Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kansızlık var hissediyorum zaten ben anlıyorum artık kendimden ama kilo vermekte sorun olduğunu ilk defa duydum :44:
an itibariyle yulaf kepeğimi de almış bulunmaktayım

ne kadara aldın ben fiyatını soracaktım annem sordurtmadı 1 saat sonra acıktırıyor doymuyorsun onla diye

komik bir oyun buldum akıllı çay bardağı yazın müthiş komik

Kaybetmekten korkma; Bir şeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil,vazgeçtiğinde yenilirsin.

ben gurmenetten 6,20 liraya 400 gr aldım. günde 1,5 kaşıktan baya gider diye düşüyorum iyi yani fiyatı

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz)

bu formudoldurup,kopyala yapıştır yapıcaksın canım

pazartesi...shopaholic (gerberayla yer değişimi)
salı...doğa3
çarşamba...angiera
perşembe...ecemavi
cuma...ipekyol

30 nisan haftası:

pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...kelebekolacam

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera

canım listedeki son durum bu şekildeydi.sen geçtiğimiz pazartesi yapmalıydın çünkü önceki hafta senin yerine gerbera yapmıştı..gerberayla ter değişmiş olmuştunuz yani ama bu kez de angiera yaptı...
benimde internetim gitti saatlerdir gelmedi neyse ne zaman olursa olsun şimdiden söyleyim giremezsem bilinki net kesiktir yoksa illaki girerim nete hergün
tümTürkiye'de gitti canım internet
kocaman maşallah kuzuya aman onlar iyi olsunlar yoksa dünya dönmüyor Angieracım nerede otururuyorsun/çalışıyorsun,ben de İzmirliyim malum.Bir gün nasip olursa görüşürüz
anam sizin bebiş annesinin karnında halinden memnun ohh yan gelip yatıyor.Niye çıksın ki çocuk sağlıcakla gelsin inşallah canım ve Allah sana da versin hayırlısıyla..Kuşların yine mi hasta oldular canım ya haydaa ( inşallah çabucak iyileşirler canım sen yine çok yıpratma kendini.Kafeste mi mantar mikrobu var acaba?hani öncekinden kalma olabilir mi?

30 nisan haftası:

pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss (cumaya kadar izinli olduğundan uygun olan biriyle yer değişimi yapabiliriz)
perşembe...paşam
cuma...kelebekolacam

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera
salı...shopaholic (angiera ile yer değişimi)
çarşamba...ecemavi
perşembe...ipekyol
cuma...senarist

14 Mayıs haftası:

pazartesi...saphira
salı...shopaholic
çarşamba...saliss
perşembe...paşam
cuma...kelebekolacam

kahvaltı:

1 kk yumurta
1 kk peynir
7-8 zeytin
3-4 yuvarlak dilim sucuk
1 dilim t.b. ekmeği
bal kaymak
çay

akşam:

1 tabak tavuklu patates yemeği
1/3 kase yoğurt
1 dolu kase yeşil salata
1 çay kaşığı çokokrem

Son düzenleme:
geç ve lezzetli bir cumartesi kahvaltısından sonra kuzuyu alıp avm ye gittik.play planete götürdük nasıl oynadı nasıl eğlendi,bütün elektriğini attı.Şansımıza boştu eğlence merkezi.Sanırım hava güzel diye herkes açık alanlara gitti.Kızımın oyun faslından sonra eşimle bowling oynamaya gidecektik,ne zamandır gitmiyoruz ama zaman kalmadı,eve döndük.Malum ts-gs maçı vardı.akşam yemeğimizi yedik ve tv pc faslı..güzel bir gündü :)inşallah herkesin günü güzel geçmiştir...

Slm kızlar.Bugün temizlik yaptım.Sanırım evde yaptığım son temizlikti.Eşyalarımızı satacağız yarın bakmaya gelecekler.Yarından sonra toparlanmaya başlayacağım artık.

ne güzel olmuş minik için.Çocuklar için lazım böyle günler

hayırlı olsun canım..biraz buruksun sanırım

Biraz sanırım evimden ayrılmak her zamanki gibi zor.Tam alıştım hoppa gidiyoruz.Ama burdan gittiğim için seviniyorum sanırım.Zor oldu bu yıl benim için.Yeniyer yeni bir başlangıç demek benim için

