Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[video=youtube;-E63KfLJjo0]http://www.youtube.com/watch?v=-E63KfLJjo0&feature=BFa&list=PL727CB439A08F1816[/video]

Slmmmm kızlarrr benn geldimmmm

Sizsizz duramadımmm pc yi verdiğim bakım merkezine hergün gidip psikolojik baskı yaparak aldım geri aslında bana sıra gelmesine çoktu

Vee sizden ayrıyken tam 3 kilo aldımm 103 oldumm kendimeee sinirrr oldummmm neee bulduydsamm yedimmmmm üstelilk yeni yoğurt denememi yapamadım

Amaaaaa artıkkk kesinn kararrr verdimmm canıma yetti yanii bu iradesizliğim

Şimdi pc başında sıra var ben gene gelirim canlarım yarın

Sonunda regl olcam bugün ayy kabuslarım olmaya başlamıştı artık neyse tartılma açısındanda iyi olcak cumaya çok var

kelebek geçen gün gittiğimde doktorum psikolojik tedaviye başlayalımmı demişti ufak dozda bu ilaçlar kilo aldırırmı
iştah kapatanı varmı

Hoşgeldin sevalcim.Ben başaracağına inanıyorum.Az değil 38 kilo vermişsin daha önce.Hep beraber koşalım çıtırlığa...

Canım inş kullanmana gerek kalmaz

Ayy canımm yaa sevindim bende bu hafta olucam inşşşGenee her yerim yumuk yumuk ödem

Bu arada antidepresanlar iştahı açar maleseff bendee geçenn hafta yaşadığım sorunlar içinnn içmiştimm amannn allahım önümee ne gelirsee yedimmmm

canım aramıza tekrar hoşgeldin
Burada tam destek hep destek var,bundan emin olabilirsin.aynen bende de ters teper kamçılamalar (!) sözde gaza getirirler ya ben de tam tersine bunalıma sürüklenirim.Seni çok iyi anlıyorum o yüzden.İnşallah hep birlikte kilolarımızdan kurtulucaz canım En kısa zamanda anne olabilmeni can-ı gönülden isterim 7
canım hedef kilonu bildiricem biliyorsun 70 mi diyelim,75 mi?

Canlarım benim yaa.Diyet yapanların etrafında insan psikolojisinden anlayan insanların olması lazım.

Sapişim beni yarından itibaren izinli sayarmısın tatlım.Bu hafta ful gezi ayarladık.Akşamları da evi toplayacağız.Çok vaktim olacağını sanmıyorum artık.Mayıs 15 gibi dönerim inş.Arada da zaten uğrarım canım

kız nerelerdesin sen özledim seni ben gelde öpüşek sarılalım hasret giderelim bebem bu arada aşk olsun öyle kendine ziyafet çekiyosunda bizle paylaşmıyosun birde arkadaş olucen
canım bende çok kullandım malum panik atak yüzünden bebege karar verdim bıraktım hoş fazlada içmedim namazlarım tespihlerim dualarım iyileştirdi beni çok şükür
kimseler uğramamış millet nerelerdesiiiizzzzzzzzz.Saliş pc ne kavuşmana sevindim canım
ah canım yetiştim geldim bugün çok dolu bir gün geçirdim kahvaltıda kaynanam ve kaynatam geldi çok güzel menü hazırladım menüde melemen ve patates biber kızartım kahvaltı takımı vs memnun kaldılar işşallah ordan kaynanamla teyzeme gittik kııznın çeyizi serildi bugünevi iki katlı alta bir daire var yatak odası bembeyaz hayalimdeki gibiüst kattada banyo mutfak yemek odası oturma odası var çatı katı ay hayalimdeki daire desem yerineyse bir yatak odası bir mutfak bir oturma odası in çık yukarı aşagı in çık ne akıllıyım ama degilmi spor yaptım bu sayedeşimdi gelelim menğme ne yedim hazırsanız sıralıyorum listeyi

sabah kahvaltısında yediklerim
1- badem domates
2- 4 çatal melemen peynir 2 çatal bir çay bardagı çay 2 çavdar ekmegi

