Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben öğle araları yürüyerek eve gidip gelicem spor olarak.. yaklaşık yarım saat mesafede evim (konteynerım yani) akşamları da yürüyerek dönüyorum yanbi günde 1,5 saat yürüyüşüm var.. yazın inşallah evime mersine gidince de leslie+pilates yapıcam

oo 1.5 saat çok iyi canım yaa....baya fark edecektir..etkili olucaktır...seni geçmeye çalışıcam az önce 40 dak yürüdüm..akşam da bir tur daha yürürüm inş eşim gelince..
spor kaç gün olacak ben 2-3 gün çıkamıyorum yürüyüşe en az 4-5 gün diyemi olcak yoksa hergünmü

canım bence hergün olsun..çünkü yaz önü incelerek motive olmaya ihtiyacımız var..hergün yüüyemesen bile evde leslie ya da egzersizler yapabilirsin

kızlarr 40 dak yürüyüşümü yaptımm...çok iyi terledim...hemen size yazmaya geldim..biraz da egzersiz yapıcam....akşam eşim gelince bir kere daha yürücem...önümde 50 gün var 50 güne kadar biraz incelmem gerek..gıcık oldugum birini 50 gün sonra görücem de:)))
bu arada sauna esofmanımı giydim kızlar..bundan 5 yıl önce sauna şort ve bol su içerekkk ve dietle çok iyi zayıflamıştım..bacaklarım çok incelmiti..selülitlerim hiç kalmamıştı...tekrar yapabiliriimmmmmm...tekrar yapabilirim....ben bunu başarabilirimmmmm...ben iradeliii bir insanımmmm....kilolu olarak kendime hakszılıkkkk ediyorummmm

kızlar msjmımdn dolayı kusura bakmayı..bundan sonra hergün böyle diyip positif düşünücem..sizde yapın bunu

ben burda masa başında oturayım hasta bekleyimm sophacım uçuşa geçmiş...yaz tabi hem sana hem bize pozitif enerji...

ben burda masa başında oturayım hasta bekleyimm sophacım uçuşa geçmiş...yaz tabi hem sana hem bize pozitif enerji...

olsun canım benim sen hergün mesaiye gidiyorsun,sen de 2 bıcırık var ben de 1,üzerine biraz da spor ekledin mi incecik olursun sen...bu günler çok yakın...su içebiliyormusun kelebeğim..su içmediğimiz için de yavas kilo veriyoruz bence biz...

sabah yumurta menemen falan yedim

şimdi danino yiyom cnm istiyodu aldım muzlu 25 kuruş küçük bişey güzel ama hoşuma gitti arada bir ara öğün olarak yenebilirmi acaba

şimdi baktım netten büyüme küpüymüş

ilaç yazdırdım iğne yaptırdım regl için her ay bi dua alıyor benden bu iğneyi icad eden herkimse ağrılarımı kesiyor rahatlatıyor beni

degiyor canım
canım aramıza hoş geldim ben laf atmasam seninde atacagın yokkaçtır yazıcam kankilere laf yetiştirmekten seni unutuyorumaramıza hoş geldim tombul tavugum benm
günaydınnnnn şekerler.......güzel bir hafta güzel bir sabahhhhadi bakalım hızlanalım cumaya kadar 1 kilo ekside olalım hepimiz en az......

bu arada başlangıç kilom 116,7

hedef kilom da 75 olsun dukan 81 demiş çünkü
canım insan istedikten sonra neler olmuyoen güzel örnek karşında
bende bu hafta kendimi iyi hissediyorum gecen 2 haftada neydi o gevseklik(kendi adıma konusayım)bu pazar eşim gidecek 2 ay yok o 2 ayda en az 8 kilo vermek istiyorum.bu hafta biraz toparlayım o gittikten sonra tam gaz ..
aferim arkandayım bebem ha gayret gösterelim 7 takımı cuma günü herkeze:18::18:
bir yürüyüş bandımda olmadı yawbende istiyorum bananesauna eşortmanım yokta şortunu aldım çok faydasını gördüm çok terledim bugün
kız bizimde yigit olmasa bende yememde tadıda gözel allah var ben bisküvilisini yedim mis mis bugün bime gittim tavugum bitmişti geziniyodum amanın beyaz çukulatalı gofret ayaklarım geri geri geldi yeminle o ban ben ona baktım dedim paşa yürü tavugunla seviş çukulatanla degilgözlerim dönüyo araya girince ama azimliyim almadım işte o ka artık nefsimin beni kandırmasına izin vermicem adette olsam o kadar

ben pek tanıyamadığım için tabi okumakla yetiniyorum yavaş yavaş açılacağım şimdi.. isimlerinizi biliyor musunuz birbirinizin yoksa nicklerinizle mi sesleniyorsunuz?

