Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

üşenmedim yaptım valla süper oldu yalnız şişliğime şişlik ekledim.zaten reglden patlayacak gibiydim bir de sarmısaklı yoğurtlu semiz oohh tamam her an booom diye patlayabilrim

bende regl şişiyim( ama olamıyorum..hatta bu akşam test yaptım kızlar...allahtan negatif çıktı....

bugünnn çok kötü beslendimm...hatta az önce bu saatte patlamış mısır ve dondurma bile yedim...yarın tertemiz bir sayfa daha gelsinnn...napayım zararın neresinden dönülse kardır dimi...
kızlar ben netim kesik oldugu için kaçırdımmm hangi günü saymam gerek su anda...

Sen Kasırgalara dayanmışsın,
Rüzgârla mı yıkılacaksın...!
Başka çaren yok yüreğim,
dosta düşmana karşı ayakta kalacaksın

benimde internetim gitti saatlerdir gelmedi neyse ne zaman olursa olsun şimdiden söyleyim giremezsem bilinki net kesiktir yoksa illaki girerim nete hergün

Bugün sabah meleğimi doktora götürdük rutin kontrolü için. Tam 21 aylık oldu kızım teyzeleri... Hepatit A aşısı yapıldı. En son 3 ay önce gitmiştik kontrole muayenedeki herkes çok büyümüş dedi. Kilosu boyu çok iyiymiş. Hiç bir sağlık sorunu yokmuş şükür. Mutlu olduk çıktık muayeneden. Alsancakta doktorumuz. Çıkışta kızımla kordonda gezdik kuşları kovaladı köpekleri sevdi çok mutlu oldu bebişim.

Şimdi mışıl mışıl uyuyor. Dışarda çok güzel bir hava var. Öğleden sonra kızımla foruma gideceğiz gezmeye. Çıkmadan önce yemek yiyeyim de orda açlık krizine girmeyeyim.

Umarım hepinizin haftasonu güzel geçer.

Kendinize iyi bakın...

günaydınnn güzel bir haftasonu olsun dileklerimi yolluyorum herkese..
gerberacım umarım güzel çıkar sonucların ama kansızlık varsa ihmal etme oda kilo verimine engel
Angiera koçum bugün başlıyorum sana rapor vermeye..burdada güneş parlıyor gece 2 gibiydi yattım sabah 7de kalktı cocuklar birini geri uyuttum diğerini uyutamadım.bende foruma gitmek istiyorum ama 2 cocukla zor oluyor eşimde hiç sevmez alışveriş yerinde gezmeyi..

canım siteye girdim ama yabancı dil olmadığı için yapamadım testi.. google çeviri kullandım ama yine anlamadım :26: kitapta 20 kilodan fazla fazlası olan için 7-10 gün yazıyor.. ben bi en az 7 gün yaparım çok sıkılırsam devam etmem bitiririm atak evresini olmaz mı.. bugün arkadaştan kitabı da alayım da tam okuyayım yarın başlıyorum kesin..

kocamı da yolcu ettim 1 saat evvel

artık maraton başlıyorr

Son düzenleyen: Moderatör:

Senaristçim yaşın, şu andaki kilon, 18 yaşından sonraki hastalık dönemi hariç en düşük kilon, hamilelik hariç en yüksek kilon, ailede obezite var mı, olmak istediğin kilon, kaç hamilelik geçirdin, şu ana kadar kaç rejim yaptın, rejim vs yapmadan ortalama kilon, kemik yapın (elinle bileğini tutunca kapanıyor mu boşuk mu kalıyor gibi) bu soruları burdan ya da özelden cevapğlarsan ben senin için yaparım testi

Allah kavuştursun. Sen de gayretli ol geldiğinde seni tanıyamasın...

Selam...7.takimin citir kuzulariiiiiii......

Avm ye geldim net bulunca damladim hemeeenn.....beni ozleyenler kucaklasin hemeeen....

shopaaa...geliyo sopaaaa.....o neymis darimalar ayrilmak istemelerr...duymiyim bir daha...saphiram anlatmis gerejenlerii...arasir ceza puanlarimiz olcak sonra mesaj kupalari alcaz ki tatli rekabetler olsun...kilolar gidiversiin....zaten art niyeti olan kalmiyor takimda ...biz seni bi yere birakmayiz kemiklerin sayilmadan....

dogaa...tumden kaybolmak yook..ozleriz biz seniii...

senariist...hosfeldin canim...formu eklemeye calisim telden yapabilirsem...yada saphiraya yolliyim ozelden o yayinlar ...sen de formu doldur canim..kurallar kolay zaten...