öglen yediklerimde şunlar
1-bir kepçe mercimek çorbası
2- bir kepçe suyu süzülmüş nohut yemegi
3- bol salata
sonra 2 bardak açık çay içtim bir dilim minnacım aglayan kek yedim üstene üslük 3 tane hindistan cevizli kurabiye yedim yemicektimde çok ısrar ettiler ayıp olur dedi kaynanam misafir geldik beyenmedigini zannederler dedi bu arada çok lezzetli olmuşları çayın yanındakiler inanın tarifini aldım okadar yane

akşam yediklerimde bol tavuk eti ve 4 yemek kaşıgı yogurdu karıştırdım yedim 3 çatalda melemen 2 tanede baklava yedim ev baklavası üstünede soda içtim hiç yapmadıgım hatayı yaptım sizlere söz veriyorum yarından sonra kaçamak yok affedin adetimin aziziligine ugradım inanın yarın yürüyüşe gidicem gelini hastaneye götürücem olurda giremezsem bilinki gelin do,gurdu sabah erken gidicem 9 olmadan hastanede olucez şimdiden diyeyim dedim işşallah yarın gene postalamazlar bizleri git gel yoruldum yawsauna eşortmanımı giyimde yürüyüşe gidiyim bari kızlar haydi motive olalım tempoooooo:124::124::124::124:

gerberacım antidepresanlar genelde kilo aldırır.neden psikolojik tedavi dediki..
senariscim hoşgeldin canım..yaşında küçükmüş bu senin için biravantaj.en güzel kilo mutluluk verdiriyor..özellikle aşık olmak..eşime bazen takılıyorum yeniden mi nişanlansak düğün yapsak diye..
ipekcim Allah kolaylık versin...
saliscim buralardan uzaklaşma sen insan en azından kilo almıyor..
paşamm kuşlarına acil şifalar dilerim..

Günaydın tüm 7. takıma

Çok yoğun bir haftasonuydu hiç oturamadım bilgisayar başına. Okula gitmeden neler yapmışsınız bir bakayım dedim.

Çooook güzel bir gün geçirin hepiniz...

Evettttt saphırammmm çokk ösledimmmmm siziiiiiii

Senarist hoşgeldinn aramızaaaa canımmmm
canım sen o metobolizma çayından yapmadınmı bu arada birde o çay ne kadar yapılıyo bir süresi varmıbiri sesimi duyup söylermi acabaaldım öylece bekliyo yanlış birşey yaparım diye :44::44:
canım allah razı olsun kardesim yagörsen için acır totosunda göbüşünde tüy yok heryerleri batıkon helede kızın ısırması yokmu vallahi parmaklarım morardı ısırması,ndanneyse yavrularım iyi olsunlarda varsın ısırsınlar onları hasta görünce içim acıyo ama bir kere tedavi ettim allahın izniyle gene ederim işşallah bu arada dün çeyiz dizmeye gitmiştimya çeyiz dizenin kızkardeşi hamileydi bebegi malesef sakat doktorlar dogurma aldıralım demesine ragmen kız dogurdu dediki oglumu yaradan ban saglıklı verdi bu oglumuda aldırısam ilerde saglam oglum ya sakat kalırsakıyamadı görsen neticede anneanalık böyle işte neyse gülüyo anne diyo baba diyo konuşması yok belden aşagısını hissetmiyo dün teyzem yere koydu sürünsün diye allahım içim acıdı elleriyle sürünüyo ayaklarında can yokki çeksin ne kötü oldum dedim allahım ne veririsen sen hayırlısını ver dedim doktorlar hemşireler kızıyolarmış böyle çekmesi dahamı iyi neden aldırmadınki demiş dinimizded günah zaten annenin hayatı teylikeye girerse ozaman alııyo bebek yoksa cinayete giriyo malesef rabbim kimseyi evladıyla sınamasın evlat acısı göstermesin işşallah AMİN
Günaydın tüm 7. takıma

Çok yoğun bir haftasonuydu hiç oturamadım bilgisayar başına. Okula gitmeden neler yapmışsınız bir bakayım dedim.

Çooook güzel bir gün geçirin hepiniz...