benim adım seval.. her iki türlü de hitap edebilirsiniz

şimdi gelelim bana sabah sizden sonra 1 saat yürüyüş yaptım sauna şortumu giydim terledim gelinede gelelim gene eve yolladılar oglan 41 hafta 3 günlük oldugit 2 gün sonra gel dediler sizlerle bir şeyler paylaşmak istiyorum canım çok sıkkın erkek kardeşimle tartıştım ne aglattı beni hastanenin önünde halimi görseniz aglardınız millet bakıyo benden 3 yaş küçük ama çok kırdılar beni evime ondan geldim apar topar herkezi kendim biliyorum ben sözde gelin hanım demişki sen varken çok iyi sen yokken ban eziyet ediyo anca huzurumu kaçırıyo bıktım ablandan demişyalan kardeşimde olsa olmasada neler yaptım 4 ay ben baktım evimde karı koca geldiler dedim paşa günah çalışmıyo ilaç parası haşlıkları bakımı vs haliyle kredi kartlarına yüklendik anlıcagın demedigim lafları demiş olmuşum tek suçum şu geline dedigin sen engelliyosun yüz verme girsin çalışsın dedim okadar ben öyle degilde başka konuşmusum gibi göstermiş beni okadar agırıma gittiki aman dedim paşa bak sen hamileyken kimse bakmadı aman paşa ilaçlarını al sen unuttunmu ilaçsılarını alamadıgı dedim ben oghlumda 3 gün parasızlıktan ilaç alamadım allahım dedim ne olur paramız yok bebegim saana emanet çok kötüyüm şimdi bile göslerimden akan yaşların hesabını nasıl vericekler annemgil yüzünden kaynanamla eşimle kötü oldum neden annemdir kardeşimdir gelindir bir hafta kaldım yemekrinden tutuncda temizliklerine kadar yaptım aman laf yemiyim vs yerlerde yattım eşime kahvaltı vermedim erken işe gidiyodu aman ses olur diye ama eve gelmeden önce annem paşaya laf etti kafesini hergün temizliyorum diye benden öenmlimi dedi kuşun gelin desen kaldırdı eşimi öne kattı neymiş sigortası yokmuş neden çalışıyomuş vs birde kaldırdı dediki suratıma hergün aglama para alamıyo diye dedi ay ne agırıma gitti o lafıo beyenmedigin laflarla sana bakıldı ilaçlar alındı peşinede kardeşim sabah bu ses ne içerde yatan var deyim bana bagırması paşamı aldım geldim evime taksiyle herşey yalanmış herkezi kendim biliyomuşum onu anladım bugün okadar aglattıki beni hastanede ne siz sorun ne ben anlatayım ay ben çok kötüyüm ya neden insanlar canımı acıtıyo artık aklını başına al dedi kardeşim bir sesinmi bebegin ölüyo ileriye bak dedi ah dedim evlat bu köpek ölüsü degilki hoş onada aglarım benim parcalarımdı onlar 5 ay ne demek ya karnımda durdular besledim ban a unut diyo nasıl unuturum yavrularımı ömürüm diye severdim kızımı uzaktan elimi karnıma koyamazdımki rahimi uyarmayım diye kızım ebru gündeşin kızıylaydı dursaydı 7 aylıktı neden aglatılar beni canımı neden yakıyolar kimselerle görüşmüyümü ben artık küş kalıyım herkezle onumu istiyolarallahım neden benim yaptıklarıma karşın bunlar böyle aglamaktan gözlerim kan çanagına döndü edip akbayramın bir şarkısı varya sen benden gittin gideli biri hayrına buraya koysunda dinliyelim benden sizlere armagan olsun o şarkıyı ne zaman dinliym yavrularım aklıma geliyo birde sibel canın birşarkısı var yok yok diye oda benden sizlere armagan olsun kızım öldügünde sibel canın şarksı çalıyodu onu her dinledigimde ömürüm yavrumun yemyeşil örtünün üstünde cansız bedenii gözümün önüne geliyo beni öldürseler sokamazlar dogum haneye inanın gelin yüzünden gidiyorumya içim acıyo millet dogurup çıkıyoya hem 2 kata bakıyorum gözümün önüne kendim geliyo çok oturdum camın önünde ah ömürüm ah annecim bari se,n dursydı böyel yetiş çaresiz bırakmasaydın annecigini

Kızlar kahvaltıyı tam yaptım ama 5 yeşlil zeytini yemedim malesef :44::44:canımda hiç birşey istemiyo sıkıntıdan biradan kalkıyımda yemekeri atıyım ocaga eşimde erken gelicekmiş çamaşırda var asılıcak namazımda duruyo ah ah ne olucek benim bu halim ben eski paşayı deli dolu olan paşayı çok istiyorum paşam sesimi duy ne olur artık eskisi gibi geri gel kollarıma inan çok yoruldum herzaman aglamaktan bıktım osandım artık

Kızlar öylen salatayı geçtim canım istemedi şimdi yogurdu koydum borcama içine çilek dogradım azda tarcın döktüm onu yiyorum akşamada salata çorba vs iştene kararsız hatunum ben yaw

paşacım boyunu sormayı unutmusum 1.60 yazdım şimdiki kilo 88 hedef 70 yazdım walla yazdıgım bilgilere göre sen 75 olabilirsin diyor 3 gün atak 88 gün seyir diyor 30 temmuzda 75 olursun diyor.bide angiera yapar bakalım ozaman ne diyecek..ben hasta arasında yazdım bir yeri yanlış mı yazdım bilemiyorum..

günaydınnnnn şekerler.......güzel bir hafta güzel bir sabahhhhadi bakalım hızlanalım cumaya kadar 1 kilo ekside olalım hepimiz en az......

