hepsi -de olunca beceremedim***7. TAKIM 254. ETAP***
SAPHIRA (83.8/85.3/1.5/-%1.79)
saferan (117.8/117.8/0/%0)
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/85/0/%0)
gerbera1987 (90/90,2/-0,2/-0,22%)
doga3 (95.6/ geri dönmek üzere ayrıldı
Angiera(84.3/84.3/0/%0)
Ecemavi(73.2/73.2/%0)
ipekyol(75/75/0/%0)
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % - 0.18
kızlar bir de siz bakın
saphira dogru canım
amanın ne bu listenin haligeçen hafta bizimki bundan beterdi gerçi herkes artıdaydı.bu listede en azından sabitler çok
Arkadaşlar bundan sonra hepimizin sporda yapması için spor listesi oluşturuyoruz.Bugünden itibaren düzenli spora başlıyoruz.Listeyi gerbera tutacak.hepimiz özel mesajla ona kaç dakika ne yaptıysak yazacağız.haftaya cuma spor 1. miz belli olacak.spor yapmayan veya bildirim yapmayanların ceza puanından düşülecek.spor yapmak mecburi yani! hastalık veya geçerli mazereti olanlar bildirecek,onlar muaf tutalacak
eline sağlık canım
canım doğa geri dönmek üzere ayrıldı o yüzden onu mesaj sayımlarında eklemiyoruz artık
saliss cumaya kadar izinli
paşam doğum beklediğinden izinli
gerbera bacım 3 te kalmışsın ??
shopanın neti sorunundan izinli
canım eğer kendisi de isterse ve paylaşımı iyi olursa takıma alıcam,henüz saymayalım yani mesajlarını
canım menü paylaşmamkda ceza puanını düşürüyor haberin olsun
senaristçim takıma girebilirsin istiyorsan eğer.düzenli paylaşımda bulunursa cuma günü liteye girersin sanıyorum,yine saferana sorarım bir.h.sonları mesaj zorunluluğu yok.onun dışında h.içi günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var.habersiz ortadan kaybolmak 1 ceza puanı düşürür.5 puanımız var.5 puanı bitirince diskalifiye olunuyor.günlük menülerimizi paylaşıyoruz mutlaka,o da kurallarımızdan biri.Kaptanımız saferan ben yardımcısıyım.o üyelik formunu fırsat bulduğunda ekleyecek,doldurursun canım
görüşürüz canımmmm
shopacım canım seni bizde çok seviyoruz ve hep ben kendime yakın görmüşümdür senio yüzden takımdan ayrılmanı filan istemiyorum.kilo da veremiyorum diyorsun da,sen son haftalarda yüksek motivasyonunla gayet güzel kilo verip bizi de motive ediyordun.kilo veremiyor diye takımdan ayrılsa en başta ben olmak üzere kaç kişi ayrılırız takımdan biliyor musun ohooo adam kalmaz takımda
senin de dediğin gibi takımın kuralları var.hatırlarmısın bilmiyorum,ben de ceza puanı almıştım hem de 5 mesajın altında kaldığım içindi.o zamanlar aıntılar tek tek sayılmıyordu.benim paylaşımımım çok iyi olduğu halde (ki öyle olmasa editör olmazdım),yanlışlık (!) 4 mesajda kalmışım ve şansa bak ki ben takıma yeni geldiğim zaman başlamıştı ceza sistemi ve ilk ceza alan da ben olmuştum sanırım.Çok kırılmıştım çünkü haketmediğimi düşünüyorum ama kural kuraldır dendi ve uygulandı.Sonra 7 kez mesaj birinciğiline 1 + puan verildi,alıntılar tek tek sayılmaya başlandı ve ben defalarca 1. oldum.çünkü paylaşımım çok iyiydi.alıntılar tek tek sayılınca hak yerini buldu.bu kurallar suistimalciler için var.o yüzden sen ben gibi takımına emek veren kişilere bişi olmaz.sende netin düzeldiğinde mesaj birinciliklerini koplayalarsın ve yine 5 e çıkarırsın puanını...
demokraside çareler tükenmez..kırmızım net sorunu yaşadığında ayrılayım dedi,olmaz bir şekilde idare ederiz dedik,fırsat buldukça girdi,mesaj sayımından muaf tuttuk onu..saferan şimdi aynı durumda..sana da aynı şey yapılabilir diye düşünüyorum ama tamamen habersiz bırakmadılar bizi hiç.sen de cepte face e veya buraya giremiyorsan o zaman eğer istersen ben sana özelden tel. no. mu veririm,bana mesaj çekersin,durumunla ilgili bilgi sahibi oluruz..
canımmm çok haklısınn....bende aslında gönül olarak takımdan ayrılmayı hiç istemiyorum..o zaman bana da şu andan itibaren msjlarımı çok yüksek tutarak puanları toplamak düşüyor...netim bu akşam düzelicek inş cnm...
