afiyet olsun cnm..yarın için iyi gezmeler..ay ne güzel..benim eşim bir tek pazarları izinli oluyor...hoşuma gidiyor böle resmi tatilde gezen çiftler..Kızlar ben bu günkü yediklerimi de yazıp çıkıyorum.
Yarın resmi tatil. Eşim ve kızım da evde olacak o yüzden yarın giremem sanırım izinli sayın beni lütfen.
Sabah:
2 dukan krep
Öğlen
tavuk şiş, yoğurt
Kendinize iyi bakın hepiniz.
afiyet olsun salisim...hımm ben de pazardan semizotu alayım yarın bolca...severim hım..yüzme içinde kocaman bir alkış sana...slmmm kızlarrrr
Menüm : sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle: semizotlu yoğurt
1 saat yüzme
Kızlar bugün ufak bir şeker düşüklüğü yaşadım gene şeker ilacına başlamam tavsiye etti doktor o yüzden az yememi protein yememi ve dikkat etmemi tavsiye etti
nasıl oluyum bebem iç güveyden halliceyim işte:86::86:aah canım bol bol tarçın ye bebem iyi gelir
paşam benim tarçın neye iyi geliyomuş diyver bakıyımmm
afiyet olsun cnm..yarın için iyi gezmeler..ay ne güzel..benim eşim bir tek pazarları izinli oluyor...hoşuma gidiyor böle resmi tatilde gezen çiftler..
afiyet olsun salisim...hımm ben de pazardan semizotu alayım yarın bolca...severim hım..yüzme içinde kocaman bir alkış sana...
geçmiş olsun cnm..oyy doktorun dediklerini yapsak zaten iğnedne ipliğe geçicez
saliscim sen diyabetmisin.HBa1c baktırdınmı
canım kan şekerini düzenliyo açlık hissetmiyosun mesela yogurla çilegi ve tarçını koydum acıkmadım ama ban sorarsan şuan açımpaşam benim tarçın neye iyi geliyomuş diyver bakıyımmm
efferim sana gel buraya öpücem
evet paşammmmm galibaa tarçınlı yeşil çay günlerini açıom
tarçın şeker hastalarında şekeri düzenliyor canım
evetttt canımmmm yaaaa bencedeee amaa şekerr genee alarmm verdii bendeee dikkat etmem gerekiyor kanımca semizotuuuuu süperrr oluyorrrrrr bencedee all tattlımm
canım ina dogur diyosun üzüldügüm yanıma kar kalıyo bundan sonra üzülmücem kim olursa olsun deymiyo anlıcagın bunu anladım bugünpaşacım üzme kendini walla insanlar lafı söyliyo sonrada keyfine bakıyo..diyettede bebekte de cok önemli..
Sophacım suyu sormuşsun işte çok zoroluyor ama eskiye oranla iyi içiyorum bazen hasta bir çıksda wcye koşsam die deli oluyorum..aksine ozamanda hasta soruyorda soruyor tabiri caizse çiş beynime sıçrıyor
angiera bu hafta sadece dikkat edebilecem eşim gidecek ya sonra sıkacam..
Bugün ki menüm..izinin verdiği rehaveti atamadım gec kalktım kahvaltı yapamadan işe uçtum kahvaltı yok neyazıkki
öğle:eşim kahvaltı hazırlamış
peynirli omlet
2 dilim ekmek
domates
salatalık
peynir
1çay kaşığı az şekerli reçel ben yaptım
ara:3 kaşık yogurtlu madımak(yeni keşfettim 2.kez pişirişim)
akşam:2 adet kabak dolması(içinde 1 kaşık anca pirinç vardı pirinci az olsun die yarıya kadar oydum
Yogurt
salata
kaynım 1 kutu baklava getirmiş çaya yemedim kızımada kurabiye getirmiş ucundan azcık ısırdım baklava yememek için
bol bol su içmeye çalıştım
2 fincan 5i bir arada çayı içtim
yatmadan leslie yapacam nasipse..şimdi eltim bende yani arkadasım eşlerimizde dışarda çocuklar uyudu takılıyoruz beraber..
geçmiş olsun bebem rabbişm acil şifalar versin işallahiyi akşamlar güzeller
Geçmişe atlaya zıplaya baktım :) bugün gemeklerdeydik ondan biraz yorgunluk var bir de başım ağrıyor nedenini bilmiyorum :/ ondan çok duramıcam.
şimdilik çıkıyorum,çaylarımızı koyucam.sayım bendeydi bugün yanılmıyorsam,gece 00.00 dan sonra yaparım sayımı
spor için gerbaraya özel msg atıcaktık dimi kızlar....bugün sabah 40 dak yürdüm..akşama da yürüyvktim ama misafirlerim geldi.....bu bahane olmamalı..gidip yüriyim bari......zaten bugünnn o kadar kötü beslendim ki...aç gözlülük..pisboğazlık diz boyu ben de..bi kaçamak yaptım mı dnyaları yiyorum ben..1 taneyle sınırlı kalamıyorum ceza olsun bana hadi yürüyüşee
paşam ne güzel su içmişsin kuzum...1 litresini benim metabolizmaya gönderiver bi zahmet hihihihii
canım bu arada erkek kardeşinin ve gelininizin sen onlara bu kadar koşturuyorken sana yaptıkları çok ayıp ama insanlar böyle işte...nankör oluyorlar...iyilik yap denize at demişler ama bir kişiye ne kadar çok verici olursan o kadar beklentimiz oluyor manevi açıdan...ben kimse için çok yıpratmıyorum artık kendimi ve beklentimde olmuyor böylece....üzülme canım..üzme tatlı canını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?