TÜHBENDENDE ERKENCİSİ VARMIŞ VAY BENABER YAVRİM BENİ SORUCAK OLURSAN PARALI BULTLUYUM BUGÜN MARATONUM ÇOK :18::18:EŞİMİ EŞE YOLLUCEM ORDAN HASTANEYE GELİNİ GÖTÜRÜCEM YÜRÜYÜŞ YAPICAM SONRA EVE GEL EVİ TEMİZLE 3 ÇEŞİT YEMEK YAP TATLIDA YAPABİLİRİM EŞİM İSTEDİ ANLICAGIN GÜNÜM DOLU SİZLERE ŞİMDİDEN YAZIYIM NE YECEKLERİMİ
1-1 ADET HAŞLAMA YUMURTA
2-BİR KUPA YEŞİL ÇAY
3-5 YEŞİL ZEYTİN
4-BADEM DOMATES 1 ADET
5-NANE MAYDONOZVE DEREOTU YIKICEM AKLINIZDA BULUNSUN DEREOTU ÇİG TÜKETİLİNCE DOK TUTUYO
6-1 DİLİM ÇAVDAR EKMEGİ
YÜRÜYÜŞ YAPAYIM İŞŞALLAH GELİNCE YİCEM YÜRÜYÜŞÜDE SAAT TUTARIM YAZARIM SİZLERE
ÖGLEN YİCEKLERİM
1-BİR KASE YOGURTA YİYEBİLİRİM YADA AYRAN YEŞİL SALATA NANE MAYDONOZ KIVIRCIK YEŞİL SOGAN HAVUÇ TURP KOYUCEM BOL KEKİK SERPİCEM BİR YEMEK KAGIGI HAKİKİ ZEYTİN YAGI KOYUCEM BİR ADETTE LİMON SIKICEM OKADAR ONU YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SAAT 3 GİBİ SAAT 5 YİYECEGİMDE BİR ADET ELMA
AKŞAM YİCEKLERİMDE ŞUNLAR
1- 1 KEPÇE MERCİMEK ÇORBASI
2-3 YEMEK KAŞIGI TAZE BAKLA 3 YEMEK KAŞIGI BULGUR PİLAVIYANINA YOGURT SALATA YATARKENDE SODAMI İÇİCEM BOL SU İÇMEM LAZIM EN AZ 3 LİTRE KÜRÜDE YAPARSAN ONUDA İÇERİM TABE BİRİ DERSE KAÇ GÜN İÇİLİYO NASIL OLUYO DİYE ANLATILIRSA BANABU ARADA SÖYLÜYÜM iradeli davranıcam ne olursa olsun sizlere söz verdim dün çeyiz dizmeden geldim kapıda kkomsular oturuyo ay elleyen elleyene banakız nasıl kilo versin diye soruyolar bende anlatıyom millet ana biz aç kalırız diyolaray ne motive oluyorum bir bilsenizyürüyüşe gidince bogazımıda kesince yaavaş yavaş veirim evelallah yeterki sabır olsun gerisi boşgünaydın millet hayde spor yapalım erken kalkın çocuklararalarda karışık from çayı yeşil çay içmeyi düşünüyorum

İpekcim sana kolay gelsin. İnşallah gittiğiniz yerden memnun kalırsınız. Doya doya gez her yeri. Gideceğini bilip Turist gibi gezince insan daha keyif alıyor..

Canlarım benim yaa.Diyet yapanların etrafında insan psikolojisinden anlayan insanların olması lazım.

kesinlikle... Yanında durmadan laf edip lokmalarını sayan insanların olması demotive ediyor insanı.

Salisimmm... Senin için bak tüm şartlar olumlu artık. Hep birlikte asılıyoruz diyete.

Hoşgeldin canımm...Aldığın kiloları dert etme yeni gelenler daha hızlı gidiyor. Kendine bugünü milat seç ve tam gaz başlayalım diyete. Kilolar gittikçe motive olacaksın eminim.

Senaristcim hoşgeldin tekrar. Kusura bakma haftasonu çok yoğundum giremedim hiç. Hemen yapıyorum dukan testini. Sonucu bildiririm sana. Yulaf kepeğşi ilk 3 gün ben de bulamamıştım . Karar verdiğin tarihi erteleme. Eline geçince başlarsın yulaf kepeğine. Eşinin yanında olmamamsı diyete başladığın süre içinde bir avantaj. Yeme içme düzenini o gelene kadar tam oturtursun hem. O geldiği zaman bir şok yaşat ona, tanıyamasın seni..

Eki Görüntüle 402200

Diyetlerdeki O KİBRİT KUTUSU, Bence Peynir İçin Değil; Diyetin Sonunda KİLO VERMEDİĞİNİ Görüp Kendini YAKMAK İçin :))

Evet ahh o kibrit kutuları yok mu??? Beni diyetten soğuttular...