canım sorma 41 hafta 2 günlük oldu sıpam doktor 2 hafta geriden geliyo dedi ilk bebek oldugundan birde erkek oldugundan bekliyoruz bakalım canım artık evime geldim ev üstünde ev olmuyo malesefşimdi gelelim bana sabah kahvaltıda bir bardak çay içtim öglende 2 adet üzümlü kurabiye 4 dilim meyvalı kek yedim daha bitmedi durun siz kız tarafı kaynanamlara geldiler bizde gittik oraya malesef orda küçük bir kase makarna salatası yedim ve kötü son 3 dilim sütlü huriye yedim çok pişmanım adet oldugumdan canım tatlı çekti sizdende saklamıyorum ben suçluyumama kilom allaha şükür aynı yarın yeni diyetime geçicem bebeler işşallah azıtmam bir daha insan evinde mutlu huzurlu onu anladım ben artık eski paşa yapar diyetini artık su metobolizma kürünüde yapsam fena olmaz bu arada 2 saat yürüdüm eve yeni girdim sizlere yazıyorum yarında kaynanam bize gelicek kahvaltıya onunla kız kardeşinin çeyiz düzmesi var oraya gidicez halen şiş heryerim neyse kızlar ben kaçar duş alıcam içimden bir ses diyoki bu sıpa gece yarısı bizi rahatsız edicek
kuşlarada gelince bebem çok sterilir ortamda bakıyorum canım okadar dikkat etmeme neden hasta olıyolar anlamış degilim eczaneden enjektör aldım olurda ishal olurda yemek yiyemezler diye kızımda bilemedim yavrum kollarımda can verdiishallerini kestimde manratları için batıkon ve diger mantar ilacı var onnuda sürünce geçicek işşallah rabbim paşamı köpügümü bana bagışlasın işşallah onlarsız bırakmasın işşallah çok zor alışıpta kaybetmek

Hiçbir ''YâR'' Amacı Gütmeyen . .

''Hayır'' Sever Bir KuruLuş OLan AŞK'ın . .'!

Kuruşuna Kadar Zimmetine Geçirdiği KimLikLeriz . .

Ey MutLuLuk . . .! Bir Gün Bize de BekLeriz. . . ('!)

Diyetlerdeki O KİBRİT KUTUSU, Bence Peynir İçin Değil; Diyetin Sonunda KİLO VERMEDİĞİNİ Görüp Kendini YAKMAK İçin :))

7. TAKIMA KATILMA BAŞVURU FORMU

adınız: SEVAL

yaşınız: 25

işiniz: MEMUR

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: şimdiye kadar ergenlik dönemimden başlayarak (ki o zaman da 72 kilo idim) her yıl 10 kilo alıp 140 kiloya kadar geldikten sonra şimdiki eşim ile bir ilişkiye başladık. başka bir şehirde olduğu için beni yaklaşık 1 yıl sonra görebilecekti ve ben kilo vermeye karar verdim. yaklaşık bir yılda 20 kilo verip 120 kilo ile sevgilimin karşısına çıktım. ondan sonraki 2 yılda da kilo verip 102 ye kadar düştüm (eşime 89 dedim) ondan sonra da evlenip önce 112ye sonra da 116 ya çıktım.. şimdi de 116 yım sanıyorum yarın tartılıcam

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): en beterleri hep annemden geldi.. çok destek olduğunu sanıyor fakat onun tavrı bana köstek oluyor genelde.. zaten iradesiz bi insana yapılabilecek en kötü yöntem şu: "yok seval sen yapamazsın. sende o kızdaki irade yok olmaz senden.. biri senin yanında bişey yerken sen yemeyeceksin öyle mi yok mümkün değil" şeklindeki ifadelerle gaza getirmeye çalışmak. bende hiçbir zaman işe yaramadı nasihatler.. 5. takım çok iyiydi bu konuda.. destek her zaman önemli ve onlar yanlış yaptığımı düşündüklerinde bile bana destek olup yanlışımı kendim görmemi sağladılar. işe yarayan da o oldu

boyunuz: 170

ilk başladığınız kilo: 140 civarı (tartıda gördüğüm en yüksek rakam 135 ama ben ondan sonra kilo aldığıma eminim daha sonra iki ay süre ile diyet ve spor yapıp tartıldım 129 dum)

hedef kilonuz:70-75

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: sağlıklı bir diyet düzenli bir yürüyüş ve hayatımdan kola cips atıştırmalık ve benzeri şeyleri çıkarmak bu yöntemle 2 yılda 38 kilo falan verdim bu iki yılın bi altı aylık kısmı duraksama oldu.

tüm meşhur diyetler ve malesef hapları da kullandım onlar işe yarar gibi yapıp fazlasıyla geri döndüler.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: ben kapalı bir bayanım aslında giyinmek açık bir kilolu bayana göre benim için daha kötü bir durum. kapalı olduğum için şu an babanem gibi giyinmek durumundayım (hatta babanem daha şık) ama zayıf kapalı bayanlar çok çok şık şeyler giyip çok da şık ve rahat olabiliyorlar.. bense şu an ne şık ne de rahat giyinebiliyorum

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: eşimin yanına daha çok yakışıcam, çocuk sahibi olabilicem, daha ucuza giyinebilicem, daha şık ve rahat olabilicem, sağlıklı ve fit olabilicem..

diğer(eklemek istediğiniz)

planladığım kadarı ile 10 gün +6 ay+ 300 gün boyunca Dukan programında olucam. 300 gün koruma evresi oluyor. bu süre zarfı sonrasında da hamile kalmayı düşünüyorum 7

bu ka

Son düzenleyen: Moderatör:
[video=youtube;yeXa9zG1uUE]http://www.youtube.com/watch?v=yeXa9zG1uUE&feature=autoplay&list=PL727CB439A08F1816&playnext=4[/video]

kızlar ben bu videoyu yapıyorum,belki yapmak isteyen olur diye paylaşayım dedim

[video=youtube;-CD7YMHZjhk]http://www.youtube.com/watch?v=-CD7YMHZjhk&feature=BFa&list=PL727CB439A08F1816[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…