Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saphira dogru canım

amanın ne bu listenin hali geçen hafta bizimki bundan beterdi gerçi herkes artıdaydı.bu listede en azından sabitler çok

hepsi -de olunca beceremedim

Arkadaşlar bundan sonra hepimizin sporda yapması için spor listesi oluşturuyoruz.Bugünden itibaren düzenli spora başlıyoruz.Listeyi gerbera tutacak.hepimiz özel mesajla ona kaç dakika ne yaptıysak yazacağız.haftaya cuma spor 1. miz belli olacak.spor yapmayan veya bildirim yapmayanların ceza puanından düşülecek.spor yapmak mecburi yani! hastalık veya geçerli mazereti olanlar bildirecek,onlar muaf tutalacak

Son düzenleme:
Genc kız dukkana girip sırnasık tezgahtara sordu:
-Su kurdelenin metresi kaca? Tezgahtar yılıstı:
-Bir opucuk.
...-Pekala 10 metre verin.
-Tezgahtarın heyecanla sardıgı kurdele paketini aldıktan
...sonra,genc kız arkasında duran yaslı kadını isaret etti:
-Hesabı babaannem odeyecek.

Dikkat Dikkat !! Kayıp Aranıyor.. Sayfanın Üyeleri Kayboldu sanırım.. Görenlerin Beğen Butonuna Basması Rica Olunur.. :))

Saphiracığım benim daha öncedende bahsetmiştim gibi bu hafta şehir dışından yatılı misafirim var birde bahar şenliği hazırlıkları dahada boğazım iyileşmedi sadece bu haftalık spordam muaf olayım ama inş bunları atlatınca bomba gibi buradayım
birde salı günü misafirlerim gelecek cuma gidecek
salı cuma arası izin alabilirmiyim
cuma geri döner bildirimimi yaparım sonrada son sürat motive kaynağınız olacağım inş
vayyy be ne kadarda iddalıyım

tamam ben üyelik formunu bekliyorum o zaman.. kurallar bana çok uygun canım ben haftasonları düzenli giremeyebilirim çünkü ama girmeye çalışıcam.. pazartesi den itibaren de menü paylaşımıma başlarım artık

mesaj sayısının altına düşünce ve bildirim yapmayınca ceza alıyoruz anladığım kadarıyla.. ben takıma gireceğim için tartı bile aldım eve sanırım başlangıç kilom 116 olacak pazartesi tartılabilirim ancak tartı işyerinde kaldı çünkü

görüşeriz yine

canımmm çok haklısınn....bende aslında gönül olarak takımdan ayrılmayı hiç istemiyorum..o zaman bana da şu andan itibaren msjlarımı çok yüksek tutarak puanları toplamak düşüyor...netim bu akşam düzelicek inş cnm...

Merhaba kızlar eve geldim bir şeyler yedim hemen geldim buraya. Şöyle bir geçmişe bakayım dönerim yine size...

Shopacım takımda kalmana çok sevindim. Birbirimizi motive edip zayıflayacağız tabi ki..

Hoşgeldin senaristcim. Haftasonu eşim ve kızım evde olunca ben de giremiyorum zaten. Pazar günü dukana başlayacağım demiştin. Ama kafana göre süre belirleme çünkü ataka dönemi insanı sıkıyor sadece protein alındığı için. Dukanın sitesi var ordaki anketi doldurunca sana kaç gün atak yapman gerektiğini söylüyor. Bana 6 gün çıkmıştı o kadar yaptım. Kitapta da özellikle atak dönemini fazla uzatmayın diyor o testi yap. Eğer yardım istersen yardımcı olurum. Sormak istediğin soru varsa yardımcı olmaya çalışırım..

bu hafta dökülmüşüz

Sorma ececim bu hafta hiç kimse motive olamadı tam anlamıyla (ben de dahil) haftaya bomba gibi olacağız inşallah...
hepsi -de olunca beceremedim

Hesap doğruydu.

Günlük bildirmek yerine bir kaç günlük birada bildirebilirsek çok iyi olur. Bu ara o kadar yoğunum ki çok dalgınım o yüzden...

Kızlar biz bugün davetliyiz hem öğlen hem akşam.O nedenle bugün artık giremem.Kendinize ve nefsinize hakim olun.Kaçamaklar yapmayın.Görüşmek üzere

Size afiyet olsun. Hoş muhabbetler olsun....

Geçmiş olsun kelebekcim. haftasonu dinlenirsin inşallah...

Ben bu kısımları okuyana kadar neyseki shopacım kararından vazgeçip takımda kalmıştı. Shopacım mezun olmadan kimse ayrılmayacak bu takımdan tamam mı canım....

kızlar ya ben menü paylaşmayınca kaçırıyorum beni arada uyarın en gevşek olduğum nokta..

