- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Tamam kuzm inşaAllah3 mil yap en az meleeek
Artıdasın kuzucum fırsat bul spora lütfen
Ayyy canım unutmuşum ben ya ama dün 59.8 idi onu al istersen@Konyakknehirnil111 buradasiniz ama kilo bildiriminiz yokkkk
Cutemom007 sabah ugradin ama bildirim yapmadinnnn tartilmissindir sen okula gitmedennnn
Tamam canımAyyy canım unutmuşum ben ya ama dün 59.8 idi onu al istersen
Farkettim maliBen yapıyom azcık da olsa yapıyom
Eline sağlık kuzum
Eki Görüntüle 2131708
kızlar bu tablonun hali ney biz böylemi kayısı reçeli yapıcaz
@Esra_4378 esroş cumartesi spor yok mu gülüm?
@hepfit sende de performans düşüklüğü görüyorumniden?
@hippotalamus sınav spora engel değil ara verdiğin bir vakit lütfen sporunu yap,hem sağlam kafa sağlam vücutta olur biliyosun
@tevafuk55 yine en iyimiz sensin
Floweroflife senin sporları gözden mi kaçırdım acaba hep sıfır olamaz,en azından bi 62,5 puan olmalı bir yerlerde
@Pamukseker19 kuzum birazda minnak minnak hafif kardio eklesen sporlarına 10-15 dakikalık,yada leslie aplamla çalışsan tadından yenmez
@pempisler cumartesiyi saymazsak iyi gidiyosun,biraz daha çalışırsan haftaya bi karpuz olabilirsinışığı gördüm sende
@Konyakk konyakım senden de biraz daha gayret bekliyorum hadi görim senisende de bi karpuz havası var
@malahit sanırım sporlarını kaçırdım beni etiketedin mi?
vorones sende etiketlemedin sanırım
yani ikinizinde spor yapmadığını düşünmek istemiyorum
kızlar haydi kaldırın totoları,kayısı reçeli yapıcaz unutmayın
karşıda iğde gibi bir rakip varken oturmak bize günah
buda dün için bana gelsin
Ben alinazik yapcam . Yanına ne yapsam sen de yeşil fasulye falan mı yapsAn . Kafam da o var markete gelmiş se alicimAksama ne yapsamki ya
Ben de evden çıkmadan veriyorum ama sabah çok yiyemiyor, öğlen eve dönüp yine veriyorum asıl yemeğini, akşam dönünce veriyorum yine, bir de gece çok acıkırsa, mesela dpn gece için mamasını ayırmıştım acıkırsa veririm diye ama acıkmadıSen acıkınca mı verıyorsun ?
Ben sabah evden çıkarken 20 gr.
Akşam eve geldiğimde 20gr. verıyorum kişi başı ?
Hastane işlerim vardı,kızım elini katlanan sandalyesine sıkıştırdı,serçe parmağı çatlamış,atel takıldı,gelince uyumuşum ,kalkınca işler derken zaman bulamadım.Başta çok moralim bozuldu ama hastanede daha kötü durumdakileri görünce kızımın ki daha hafif geldi.Faydalı bilgiler nerde sen nerdesin yaramazgillerdendeynepnaz
Ben dé . Bu tabloyà göre 1 kilom kalmışİdeal kilomdayım yaa
çok geçmiş olsun. Sağlık önemli . Anneler bebekler yavrular hasta olmasın kaza gelmesin başa. .Hastane işlerim vardı,kızım elini katlanan sandalyesine sıkıştırdı,serçe parmağı çatlamış,atel takıldı,gelince uyumuşum ,kalkınca işler derken zaman bulamadım.Başta çok moralim bozuldu ama hastanede daha kötü durumdakileri görünce kızımın ki daha hafif geldi.
Dikkat edeceğim inşallahÇok üzüldüm çünkü senin için artıyla döndün iyiliğini istiyorum ördekim yoksa gidecek o kilolar öyle
Tanam kuzucumBen bakıyom kuzum gece pcye geçince yorumuyom
çok geçmiş olsun. Sağlık önemli . Anneler bebekler yavrular hasta olmasın kaza gelmesin başa. .
BeNm bel de fena yavrularim beni bekler
Gecmis olsundeynepnaz
Teşekkür ederimGecmis olsun.
Kizin da sen gibi yaramaz mi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?