üşenmedim yaptım valla süper oldu yalnız şişliğime şişlik ekledim.zaten reglden patlayacak gibiydim bir de sarmısaklı yoğurtlu semiz oohh tamam her an booom diye patlayabilrim
günayddınnn şekerler...güzel bir hafya sonu olsun inşaallah.................
Hoşgeldin senaristcim. Haftasonu eşim ve kızım evde olunca ben de giremiyorum zaten. Pazar günü dukana başlayacağım demiştin. Ama kafana göre süre belirleme çünkü ataka dönemi insanı sıkıyor sadece protein alındığı için. Dukanın sitesi var ordaki anketi doldurunca sana kaç gün atak yapman gerektiğini söylüyor. Bana 6 gün çıkmıştı o kadar yaptım. Kitapta da özellikle atak dönemini fazla uzatmayın diyor o testi yap. Eğer yardım istersen yardımcı olurum. Sormak istediğin soru varsa yardımcı olmaya çalışırım..
canım siteye girdim ama yabancı dil olmadığı için yapamadım testi.. google çeviri kullandım ama yine anlamadım :26: kitapta 20 kilodan fazla fazlası olan için 7-10 gün yazıyor.. ben bi en az 7 gün yaparım çok sıkılırsam devam etmem bitiririm atak evresini olmaz mı.. bugün arkadaştan kitabı da alayım da tam okuyayım yarın başlıyorum kesin..
kocamı da yolcu ettim 1 saat evvel
artık maraton başlıyorr
canım siteye girdim ama yabancı dil olmadığı için yapamadım testi.. google çeviri kullandım ama yine anlamadım :26: kitapta 20 kilodan fazla fazlası olan için 7-10 gün yazıyor.. ben bi en az 7 gün yaparım çok sıkılırsam devam etmem bitiririm atak evresini olmaz mı.. bugün arkadaştan kitabı da alayım da tam okuyayım yarın başlıyorum kesin..
kocamı da yolcu ettim 1 saat evvel
artık maraton başlıyorr
Senaristçim yaşın, şu andaki kilon, 18 yaşından sonraki hastalık dönemi hariç en düşük kilon, hamilelik hariç en yüksek kilon, ailede obezite var mı, olmak istediğin kilon, kaç hamilelik geçirdin, şu ana kadar kaç rejim yaptın, rejim vs yapmadan ortalama kilon, kemik yapın (elinle bileğini tutunca kapanıyor mu boşuk mu kalıyor gibi) bu soruları burdan ya da özelden cevapğlarsan ben senin için yaparım testi
Selam...7.takimin citir kuzulariiiiiii......
Avm ye geldim net bulunca damladim hemeeenn.....beni ozleyenler kucaklasin hemeeen....
shopaaa...geliyo sopaaaa.....o neymis darimalar ayrilmak istemelerr...duymiyim bir daha...saphiram anlatmis gerejenlerii...arasir ceza puanlarimiz olcak sonra mesaj kupalari alcaz ki tatli rekabetler olsun...kilolar gidiversiin....zaten art niyeti olan kalmiyor takimda ...biz seni bi yere birakmayiz kemiklerin sayilmadan....
dogaa...tumden kaybolmak yook..ozleriz biz seniii...
senariist...hosfeldin canim...formu eklemeye calisim telden yapabilirsem...yada saphiraya yolliyim ozelden o yayinlar ...sen de formu doldur canim..kurallar kolay zaten...
canım senin aDINA İNAN ÇOK SEVİNDİM NE GÜZELDİR KİM BİLİR EVLADINI ÖYLE SEYRETMEKBugün sabah meleğimi doktora götürdük rutin kontrolü için. Tam 21 aylık oldu kızım teyzeleri... Hepatit A aşısı yapıldı. En son 3 ay önce gitmiştik kontrole muayenedeki herkes çok büyümüş dedi. Kilosu boyu çok iyiymiş. Hiç bir sağlık sorunu yokmuş şükür. Mutlu olduk çıktık muayeneden. Alsancakta doktorumuz. Çıkışta kızımla kordonda gezdik kuşları kovaladı köpekleri sevdi çok mutlu oldu bebişim.
Şimdi mışıl mışıl uyuyor. Dışarda çok güzel bir hava var. Öğleden sonra kızımla foruma gideceğiz gezmeye. Çıkmadan önce yemek yiyeyim de orda açlık krizine girmeyeyim.
