saphiracım cnm kusura bakma sorup duruyorum ama ben buh afta hangi günü sayıcam...sıralama listesindeki sıraya göremi gidiyoruz...ceza almamam lazım da
SAPHİRAMM nererdesin :))) cnm sen röflemi yenileticem diyordun yaptırdın mııı bakiiimmm
ben 1 ay önce yaptırdımm ama tam isediğim gibi olmadı...tartıda 76 görimmm inşş o zaman ödül olarak yenileticem..
SAPHİRAMM nererdesin :))) cnm sen röflemi yenileticem diyordun yaptırdın mııı bakiiimmm
ben 1 ay önce yaptırdımm ama tam isediğim gibi olmadı...tartıda 76 görimmm inşş o zaman ödül olarak yenileticem..
tatlım bugün gezmeklerdeydim,yarın da gündüz olmayacağım.Akşama görüşürüzben daha 79.9 u hatta 80 i göremedim ki tatlım,o yüzden yaptırmadım ama kuzenim evleniyor bu ay,düğünden önce yaptırmak zorundayım
1 mayıs salı sayımı senin canım
Günaydınnnnnn canlarrrrrrrrr
Daha kahvaltı yapmadım amaa ne yesem bilmedim bugün 1 mayıs tatili ohh evdee misler gbiii
günaydınnnn şeker.....ohh evde keyfini çıkar..benimde kahvatı yapasım yok...hımmm aslında menemen istedi birden cnmayy yapim bari....öğleden sonra pazara gidicem ben de......
kızlar yürüyüşe gidiyorum kız uyanmadanyürüyeyim......
30 nisan haftası:
pazartesi...saphira...5
salı...shopaholic...15
çarşamba...saliss...8
perşembe...paşam...31
cuma...kelebekolacam...9
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera...5
salı...shopaholic (angiera ile yer değişimi) 37
çarşamba...ecemavi...1
perşembe...ipekyol...0 (izinli)
cuma...senarist...13
Angiera tebrikler canım
ecemavi salıdan cumaya izinliydin,bugün pazartesiydi canım??? sanırım şu şenlikten dolayı yoğundun,iyi niyetli olduğundan kuşkum yok,o yüzden ceza almıyorsun ama biraz daha dikkatli olalım canım
günaydın nassınız biraz yürüyüş yaptım geldim çok sancım var yatsamda geçmiyor ne yapcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?