- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
günaydınnn güzel bir haftasonu olsun dileklerimi yolluyorum herkese..
gerberacım umarım güzel çıkar sonucların ama kansızlık varsa ihmal etme oda kilo verimine engel
Angiera koçum bugün başlıyorum sana rapor vermeye..burdada güneş parlıyor gece 2 gibiydi yattım sabah 7de kalktı cocuklar birini geri uyuttum diğerini uyutamadım.bende foruma gitmek istiyorum ama 2 cocukla zor oluyor eşimde hiç sevmez alışveriş yerinde gezmeyi..
an itibariyle yulaf kepeğimi de almış bulunmaktayım
kansızlık var hissediyorum zaten ben anlıyorum artık kendimden ama kilo vermekte sorun olduğunu ilk defa duydum :44:
ne kadara aldın ben fiyatını soracaktım annem sordurtmadı 1 saat sonra acıktırıyor doymuyorsun onla diye
komik bir oyun buldum akıllı çay bardağı yazın müthiş komik
pazartesi...shopaholic (gerberayla yer değişimi)bugünnn çok kötü beslendimm...hatta az önce bu saatte patlamış mısır ve dondurma bile yedim...yarın tertemiz bir sayfa daha gelsinnn...napayım zararın neresinden dönülse kardır dimi...
kızlar ben netim kesik oldugu için kaçırdımmm hangi günü saymam gerek su anda...
tümTürkiye'de gitti canım internetbenimde internetim gitti saatlerdir gelmedi neyse ne zaman olursa olsun şimdiden söyleyim giremezsem bilinki net kesiktir yoksa illaki girerim nete hergün
kocaman maşallah kuzuyaBugün sabah meleğimi doktora götürdük rutin kontrolü için. Tam 21 aylık oldu kızım teyzeleri... Hepatit A aşısı yapıldı. En son 3 ay önce gitmiştik kontrole muayenedeki herkes çok büyümüş dedi. Kilosu boyu çok iyiymiş. Hiç bir sağlık sorunu yokmuş şükür. Mutlu olduk çıktık muayeneden. Alsancakta doktorumuz. Çıkışta kızımla kordonda gezdik kuşları kovaladı köpekleri sevdi çok mutlu oldu bebişim.
Şimdi mışıl mışıl uyuyor. Dışarda çok güzel bir hava var. Öğleden sonra kızımla foruma gideceğiz gezmeye. Çıkmadan önce yemek yiyeyim de orda açlık krizine girmeyeyim.
Umarım hepinizin haftasonu güzel geçer.
Kendinize iyi bakın...
Slm kızlar.Bugün temizlik yaptım.Sanırım evde yaptığım son temizlikti.Eşyalarımızı satacağız yarın bakmaya gelecekler.Yarından sonra toparlanmaya başlayacağım artık.
geç ve lezzetli bir cumartesi kahvaltısından sonra kuzuyu alıp avm ye gittik.play planete götürdük nasıl oynadı nasıl eğlendi,bütün elektriğini attı.Şansımıza boştu eğlence merkezi.Sanırım hava güzel diye herkes açık alanlara gitti.Kızımın oyun faslından sonra eşimle bowling oynamaya gidecektik,ne zamandır gitmiyoruz ama zaman kalmadı,eve döndük.Malum ts-gs maçı vardı.akşam yemeğimizi yedik ve tv pc faslı..güzel bir gündü :)inşallah herkesin günü güzel geçmiştir...
hayırlı olsun canım..biraz buruksun sanırım
canım sorma 41 hafta 2 günlük oldu sıpam doktor 2 hafta geriden geliyo dedi ilk bebek oldugundan birde erkek oldugundan bekliyoruz bakalım canım artık evime geldim ev üstünde ev olmuyo malesefpazartesi...shopaholic (gerberayla yer değişimi)
salı...doğa3
çarşamba...angiera
perşembe...ecemavi
cuma...ipekyol
30 nisan haftası:
pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...kelebekolacam
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera
canım listedeki son durum bu şekildeydi.sen geçtiğimiz pazartesi yapmalıydın çünkü önceki hafta senin yerine gerbera yapmıştı..gerberayla ter değişmiş olmuştunuz yani ama bu kez de angiera yaptı...
tümTürkiye'de gitti canım internet
kocaman maşallah kuzuyaaman onlar iyi olsunlar yoksa dünya dönmüyor Angieracım nerede otururuyorsun/çalışıyorsun,ben de İzmirliyim malum.Bir gün nasip olursa görüşürüz
anam sizin bebiş annesinin karnında halinden memnun ohh yan gelip yatıyor.Niye çıksın ki çocuksağlıcakla gelsin inşallah canım ve Allah sana da versin hayırlısıyla..Kuşların yine mi hasta oldular canım ya haydaa ( inşallah çabucak iyileşirler canım sen yine çok yıpratma kendini.Kafeste mi mantar mikrobu var acaba?hani öncekinden kalma olabilir mi?
Eki Görüntüle 402200
Diyetlerdeki O KİBRİT KUTUSU, Bence Peynir İçin Değil; Diyetin Sonunda KİLO VERMEDİĞİNİ Görüp Kendini YAKMAK İçin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?