.onun dışında doğru.ve ne kadar başarılı bir haft olmuş tebrik ederim derece kokusu alıyorummm

Kızlar biz bugün davetliyiz hem öğlen hem akşam.O nedenle bugün artık giremem.Kendinize ve nefsinize hakim olun.Kaçamaklar yapmayın.Görüşmek üzere

**4.takım 254. ETAP **

PrensesPeri(77,3/77,1/ 0,2/%0,26)
zeynepece2009 (70,5/68,8/1,7/%2,41)
suleoz(62,8 /62,2/0,6/ %0,96)
Celisuenis(61,9/60,5/1,4/%2,26)
kuzununzuzusu(66,5/65,0/1,5/%2,26)
peliss(/87,7/86,7 /1,0 /%1,14)
Tuliptice (66,0/65,0/1,0/%1,52)

4.Takim ortalaması: 1,54%

canım ben 1.544 çıkardım,yani 1.55 e yuvarlanmıyor o zaman.onun dışında doğru.ve ne kadar başarılı bir haft olmuş tebrik ederim derece kokusu alıyorummm

aynen derece görünüyor ufuktaben hesap yaptığını görmedim bende yapmıştım

eline sağlık canım
canım doğa geri dönmek üzere ayrıldı o yüzden onu mesaj sayımlarında eklemiyoruz artık
saliss cumaya kadar izinli
paşam doğum beklediğinden izinli
gerbera bacım 3 te kalmışsın ??
shopanın neti sorunundan izinli
bu arada kızlar perşembe günü senaristinde mesajları vardı ama saymadım acaba takıma girdi mi?
canım eğer kendisi de isterse ve paylaşımı iyi olursa takıma alıcam,henüz saymayalım yani mesajlarını
canım menü paylaşmamkda ceza puanını düşürüyor haberin olsun
ayh teşekkürler

haftaya beni takıma alabilecek misiniz?

pazar gününden itibaren düzenli paylaşım yapabilicem.. umarım takıma alınırım önümüzdeki hafta

senaristçim takıma girebilirsin istiyorsan eğer.düzenli paylaşımda bulunursa cuma günü liteye girersin sanıyorum,yine saferana sorarım bir.h.sonları mesaj zorunluluğu yok.onun dışında h.içi günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var.habersiz ortadan kaybolmak 1 ceza puanı düşürür.5 puanımız var.5 puanı bitirince diskalifiye olunuyor.günlük menülerimizi paylaşıyoruz mutlaka,o da kurallarımızdan biri.Kaptanımız saferan ben yardımcısıyım.o üyelik formunu fırsat bulduğunda ekleyecek,doldurursun canım
Kızlar biz bugün davetliyiz hem öğlen hem akşam.O nedenle bugün artık giremem.Kendinize ve nefsinize hakim olun.Kaçamaklar yapmayın.Görüşmek üzere

görüşürüz canımmmm

dünkü mesajlarım az ama o kadar yorgundumki o kadar olur girdim tüm mesajları okudum ama yazmaya takatim yoktu ortalama 10 civarı mesaj oluyor zaten onlar tamamlasın

Son düzenleme:
sorunu görmeden cavabı yazmışım dün günüm vardı ya aşırı yorgundum 1.5 saat git sonra bi o kadar gel orda işlen öldüm bittim şöyle

aynen derece görünüyor ufuktaben hesap yaptığını görmedim bende yapmıştım

hep yuvarlamadan bırakıyordum o zamanda hatalı çıkıyordu dedim kesin yanlış olur yine yuvarlayayım yine yanlış olmus

ellerinize kollarınıza sağlık benim dışımda takım çok güzel sonuçlar aldı

***7. TAKIM 254. ETAP***

SAPHIRA (83.8/85.3/1.5/-%1.79)
saferan (117.8/117.8/0/%0)
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/85/0/%0)
gerbera1987 (90/90,2/-0,2/-0,22%)
doga3 (95.6/ geri dönmek üzere ayrıldı
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/73.2/%0)
ipekyol(75/75/0/%0)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % - 0.18

kızlar bir de siz bakın

çok uykum var ya acaba kansızlıkmı var
bahar yorgunluğumu
yoksa kelebekim ilaçlarmı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…