Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bende dukan yapıcamda korkuyorum ya teylikeliymiş kabe zararı varmış:18::18:acaba başlasam o diyete kaç kilo veirirmbiraz içimi rahatlatsan biraz anlatsan bu diyetide bende yapsam diyorum ne kadarda verdim bu kiloları

canım geçen agladım inan sinirden tartıda hep aynı rakamı görmekten he eşimde kızdı saglıksız vermiyosun canım azar azar veriyosun dedi motive etti alıcagın benihep vericen diyede bir kural yok dedi adam haklı hiç yemesem veiririm bus efer vucuduma zarar teyzemin kızı anlattı o bebegi rahatsız olan günde 3 elma yiyodum birde su içiyodum daha birşey yemiyodum dedi 85 kilodan 50 düşmüşne kadarda bilmiyorum şimdi yalan olur saglıksız beslendigimizdenmi geri aldık hep kiloları stradaki diyet yarışmasında insanlar nasıl 8 kilo veriylar anlamış degilim

Senaristcim testi yaptım. atak süren 7 gün çıktı ve 81 kilo olmalıymışsın. Bugün başlarsan 26 kasımda 81 e inebilrmişsin. Hadi bakalım diyet maratonuna hoşgeldin. Birbirimize destek olarak atlatalım bu günleri çabucak...

Paşam ben şimdi okula gidiyorum. Derse geç kalacağım. Öğleden sonra 3 gibi evde oluyorum. O zman sana uzun uzun anlatayım diyeti. her zaman yardımcı olmak isterim canım. Ama sağlık konusunda bir şey diyemem. Her insanın bünyesi farklı. Ben de kötü bir etkisini görmedim şimdilik ama uzun vadede ne olur bilemem. Gelince daha ayrtıntılı yazarım sana.

Şimdi çıktım ben kızlar. Kendinize iyi bakın...

tamam canım sen banada o testi yaparsan sevinirim eylüle kadar ne kadar veirirm sana zahmetbnede işleri bitirmiş olurum ozaman 3 buluşmak üzere tabi gelinmn dogurmazsa

günaydınnnnn..burasını sabah sabah hareketli görmek ne güzel...güzel bir hafta olacaga benziyor..

paşacım buralardaysan bende yapabilirim senin için testi..sen bilgilerini ver..
boy
en çok çıktıgın kilo
en düşük oldugun kilo
kaç kere diyet yaptın
hızlı mı vermek istiyorsun
ailede kilo problemi varmı
diyet yapmadan egzersiz yapmadan kilon
bide bileğini diğer elinle kavradıgında baş parmakla işaret parmagın birbirine değiyormu

günaydın KK nın güzel insanları

Evettttt saphırammmm çokk ösledimmmmm siziiiiiii

Senarist hoşgeldinn aramızaaaa canımmmm

Hoşbuldum canım bugün diyetime de başladım hayırlısıyla

evet canım ben de bugün başladım.. Dün öyle kararsızlıkla çöpe gitti

canım sence ben bu yulaf kepeği olmadan geçen zamanımı atak döneminden mi saymalıyım :26:

26 Kasım da 81 kilo hayırlısı inşallah ya

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnnnn şekerler.......güzel bir hafta güzel bir sabahhhhadi bakalım hızlanalım cumaya kadar 1 kilo ekside olalım hepimiz en az......

ben bugün diyete başladığım için bugünkü menümü yarın yazayım.. gerçekleşmiş menüyü yazmam daha mantıklı olur çünkü.. ama planım öğlen light peynir ve haşlanmış tavuk göğsü akşam da kıymalı yumurta.. malesef sabah çok geç kaldığım için kahvaltı edemedim markete gittim light salam vardı onu yerim dedim ama o da kalmamış napalım az kaldı öğlene.. ıhlamur çay falan içicem o idare eder beni..

bir de dukanla ilgili bir sorum daha var: acaba süt tozu serbest mi kahveye koymak için :26:

bu arada başlangıç kilom 116,7

hedef kilom da 75 olsun dukan 81 demiş çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnnnn şekerler.......güzel bir hafta güzel bir sabahhhhadi bakalım hızlanalım cumaya kadar 1 kilo ekside olalım hepimiz en az......
günaydın sophacım bu hafta uçuşa gececezzz
canım süt ürünleri serbest ama light olmak şartıyla kahveye katılanlar baya kalorili diye biliyorum ben sen en iyisi evde ligt süt bulundur onu kat kahvene..angiera da kahveyiçok içer ama light sütlü diye biliyorum ben..

bende bu hafta kendimi iyi hissediyorum gecen 2 haftada neydi o gevseklik(kendi adıma konusayım)bu pazar eşim gidecek 2 ay yok o 2 ayda en az 8 kilo vermek istiyorum.bu hafta biraz toparlayım o gittikten sonra tam gaz ..

bu arada başlangıç kilom 116,7

hedef kilom da 75 olsun dukan 81 demiş çünkü
canımm aramıza hoşgeldinnn...geçecek bugünler hiç üzülme..hep beraber eriyip güzelleşicez
bende bu hafta kendimi iyi hissediyorum gecen 2 haftada neydi o gevseklik(kendi adıma konusayım)bu pazar eşim gidecek 2 ay yok o 2 ayda en az 8 kilo vermek istiyorum.bu hafta biraz toparlayım o gittikten sonra tam gaz ..

kelebeğimm ayy inşaallah 8 er kilo veririz..oyyy hayal etmesi bile güzel ne kadar değişirizz

bugün milat olsun kızlar...sporumuzu asla aksatmayalım bırakalım evimizin işlerini bir kenara önceee sporumuzu yapalım...ev işi çocuk yemek bilmem ne derken benim çocunlukla spora vaktim kalmıyor.....şimdi kızımı uyuttum o uyurken yürümem lazım..uyanıkken yürütmüyor koşu bandının tepesine geliyor....şimdi kaçayım size doyum olmaz...hadi spora hadi sporaaa

spor kaç gün olacak ben 2-3 gün çıkamıyorum yürüyüşe en az 4-5 gün diyemi olcak yoksa hergünmü

sneristcimm şanslısın boyun uzun..düşünsene 75 kiloya düştüğünde nasıl da manken edasında yürüyceğini...sabır edelimmm geelcek bugünler....

evet canım ben 102 kilo iken 89 kilo diye inandırabildim herkesi.. vücudum şekilli yani şimdi bile öyle çok acaip görünmüyo o yüzden güzel olacağına inanıyorum ben de

ben öğle araları yürüyerek eve gidip gelicem spor olarak.. yaklaşık yarım saat mesafede evim (konteynerım yani) akşamları da yürüyerek dönüyorum yanbi günde 1,5 saat yürüyüşüm var.. yazın inşallah evime mersine gidince de leslie+pilates yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…