Paşamm kuşlarına geçmiş olsun
mevsimsel bir şey olabilir. İyileşsinler de biran önce torun sahibi yapsınlar seni inşallah. Bebişe de anne karnı rahat geldi galiba. Hiç niyeti yok doğmaya... Erkek sanırım bebişiniz. Genelde erkek çocukları zamanını sonuna kadar dolduruyor. Benim kızım 36. haftada doğdu aynı zmanda hamile olan başka bir arkadaşım 41. haftayı bitirdi en sonunda sezaryen yaptılar. Sağlıklı olsun da önemlisi o be canım....

Biraz sanırım evimden ayrılmak her zamanki gibi zor.Tam alıştım hoppa gidiyoruz.Ama burdan gittiğim için seviniyorum sanırım.Zor oldu bu yıl benim için.Yeniyer yeni bir başlangıç demek benim için

Ben de severim yeni başlangıçları. Umarım tüm sıkıntıları geride bırakırsın. Gideceğiniz yerde huzur bulursunuz inşallah...

Slm kızlar.Bugün temizlik yaptım.Sanırım evde yaptığım son temizlikti.Eşyalarımızı satacağız yarın bakmaya gelecekler.Yarından sonra toparlanmaya başlayacağım artık.

Ne güzewl şimdi için kıpır kıpırdır. sana kolay gelsin canım...

Gerberacım psikiyatristim bana yürüyüş yapmamı önerdi seratonin hormonu salgılıyormuş insan spor yaparken. Hergün 45 dk tempolu yürüyüş yaparsan hem diyetin için iyi olur hem de depresyona da iyi gelir. Zaten kilo verdikçe mutlu olacağın için seratonin seviyen yükselir. Psikiyatristin söylediği buydu sen de bir dene istersen...

saphiracım ben manavkuyuda oturuyorum işyerim alsancakta. İnşallah kısmet olur da görüşürüz bir gün çok sevinirim canım...

kızlar bu arada itiraf edeyim haftasonu diyetim için hiç işyi geçmedi. Kaçamak kaçamak kaçamak.... Offf her haftasonu aynı şey. Bugün sabah tartıda 84.7 çıktım 2 hafta önceki kilomdan 400 gr fazla. Üstelik reglimde bitti artık. Yaptığım kaçamaklar çıktı sonunda işte. Moralimi bozmadan diyete kaldığım yerden devam edeceğim. Bakalım cumaya ne değişir bilmem...

Allah sabır versin paşam o aileye paşam hiç kolay bir karar değil verdikleri. Allah sınıyor bazen böyle bizleri işte...

İnsanlar çok zayıflamışsın falan deyince şinsan motive oluyor gerçekten. Ama sanki herşey bitmiş gibi yayılmaya da başlıyor (buna en güzel örnek benim) Herkes çok zayıflamışsın dedikçe sanki bir rahatlık çöktü bana. Kendime kzıdım şimdi. 2 haftadır kilo veremediğim gibi birde + çıktım. Sebebi belli benim için bir sürü kaçamak yaptım. Bugün itibariyle diyetimin 2. bölümü başlıyor benim için. Kaçamak falan yok tam gaz yeni başlamışım gibi. Bakalım ne değişecek cumaya...

canım inan onlara baktıgım ilgilendigim gibi eşimle ilgilenmiyoırum hergün kafesi yemizliyorum ıslak mendille siliyorum yemlerini tazeliyorum hep suyunu hergün degiştiriyorum ama yok hasta oldular görsem paşayı ayagını poposına götürüyo kaşıyo göbüşünde tüy yok sıpamım ilaçlayınca geçiyo ilşşallahta iyi olucek benim hatan 1 hafta yaptım bıraktım aslında 1 aymış tedavisi eşim dedi düzeldi tüyleri çıktı bıraktık tedaviyi ama bu sefre bırakmıcam tedaviyi bir ay yapıcam bebegede gelince evet teyzesi erekek sıpam ilk bebem 2 hafta geriden gidiyo demiş doktorlar birazda minyon sıpam inan gelinimiz içerde muayene oluyo bir bir biz 9 doguruyoruz hayırlısıyla dogsunda gerisi boş inan diken üstünde oturuyorum ha dogdu ha geldi diye kendimi düşünemiyorum zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…