- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Benden başka kimse yok galiba bugün bir görünüp bir kayboluyosunuz he ben çıkıncada çeneniz düşüyoben yokken kimsede tık yok bu arada 6 bardak su iiçtim haberiniz ola bu arada wc git gel spor oluyo hey nerdesiniz gelin sesime aglarım bak zaten sabahtan beri aglıyom
paşam kaç hamilelik geçirdin sen o da gerekiyor test için. Ben 2 diye yazdım. Kelbeğin dediği gibi temmuz sonunda 75 kg a düşebilirmişsin. Atak süresi 4 gün çıktı.
malesef 3 tane bebemarkadaşada bakarmısın bu arada ban örnek olsanda el atsanda bende yapsam bu diyetten bebem
valla paşam bende bugün dehşet su içtimçaycı çocuk ciddi ciddi sırıtıyor artık su getirirken Tuvaletle oda arasında mekik dokudum resmen için ciğerim yanıyor herhalde.. Dukan'a da başlayamadım bugün Yiyemedim hiçbişey hala bile aç değilim hastalıktan herhalde boğazlar şiş koku alamıyorum :2: Bundan sebep iştah falan da kalmadı herhal
akşama kıyma kavuracaktım ama artık ziyan etmeme gerek yok yarın öğlen yerim kıymayı.. Sabah da yumurta yerim angeria gibi
selam kızlar
bu hafta baya yoğun buralar benimde çok işim var maalesef bu hafta size pek katılamayacağım salıdan cumaya izinliyim
degiyoru canım mesaj attım oda yazmış onu nagzından alıntıdır sen iyice hesap et banada yardım ette bende kilo veriyimpaşam sen ve arkadaşın şu sorulara cevap yazsın
boyun 159 arkadaşımın benimki 160
Kaç kilo olmak istiyorsun ben 60 o 70 düşünüyo bebem
şu andaki kilon ben 88 o arkadaşım 92
Kaç kere diyet yaptın oda benim gibi kilolu bebem hayatıu diyelle geçiyo
18 yaşından sonra hastalık hariç en düşük kilon en düşük ben 80 galiba hatırlamıyorumda oda aynıdı galiba:26::26:
Hamilelik hariç en yüksek kilon benim 103 diyelim onada108 canım
hiçbir diyet vs yapmadan kilon benim 103 canım onun 108
Kaç hamilelik geçirdin benle o 3 bebek dogurduk onukiler duruyo benimklier öldü
Ailede obezite var mı bended ondada var
Kemik yapısı (bşileğini elinle tutunca elin kapanıyor mu boşluk kalıyormu vs)
degiyoru canım mesaj attım oda yazmış onu nagzından alıntıdır sen iyice hesap et banada yardım ette bende kilo veriyimböyel kaldım 88 de ya ne veriyom ne alıyom banada yazık biri dese şunları ye diye alıp ycemde ama nerde ne yiyecegimi bilmiyorumki birlikte yaparız motive oluruz diyorum kitap almayı düşünüyorum ne kasdardır acaba sen kitaba göremi yapıyon bebem
degiyoru canım mesaj attım oda yazmış onu nagzından alıntıdır sen iyice hesap et banada yardım ette bende kilo veriyimböyel kaldım 88 de ya ne veriyom ne alıyom banada yazık biri dese şunları ye diye alıp ycemde ama nerde ne yiyecegimi bilmiyorumki birlikte yaparız motive oluruz diyorum kitap almayı düşünüyorum ne kasdardır acaba sen kitaba göremi yapıyon bebem
sarımsak serbest mi Dukan da Angeria? Yani sarımsaklı yoğurt yenebilir mi? Bir de sen kitabı okudun mu? Ben bugün arkadaştan alabilirsem okuyacam inşallah
:111::111::111::111:CANIM ÇOK YARDIMCI OLDUN ÇOK SAOLPaşam yaptım sonunda anketi
seninkini yanlış doldurmuşum tekrar yaptım
Sonuçlar şöyle sen yarın başlayıp 7 gün atak yapacaksın ve 29 ağustosta 72 kg olabilirmişsin. Sonra verdiğin her 1 kg için 10 gün hesabıyla kilo koruma rejimi yapman gerekiyor. (Bu konu önemli diyet yaptıktan sonra tekrar kilo almamımızın sebebi zaten eski alışkanlıklarımıza geri dönmemiz çünkü)
Arkadaşın yarın başlarsa 7 gün atak yapacak ve 19 Eylülde 73 kg olabilirmiş
Ben önce kitabı alıp okudum eşim aldı kitabı sanırım fiyatı 15-20 tl arası tam bilmiyorum. Yulaf kepeği kullanmak gerekiyor sadece kepeği un olmayacak içinde. süt yoğurt peynir hepsi ligt olacak düşük yağlı yağ oranı %0.1 olanlardan diyet boyunca meyve ve karbonhidratın her türü yasak. (ekmek bulgur pirinç patates mısır bezelye makarna vs.) Atak dediğimiz dönemde sadece protein alınıyor et süt tavuk balık yumurta yoğurt seyir döneminde ise 1 gün sebze protein 1 gün sadece protein dönüşümlü gidiyor. Hergün sebze yenmiyor yani. Temel olarak böyle bir diyet.