Kelebekcim senin diyet koçluğunu ben yapacağım artık sen de kabul ettin. Mutlaka menü bildirimi istiyorum senden gerekirse özele mesaj da yazabilirsin. Çok acımasız eleştireceğim menülerini ona göre...

maalesef bende vermemişim şu şenlik bir bitsin dönüşüm muhteşem olacak inş
haftaya cuma bu iş hayırlısıyla bitiyor

Ececim inşallah haftaya sen de gel birbirimize destek olalım uyaralım ve kedime gelelim artık.

Geçmiş olsun canım... aman dikkat et senin kuzucuklara bulaşmasın...

Paşam gelin hayırlısıyla doğursun da inşallah sen de evine ve aramıza dön. Oralarda ipin ucunu kaçırma sakın. Haftaya kilo bildiriminde senden güzel sonuçlar bekliyoruz sakın kaçamak yapma şekercim...

Evet kızlar gelelim bugünkü menüme

sabah 1 haşlanmış yumurta (Sanırım soğudum artık yumurtadan ilaç gibi yutuyorum artık resmen)

Öğlen: Yoğurtlu kabak kavurma domates soslu tavuk (Bu yemeğin adı ne bilmem ama çok lezzetli bir dukan tarifi aslında)

Akşam da aynı şeyi yiyeceğim.

Arada sütlü neskafe ve diet kola içtim hem de 2 şer tane.

bundan sonra yeşilçay içmeye çalışacağım...

tamam canım sen bu hafta spor listesinde yer almazsın,haftaya başlarsın o zaman.salıdan cumaya da izinlisin,cuma sabahı 12 ye kadar bildirim için gelmeyi unutma yalnız
tamam canım
oh be valla çok üzülmüştüm
Günlük bildirmek yerine bir kaç günlük birada bildirebilirsek çok iyi olur. Bu ara o kadar yoğunum ki çok dalgınım o yüzden...
canım o zaman hesaplar karışabilir,gerbera zorlanabilir.aynen günlük menülerimizi paylaşır gibi olcak..tek fark gerberanın özeline atıcaz
afiyet olsun canım tam dukan menü..ben de denedim bir ara ama maalesef hiç bana göre bir diyet değil..6 gün atak çıktı 4 gün yaptım 3 kg ya yakın verdim ama perişan oldum

kahvaltı:

3 minik yumurtalı menemen
peynir
6 zeytin
1 lokma tam buğday ekmeği attım ağzıma
çay

öğlen:
1 kurabiye
2 bardak ayran

akşam:
tavuklu patates yemeği yapıcam,az patates yerim,üşenmezsem sarmısaklı yoğurtlu semizotu salatası yapıcam,ondan yerim bir de

Kızlar biz bugün davetliyiz hem öğlen hem akşam.O nedenle bugün artık giremem.Kendinize ve nefsinize hakim olun.Kaçamaklar yapmayın.Görüşmek üzere
ipekcim sende davette tut kendini bak zamanın daralıyor..

canım menü paylaşmamkda ceza puanını düşürüyor haberin olsun

çok uykum var ya acaba kansızlıkmı var
bahar yorgunluğumu
yoksa kelebekim ilaçlarmı yapıyor
D seçeneği canım yani hepside etkili..tek çaresi bol su içmek..kansizlik için hiç test yaptırdın mı..

:ya zayıflayacağız ya zayıflayacağız yaniiiiiiiii..

saolasın canım..çok şükür bulantım hormonelmiş reglden hasta olmadım..çok fazla ishal vakası geldi 3günde.hijyene çok dikkat ettim,umarım eve taşımamışımdır..koççum benimmmm çok memnunun olurum..

Son düzenleme:
afiyet olsun canım tam dukan menü..ben de denedim bir ara ama maalesef hiç bana göre bir diyet değil..6 gün atak çıktı 4 gün yaptım 3 kg ya yakın verdim ama perişan oldum

Ben de 6 günde yaklaşık 3,5 kilo vermiştim. Ben protein tüketen bir insan değildim aslında yoğurt bile yemezdim çok sevdiğim halde. Ama bu diyete başlayınca sanırım artık çok kilo vermek istediğim için harfiyen uymaya çalışıyorum. Okulda 2 öğretmen arkadaşım da başladılar diyete benim zayıfladığımı görünce. Her ay kan tahlillerimi de yaptırıyorum. Şimdilik sorun yok bakalım dayanabildiğim yere kadar devam ettireceğim.

Afiyet olsun canım... Üşenme yap yoğurtlu semizotunu saphiracım. Yoğurt da semziotu da çok sağlıklı...

Sevindim canım kötü bir şey olmamasına.

Evet bugünkü menülerini görmek istiyorum şekercim yorumlamak için..

Haftasonu da kaçamak yok.
Her kaçamak için fazladan yarım saat leslie yapacaksın ona göre...

üşenmedim yaptım valla süper oldu yalnız şişliğime şişlik ekledim.zaten reglden patlayacak gibiydim bir de sarmısaklı yoğurtlu semiz oohh tamam her an booom diye patlayabilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…