Tmm canim ins suya çok dikkat edicem bugün artik ekmek yemem bugünden sonraKuzum menü güzel kahvaltı ideal kahvaltı aradaki salata da iyi olmuş ama akşamki ekmeğe gerek yok tarhana zaten karbon
Sporun güzel ama su az suyu bol iç kuzum sporda zatrn su kaybediyoruz
Biz morti olamayız banu orti oluruzAnladım cnm bugün etiket yapamadım seni otobüste paylaştım menü migdem tuttu çok fena , paylaşıp çıktım hemen bende çok sıkı ife başladım
Esra nasılsın, ev durumları falan iyimisin bugün?Tmm canim ins suya çok dikkat edicem bugün artik ekmek yemem bugünden sonra
Bebeği olup da uykusunu alan anne mi varmışrica ederim kuzu naptımki
karbonhidrat ve şeker vücuttaki suyu emdiği için susatıyo kuzum aslında sütü çoğaltan içtiğiniz su.bi de uykusunu alan annenin sütü bol oluyomuş.ender saraç söylemişti tvde bi programda
Biz morti olamayız banu orti oluruz
Sağol tatlim iyiyim şükür bebelerde iyi bakalım yarında misafirim gelecek öğlen yemeğe ona hazirlanicamEsra nasılsın, ev durumları falan iyimisin bugün?
Nazar kuzum nazar, oku kendine bana nazar değince çok şiddetli baş ağrısı çekerim bir kere ölüyorum sandım o derece. Okumuştum kendim de şıp diye geçmiştiYa migren degil de dün oglenki yemekten sobra bi aldi gecmiyo da ilac kullanmayi da sevmiyorum.Gecen sefer koyden geldigimde de 2 gun yatmistim boyle.hava mi çarpıyor anlamadim valla
Allah iyiliğini artırsınSağol tatlim iyiyim şükür bebelerde iyi bakalım yarında misafirim gelecek öğlen yemeğe ona hazirlanicam
Kız hastalıklarla uğraşıyorum gelemiyorum yazdın yaYa hastalıklar bütün enerjimi sömürdü hakikaten ne de çok atisiyorduk senle saat şu oldu teli elime yeni aldım bakiyorumda gelemedigimin bi sen bi de miu farkında
Kız ekmek, süt bilimum yemek yassah,karbonhidrat almıyor anası gibi, arada kurabiye kaçamadı yapıyor, anası kılıklı
Haahhaaa pretonun da hedef -100
Yüzdesi 1,33 oluyor beğüş 100 gram verirse , yüzdeler önemli
Elma kuru nasil.oluyor ?Bugünkü menu :zencefilli limonlu sıcak su
Sabah:2 haslanmiş yumurta 4 zeytin KB peynir maydonoz nane 1 tb ekmeği
Ara: kahve 1 yeşil elma
Aksam: 1 tabak döner ayran
Yeşil çay
1.5 litre elma kürü
2.5 litre su
Spor sadece hareket halinde olmak için 30 dakika yürüyüş .. @Whiteblacklife @malipina @MiuLego
Dün akşamdan bahsettim ya bi de maşallah tevo hiç yakamdan düşmüyor o u dile getiriyorumKız hastalıklarla uğraşıyorum gelemiyorum yazdın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?