Umarım hepinizin haftasonu güzel geçer.
Kendinize iyi bakın...
Selam...7.takimin citir kuzulariiiiiii......
Avm ye geldim net bulunca damladim hemeeenn.....beni ozleyenler kucaklasin hemeeen....
shopaaa...geliyo sopaaaa.....o neymis darimalar ayrilmak istemelerr...duymiyim bir daha...saphiram anlatmis gerejenlerii...arasir ceza puanlarimiz olcak sonra mesaj kupalari alcaz ki tatli rekabetler olsun...kilolar gidiversiin....zaten art niyeti olan kalmiyor takimda ...biz seni bi yere birakmayiz kemiklerin sayilmadan....
dogaa...tumden kaybolmak yook..ozleriz biz seniii...
senariist...hosfeldin canim...formu eklemeye calisim telden yapabilirsem...yada saphiraya yolliyim ozelden o yayinlar ...sen de formu doldur canim..kurallar kolay zaten...
Shopacım takımda kalmana çok sevindim. Birbirimizi motive edip zayıflayacağız tabi ki..
Hoşgeldin senaristcim. Haftasonu eşim ve kızım evde olunca ben de giremiyorum zaten. Pazar günü dukana başlayacağım demiştin. Ama kafana göre süre belirleme çünkü ataka dönemi insanı sıkıyor sadece protein alındığı için. Dukanın sitesi var ordaki anketi doldurunca sana kaç gün atak yapman gerektiğini söylüyor. Bana 6 gün çıkmıştı o kadar yaptım. Kitapta da özellikle atak dönemini fazla uzatmayın diyor o testi yap. Eğer yardım istersen yardımcı olurum. Sormak istediğin soru varsa yardımcı olmaya çalışırım..
Sorma ececim bu hafta hiç kimse motive olamadı tam anlamıyla (ben de dahil) haftaya bomba gibi olacağız inşallah...
Hesap doğruydu.
Günlük bildirmek yerine bir kaç günlük birada bildirebilirsek çok iyi olur. Bu ara o kadar yoğunum ki çok dalgınım o yüzden...
Size afiyet olsun. Hoş muhabbetler olsun....
Geçmiş olsun kelebekcim. haftasonu dinlenirsin inşallah...
Ben bu kısımları okuyana kadar neyseki shopacım kararından vazgeçip takımda kalmıştı. Shopacım mezun olmadan kimse ayrılmayacak bu takımdan tamam mı canım....
Kelebekcim senin diyet koçluğunu ben yapacağım artık sen de kabul ettin. Mutlaka menü bildirimi istiyorum senden gerekirse özele mesaj da yazabilirsin. Çok acımasız eleştireceğim menülerini ona göre...
Ececim inşallah haftaya sen de gel birbirimize destek olalım uyaralım ve kedime gelelim artık.
Geçmiş olsun canım... aman dikkat et senin kuzucuklara bulaşmasın...
Paşam gelin hayırlısıyla doğursun da inşallah sen de evine ve aramıza dön. Oralarda ipin ucunu kaçırma sakın. Haftaya kilo bildiriminde senden güzel sonuçlar bekliyoruz sakın kaçamak yapma şekercim...
tamam canım sen bu hafta spor listesinde yer almazsın,haftaya başlarsın o zaman.salıdan cumaya da izinlisin,cuma sabahı 12 ye kadar bildirim için gelmeyi unutma yalnız
teşekkürler canım unutmam inş
Bugün sabah meleğimi doktora götürdük rutin kontrolü için. Tam 21 aylık oldu kızım teyzeleri... Hepatit A aşısı yapıldı. En son 3 ay önce gitmiştik kontrole muayenedeki herkes çok büyümüş dedi. Kilosu boyu çok iyiymiş. Hiç bir sağlık sorunu yokmuş şükür. Mutlu olduk çıktık muayeneden. Alsancakta doktorumuz. Çıkışta kızımla kordonda gezdik kuşları kovaladı köpekleri sevdi çok mutlu oldu bebişim.
Şimdi mışıl mışıl uyuyor. Dışarda çok güzel bir hava var. Öğleden sonra kızımla foruma gideceğiz gezmeye. Çıkmadan önce yemek yiyeyim de orda açlık krizine girmeyeyim.
Umarım hepinizin haftasonu güzel geçer.
Kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?