Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bahar şenliğimizi hayırlısıyla atlatırım misafirlerimi ağırlar gelirim ayyyy inş cuma bir gelse

ay paşa şunuda söylemeden geçemeyeceğim kimseye hakkettiğinden fazla değer vermeyecen sonra gerçekten havalara girip kendilerini olduklarından daha değerli zannediyorlar

Sevgi ne boğazda, Ne mum ışığında yemek yemek. Ne de pahalı bir pırlanta demek. Sevgi ; bir lokmada iki mutlu insan demek!...

Nereye atsam elimi kalp kırıklıkları batıyor avuçlarıma.
Her adımda taştanda ağır...
Sözler takılıyor ayaklarıma...
Duymazlıktan gelebilseydim ne ala...
Bakıyorum bu senenin hasadıda hüzün,
ne koyacak yerim var artık ne de toplamaya mecalim... .

tatlım bugün gezmeklerdeydim,yarın da gündüz olmayacağım.Akşama görüşürüz ben daha 79.9 u hatta 80 i göremedim ki tatlım,o yüzden yaptırmadım ama kuzenim evleniyor bu ay,düğünden önce yaptırmak zorundayım

30 nisan haftası:

pazartesi...saphira...5
salı...shopaholic...15
çarşamba...saliss...8
perşembe...paşam...31
cuma...kelebekolacam...9

7 Mayıs haftası:

pazartesi...gerbera...5
salı...shopaholic (angiera ile yer değişimi) 37
çarşamba...ecemavi...1
perşembe...ipekyol...0 (izinli)
cuma...senarist...13

Angiera tebrikler canım

ecemavi salıdan cumaya izinliydin,bugün pazartesiydi canım??? sanırım şu şenlikten dolayı yoğundun,iyi niyetli olduğundan kuşkum yok,o yüzden ceza almıyorsun ama biraz daha dikkatli olalım canım

hımm o zaman kuzenin düğününe kadar 79 u gör tartıda ve röfleni de yenilet şekerim...sen yaparsın başarırsın biliyorum

Günaydınnnnnn canlarrrrrrrrr

Daha kahvaltı yapmadım amaa ne yesem bilmedim bugün 1 mayıs tatili ohh evdee misler gbiii

Günaydınnnnnn canlarrrrrrrrr

Daha kahvaltı yapmadım amaa ne yesem bilmedim bugün 1 mayıs tatili ohh evdee misler gbiii

günaydınnnn şeker.....ohh evde keyfini çıkar..benimde kahvatı yapasım yok...hımmm aslında menemen istedi birden cnmayy yapim bari....öğleden sonra pazara gidicem ben de......

günaydınnnn şeker.....ohh evde keyfini çıkar..benimde kahvatı yapasım yok...hımmm aslında menemen istedi birden cnmayy yapim bari....öğleden sonra pazara gidicem ben de......

Bendeee çok güçlü bir karatay kahvaltısını yaptımmm ohhh karnım tok sırtım pekkk evimdeyimmmm shopamm yaaa evim evim güzel evim

kızlar yürüyüşe gidiyorum kız uyanmadanyürüyeyim......

Ohhh erisinn yağlarrr bende biraazdan leslie teyzeyle yürücem

Saphıram ben yarın hastnede olucam nöbet tutucam o sebepten mütevellit sayımımı çarşamba sayımını perşembe yayınlasam olar mıı

günaydın nassınız biraz yürüyüş yaptım geldim çok sancım var yatsamda geçmiyor ne yapcam bilemiyorum

günaydın nassınız biraz yürüyüş yaptım geldim çok sancım var yatsamda geçmiyor ne yapcam bilemiyorum

Caım benimm kıyamamm sanaaa sağ veya sol yanına yatıp dizlerini karnına çek üzerine de bir battaniye al 1 saat kadar yattt karın ve regl ağrılarında birebir oluoBende bu hafta olmalıyımm sinir stres gırlaaa biraz daha gecikirse bu sinirli halimlee ne yapcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…