kızlar bu arada itiraf edeyim haftasonu diyetim için hiç işyi geçmedi. Kaçamak kaçamak kaçamak.... Offf her haftasonu aynı şey. Bugün sabah tartıda 84.7 çıktım 2 hafta önceki kilomdan 400 gr fazla. Üstelik reglimde bitti artık. Yaptığım kaçamaklar çıktı sonunda işte. Moralimi bozmadan diyete kaldığım yerden devam edeceğim. Bakalım cumaya ne değişir bilmem...
Allah sabır versin paşam o aileye paşam hiç kolay bir karar değil verdikleri. Allah sınıyor bazen böyle bizleri işte...
İnsanlar çok zayıflamışsın falan deyince şinsan motive oluyor gerçekten. Ama sanki herşey bitmiş gibi yayılmaya da başlıyor (buna en güzel örnek benim) Herkes çok zayıflamışsın dedikçe sanki bir rahatlık çöktü bana. Kendime kzıdım şimdi. 2 haftadır kilo veremediğim gibi birde + çıktım. Sebebi belli benim için bir sürü kaçamak yaptım. Bugün itibariyle diyetimin 2. bölümü başlıyor benim için. Kaçamak falan yok tam gaz yeni başlamışım gibi. Bakalım ne değişecek cumaya...
en düşük kilom: 103
en yüksek kilom:135
ailede obezite yok
olmak istediğim kilo: 70
hiç hamilelik geçirmedim
çok yaptım 10larca belki ama ciddi ciddi kilo versiğim 2 rejim dönemim oldu
ortala kilom 110 civarı
bileğini tutunca elim kapanıyor
sonuçları bekliyorum :18:
canım bende dukan yapıcamda korkuyorum ya teylikeliymiş kabe zararı varmış:18::18:acaba başlasam o diyete kaç kilo veirirmbiraz içimi rahatlatsan biraz anlatsan bu diyetide bende yapsam diyorum ne kadarda verdim bu kiloları
Paşam ben şimdi okula gidiyorum. Derse geç kalacağım. Öğleden sonra 3 gibi evde oluyorum. O zman sana uzun uzun anlatayım diyeti. her zaman yardımcı olmak isterim canım. Ama sağlık konusunda bir şey diyemem. Her insanın bünyesi farklı. Ben de kötü bir etkisini görmedim şimdilik ama uzun vadede ne olur bilemem. Gelince daha ayrtıntılı yazarım sana.
Şimdi çıktım ben kızlar. Kendinize iyi bakın...
Evettttt saphırammmm çokk ösledimmmmm siziiiiiii
Senarist hoşgeldinn aramızaaaa canımmmm
Senaristcim hoşgeldin tekrar. Kusura bakma haftasonu çok yoğundum giremedim hiç. Hemen yapıyorum dukan testini. Sonucu bildiririm sana. Yulaf kepeğşi ilk 3 gün ben de bulamamıştım . Karar verdiğin tarihi erteleme. Eline geçince başlarsın yulaf kepeğine. Eşinin yanında olmamamsı diyete başladığın süre içinde bir avantaj. Yeme içme düzenini o gelene kadar tam oturtursun hem. O geldiği zaman bir şok yaşat ona, tanıyamasın seni..
Senaristcim testi yaptım. atak süren 7 gün çıktı ve 81 kilo olmalıymışsın. Bugün başlarsan 26 kasımda 81 e inebilrmişsin. Hadi bakalım diyet maratonuna hoşgeldin. Birbirimize destek olarak atlatalım bu günleri çabucak...
günaydın sophacım bu hafta uçuşa gececezzzgünaydınnnnn şekerler.......güzel bir hafta güzel bir sabahhhhadi bakalım hızlanalım cumaya kadar 1 kilo ekside olalım hepimiz en az......
canım süt ürünleri serbest ama light olmak şartıyla kahveye katılanlar baya kalorili diye biliyorum ben sen en iyisi evde ligt süt bulundur onu kat kahvene..angiera da kahveyiçok içer ama light sütlü diye biliyorum ben..ben bugün diyete başladığım için bugünkü menümü yarın yazayım.. gerçekleşmiş menüyü yazmam daha mantıklı olur çünkü.. ama planım öğlen light peynir ve haşlanmış tavuk göğsü akşam da kıymalı yumurta.. malesef sabah çok geç kaldığım için kahvaltı edemedimmarkete gittim light salam vardı onu yerim dedim ama o da kalmamış napalım az kaldı öğlene.. ıhlamur çay falan içicem o idare eder beni..
bir de dukanla ilgili bir sorum daha var: acaba süt tozu serbest mi kahveye koymak için :26:
canımm aramıza hoşgeldinnn...geçecek bugünler hiç üzülme..hep beraber eriyip güzelleşicezbu arada başlangıç kilom 116,7
hedef kilom da 75 olsun dukan 81 demiş çünkü
bende bu hafta kendimi iyi hissediyorum gecen 2 haftada neydi o gevseklik(kendi adıma konusayım)bu pazar eşim gidecek 2 ay yok o 2 ayda en az 8 kilo vermek istiyorum.bu hafta biraz toparlayım o gittikten sonra tam gaz ..
bu arada başlangıç kilom 116,7
hedef kilom da 75 olsun dukan 81 demiş çünkü
kızlar bu arada itiraf edeyim haftasonu diyetim için hiç işyi geçmedi. Kaçamak kaçamak kaçamak.... Offf her haftasonu aynı şey. Bugün sabah tartıda 84.7 çıktım 2 hafta önceki kilomdan 400 gr fazla. Üstelik reglimde bitti artık. Yaptığım kaçamaklar çıktı sonunda işte. Moralimi bozmadan diyete kaldığım yerden devam edeceğim. Bakalım cumaya ne değişir bilmem...
angiera cım ben de motivayonumu kaybettim..2 haftadır kötü belsnedim...ve normal düzenimde gitmiş olsaydım en azından 3 kilo daha bana veda etmiş olabilirdi...şu an düşününc çok kızıyorum kendime ama zararın neresinden dönülse kardır...sen çok azimlisin artı olan kilolarını hemen verirsinnn üzülme cnm..toparlanalım toparlanlım inşş
sneristcimm şanslısın boyun uzun..düşünsene 75 kiloya düştüğünde nasıl da manken edasında yürüyceğini...sabır edelimmm geelcek bugünler....
bugün milat olsun kızlar...sporumuzu asla aksatmayalım bırakalım evimizin işlerini bir kenara önceee sporumuzu yapalım...ev işi çocuk yemek bilmem ne derken benim çocunlukla spora vaktim kalmıyor.....şimdi kızımı uyuttum o uyurken yürümem lazım..uyanıkken yürütmüyor koşu bandının tepesine geliyor....şimdi kaçayım size doyum olmaz...hadi spora hadi sporaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?