Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pazar menün kötü olmuş bonus doğru dürüst bişey yememişin ekatra şekerler alınmış. Akşam avuç kadar çöreği yemesen 21.00deki peynirli ekmeği yememiş olucaktın.
Pazaretesi menün biraz daha iyit. Tost olmamış beyaz ekmek ödem yapar bak bana yedim ve ödemliyim
Öğlen ve akşam çok güzel. Suyunu iç kuzum su önemli.
Spor da yapılmış az da olsa

Çok güzel menü olmuş kuzum öğlenki leblebi olmasaymış iyiymiş leblebi de karbon. Akşamın çok hafif güzel spor da mis gibi olmuş su da bol içilmiş, bu hafta sana çok güveniyorum

Kuzum menü güzel kahvaltı ideal kahvaltı aradaki salata da iyi olmuş ama akşamki ekmeğe gerek yok tarhana zaten karbon
Sporun güzel ama su az suyu bol iç kuzum sporda zatrn su kaybediyoruz

Görmedim kuzucum bildirimler gelmiyo bazen yoksa kaçırmam bilirsin, hemen öpeyim karşılık vereyim

Gene iyi yürümüşsün kuzum 6 km az buz yol değil. Ama suyu zorlamaya çalış benim de suyla pek aram yok diyet yapmasam bi litre bile içmiyorum normalde. Spora çok yüklenince bende de vücut kasıyo kasa yöneliyo sanırım

Telefondan bakınca hakim olamıyorum menülere
Bonus o kurabiye ney ne işi var menüde fılavır kılıklı
Yarım ekmek tost var zaten bi de kurabiye yemişin yaa

Töbe de ula çarpılacan hangi yarım ekmek
Hiiiii sen beni miuya böylemi anlatıcan

2,5 yazıyla iki buçuk dilim diyo orda.
Kurabiyeye bişey demiyorum gereksizdi tabi yoksa Floweroflife gibi gurobiye diye öldüğümden değil

Hastalık hali bi gün yeme bi gün bazı şeyleri ye biraz dengem şaştı.

Bir ileri ohoooo bol bol geri oldumu simdi 1 kilo gitti diye bu rahatligin nedir ki ve de gece gece son kilolar niye bi cirpida verip kurtulmuyorsun yazda geldi ama bu gidişle yaza değil kısa bile 50 li kilolarla gireceksin

Mümkün değildi canım hastalıktan ağrıyordu, bugün iyi gibiyim yaparım inşaallah. Hafif tempolu yürüyüş vardı da onu spordan saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…