Shopacım ne güzel şeyler söylemişsiniz hadi bakalım inşallah...

Sevalcim kahvaltıyı atlamamaya çalış geç kalksan bile. Ben okula giderken haşlanmış yumurta atıyorum hemen ağzıma 1 tane. 30 sn de kahvaltı oluyor. Light diye salam yeme bence her ne kadar light dense de içindeki yağ ve karbonhidrat oranı yüksek oluyor. Bir de yoğurt yemeye gayret et. Alırken yağ oranına bak üstünde light yazdığı halde yağ oranı % 1,5 olanlar var. Sen yağ oranı %0.1 yazanlardan al. Süttozu krema vs kullanma kahvende. Çünkü kelebekciğimin de söylediği gibi onların kalorisi fazla. Yine yağ oranı %0,1 olan light sütlerden depola evde onlardan kullan. Ben kahveyi ligt sütle içiyorum.

bu arada başlangıç kilom 116,7

hedef kilom da 75 olsun dukan 81 demiş çünkü

Hedef kilonu aşağıya çekme bence canım. Ulaşılması yakın bir hedef seç önce sonra güncelleyebiliyorsun sanırım..

Evet kelebekcim yaa uçalım hep bşirlikte bu hafta inşallah...

bende bu hafta kendimi iyi hissediyorum gecen 2 haftada neydi o gevseklik(kendi adıma konusayım)bu pazar eşim gidecek 2 ay yok o 2 ayda en az 8 kilo vermek istiyorum.bu hafta biraz toparlayım o gittikten sonra tam gaz ..

Çok sevindim canım kendini iyi hissetmene. valla hepimiz gevşedik 2 haftadır. Hep beraber toplayalım. 2 ayda rahat verirsin canım. Telefonda falan da söyleme kilonu gelince bir şoka uğrasın.... Bu arada menülerini görmedim
Birbirimizi acımasız eleştirelim bu konuda tamam mı canım...

Ne güzel canım ya coşmuşsun. Ben de heveslendim bak şimdi....

KIZ BOYUM 160 ZATEN AH NERDE KEŞKE TEMMUSMU DİDİN AMANIN TUTMAYIN BENİBANA ZARARI OLURMUKİ BU DİYETİN YA BİLMİYORUM İSVERÇ YAPMIŞTIM İYİ VERDİM KALBİMİ ZORLARMIKİ ACEBE:44::44:BİRDE METEBOLİZMA İÇİN ALDIM KÜRÜ KARABİBERİMİDE ANLADIN SEN ONİAMA TAM NASIL YAPILICEK NEKADAR YAPILICAK ANLAMADIM KİMSE BENİ GÖRÜYOMU EL ATIN ULEN

Benden başka kimse yok galiba bugün bir görünüp bir kayboluyosunuz he ben çıkıncada çeneniz düşüyo ben yokken kimsede tık yok bu arada 6 bardak su iiçtim haberiniz ola bu arada wc git gel spor oluyohey nerdesiniz gelin sesime aglarım bak zaten sabahtan beri aglıyom

Paşam ben geldim saat 3 gibi ama sen çıkıyorum demişsin fazla beklemedim. bakayım şimdi teste buralardaysan ayrılma...

evet canım ya bugün kahvaltıyı atladım baygınlık geçirdim yolda gittim öğlen eve uyudum bişey yiyemedim kaç gündür raporluyum hala hastayım mafoldum bugün başlayamadım Dukan'a bişey de yemedim ama bi tane sebze var burda uçkun diye onu yedim bir de meyve suyu içtim ondan sebep gitti bugün çöpe.. siparişim onaylanmış baktım bugün yarın gelir yulaf kepeğim artık

ben ercişte çalışıyorum memurum.. depremde enkazdan çıktık o yüzden konteynerda kalıyoruz.. eşimin 2 ay evvel tayini çıktı benim hala tık yok bir an evvel gitmek istiyorum artık Erciş'ten

Hedef kilonu aşağıya çekme bence canım. Ulaşılması yakın bir hedef seç önce sonra güncelleyebiliyorsun sanırım..

ya ben takımdan 75 olduğumda mazun olmak istiyorum o sebeple 75 belirledim yani kasıma kadar olmaz belki ama 75 i görünce mezun olayım diye

Paşam kaç hamilelik geçirdin sen o da gerekiyor test için. Ben 2 diye yazdım. Kelbeğin dediği gibi temmuz sonunda 75 kg a düşebilirmişsin. Atak süresi 4 gün çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…