Bu sitede dukan diyeti deneyimlerimiz topiğinde ayrıntılı olarak yazılmış ordan okursan anlaşılır. Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
CANIM EŞİME BAŞKA YAPARIM KENDİME BAŞKA BEBEM YETERKİ SAGLIKLI KİLO VERİYİM AMA DİYORUMYA BİR SİTEDE YORUMLARI GÖRDÜM KORKTUM KESİN KİTABINI ALMAK GEREK:44::44:ANCA ÖLE ANLARIM YADA ARKADAŞTA VAR İSTİYİMDE BİR OKUYUM YADA EŞİME ALDIRIRM BENBu diyette kesinlikle yağ kullanılmıyor yemekleri de tamamen yağsız yapman gerekiyor paşam. Eşin ne der bu duruma bilmiyorumBizim eve pirinç makarna pataes vb. girmiyor artık. Diyete uygun yapılacak çok güzel tarifler de var... Bu diyet sağlıksız mı bilmiyorum paşam.. Ama ben kan tahlillerimi yaptırdım diyete başlamadan önce va başladıktan 1 ay kadar sonra sorun yoktu. Bu ara tekrar yaptıracağım...
İlla başla diyemem bu diyete. Ama kurallarına uyup kaçamak yapmazsan kilo verdirdiği doğru. Ama diyeti bırakıp eski yeme içme alışkanlığına dönersen fazlasıyla alırsın kiloları eskisi gibi. Ben emziriyorum hala kızımı. Başlamadan önce kızımın doktoruna da sordum sorun değil yapabilirsin dedi.
Böyle işte paşamm. Sen düşün kararını ver. Ama bu diyete başlayıp yarım bırakacaksan başlama derim ben... Diyetin ilk aşaması çok zor gerçekten çünkü....
SALİŞİM TOMBUL KELEBEGİM HOŞ GELDİM DİYO SANA TOMBUL TAVUGUNslmmm kızlarrrr
Menüm : sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle: semizotlu yoğurt
1 saat yüzme
:111::111::111::111:CANIM ÇOK YARDIMCI OLDUN ÇOK SAOLİNAN YENİ HARF ÖGRENEN SIPALAR GİBİ OLDUM İYİMİ
CANIM EŞİME BAŞKA YAPARIM KENDİME BAŞKA BEBEM YETERKİ SAGLIKLI KİLO VERİYİM AMA DİYORUMYA BİR SİTEDE YORUMLARI GÖRDÜM KORKTUM KESİN KİTABINI ALMAK GEREK:44::44:ANCA ÖLE ANLARIM YADA ARKADAŞTA VAR İSTİYİMDE BİR OKUYUM YADA EŞİME ALDIRIRM BENSAGOL BEBEM KANKİME DERİM BAKALIM NE DİCEK SEN NE KADARDIR YAPIYOSUN BU KİLOYU NEKADARDA VERDİYDİN BEBEM EMEGİME ELİNE YÜREGİNE SAGLIK SAGOL BİLGİLENDİRDİGİŞN İÇİN
SALİŞİM TOMBUL KELEBEGİM HOŞ GELDİM DİYO SANA TOMBUL TAVUGUNNE VAR NE YOK BEBEM GÖRÜŞMEYELİ
BENDE ŞİMDİ TOPLUYUM YEDİKELRİMİ BİRDAHA GEce yazıyım yediklerimi hep fikir degiştiriyorum
şimdi sabah yediklerim sabah 1 saat yürüyüz 2 saat aglama işşallah vermişimdir bu aglamaktamdatartıldım yalanmı dogrumu 300 gram vermişim gelelim menüme
sabah bir haslama yumurta baden domates bir çavdar ekmegi bir kupa yeşil çaydereotu maydonoz nane bir tutam nane çok acıydı yaw agzım fena oldu ekmeksiz yenmiyore
öglen salata yicektim ama yogurt ve çilegi koydum borcama içine tarçın anam ne dok tuttu yaw
şidide gelelim akşam yemegime 2 kepçe tavuk suyuna mercimek süzmesi 4 yemek kaşıgı taze bakla yemegi tabiri caizseeşşek baklası:) ve bol salata yedim yanınada cacık yaptı eşim bedem dereotlu içne nane kekik ve sarımsak hakıkı zeytin yagı koydum oh sefam olsun midem çok şişti üstünede soda içicem daha birşey yemeyi düşünmüyorum canlar bol su içicem artık 2 litre içsem ne ka güzel olur degilmi wc arası git gel yarınada allah kerim yürüyüşümü yapıyım yarın kronomerte tutucem bakalım ne kadar yürücez görücez bakalım sizler nasılsınız görüşmeyeli bebeler ben böyle giderse bebeler iyi veirirm yarın ablama kayma olasılıgımda var oglumu çok özledim şöyle bagrıma basayım diyorum aama belkimde gitmem eşi evde işleri yokmuş yarında gitmezsem 1 ay olucek oglumuda özledim ben ya şimdi aradaı misafirleri gelicekmiş gidemicem paşamda hasta ne yaparım ben ya sosyalleşmem lazım benim ama bu paşadan biraz zor:101::101::101:
saat 1 gibi onu yedim 6 badark su içtim
Canım benim iyiyim sen nasılsın
nasıl oluyum bebem iç güveyden halliceyim işte:86::86:aah canım bol bol tarçın ye bebem iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?