en düşük kilom: 103
en yüksek kilom:135
ailede obezite yok
olmak istediğim kilo: 70
hiç hamilelik geçirmedim
çok yaptım 10larca belki ama ciddi ciddi kilo versiğim 2 rejim dönemim oldu
ortala kilom 110 civarı
bileğini tutunca elim kapanıyor

sonuçları bekliyorum :18:

bu arada yulaf kepeğimi aldım netten ama yarın değil hafta içi en erken çarşamba elimde olur.. dukan yapan arkadaşımda da kalmamış benimle sipariş verdi o da.. yani şuan benim yulaf kepeğim yok.. ne yapayım? arkadaşım başlama yarın, kepek gelince başla adam gibi dedi.. sizce napayım özellikle de angiera fikrini bekliyorum bu konuda

Son düzenleyen: Moderatör:
canım senin aDINA İNAN ÇOK SEVİNDİM NE GÜZELDİR KİM BİLİR EVLADINI ÖYLE SEYRETMEKCANIM OKADAR SIKIINKİ SORMAYIN PAŞAM KUSUM VE YENİ KIIZM KÖPÜGÜM MALESEF İSHAL VE MANTAR OLDU TEDAVİSİ YAPIYORUM AMA SABAHTAN BERİ HİÇ BİRŞEY YEMEDİM SADECE BİR BARDAK ÇAYEVLATLARIM GİBİ İŞŞALLAH ONLARDA BENİ BIRAKIP GİTMEZLERHALİM PERİŞAN NEDEN BUNLAR HASTA OLUNCA BENİM İÇİM ACIYO İNANIN ÇOK MERHAMETLİ OLDUGUMDAN BÖYLE ACIYORUM HERŞEYEPAŞAM AH PAŞAM ANNESİNİN GÜLÜ HASTA YEMESİNDE BİRŞEY YOK AMA KAŞINIYO SIPAM İŞŞALLAH BİR KERE İYİLEŞTİRDİM BUNUDA İYİLEŞTİRİRM BEN DUA EDİN NE OLUR O BENİM HERŞEYİM
HOŞ GELDİN CANIM BENİM BUGÜN BERBAT BİR GÜN GEÇİRİYORUM AKŞAMADA KIZ TARAFI GELİCEK KAYNANAMLARA GİDESİM YOK YARINDA ÇEYİZ DİZMESİ VAR ONADA GİDESİM YOK NE OLUCEK BENİM BU HALİM

CANIM GELİNİ BUGÜN HASTANEYE GÖTÜRDÜM GENE EVE YOLLADILAR PAZARTESİ GERİ GİDİCEZ PAŞAM HASTA BİR YANDAN SABAH GELİN KARDEŞİM ANNEM CANIMI SIKTI BİRYANDAN MORALİM SIFIRLARDA ANLICAGIN SABAH KAHVALTISINI ES GEÇTİM YEMEDİM YEMEYİDE DÜŞÜNMÜYORUM CANIM İSTEMİYO KİLOMADA GELİNCE TARTILDIM AYNI KİLO HALEN ŞİŞLİGİM VAR AMA ESKİSİ GİBİ ,YOK BENİ GÖRENLER SEN GENEMİ KİLO ALDIN DİYOLAR OKADAR YANEŞİMDİ ÇAMAŞIR TOPLUCAM EVİ TEMİZLİCEM 1 HAFTADIR İŞLERE ELİMİ SÜRMEDİM KIYAFETLERİ ÜTÜLÜCEM AKŞAMA EŞİME BANA KESKE GİTMESEM AMA EŞİME DEDİM AYIP OLUR DEDİ ŞÖYLE BİR GİDER HİZMETİMİ YAPARIM ERKENDEN EVİME DÖNERİM İŞŞALLAH OGLUM İYİ OLSUN ALLAHIM NE OLUR KIZIMDA BEN ONLARSIZ NE YAPARIM DİYET İŞİNE GELİNCEDE AYNEN GAZA DEVAM ŞU BİR DOGURSA SPORADA GİDİCEMDE TIK YUOK BİZİM SIPADA ANASININ KARNI İYİ GELDİ GALİBA HOŞ DIŞARI ÇIKINCADA NE YAPSIN GENE PAZARTESİ HASTANE YOLLARI BAN GÖRÜNDÜ HERKEZE İYİ HAFTA SONLARI K.İ.B BENİM İŞLERİ HALLETMEM LAZIM SONRA GÖRÜŞÜRZ

MAAŞALLAH ALLAH daha iyi etsin
iyi gemeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…