tamam ben üyelik formunu bekliyorum o zaman.. kurallar bana çok uygun canım ben haftasonları düzenli giremeyebilirim çünkü ama girmeye çalışıcam.. pazartesi den itibaren de menü paylaşımıma başlarım artık
mesaj sayısının altına düşünce ve bildirim yapmayınca ceza alıyoruz anladığım kadarıyla.. ben takıma gireceğim için tartı bile aldım evesanırım başlangıç kilom 116 olacak pazartesi tartılabilirim ancak tartı işyerinde kaldı çünkü
görüşeriz yine
bu hafta dökülmüşüz
hepsi -de olunca beceremedim
Arkadaşlar bundan sonra hepimizin sporda yapması için spor listesi oluşturuyoruz.Bugünden itibaren düzenli spora başlıyoruz.Listeyi gerbera tutacak.hepimiz özel mesajla ona kaç dakika ne yaptıysak yazacağız.haftaya cuma spor 1. miz belli olacak.spor yapmayan veya bildirim yapmayanların ceza puanından düşülecek.spor yapmak mecburi yani! hastalık veya geçerli mazereti olanlar bildirecek,onlar muaf tutalacak
Kızlar biz bugün davetliyiz hem öğlen hem akşam.O nedenle bugün artık giremem.Kendinize ve nefsinize hakim olun.Kaçamaklar yapmayın.Görüşmek üzere
aminnnnnn
saolasın canım başımda ağrıyor bugünde aşı günü okadar yogunuz kii..
herkeste sıfır artı sıfır elde var sıfır..negatif olmasından iyidir aman abla dikkat et fazla kaçırma..çok hareket az yemek..
sıkma canını sophacım bizde herzaman kilo vermiyoruz ki..başarı sebat etmektedir..devamlı kilo vermekte değil..ayrılış sebebin bu olmasın yani ben veremiyorum başkasısı gelsin olmasın..diğer sorunu kaptanlar daha bilir ama bence halledilmeyecek bişey değil..
kızlar ya ben menü paylaşmayınca kaçırıyorum beni arada uyarın en gevşek olduğum nokta..
maalesef bende vermemişim şu şenlik bir bitsin dönüşüm muhteşem olacak inş
haftaya cuma bu iş hayırlısıyla bitiyor
günaydınnnn..bu sabah mide bulantısı iştahsızlık ve halsizlikle kalktım..umarım bende ishal olmamm hastlardan bulaşamıştır..yataktan zor kalkıp geldim..bende bu hafta sabit gececem verdiğimi hiç sanmıyorum regl oldum yüzüklerim parmağıma oturdu ödem fena yani
kızlar öncelikle paşam için tesekkür ederim kızımızda naslı çıktı birazbir izin verse pşaya hemen olucek ama daha çok küçük kızımız 6 aylık en az 8 aylık olması lazım bakıcez çok gagalıyo paşayı garibimde yoruldu peşinden koşmaktan işşallah yakında babanne olucem gelelim geline bugün gene götürdük doktora malesef gene yolladılar bizi cumartesi gelin tekrar dediler oglan 41 haftalık oldu allah sizi inandırsın bekliyoruz evimede gidemedim mahsur kaldım burda yemin olsun evimi sizleri çok özledim gözümde tütüyosunuz ama kader işte şu sıpam dogsa evime geçicem ama nerde inanın sıkıldıım ben burda evim evim güzel evim diye dememişler işşallah gidiem evimede ne zaman eve gdiyim diyorum kardeşim abla sen deneyimlisin ne olur kal diyo sıpanında çıkacagı yok ne yapıcagımı şaştım kaldım kıyamaıyorumde şimdi öyle kötü olduki cumartesi gelini doktora götürücem o gün kaynanamların yeni gelin tarafı kaynanamlara gidicekmiş benide çagırdı orada var ortada kaldım diyete gelincede yapmaya yapıyorumda annememlerde malesef olmuyo diyet işi çok zorlanıyorum ben ya ah ah sıpam yaktım beni saglıklıcana gelde bende hayırlısıyla gidiyim evime işşallah evime geçince arayaı kapatırım diyet için az yemeye çalışıyorum inanın ama kendi diyetimi yapmıyorum malesef kiloda almadım ben adetim ordan biliyom aşırıyada kaçmıyorum evimde 6 sonra birşey yemiyodum burda geç yeniyo yemek yapamıyorum evimde rahattım yarından sonra diyete tam asılıcam işşallah siz beni gene 88 yazın tartıda yok tartılamadım adetimde var karnım halem şiş inmedi işşallah gelin dogursun evime geçiyim yrüyüşümü yapıcam sporada yazıldım gidemiyorum evden dışarı çıkamaıyorum he dogdu ha dogurucak diye dua edinde ne olur dogsun saglıcakla yoksa ben dogurucam haberi yok bu arada evde degilim başka yerden griyorum çıkmam lazım şimdi kib işşallah ayrılıgımız az sürücek bir dogursa evime geçicem ,inanın düzenim kalmadı
