Dün eşim tatlı almış bi bozuldum bi kizdim kv ye getirmis orda yiyorlar bide benden kaymak istemezler mi deli oldumKız hastalıklarla uğraşıyorum gelemiyorum yazdın ya
Olabilir.bugün bitek bana mı çarşamba gibi geliyo
keşke çarşamba olsa
#direnEsraaaaDün eşim tatlı almış bi bozuldum bi kizdim kv ye getirmis orda yiyorlar bide benden kaymak istemezler mi deli oldum
Bu arada yoklugun hissedildi.Dün eşim tatlı almış bi bozuldum bi kizdim kv ye getirmis orda yiyorlar bide benden kaymak istemezler mi deli oldum
Kuzum geçen hafta spor yapmadığın için kaptan spor yapmayanları takımlardan çıkardı sanırım 1 ay giremeyeceksiniz en azından spor yaptığını menülerinize eklerseniz değerlendirme yapacaktır tekrardan alacaktırnehirnil111 ben çağlamıyım ben neyim niye adım yok hani ekliycektin beni
ben iyiyim kuzum sen nasılsın.dün süt kaynattım sen yoktun ayırdım bi bardak içcen mi
Direnmesine direniyorum da aldığı yediği birsey de özenmem hiç kendim yapar yediririm ama dün çok bozuldum ya canim çekti yse zaaarr#direnEsraaaa
O da bisey mi ben persembe zannettimbugün bitek bana mı çarşamba gibi geliyo
keşke çarşamba olsa
Gözümden yaş geldigini bilirim.Direnmesine direniyorum da aldığı yediği birsey de özenmem hiç kendim yapar yediririm ama dün çok bozuldum ya canim çekti yse zaaarr
ben hissedemiyorumOlabilir.
Ben sali oldugunu hissediyorum.
Hakket ya komik resimler kendim koyuyom çok guluyom yaaBu arada yoklugun hissedildi.
Komik resimlerini ozledik.
O da bisey mi ben persembe zannettim
Kusmeyj tercih ettimGözümden yaş geldigini bilirim.
Sen de agzina kuru kayisi hurma falan ataydin.
Cok mu yorgunsun?ben hissedemiyorum
Masum nasil gidiyor spor diyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?