tamam canım sen bu hafta spor listesinde yer almazsın,haftaya başlarsın o zaman.salıdan cumaya da izinlisin,cuma sabahı 12 ye kadar bildirim için gelmeyi unutma yalnızSaphiracığım benim daha öncedende bahsetmiştim gibi bu hafta şehir dışından yatılı misafirim var birde bahar şenliği hazırlıkları dahada boğazım iyileşmedi sadece bu haftalık spordam muaf olayım ama inş bunları atlatınca bomba gibi buradayım
birde salı günü misafirlerim gelecek cuma gidecek
salı cuma arası izin alabilirmiyim
cuma geri döner bildirimimi yaparım sonrada son sürat motive kaynağınız olacağım inş
vayyy be ne kadarda iddalıyım
tamam canımtamam ben üyelik formunu bekliyorum o zaman.. kurallar bana çok uygun canım ben haftasonları düzenli giremeyebilirim çünkü ama girmeye çalışıcam.. pazartesi den itibaren de menü paylaşımıma başlarım artık
mesaj sayısının altına düşünce ve bildirim yapmayınca ceza alıyoruz anladığım kadarıyla.. ben takıma gireceğim için tartı bile aldım evesanırım başlangıç kilom 116 olacak pazartesi tartılabilirim ancak tartı işyerinde kaldı çünkü
görüşeriz yine
canımmm çok haklısınn....bende aslında gönül olarak takımdan ayrılmayı hiç istemiyorum..o zaman bana da şu andan itibaren msjlarımı çok yüksek tutarak puanları toplamak düşüyor...netim bu akşam düzelicek inş cnm...
canım o zaman hesaplar karışabilir,gerbera zorlanabilir.aynen günlük menülerimizi paylaşır gibi olcak..tek fark gerberanın özeline atıcazGünlük bildirmek yerine bir kaç günlük birada bildirebilirsek çok iyi olur. Bu ara o kadar yoğunum ki çok dalgınım o yüzden...
afiyet olsun canım tam dukan menü..ben de denedim bir ara ama maalesef hiç bana göre bir diyet değil..6 gün atak çıktı 4 gün yaptım 3 kg ya yakın verdim ama perişan oldumEvet kızlar gelelim bugünkü menüme
sabah 1 haşlanmış yumurta (Sanırım soğudum artık yumurtadan ilaç gibi yutuyorum artık resmen)
Öğlen: Yoğurtlu kabak kavurma domates soslu tavuk (Bu yemeğin adı ne bilmem ama çok lezzetli bir dukan tarifi aslında)
Akşam da aynı şeyi yiyeceğim.
Arada sütlü neskafe ve diet kola içtim hem de 2 şer tane.
bundan sonra yeşilçay içmeye çalışacağım...
ipekcim sende davette tut kendini bak zamanın daralıyor..Kızlar biz bugün davetliyiz hem öğlen hem akşam.O nedenle bugün artık giremem.Kendinize ve nefsinize hakim olun.Kaçamaklar yapmayın.Görüşmek üzere
canım menü paylaşmamkda ceza puanını düşürüyor haberin olsun
D seçeneği canım yani hepside etkili..tek çaresi bol su içmek..kansizlik için hiç test yaptırdın mı..çok uykum var ya acaba kansızlıkmı var
bahar yorgunluğumu
yoksa kelebekim ilaçlarmı yapıyor
saolasın canım..çok şükür bulantım hormonelmiş reglden hasta olmadım..çok fazla ishal vakası geldi 3günde.hijyene çok dikkat ettim,umarım eve taşımamışımdır..koççum benimmmm çok memnunun olurum..Geçmiş olsun kelebekcim. haftasonu dinlenirsin inşallah...
Kelebekcim senin diyet koçluğunu ben yapacağım artık sen de kabul ettin. Mutlaka menü bildirimi istiyorum senden gerekirse özele mesaj da yazabilirsin. Çok acımasız eleştireceğim menülerini ona göre..
Geçmiş olsun canım... aman dikkat et senin kuzucuklara bulaşmasın...
afiyet olsun canım tam dukan menü..ben de denedim bir ara ama maalesef hiç bana göre bir diyet değil..6 gün atak çıktı 4 gün yaptım 3 kg ya yakın verdim ama perişan oldum
kahvaltı:
3 minik yumurtalı menemen
peynir
6 zeytin
1 lokma tam buğday ekmeği attım ağzıma
çay
öğlen:
1 kurabiye
2 bardak ayran
akşam:
tavuklu patates yemeği yapıcam,az patates yerim,üşenmezsem sarmısaklı yoğurtlu semizotu salatası yapıcam,ondan yerim bir de
saolasın canım..çok şükür bulantım hormonelmiş reglden hasta olmadım..çok fazla ishal vakası geldi 3günde.hijyene çok dikkat ettim,umarım eve taşımamışımdır..koççum benimmmm çok memnunun olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?